Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Bobcat napisał:

...h...

I tyle Twojej racji w temacie.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

41 minut temu, szymon1977 napisał:

durnowate porównania obnażają durnowatość porównującego.

Nie napiszę co stale obnażasz u siebie bo Moderacja czuwa.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Ale gdy Tobie wykazać to samo - wtedy...

...karę przyjmuję z honorem.

Teraz, szymon1977 napisał:

I tyle Twojej racji w temacie.

A co? Nie mam racji znawco ojczystego (?) języka?

Teraz, szymon1977 napisał:

...karę przyjmuję z honorem.

Aby przyjąć z honorem trzeba najpierw go mieć.

Prosze uspokoic Boba. Prowokuje pyskowke. Jak widac.

🙂

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Wybierajcie sobie kogo chcecie na moderatorów ale należy przywrócić możliwość dołączania moderatorów do ignorowanych. 

5 minut temu, bubusia napisał:

Prosze uspokoic Boba. Prowokuje pyskowke. