Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

No pisałem - kto chce, niech ignoruje. Jest to jakieś rozwiązanie. Dla obu stron przecież. Równoprawne.

Nie ma innej technicznej możliwości. I nie ma na co liczyć

Przecież nikt ich w chl....oniku :-) nie zamknie.

:-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Doprawdy ręce opadają :-(

Nie mam za co karać @papageno. Spokojnie rozmawiamy o sytuacji na forum i postrzegania jej przez pryzmat mój i Jego.

Natomiast ty za swój wpis masz natychmiast ostrzeżenie, za złośliwy bezpardonowy atak na moderatora.

Poczułeś się dowartościowany? O to ci chodziło, prawda? Nie ma to jak być w awantgardzie plucia na moderację :-)))

Przede wszystkim chodziło mi o sly30 a nie o papageno

To po pierwsze

Czytaj ze zrozumieniem!

Bo jak na razie to odbieram to jako bezpardonowy atak na moją osobę. W dodatku bez zrozumienia całości wątku

Edytowane przez mateuszek

To ty jeszcze możesz tu pisać? :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

I wszystko jasne. Sorry.

Nie bardzo jasne jeśli poznasz kontekst wypowiedzi, a brzmi o tak:

Poczytaj sobie najlepsze fora Audio jak Audiogon czy What's Best. Setki jeśli nie tysiące wątków o kablach, różnicach w odtwarzaczach CD, wzmacniaczach, a nawet bezpiecznikach. Trolle i złośliwe mendy nie mają tam wstępu lub od razu dostają kopa w d...

Nie potrzeba robić Saloników bo całe te fora są jak Salonik. Moderacja pilnuje, nie ma chamstwa i nabijania się z innych. Nie jest ktoś zainteresowany to tam nie wchodzi.

Czyli sly uważa, że tutaj są same mendy i trolle i trzeba było zrobić salonik żeby się odciąć.

Edytowane przez malikali

Dlaczego nie? Salonik sobie, a forum sobie. Zamknąć ich jak na kwarantannę.

Tak bum, zamknąć, ale zaraz po tym jak ciebie usuną z forum... :-)

Nie bardzo jasne jeśli poznasz kontekst wypowiedzi, a brzmi o tak:

Czyli sly uważa, że tutaj są same mendy i trolle i trzeba było zrobić salonik żeby się odciąć.

Jeśli tak rozumiesz mój tekst to tylko współczuje, bo nic takiego nie napisałem.

Podobnie tę wypowiedź odebrałem, jednak muszę przyjąć wyjaśnienie sly i potraktować za szczere, a wina obarczyc jedynie niezbyt szczęśliwą forme tej wypowiedzi w odniesieniu do twającego sporu o salonik.

To ty jeszcze możesz tu pisać? :-)

Już nie. Wpadł do wątku wyłącznie aby napluć na moderatora. Po otrzymaniu zasadnego upomnienia w następnym wpisie dał dowód swych intencji.

Z szacunku do Was nie będę marnotrawił sił i czasu na takiego interlokutora.

Podobnie tę wypowiedź odebrałem, jednak muszę przyjąć wyjaśnienie sly i potraktować za szczere,

Nie trzeba nic przyjmować ani odbierać. Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem. Wyraźnie jest napisane czego dotyczy wpis. Domysły mnie nie interesują. Ja się domyślam, że ty jesteś tygrysem a bum uciekł z.... :-)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

A ja odbieram wpis slaja jako atak na innych uczestnikw forum,w tym n mnie i wnioskuję aby za ten wpis zarobił urlop przynajmniej do świąt, też uważam jak vlado,że jego wpis jest szczery,tylko inaczej postrzegam akcenty.Ponad to subiektywnie uważam,że user sly30 rozwala to forum,poprzez uporczywy trolling w wielu jego miejscach i skoro powołujemy się na praktyki for zchodnich,to tam za takie wolty dostałby kopa w de i więcej nie miał wstępu,na co tu z utęsknieniem czekam.

