Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie najbardziej bawi,jak slaj utyskuje na nudę w analogu

Jak zwykle u ciebie kiepsko z rozumieniem treści. Może dlatego brak sukcesów i frustracja. Nigdzie nie pisałem o nudzie w zakładce Analog. Mój wpis dotyczył zupełnie innego forum. Ale gdy ktoś zbyt bystry nie jest to wyciąga błędne wnioski i dorabia do tego swoje durne teorie.

Choćbyś kupił najlepsze okulary, nadal będziesz ślepy...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jak zwykle u ciebie kiepsko z rozumieniem treści. Może dlatego brak sukcesów i frustracja. Nigdzie nie pisałem o nudzie w zakładce Analog. Mój wpis dotyczył zupełnie innego forum. Ale gdy ktoś zbyt bystry nie jest to wyciąga błędne wnioski i dorabia do tego swoje durne teorie.

Tylko winni się tłumaczą ;)

Aż tak fatalnie chyba nie jest...

Ot - taka ideologyja "dżucze":-)

Samowystarczalni, kurdeflak.

A potem łazić, narzekać, skamleć i grozić.

A takiego... I tu pokazawszy środkowy palec - poszedł na obiad.:-)

Wirtualny świat nakręca w jakiś dziwny, negatywny sposób - to jest fenomen. Generowanie złej energii ma net opanowny do perfekcji - czasami nie wiadomo nawet o co chodzi? W realnych kontaktach jest jednak o wiele bardziej pozytywnie - generalnie, większość tutaj zgromadzonych forumowiczów ma wspólne zainteresowania, a to jednak w realu zbliża ludzi do siebie. Czy maszyny przejęły kontrolę nad człowiekiem? Czy to już ten czas?

Parker's Mood

To jest tylko wina ułomności tego medium. W realu nawet można się nie odezwać, widzieć kogoś po raz pierwszy - i mimika, fizjonomia da wiele odpowiedzi. Bez konieczności zadawania pytań :-). Czytelniejsze są intencje, nastawienia, nastroje...

W sieci jest to nieosiągalne, nawet najlepsze intencje potrafią być odwrotnie odczytywane. Co zrobić...ol.ć...:-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

A dać w zamian Slajowi :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Dowodów chamskiego,czasami wręcz poniżającego innych zachowania slaja na forum jest bez liku,ja sobie zachowałem wiele takich kwiatków i personalnych ataków na różnych userów.

Ostatnio modne hobby :)

O! Slaj to lubi :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Czy można wlepić administracji, moderacji czy komu tam trzeba punkty karne za nieprzestrzeganie regulaminu?

Regulamin forum

IV. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

§ 8.

pkt 6. Użytkownik ma prawo żądać zaprzestania przetwarzania i/lub usunięcia danych, o których mowa powyżej, poprzez przesłanie takiej prośby e-mailem na adres [email protected], chyba że dane takie są niezbędne do realizacji przez spółkę Site S.A. usługi - w takim przypadku usunięcie danych niezbędnych do realizacji usługi będzie równoznaczne z oświadczeniem o rozwiązaniu umowy.

Źródło: http://www.audiostereo.pl/index.php?app=tos

Copyright © Audiostereo.pl

No więc od kilku dni nie mogę doprosić się swoich praw...

Pisałem nie tylko na adres podany w tym regulaminie. Pisałem też na inne, pisałem na PW do admina i... nic...

Bardzo proszę o niezwłoczne załatwienie tej sprawy.

zaraz cie odeślo do wątku technicznego

oni techniczni som.... :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Czy można wlepić administracji, moderacji czy komu tam trzeba punkty karne za nieprzestrzeganie regulaminu?

Regulamin forum

IV. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

§ 8.

pkt 6. Użytkownik ma prawo żądać zaprzestania przetwarzania i/lub usunięcia danych, o których mowa powyżej, poprzez przesłanie takiej prośby e-mailem na adres [email protected], chyba że dane takie są niezbędne do realizacji przez spółkę Site S.A. usługi - w takim przypadku usunięcie danych niezbędnych do realizacji usługi będzie równoznaczne z oświadczeniem o rozwiązaniu umowy.

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

No więc od kilku dni nie mogę doprosić się swoich praw...

Pisałem nie tylko na adres podany w tym regulaminie. Pisałem też na inne, pisałem na PW do admina i... nic...

Bardzo proszę o niezwłoczne załatwienie tej sprawy.

Tam jest napisane że masz prawo żądać...

I nic ponadto

Ukryta Zawartość

Takie zapytanie mam, Szymon znowu jest zbanowany - niech Pan kolega Maliniak w końcu będzie mężczyzną i napiszę: ZA CO SZYMON ZOSTAŁ ZBANOWANY? Będzie miał odwagę???!!!

Edytowane przez neomammut

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Jasne, żeby Ci przypadkiem nie odpowiedział...

Ja się od kilku dni nie mogę doprosić o zamknięcie konta.

Tak wszyscy zarobienie, że nie mają czasu taczek załadować.

A ganiać za wybrańcami i wlepiać karne to nie mają problemu.

Po prostu wkurza mnie to, że najpierw porozpierdzielali forum, a teraz mają w dupie co się z nim dalej dzieje... - konsekwencje w postaci wywalenia z forum powinno być normalnym zachowaniem, a tu komuna - każdy siebie kryje i kolegę i kolegę kolegi.

Takie zapytanie mam, Szymon znowu jest zbanowany - niech Pan kolega Maliniak w końcu będzie mężczyzną i napiszę: ZA CO SZYMON ZOSTAŁ ZBANOWANY? Będzie miał odwagę???!!!

pewnie za to samo za co banowali starego, pisanie niewygodnej prawdy, przeszkadzanie w biznesach itd.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Rence i nogi opadywują....

pewnie za to samo za co banowali starego, pisanie niewygodnej prawdy, przeszkadzanie w biznesach itd.

Pytanie retoryczne się kłania - My i ONI dobrze wiedzą za co, ale trza zadawać pytania, może się coś naiwnie zmieni?

Dlatego mi się już ulało.

Każdemu się już ulało...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

trza zadawać pytania, może się coś naiwnie zmieni?

hqdefault.jpg

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Panowie bawcie się tak dalej . Masza a teraz ciekawe kto jeszcze nosi się z takim zamiarem i go zrealizuje . Mnie trzyma tylko dział magnetofonowy i WKAiM tylko co przeszkadza wymienić się telefonami z kolegami . A zaklinanie rzeczywistości nic nie pomoże

Edytowane przez kawosz

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

A sa jakies marzędzi techniczne żeby ni edopuszczać do pisania w saloniku chorych umysłowo, agresywnych idiotów? Jak niejaki marslo?

Bo jak nie ma to salonik i tak diabli wezmą.

oczywiście, że są i właśnie dlatego bardzo szybko z owego wylecisz :)

----------------------------------------------------

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.