Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem ci tylko Sly napisać:

Manipulujesz i cały czas kłamiesz.

No... może nie cały czas...

A :

O inteligencji z grzeczności nie wspomnę.

Edytowane przez Piękny Stefan
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Naprawdę chcesz się licytować?żałosne,ale proszę bardzo,bo ja mam priv zatkany,jeśli autorzy wyrażą zgodę,to czemu nie,możemy sę pośmiać.

Nie mam żadnego guzika. Gdybym miał to ciebie już by tutaj nie było.

Maść już kupiłeś?... :-) Może...pomoże... :-)

Edytowane przez sly30

Sprzedam Opla

Rezerwuję do wieczora.

Z rzonom muszem ustalić

A jaki kolor?

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

No widzisz w tym "temacie"gówno możesz i jak się z tym czujesz?

Wystawiasz sobie bardzo prymitywną laurkę,nie myślałem,że tak zaniżysz poziom.

bez odbioru!

EDIT:

to do sly30

Edytowane przez Paweł Skurzewski

Ale twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się moja... :-)

No i pięknie.

Właśnie mistrz obycia pokazał to co zwykle...

Ktoś zalajkuje mistrza?

No i pięknie.

Właśnie mistrz obycia pokazał to co zwykle...

Ktoś zalajkuje?

A co ciebie dziwi? Tak jest zawsze i wszędzie w wolnych krajach. Czyli nie masz pojęcia o wolności.

Mnie w twoim przypadku już mało co dziwi.

Ale czasami jeszcze podnosisz poprzeczkę.

Widać że masz rezerwy...

O czym jest ta rozmowa ? Jaki rocznik tego kadeta ?

Nie stać cie. Nie pytaj!

Rezerwacja była!

On ma charmana-kartona na pokładzie...

W tubie.

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Weź sobie. Mnie proponowali - znaczy gdzieś leży.. :-)

To teraz tu jest ten wątek: Brak humoru na forum ? ;)

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Kupię moderatora.

A na allegro da radę? Od karniaka :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Koniec żartów. Zamykam wątek

Sio!

Skoro salonik przeniósł się w to miejsce, to chciałbym przy okazji podpytać doświadczonych kolegów, czy zauważają różnice w dźwięku transportów cd jak również odtwarzaczy cd z soczewkami lasera wykonanymi ze szkła a tymi z tworzywa sztucznego?

Nie interesują mnie wpisy dotyczące zagadnień technicznych ale wyłącznie wasze spostrzeżenia pod kątem sonicznym.

Zapraszam do dyskusji.

Szkło - niebywałe ogniskowanie źródeł. Źródła pozorne stają się źródłami rzeczywistymi, namacalnymi. Jak masz długie ręce to możesz dotknąć muzyków. Plastyków nie sprawdzałem, to raczej dla "biedoty".

stereo-hifi.com

Poszukiwana nakładka kieszeni do TA-2570. W zasadzie to nawet dwie. Przedpanel też bym przygarnął (wystarczy sam plastyk).

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ja bym z tym Oplem uważał.

Znam takiego co za Opla 3 punkty zarobił !!!

Za trolling :)

OK, w takim razie... sprzedany :D

Nie było ogłoszenia.

Nigdzie nie pójdziemy! Nie przegonią nas żadne trolle! Jesteśmy za forum otwartym dla audiofili, a nie dla trolli wdzierających się siłą z internetu! Nie będzie pozorów demokracji, bo to jest w rzeczywistości dyktatura ignorancji!

Nie wiem czy wiesz, ale drugim pomysłem elity zamiast saloniku było stworzenie właśnie nowego forum i środki finansowe nie były problemem, a podobno czas, którego nie mają na bawienie się z nowym forum. Tylko przyznam, że nie bardzo rozumiem, bo skoro jest kasa, to jaki problem zlecić to firmie czy nawet informatykowi? Nie ma problemu, ale ten prawdziwy powód niezadziałania w tym kierunku jest taki, że takie forum by zdechło, co innego salonik pod strzechą forum dla wszystkich, prawda?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.