Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

I proszę nie przypominaj mi Lukara, który sprzedał nas za siedemdziesiąt tysięcy złotych.

Lepsze to niż darmowe użeranie się z kłótliwymi uzytkonikami :)

Ja wyłącznie odpowiadam na miłość bliźniego, jaką mi okazujesz od początku swego ponownego pojawienie sie na forum :-)

Adamie to ja jestem w tym naszym "związku" kochającym bez wzajemności :-)))

Ewentualnie kochanym miłością szorstką :-)

Może kiedyś zasłużę na odrobinę ciepła z twojej strony? :)

Po raz ostatni, dobranoc.

Włodek.

Nie jestem z tych, którzy ze słodkim uśmieszkiem wbijają nóż w plecy. Jestem po prostu szczery. Do Ciebie jako osoby nic nie mam, natomiast niektóre Twoje zachowania nie podobają mi się, i mam odwagę mówić o tym otwarcie. Więc nie sil się na jakąś domorosłą psychologię snując teoryjki o chęci dominacji, bo trafiasz kulą w płot. A o odrobinie ciepła możesz zapomnieć jeżeli nadal będziesz deklarował przyjazne zamiary, a przy tym obrażał mnie i robił mi na złość.

Panowie, proponuję przerywnik muzyczny. Tak serio, warto posłuchać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już wyszło. Moje imię. Więc się tak nie oburzaj i nie udawaj świętoszka.

Twoim zwyczajem powiem że ... kłamiesz :)

Ja użyłem tutaj Adam kilkakrotnie wcześniej i nie było reakcji !

Twoim zwyczajem powiem że ... kłamiesz :)

Ja użyłem tutaj Adam kilkakrotnie wcześniej i nie było reakcji !

Bo nie zauważyłem. Więc teraz proszę byś poza salonikiem używał tylko mojego nicka. Dobrze?

Kłamiesz. W żadnych wszystkich wątkach tylko parę razy w saloniku, który NIE JEST WIDOCZNY PUBLICZNIE. Różnica jest diametralna.

Oj tam na forum też się zdarzało :) I to są wpisy pochlebne więc nie ma co kruszyć kopii :D

Oj tam na forum też się zdarzało :) I to są wpisy pochlebne więc nie ma co kruszyć kopii :D

Czy Ty też uważasz że nie mam prawa sobie nie życzyć? To nie zaczepka, to pytanie.

Napisałem tylko, że Twoje imię się przewija na forum od bardzo dawna ~2005r. Nikt tu nie ujawnił tego specjalnie. Co do używania imion na forum jestem przeciwnikiem tej formy, bo od tego są nicki.

Vlado, do jasnej cholery, PRZESTAŃ PUBLICZNIE UJAWNIAĆ MOJE DANE OSOBOWE. Nie reagujesz na prośby więc w końcu będę zmuszony zgłosić problem do GIODO!!!

Jako branżowiec to piszesz?

W "o mnie" masz link do swojego wyrobu gdzie "zaadamowali" Ci w opiniach z 10 razy...

Chwalili, więc wszystko rozumiem ok. Nie wypadało w reklamie straszyć GIODO...

Czy może wstydzisz się imienia? Nie jest brzydkie...

Panowie, spokojnie :)

I coś dla odprężenia ;)

PS. Może ktoś by się zajął tym aby filmy z youtube wyświetlały się zawsze i wszędzie na forum - a zwłaszcza na Tapatalk.

To chyba da się otagować? :)

• Moderatorzy

Plastikiem (...) swobodnie wklejać filmik ze scenką w sklepie, w którym ktoś kupuję wódkę, zupełnie przypadkiem podobny do tego który zamknąłem rok temu po dziesięciu latach. Zapewne teraz zostanie przekopany internet, czym to może się teraz zajmować palton, żeby "żarty" były aktualne. Pewności jednak nie ma, przecież od kilku lat nieaktywna firma mojej żony, też była powodem szydery i obrzydliwych manipulacji. Być może, znów któryś z moich znajomych audiiofili dostanie dziwny telefon lub zapytanie mimochodem na PW o ... jak mu tam było... paltona? Niczego nie można wykluczyć

Mam do Ciebie gorącą prośbę Robercie, wklej jakiekolwiek PW, przytocz jakąkolwiek rozmowę, jakąkolwiek relację kogolwiek, która poświadczała by o tym, że dzwoniłem do Ciebie i się podszywałem pod kogoś, udostępniałem filmiki z kupowaniem wódki, kręciłem się koło firmy Twojej żony czy Twoich znajomych i w ogóle w jakikolwiek sposób próbowałem zrobić jakąkolwiek nieprzyjemność Tobie, twoim znajomym, rodzinie. Męczy mnie, że już któryś raz z rzędu publicznie oskarżasz mnie o takie zachowania. Jeżeli nie przedstawisz żadnej konkretnej sytuacji (tu na forum lub w PW do mnie lub do moderatora) żądam od Ciebie publicznych przeprosin.

