Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Czy może dalej funkcjonować ban na konkretny wątek, nałożony przez autora, który na dzień dzisiejszy został z forum wykluczony?

To, że był to ban prewencyjny to inna sprawa,

Jak dla mnie jedno drugiego nie wyklucza :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Co to znaczy wykluczony na(notabene cóż za potworek językowy) "dzień dzisiejszy"? Jeśli został trwale usunięty z forum to obowiązki gospodarza, choć nie ma tego w regulaminie przejmuje moderacja. Jest też możliwość powierzenia wątku innemu userowi. W każdym razie pisać do moda o odbanowanie:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość papageno

(Konto usunięte)

Dlaczego Chicago jest zbanowany a Magnepan, który inicjuje na forum muzycznym większość awantur, nie? Lubię Chicago trudnym, szorstkim lubieniem, ale lubię. Dlatego proszę w swoim imieniu o zdjęcie bana z Chicusia.

Chicago miał 10-dniowego bana z automatu po uzbieraniu odpowiedniej ilości punktów.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Wpisy rzeczonych frustratów proszę zgłaszać na panel moderacyjny.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Dlaczego zbanowano na forum kolejny klon wielkiego artysty muzyka ze stolycy???

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dlaczego zbanowano na forum kolejny klon wielkiego artysty muzyka ze stolycy???

Z powodu Regulaminu/?/

Nagminne łamanie zasad Forum/?/

Sporo tego.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Proszę mi wyjaśnić, dla czego zgłaszając do moderacji posty, które są niezgodne z tematem wątku lub go zaśmiecają, użytkownik dostaje punkty karne?

Czy jest jakiś limit (o którym nic nie wiem) ilości powiadomień na dobę, po przekroczeniu której dostaje się baty?

Czy to taka nowa moda sprawowania władzy...

... zaniepokojony sytuacją prawowity user, krzyżem leżąc na nagiej posadzce, całując stópki umiłowanym, chcę się dowiedzieć aby w przyszłości nie popełnić takiego faux pas!

Edytowane przez Koobal

Słucham tylko muzyki.

A po co konkretny przypadek. Pytanie wydaje się proste.

Trochę pomogę.

Czy jest jakiś limit ilości powiadomień na dobę, po przekroczeniu której dostaje się baty? TAK / NIE (niepotrzebne skreślić).

Słucham tylko muzyki.

Nie jestem zainteresowany prowokacjami, ani nie odpowiadam na bezsensowne pytania. Podaj konkretny przypadek o jakim piszesz inaczej uznam, że powadzisz kłamliwy atak na moderacje.

Nie jestem zainteresowany prowokacjami, ani nie odpowiadam na bezsensowne pytania. Podaj konkretny przypadek o jakim piszesz inaczej uznam, że powadzisz kłamliwy atak na moderacje.

Ech... brak mi słów, dla czego uważasz, że to jest bezsensowne pytanie?

Proszę o odpowiedź a nie zastraszanie i kierowanie wobec mnie obraźliwych inwektyw. Jest to z twojej strony bardzo nieeleganckie i niegrzeczne.

Słucham tylko muzyki.

Po raz ostatni proszę, abyś podał konkretny przypadek. Kogo, za jakie zgłoszenia na panel moderacji ukarano? Inaczej Twoje wystąpienie tutaj jest tylko prowokacją.

Po raz ostatni proszę, abyś podał konkretny przypadek. Kogo, za jakie zgłoszenia na panel moderacji ukarano? Inaczej Twoje wystąpienie tutaj jest tylko prowokacją.

Nie będzie konkretów, gdyż nie wiem czy te osoby mówią prawdę. Moje pytanie miało zdementować plotki chodzące po forum.

Zwracałem się do władz tego miejsca i mam nadzieję, że reprezentując je celowo unikasz odpowiedzi oraz celowo próbujesz mnie zastraszyć.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jeśli taka historia miała miejsce, to moje pytanie staje się bardzo niewygodne. Jeśli nie - to czemu nie można odpowiedzieć wprost?

Wyjaśniłem już wszystko, ze strony władz tego miejsca doczekałem się tylko pomówień i oskarżeń, zamiast odpowiedzi.

Słucham tylko muzyki.

Zatem sprawa nie dotyczy Ciebie, ani nie masz pewności że to co zarzucasz moderacji jest prawdą. Nie potrafisz udokumentować, że taka kara za zamieszczenie kilku zgłoszeń miała miejsce, a mimo to występujesz tutaj w roli "trybuna" w walce o "prawdę"?

Cały czas sugerujesz, że moderacja działa w sposób haniebny i niezgodny z regulaminem forum.

Cytat z Twojego pierwszego wpisu:

"Proszę mi wyjaśnić, dla czego zgłaszając do moderacji posty, które są niezgodne z tematem wątku lub go zaśmiecają, użytkownik dostaje punkty karne?"

To nie jest zapytanie czy jest to prawdą, lecz stwierdzenie takiego faktu i wezwanie do tłumaczenia się z niego!

Zapytam po raz ostatni:

-czy jesteś w stanie podać mi, kto został ukarany za zgłaszanie na panel wpisów jego zdaniem niezgodnych z regulaminem czy netykieta forum?

-czy jesteś w stanie podać mi, kto na forum takie plotki rozprzestrzenia?

Cały czas sugerujesz, że moderacja działa w sposób haniebny i niezgodny z regulaminem forum.

OJ NIE, nic takiego nie napisałem. Natomist prosiłem abyś mnie nie obrażał zarzucając mi "kłamliwy atak na moderację".

