Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki jest cel tego pytania? Czy w moim wątku nie mam prawa banować kogo chcę? Pytasz jako bezstronny moderator, czy obrońca uciśnionych z "salonu"?

Wezwanie i stosowanie banowania za przynależność do jakiejś zakładki, wątku, klubu, nie jest tym samym. Jest oficjalnym wypowiedzeniem zwalczania określonych użytkowników z powodu nienawiści do nich.

Nie jestem obrońcą Saloniku, ani jego uczestników. Za projektem wypowiadam się jako moderator za wprowadzoną przez Administrację zmianą na forum.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Wezwanie i stosowanie banowania za przynależność do jakiejś zakładki, wątku, klubu, nie jest tym samym. Jest oficjalnym wypowiedzeniem zwalczania określonych użytkowników z powodu nienawiści do nich.

Nie jestem obrońcą Saloniku, ani jego uczestników. Za projektem wypowiadam się jako moderator za wprowadzoną przez Administrację zmianą na forum.

Nigdzie nie znajdziesz nienawiści w moich postach,co Ty mi insynuujesz?!

Może przytoczymy tu cytaty magnepana,sly30, czy marslo,które zieją pogardą pod moim adresem. Chcecie teraz po tym wszystkim obrócić kota ogonem?

Nigdzie nie znajdziesz nienawiści w moich postach,co Ty mi insynuujesz?!

Może przytoczymy tu cytaty magnepana,sly30, czy marslo,które zieją pogardą pod moim adresem. Chcecie teraz po tym wszystkim obrócić kota ogonem?

No a jak?

Na końcu i tak musi się okazać, że to wszystko nasza wina i powstanie saloniku jest tylko tego naturalną konsekwencją.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Klapki na oczy i widzimy tylko jeden kierunek. Niby piszesz, że jesteś bezstronny, a chyba nie ma Twojego postu, w którym by nie było widać, w którą stronę patrzysz...

Przekręcasz, drwisz, piszesz że forumowicze o wszystko winią moderatorów...

Dopiero zobaczyłem...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piękny Stefan
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Z szacunku dla Piotra Starego Audiofila,zawieszam wszystkie spory dotyczące Saloniku. Odwieszam też wszystkie bany,pełna abolicja. Są rzeczy ważniejsze,Piotrek był bardzo ważnym userem...

ja wciąż mam przedziwne skojarzenia - lepsi i lepsiejsi

tylko - kto dzielił?

i po co?

z niczym wam się te metody nie kojarzą? :)

bo ja już powoli nie mam ochoty ani na czytanie, ani na komentowanie tego co czytam

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

ja wciąż mam przedziwne skojarzenia - lepsi i lepsiejsi

tylko - kto dzielił?

i po co?

z niczym wam się te metody nie kojarzą? :)

bo ja już powoli nie mam ochoty ani na czytanie, ani na komentowanie tego co czytam

Zostawmy to choć na parę dni...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Czy w saloniku, czy w rynsztoku, czy z hajendem, czy ze sprzętem śmieciowym...

W pewnym momencie stajemy się wszyscy równi.

Nie warto się naparzać, nie warto. Życie jest za krótkie....

Fiu, fiu, "uznany" :). A kto jest uznawany za takiego "uznawanego użytkownika forum"? Są jakieś z góry określone kryteria,

Sa jasno okresloen kryteria, min 100 postow i 100 dni forum.

Ale przeciez Ty o tym doskonale wiesz, bo jestes w Saloniku zaakceptowany od kilku dni .

Masz rozdwojenie jazni ?

A czym innym niby jest zamknięte grono saloniku jak nie prewencyjnym banowaniem?

Ty naprawde tak myslisz?

Czy mozesz mi ywjasnic, co ma banowanie wspolnego z koniecznoscia uzyskania rekomendacji , ktore przeciwdziala glownie pojawianiu sie wpisow klonow i innych bytow niechcianych i niezgodnych z regulaminem?

Żarty Ci się trzymają :)

Czy kolega zna slowo sarkazm?

Zostawmy to choć na parę dni...

Zgadzam sie, dajmy spokoj w obliczu informacji o smierci Piotra. Ja odpuszczam i nie pisze juz tu wiecej.

Sa sprawy wazniejsze.

Edytowane przez marslo

Konto w trakcie usuwania

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

a jak pstryczka w ten zarozumiały nos dostanie, to beczy jak mała dziewczynka

Pstryczka mówisz? Mnie jest zupełnie obojętne co do mnie wypisujesz, gdyż na Twojej opinii zależy mi akurat tyle co na ubiegłorocznym śniegu. Natomiast nie jest mi obojętny sposób w jaki od lat psujesz to forum, używając języka wulgarnego, typowego dla budki z piwem a nie forum miłośników dobrego dźwięku. Określenie chamstwo byłoby niestety zbyt łagodne. Przez osobniki o takiej kulturze osobistej; a w zasadzie totalnym jej braku; to forum kolejny raz doszło do sytuacji krytycznej. A Ty się cieszysz w najlepsze, że znów udało Ci się zrobić oborę. Gratulacje, w tym jesteś rzeczywiście mistrzem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ty naprawde tak myslisz?

Czy mozesz mi ywjasnic, co ma banowanie wspolnego z koniecznoscia uzyskania rekomendacji , ktore przeciwdziala glownie pojawianiu sie wpisow klonow i innych bytow niechcianych i niezgodnych z regulaminem?

Już spieszę z wyjaśnieniami.