Palton widzę, że znalazłeś dziś czas by raczyć użytkowników forum kolejnymi epizodami wyciskacza łez, opowiadającego o Twej heroicznej walce z trollami. Szkoda, że nie zdążyłeś ustosunkować się do mojej prośby o przedstawienie konkretów odnośnie czynów, które zarzucasz (między innymi mojej osobie), w cytowanym wyżej poście. Przypominam również, że w sytuacji w której nie przedstawisz konkretnych dowodów, pragnę byś osobiście zdementował te pomówienia i przeprosił.

-----------------

Palton nie przeprasza. Palton się "ukarza" - weźcie mnie zabijcie. Mnie biednego Paltona, który wam robił dobrze. Który was "resocjalizować" próbował.

Ech, szkoda gadać.

Górnolotne słowa. Szkoda że z sufitu wzięte.Nieprawda, byłem tu od początku.Niczego sobie nie uzurpuję. A tym bardziej bycia wykładnią czegokolwiek. Jednakże gdy widzę że kolega najwyraźniej nie rozumie słowa pisanego i nie pojmuje co jest napisane w regulaminie saloniku, to staram się pomóc. Nie moja wina że kolega na własną szkodę uparcie obstaje przy swojej błędnej i szkodliwej interpretacji.którym ja nie jestem, a Ty także nie jesteś. Zamiast jednak poczekać na werdykt admina, Ty usiłujesz siłowo forsować swój prywatny pogląd wykorzystując przewagę którą posiadasz dzięki dostępowi do guziczków. Czymże różni się takie postępowanie od tego co robił Palton? Guano wiesz o moim forum, więc domagam się byś zaprzestał wypisywania bredni wyssanych z palca.

Coś mam takie wrażenie, jakby ktoś tu na siłę próbował wrzucać coś w wentylator.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Weż się umyj dziecko nieprzestań pieprzyć!

O jakie miłe, sympatyczne słowa od moderacji do forumowiczów.

A cały czas czekam na odpowiedź na proste pytanie. Dlaczego pytany przez rok czasu pisałeś, że nie wiesz który z moderatorów wywalił mój temat na bocznicę, skoro wiedziałeś i napisałeś teraz że to był Palton?

Robercie, skoro definitywnie oznajmiłeś, że sam z własnej woli zrezygnowałeś z funkcji moderatora na ty forum, może wreszcie oznajmisz koledze HQ150, że to Ty wywaliłeś ten Jego watek w kosmos? Jak już sobie wszystko wyjaśnicie i dojdziesz do wniosku, że się myliłeś, napisz do mnie lub innego moderatora, a przywrócimy ten Jego nieszczęsny watek, ku naszej uldze.

Zrób to proszę.

napiszę ci prawdę! Ja osobiście uważam, że Palton miał rację wywalając twój wątek w kosmos! Pisz do Administracji o przywrócenie, a ja zaopiniuje dlaczego nie należy tego robić!

Chyba komentarz jest zbędny.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Już wyszło. Moje imię. Więc się tak nie oburzaj i nie udawaj świętoszka.

Człowieku napij się wody. Większość ludzi cię tu zna,ja nawet wiem jak wyglądasz i że pracowałeś w sklepie nie dla idiotów i co?masz audio biznes to cię znają,pod pseudonimem to możesz książki pisać.

A dajcie Wy mi wszyscy święty spokój :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Coś mam takie wrażenie, jakby ktoś tu na siłę próbował wrzucać coś w wentylator.

Som ludzie których jakby to powiedzieć ... ciężko ominąć ?

Coś takiego ... 'i nie będziesz miał moderatorów żadnych nas sobą' ... to już było, jakieś 200 lat temu z haczykiem i skończyło się nieszczególnie.

Własna, 'lepsza' etyka i moralność ...

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Niemniej jednak, to największe zbrodnie w dziejach ludzkosci zdarzały się, gdy pojawiał się jakiś "nadmoderator" i realizował własną wizję świata.

Nie ma idealnych rozwiazań, jak też i audio.

Niemniej jednak, to największe zbrodnie w dziejach ludzkosci zdarzały się, gdy pojawiał się jakiś "nadmoderator" i realizował własną wizję świata.

Nie ma idealnych rozwiazań, jak też i audio.

Coś nie możesz się oderwać do tego tasiemca :)

Coś nie możesz się oderwać do tego tasiemca :)

Niedługo chyba bedzie koniec tej serii i znowu bedzie trzeba długo czekać...:)

A ta była całkiem dramatyczna i z fajnymi zwrotami akcji :)

A i sceny batalistyczne też miodzio...

Edytowane przez jar1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.