Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Jezus już dawno zalecał, ze lepiej się kochać niż "władzować".

I coś w tym jest, bo każda władza najbardziej pragnie by była kochana.

Ale mój post nie dotyczył Szymona, lecz był uwagą natury ogólnej.

Jak ogólnie - to zemsta.

Edytowane przez jar1

Dlatego to ja jestem moderatorem nie Ty. Ja nie karzę współbraci, jedynie czyny jakich się dopuszczają będące w sprzeczności z regulaminem i netykietą Forum.

Twój wyrzut w stosunku do mnie, że jestem upodlony przez posiadanie władzy umożliwiającej karanie współbraci świadczy, że kolesiostwo jest dla Ciebie czymś naturalnym.

Cóż, to cecha aż nazbyt widoczna wśród pewnej grupy uczestników saloniku.

Jednak staramy się ograniczać takie postawy wśród tej enklawy.

Upodlenie to jest już Władeczku Od Ciebie :) Nic takiego nie napisałem nigdzie :)

Gość rydz

(Konto usunięte)

Regulamin będzie modyfikowany i aktualizowany w sposób umożliwiający poprawę i udoskonalenie pod względem wymogów rzeczywistości funkcjonowania saloniku.

Wczoraj odwiedziłem salonik , po zapoznaniu się z treścią podtrzymuję co napisałem tu wcześniej , zamknąć .

Nie będę rozwijał myśli produkując nadaremno klepanie w klawiaturę , teraz czekam kiedy zostanę w saloniku " wynagrodzony " .

Zapraszam Was na cydr lubelski, ostatnio spożywam zamiast piwka. Tani i smaczny, zwłaszcza mocno schłodzony. Wspomagam tym samym krajową produkcję trunków, spadek bezrobocia i producentów jabłek :)

Tomkly, Bubusia widzimy się w Łodzi na odsłuchu nowych paczek.

Jezus już dawno zalecał, ze lepiej się kochać niż "władzować".

I coś w tym jest, bo każda władza najbardziej pragnie by była kochana.

Troszkę hipokryzji w tym widać :-) Sam przecież był Władcą Wszystkiego :-) Dał przykład, że można pełnić władzę absolutną i kochać rządzonych.

Upodlenie to jest już Władeczku Od Ciebie :) Nic takiego nie napisałem nigdzie :)

Co Ty powiesz? :-)) Popatrz jak wieloznacznie potrafisz budować swe wypowiedzi, skoro pozwalają wyczytać rzeczy których sam tam nie zamieściłeś? :-) Chylę czoła :-)

Pozdrawiam.

W.

Nie będę rozwijał myśli produkując nadaremno klepanie w klawiaturę , teraz czekam kiedy zostanę w saloniku " wynagrodzony " .

Przecież możesz wystapić o usunięcie, tak jak inni. Nie trzeba podjudzać, by osiagnąć ten cel.

. Chodzi o nieustannie obniżający się poziom merytoryki.

A czy on kiedykolwiek był wysoki? Roi się tu od naganiaczy i osób mających problemy z podstawowymi pojęciami, którzy we własnym mniemaniu uchodzą za guru.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Przecież możesz wystapić o usunięcie, tak jak inni. Nie trzeba podjudzać, by osiagnąć ten cel.

Nie muszę tego robić jak już tam jestem , nikogo też nie podjudzam , wynagrodzony ująłem w cudzysłów bo , powroty co niektórych z " banicji " ich reakcja są wielką niewiadomą , działania mogą być zaskakujące .:)

Ciekawe, Paltona już nie ma a problemów jest tyle samo, jak nie więcej.

A miało być tak wspaniale gdy go nie będzie. Pieniacze rządzą...

Edytowane przez jello

Roi się tu od naganiaczy

Tych szczególnie nie lubię, ale jakoś zawsze mam problem z ich rozpoznaniem :) Mógłbyś mi wskazać kilku aby uchronić mnie od ewentualnego nieszczęścia ? :)

Już kiedyś pisałem jak ich rozpoznać, to bardzo proste i nie wymaga szczególnych zdolności

:) widocznie nawet tych nieszczególnych nie posiadam. Może choć sam siebie zacytuj :)

Ostrzegam przed prowokacjami i atakami personalnymi!

Jaka personalna prowokacja ?:)

Ha, nie wiedzIałem, że Bum jest taki strachliwy :)

Edytowane przez zenon.kowalski

Nie podpuszczać. Sami jesteście dostatecznie inteligentni, by to zauważyć.

Ostrzegam przed prowokacjami i atakami personalnymi!

