Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawi mnie statystyka z Saloniku. Kto Jest najbardziej skory do przyznawania kartoników w kolorze Słońca:) Pewnie ten klon o dziwnym nicku:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Admin1 napisał:

Faktycznie było lada moment.

Zwróć uwagę na daty :)

Czyli kartek w momencie usuwania Szymona i Arku nie było !!!

Oleju dolać!

ma ktoś zapałki?

:)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

• Moderatorzy

ale Arku ma 3 zółte kartki

-----------------

Aha i coś dla jasności :)

Poprosiłem szefostwo żeby sprawdziło czy moja żółta była od Arku w ramach zemsty z zaznaczeniem żę jeżeli była od kogoś innego to niech zostaje.

Była i uzyskałem cofnięcie żółtej kartki .

Jak to możliwe żeby Arku wlepił żółtą kartkę skoro one ponoć nie działały aż do jego usunięcia?

skoro one ponoć nie działały aż do jego usunięcia?

Nie miały automatycznej mocy sprawczej, To wtedy był jedynie nie-lajk :)

Działały ale nie były transparentne,

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I tak Czar Salonowego Idola prysł :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Panowie nie będę Was tutaj wszystkich wymieniał wytłumaczcie mi klonowi o dziwnym nicku dlaczego w tej sprawie tak uporczywie mijacie się z prawdą ?

Panowie nie będę Was tutaj wszystkich wymieniał wytłumaczcie mi klonowi o dziwnym nicku dlaczego w tej sprawie tak uporczywie mijacie się z prawdą ?

Co konkretnie jest mijaniem się z prawdą?

Aha i coś dla jasności :)

Poprosiłem szefostwo żeby sprawdziło czy moja żółta była od Arku w ramach zemsty z zaznaczeniem żę jeżeli była od kogoś innego to niech zostaje.

Była i uzyskałem cofnięcie żółtej kartki .

Gość rydz

(Konto usunięte)

Silnik się przegrzewa :-)

Zbanować wszystkich userów z saloniku dożywotnio , zamknąć saloon na cztery spusty , kto jest za ?! :)

Klon to klon. Dobrze wiesz bo ty stara dupa jesteś...

Akurat kwestie żółtych kartek możecie Panowie wyjaśnić w saloniku, bo ma ogólnym kartek nie ma :). To nie jest kwestia dot. forum ogólnego :).

P.s. Niezwykła cisza i nigdzie nie widać Sly, wyjechal na jakiś zlot lub pokaz mody, czy jak? A moze posZe tylko w saloniku. W sumie juz za nim nawet tęsknie, a i mam kilka pytań w zakresie motoryzacji.

Jedno jest pewne, gdyby nie salonik i wdrożenie tam mechanizmu żółtych kartek dla uzytkowników, bum i Szymon by nie wrócili na forum a k. Palton dalej byłby moderatorem.

Rozumiem więc, że salonik to nie jest coś, co może się podobać moderatorom ;)

Zbanować wszystkich userów z saloniku dożywotnio , zamknąć saloon na cztery spusty , kto jest za ?! :)

Nie strasz, bo zaraz w panice salonik zaleje krwawa rzeź żółtych karteczek, byle oficjalnie nie należec do saloniku w czasie banowania. :)

wiosna idzie. zmiany....zmiany...zmiany....

:)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

tez jestem za, zamknac salonik i przywrocic k paltona na moderatora, niech bedzie po staremu:)

dacie pare lajkow?:)

pls

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Akurat kwestie żółtych kartek możecie Panowie wyjaśnić w saloniku, bo ma ogólnym kartek nie ma :). To nie jest kwestia dot. forum ogólnego :).

P.s. Niezwykła cisza i nigdzie nie widać Sly, wyjechal na jakiś zlot lub pokaz mody, czy jak? A moze posZe tylko w saloniku. W sumie juz za nim nawet tęsknie, a i mam kilka pytań w zakresie motoryzacji.

Sly jest na miesięcznych wywczasach ... moderacyjnych :)

tez jestem za, zamknac salonik i przywrocic k paltona na moderatora, niech bedzie po staremu:)

pls

I znowu będzie spokój :)

Lubię Twój post ale wolę osobiście dać ci za niego buziaka:)

I znowu będzie spokój :)

i nuda, a tymczasem ide na browar, a potem wroce i znowu sie zabawie lekturą:)

Lubię Twój post ale wolę osobiście dać ci za niego buziaka:)

buziaka dasz mi jak juz bede ochlany:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jedno jest pewne, gdyby nie salonik i wdrożenie tam mechanizmu żółtych kartek dla uzytkowników, bum i Szymon by nie wrócili na forum a k. Palton dalej byłby moderatorem.

Rozumiem więc, że salonik to nie jest coś, co może się podobać moderatorom ;)

Jeśli kierowałeś to do mnie, to wyjaśnię - nie jestem przeciwnikiem saloniku! Poszukajcie w tym wątku wpisów z czasów kiedy go wdrażaliśmy. Jestem przeciwny panującej w nim teraz patologii. Nie tym miał być salonik do czego teraz zmierza. Teraz to enklawa bezkarności i samowoli frakcji rządzącej za pomocą tyranii i widma pacyfikacji kartkami!

Gość rydz

(Konto usunięte)

Chyba palton siedział na komarku bordowym za sly , ale nie jestem pewny bo przemknęli szybko koło mojej wiochy , jakiś zlot ponoć jest ! :)

Adam czy 16.03 jest po 17.03 ???

Jak gadam, że nawet na godzinach się nie znają to mi nikt nie wierzy...

@vlado

Wybacz jarowi. To zacny forumowicz!

Edytowane przez fox733

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.