To jest moim zdaniem to samo. To uniemożliwienie forumowiczowi pisania ( tu idzie to dalej bo nawet czytania!) w jakimś temacie, nawet jak jeszcze nie zabrał tam głosu.

Prewencyjna cenzura po prostu.

co ma banowanie wspolnego z koniecznoscia uzyskania rekomendacji ,

Zauważ też, że uzyskanie rekomendacji nie wystarczy. Zapominasz, że nie każdy dostał zaproszenie.

Jak mu w takim przypadku rekomendacja pomoże?

Edytowane przez HQ150

Ależ... W obliczu informacji o śmierci nie piszcie już tu więcej! Nie przypomina Wam to deklaracji kiboli po śmierci papieża? Długo wytrzymali bez nawalanki? A co ile dni ktoś musi z forum umierać, żeby utemperować Wasze ego i zmusić do refleksji? Dziecinada.

Edytowane przez Tadeiro

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Nie ma sie o co kłócić.

Każdy, prędzej czy później swój salonik mieć będzie....

To jedyny salonik w którym wszyscy stają się równi i przestają funkcjonować podziały....

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Przez osobniki o takiej kulturze osobistej; a w zasadzie totalnym jej braku; to forum kolejny raz doszło do sytuacji krytycznej.

No widzisz, a jednak osobnik o takiej kulturze osobistej, a w zasadzie totalnym jej braku, potrafi uszanować prośbę kolegów

i zamknąć gębę kiedy trzeba, za to wielce zasłużona i kulturalna szlachta nie może się powstrzymać od kłapania dziobem.

Jeszcze żeby to było coś ważnego, a to nie, ciągle i ciągle to samo i bla bla bla i ple ple ple i od rana i w koło wojtek i tak do wyrzygania.

P.S.

Do jakiej znowu sytuacji doszło? Naprawdę masz aż tak wybujałe mniemanie o sobie czy ogrzewanie w aucie Ci padło i się wychłodziłeś?

Forum ma się dobrze dzięki tysiącom użytkowników współtworzących to miejsce i nie zwracających uwagi na dziecinne kaprysy i dąsy

garstki wiecznie niezadowolonych i niedopieszczonych, które mogą wzbudzać co jedynie gromki śmiech wśród pozostałych,

więc mówienie o sytuacji krytycznej potraktować można jedynie w kategoriach czysto humorystycznych, a jeśli tak, to żart był raczej słaby.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Sytuacja krytyczna - to zarząd tego forum i jego stosunek do własnych zobowiązań...

Reszta - to tylko konsekwencje

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Najpierw napisałem post a dopiero później zauważyłem wiadomość o śmierci Piotra. Głupio wyszło, moje szczere przeprosiny pod adresem wszystkich słusznie zdegustowanych moim wpisem. Naprawdę nie widziałem, wtedy zamknąłbym się na 100%.

Najpierw napisałem post a dopiero później zauważyłem wiadomość o śmierci Piotra. Głupio wyszło, moje szczere przeprosiny pod adresem wszystkich słusznie zdegustowanych moim wpisem. Naprawdę nie widziałem, wtedy zamknąłbym się na 100%.

Ja też. Ale już nie chciałem kasować....

Gość nosferartur

(Konto usunięte)

Dlaczego jestem zbanowany w temacie o MBL?

Ja tam chyba nawet nigdy się nie odezwałem....

Byś czasem nie wlazł w szkodę Jaśniepanu.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Byś czasem nie wlazł w szkodę Jaśniepanu.

Tyle, że ja z facetem w życiu słowa nie zamieniłem.

No nic, w sumie nic tem nigdy nie miałem do powiedzenia i teraz też nie mam...

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Panowie, wystarczy na dzisiaj... Mnie jest głupio z powodu swojego faux-pas a także czuję w środku ciężar, taki zwyczajny ludzki, gdyż nieraz i mnie puszczały w relacjach z Piotrem nerwy. A dzisiejszy dzień też do tych chwalebnych w historii forum nie należy.

Edytowane przez tomkly
Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Maciek, forumowa retoryka ma niewiele wspólnego z rzeczywistym kontaktem, sam o tym wiesz doskonale. Większość z nas ma taką tendencję do strojenia piórek, to normalne. W końcu mamy do czyniena ze stadem samców alfa. Tym niemniej w chwilach takich jak dziś to wszystko przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Maciek z automatu dostałeś tak samo jak wszyscy kontestujący Salonik. Ja odbanowałem,uznałem,że sytuacja tego wymaga.Każdy działa w swoim imieniu i wystawia sobie laurkę.Zostawmy to na dziś,przyjdzie czas,że wrócimy do prób zasypania rowu mariańskiego podziałów,które są niebotyczna,ale nie dziś,nie jutro..

Z szacunku dla Piotra Starego Audiofila,zawieszam wszystkie spory dotyczące Saloniku. Odwieszam też wszystkie bany,pełna abolicja. Są rzeczy ważniejsze,Piotrek był bardzo ważnym userem...

Masz jaja.

Tomek, ja nie o saloniku.

Zapytałem z ciekawości bo przyznam, że jestem bardzo zdziwiony.

Maciek ja byłem zbanowany na jednym z wątków Mariusza chyba tym o Lampim.

Po jakimś czasie z czystej ciekawości zapytałem z jakiej to okazji ten ban.

Mariusz szeroko otworzył oczy ze zdziwienia i zaczął drążyć.

Okazało się że bana beż jego wiedzy walnął moderator na P. na prośbę jakże by inaczej pana na S. tego co to akurat hajcił Lampiego aż się forum trzęsło.

Kto wie komuś podpadłeś ale nie koniecznie Piano :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.