Swoją drogą proceder wzmacniania i naganiania powinien zainteresować odowiednie osoby ;)

Nie podpuszczać. Sami jesteście dostatecznie inteligentni, by to zauważyć

Niestety Panie, często szczera i od serca płynąca recenzja i gów.... Zawinięte w papierek wygląda identycznie. Tym trudniejsza do wykrycia, że takie nr robią ludzie, którzy jednocześnie mają wartościowe recenzje z naszego forum. Błyszczą tylko płotki, tak więc nie jest ta takie znowu proste :)

Swoją drogą proceder wzmacniania i naganiania powinien zainteresować odowiednie osoby ;)

I zapewne odpowiednie osoby interesuje.

Jaka personalna prowokacja ?:)

Zenku drogi, obyś nie stał się jednym z pierwszych, który się dowie jaka :-)

...jak kogoś interesuje coś, np. salonik - to można się zapisać i uczestniczyć - nie wiem po co w kólko pierdolita o tym? - "gnidy dworskie" piszą w saloniku, zwykli userzy na forum otwartym i tyle :-)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

A czy on kiedykolwiek był wysoki? Roi się tu od naganiaczy i osób mających problemy z podstawowymi pojęciami, którzy we własnym mniemaniu uchodzą za guru.

Przesadzasz. Bardzo wielu wartościowych userów odeszło z forum, gdyż nie akceptowali nieustających pyskówek. Świat nie jest czarno-biały tak jak piszesz. Naganiaczem można określić w zasadzie każdego, kto bawi się w to hobby i raz na jakiś czas coś sprzedaje, kupuje. Poza tym każda pozytywna recenzja czy dowolne ciepłe słowo na temat danego produktu zaraz wywołuje reakcję że to jest naganianie. W ten sposób dochodzimy do absurdu, forum ma służyć rzetelnej i nieskrępowanej wymianie informacji i doświadczeń a nie kalkulacji kto jak odbierze nasze wpisy. Co do pojęć technicznych to już wiemy, że kable nie grają;-) Natomiast ta wiedza nie przekłada się w jakikolwiek sposób na nasze wrażenia odsłuchowe. Więc rzekłbym tak, teoretycy niech sobie piszą co chcą, a mnie to lotto;-)

Jest tu parę osób, które zmieniają poglądy w zależności od tego, co akurat oni albo zaprzyjaźnieni dystrybutorzy maja do sprzedania. I są to te same osoby od lat. Nie wiem czemu nikt nie chce zrobić z tym porządku. Jest to bardzo tajemnicza sprawa.

Jest tu parę osób, które zmieniają poglądy w zależności od tego, co akurat oni albo zaprzyjaźnieni dystrybutorzy maja do sprzedania. I są to te same osoby od lat. Nie wiem czemu nikt nie chce zrobić z tym porządku. Jest to bardzo tajemnicza sprawa.

Wystarczy wskazać moderacji albo administracji, to szybko zrobią z tym porządek. A jak nie, to CBŚ albo ABW.

Zapraszam Was na cydr lubelski, ostatnio spożywam zamiast piwka. Tani i smaczny, zwłaszcza mocno schłodzony. Wspomagam tym samym krajową produkcję trunków, spadek bezrobocia i producentów jabłek :)

Oraz niestety "Siarkopol" - 200 mg siarki na litr.

Mój Boże, aż się łezka w oku zakręciła od wspomnień. Jabcok z siarą :-)))) Jak za szkoły średniej bywało :-))) Tylko tamto to się "Vino" nazywało jak pamiętam? :-)

"suszone owoce siarkuje się dawką ok. 1000-2000 mg/kg, a więc kompot z suszu zawiera więcej SO2, niż przeciętne wytrawne wino"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mój Boże, aż się łezka w oku zakręciła od wspomnień. Jabcok z siarą :-)))) Jak za szkoły średniej bywało :-))) Tylko tamto to się "Vino" nazywało jak pamiętam? :-)

A jaka jest proporcja siary do alkoholu w cydrze i winie? Bo to tak samo, 200 mg/l.

@Szymon

Nie broń się, jeżeli przyjedziesz, to tylko whisky, sorry :D

Mam pytanie: co mam zrobić jak mnie harpia acoustics ordynarnie zwyzywał na priv? Są jakieś zasady postępowania w takich przypadkach?

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Mam pytanie: co mam zrobić jak mnie harpia acoustics ordynarnie zwyzywał na priv? Są jakieś zasady postępowania w takich przypadkach?

Wpłać kaucję ...i będzie pozamiatane.

A podobno Pan Jurek, to taki serdeczny i kulturalny człowiek. Pewnie to nie on Ciebie napastował na PW albo to było może jakiś konkurencyjny branżysta, który włamał się na jego konto i pisał te paszkwile.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.