"Proszę mi wyjaśnić, dla czego zgłaszając do moderacji posty, które są niezgodne z tematem wątku lub go zaśmiecają, użytkownik dostaje punkty karne?" To nie jest zapytanie czy jest to prawdą, lecz stwierdzenie takiego faktu i wezwanie do tłumaczenia się z niego!

Co w takim razie robi pytajnik na końcu tego zdania. Chyba, że mówimy różnymi językami. Mnie dotąd uczono, że pytajnik na końcu zdania służy do określenia intencji osoby, która chce uzyskać odpowiedź.

Zatem sprawa nie dotyczy Ciebie, ani nie masz pewności że to co zarzucasz moderacji jest prawdą. Nie potrafisz udokumentować, że taka kara za zamieszczenie kilku zgłoszeń miała miejsce, a mimo to występujesz tutaj w roli "trybuna" w walce o "prawdę"?

Nie mam pewności o czym już pisałem. Sprawa dotyczy całego forum i jego funkcjonowania. Nie występuję w roli jak to ładnie napisałeś "Tyrbuna", tylko szukam odpowiedzi na plotki.

Zapytam po raz ostatni: -czy jesteś w stanie podać mi, kto został ukarany za zgłaszanie na panel wpisów jego zdaniem niezgodnych z regulaminem czy netykieta forum? -czy jesteś w stanie podać mi, kto na forum takie plotki rozprzestrzenia?

Nie odpowiem o czym już wcześniej pisałem - to są plotki i dla dobra tego forum WŁADZE powinny się do tego ustosunkować.

Czy przez Twoje pytanie mam rozumieć, że jeśli nie udzielę na nie odpowiedzi poniosę konsekwencje?

Mam nadzieję, że to nie jest próba zastraszania.

A wydawało mi się, że to jest proste, wchodzi ktoś z władz, odpisuje: "Niestety to są plotki, nie robimy takich rzeczy i nigdy nie robiliśmy". Ech, głupi jestem, głupi.

Edytowane przez Koobal

Słucham tylko muzyki.

Moderacja nie zajmuje się plotkami. Rozprzestrzeniając plotki, jednocześnie czyniąc zarzuty moderacji sugestiami że na nie nie odpowiada, bo są dla niej niewygodne, prowadzisz atak na moderacje za co udzielam ci regulaminowej kary.

Ze względu na uporczywe nieprzedstawianie dowodów o które proszę, uważam że Twoje wystąpienie w tym wątku jest perfidnie przemyślanym działaniem. Jeśli nadal będziesz je kontynuował, zostaniesz w tym wątku zbanowany.

Dziękuję :) za udzielenie mi nagany.

Nie wkręcisz mnie jak byli agenci SB. Teczki TW, też mi nie założysz.

Niestety to metody (donoszenie, zastraszanie, karanie), których nie popieram, próbowała je stosować ekipa Paltona, za co słusznie została ukarana.

Słucham tylko muzyki.

Wpadłeś do tego wątku z niepopartym dowodami zarzutem w stosunku do moderacji Forum. Na prośby o przedstawienie dowodów, kontynuowałeś jedynie obraźliwe zarzuty w stosunku do moderacji, a po otrzymaniu zapowiedzianej regulaminowej kary, obrażasz mnie personalnie.

I co mam zrobić? Dać ci regulaminowa karę za odwetowy atak personalny na moderatora? W Twoim przypadku nie ma sensu.

Żegnam w tym wątku.

Podaj konkretny przypadek. Kto zgłaszał niezgodne wpisy i został z tego powodu ukarany?

Zaprzeczasz że takie przypadki miały miejsce?

Edytowane przez McGyver

to ile juz bylo takich przypadkow których przykładów nikt podac nie potrafi ? równiez prosze o informacje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość LTD12

(Konto usunięte)

W Klub miłośników - Studio 16Hz

rochu

"moderacja tematu]

Panowie proszę bez zbędnych off topów i przepychanek.

Kolega LTD12 już tutaj nie napisze."

Vlado

"W zakładce KLUBY jedynie gospodarz wątku ma prawo banowania uczestników i nie musi się z tego tłumaczyć.

Moderacja."

Co jest prawdą?

Edytowane przez LTD12

W Klub miłośników - Studio 16Hz

rochu

"moderacja tematu]

Panowie proszę bez zbędnych off topów i przepychanek.

Kolega LTD12 już tutaj nie napisze."

Vlado

"W zakładce KLUBY jedynie gospodarz wątku ma prawo banowania uczestników i nie musi się z tego tłumaczyć.

Moderacja."

Co jest prawdą?

Odpowiedź w wątku klub 16Hz.

Zaprzeczasz że takie przypadki miały miejsce?

Tak. Nikt nie został ukarany za zamieszczenie zgłoszeń na panelu moderacyjnym. To nonsens.

<br />Tak. Nikt nie został ukarany za zamieszczenie zgłoszeń na panelu moderacyjnym. To nonsens. <br />

Robię zrzut ekranu tego co napisałeś. Zostanie to dołączone do skargi którą za chwilę wyślę do administracji.

Robię zrzut ekranu tego co napisałeś. Zostanie to dołączone do skargi którą za chwilę wyślę do administracji.

A może mnie i nam wszystkim tez to pokażesz, bo nie wiem o co ci chodzi? Czy napisałem coś obraźliwego, niezgodnego z regulaminem czy prawdą? Ja nigdy nie ukarałem nikogo za ZGŁOSZENIE NA PANEL MODERACYJNY.

Nie sadze, że zrobił to teraz którykolwiek z moderatorów. Zdarzało się, że został ukarany zgłaszający za treść zgłoszenia, które było oczywistym atakiem na moderacje i administracje forum. Ale to oczywiste.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.