Podobnie jak ty uważam, że to ty i bum powinniście dostać tutaj zakaz wstępu. Uważać sobie możesz co chcesz. Nie możesz wnosić skargi na wpis za to czego nie zawiera.Twoje domysły nikogo nie interesują.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Coś ci się chłopie plącze,bo ja nie uważam,że powinienem opuścić to miejsce, może sprawdź definicję słowa" podobnie" i przestań trollować

Twoje pobożne życzenia to sobie możesz i wiesz gdzie.

A właśnie że nie! :)

to ja będę miał ostatnie zdanie :)!

vlado - wydaje mi się jednak, że trzeba otworzyć wątek salonik

bo gdzieś trzeba skanalizować temat.

tutaj gównoburza idzie w najlepsze, a jak nie tu - to temat przenosi się automatycznie do innych wątków, niestety też merytorycznych

niech sobie w sprawie chle....niku chętni dyskutują zażarcie w wątku o takim chociaż tytule - skoro muszą...

tam można by też przenosić

nie wiem..... - mi się wydawało, że temat saloniku jakby się wyczerpał, ale widzę, że ciągle będzie chyba podsycany wrzutkami jak dzisiaj...

i schodził w stronę - mojszej racji

Edytowane przez audiograde

a nie mówiłem? :)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ja do Sławka też nie:))

Od początku mówiłem,że salonik zniszczy to forum, proces trwa w najlepsze.

vlado z prośbą o urlop to do slaja ,to jest MZ specjalista od trollingu i to w wielu zakładkach.

Musisz mieć dowody na ten mój niby trolling. Tu na bocznicy jest wymiana opinii i trudno mówić o trollingu. Ja do Sławka też nic nie mam... :-)

Edytowane przez sly30

Masz dużą wiedzę o budowie kolumn i innych aspektach audio. Powinieneś tam być podobnie jak inni z wyjątkiem tych, którzy nienawidzą tego hobby i audiofilów.

vlado - wydaje mi się jednak, że trzeba otworzyć wątek salonik

bo gdzieś trzeba skanalizować temat.

tutaj gównoburza idzie w najlepsze, a jak nie tu - to temat przenosi się automatycznie do innych wątków, niestety też merytorycznych

niech sobie w sprawie chle....niku chętni dyskutują zażarcie w wątku o takim chociaż tytule - skoro muszą...

tam można by też przenosić

nie wiem..... - mi się wydawało, że temat saloniku jakby się wyczerpał, ale widzę, że ciągle będzie chyba podsycany wrzutkami jak dzisiaj...

i schodził w stronę - mojszej racji

Wątek salonik istnieje, choć w konspiracji do niezrzeszonych. Zatem zakładanie kontr wątka jest sprzeczne z regulaminem.

Myśle że tutaj jest skomasowane sporo wzajemnych żalów, ale i prawdy o tym projekcie. Niech nadal służy temu tematowi, aż on sam przestanie tak wszystkich uwierać.

Trollowanie tematem saloniku w watkach merytorycznych, powinniście natychmiast zgłaszać na panel, nie wdając sie w nich w prowokacje i pyskówki.

To jest jedyny skuteczny sposób na likwidacje roznoszenia się salonikowego trollingu po innych zakładkach i wątkach forum.

Cóż. Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Sly'a, salonik poza swym właściwym miejscem występowania będzie widoczny jeszcze długo. Zatem niech będzie to tutaj w funkcjonalnym.

Tak, dajcie nam salonik, dajcie nam salonik, bo już nie mogę z tymi trollami - a salonik jest i trolle z saloniku także są... - kto tu ma parcie na szkło Panie Slajuś?

Wątek salonik istnieje, choć w konspiracji do niezrzeszonych. Zatem zakładanie kontr wątka jest sprzeczne z regulaminem.

Jak może być niezgodne, skoro dla ogółu wątek nie istnieje????

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ale co ma Salonik do mnie? To, że mogę tam pisać nie znaczy, że nie będę w innych miejscach forum. Nigdy nie deklarowałem czegoś takiego. W Saloniku może być w zasadzie każdy, a że ktoś nie chce to jego sprawa. Nie ja wymyśliłem idee Saloniku i nie uczestniczyłem w rozmowach na jego temat ale popieram widząc hejt na forum.

Gość

(Konto usunięte)

Powinieneś tam być podobnie jak inni z wyjątkiem tych, którzy nienawidzą tego hobby i audiofilów.

Sly30 , nie zalezy mi na tym, nie mam parcia na salony żadne. kiedys arystokracja kupowała rolsy by sie odróznic od motłochu i cena była zaporowa. Tu stworzono salon nie po to by byc ponad.. tylko i wyłącznie po to by nie czytac krytyki pod swoim adresem, tak to odbieram , ale prawda jest taka ,ze wszedzie jest i złoto i ołów tylko trzeba umieć odróznić i zadne tworzenie elitanej grupy nic nie da im grupa będzie wieksza tym szybciej tam tez zaczna sie niesnastki
Gość

(Konto usunięte)

to jest interpretacja vlado, moderatora audiostereo , który nie potrafi wg regulaminu uzywac ników uzytkowników poza tym myli osoby ich imiona , oraz nie potrafi za to przeprosić, pewnie jest czlonkiem saloniku:)

Tak, dajcie nam salonik, dajcie nam salonik, bo już nie mogę z tymi trollami - a salonik jest i trolle z saloniku także są... - kto tu ma parcie na szkło Panie Slajuś?

Mylisz się :-) Istnieje, tylko nie jest dostępny dla ogółu. A to co innego :-)

uzywac ników uzytkowników poza tym myli osoby ich imiona , oraz nie potrafi za to przeprosić, pewnie jest czlonkiem saloniku:)

Wasze nicki są zbyt skomplikowane a imion tak wiele :-) Wybaczcie staremu proszę.

Z racji funkcji moderator ma dostęp do saloniku, jest tam również w charakterze uczestnika jeśli taka jego wola. Ale żeby zaraz "członkiem" ??? Chyba sobie nie zasłużyłem :-)

Ps.

Sławku, poprawiłem już na Sylwek. Dzięki za wskazanie błędu.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ty mnie slaj pytasz o dowody twojego trollingu?mam dziesiątki screenów z twoimi obraźliwymi i często poniżającymi wpisami np. po adresem StasioPa.Mam wiele, wiele innych pod adresem Mirka, który gdyby był bardziej narwany,to może by cię któregoś dnia odwiedził, pamiętaj , że zdążyłeś napisać blisko 21 tysięcy wpisów. Bardzo często odnosisz się do innych w chamski i MZ prostacki sposób i ja sobie to archiwizuję,bo kto wie, do czego się to przyda, może właśnie do pokazania ci od czasu do czasu,jakim jesteś lwem salonowym i hipokrytą, który pod pozorem tępienia chamstwa, sam się tak zachowuje. Nawet w tym wątku,nie szukając daleko,jest cała masa takich twoich wpisów

To jest oczywiście moja opinia i nie wszyscy muszą się z nią zgadzać.

Gość

(Konto usunięte)

Może błędnie wybrano nazwę i to niektórych irytuje.

pisał mi o tym projekcie jeden z moderatorów zanim salonik powstał i nazwa była od początku własnie taka , wiec mysle iz świadomie została nadana i ma swiadczyc o wyższości i elitarności, reszta tłumaczeń o braku trolingu i nienawiści to dorabianie ideologii do faktu. każdy facet powinien umiec sprostać wyzwaniom a takim jest tu na tym forum krytyka , oddzielanie sie od niej parawanem jest dowodem słabości i głupoty a nie "enklawą spokoju"

Ale krytyka może mieć różne formy. Tu uskutecznia się zawistny hejt. To daleko wykracza poza ramy krytyki. A ludzie bawiący się w audio chcą mieć spokój. Pokaż mi na zachodnich forach takie jazdy jakie są tutaj uskuteczniane?

Nie ma się. co dziwić. Dwór czy salony zawsze wzbudzały zawiść i hejt u pospólstwa. ;)

Przy tworzeniu salonika na forum ogólnym trzeba było się z tym liczyć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.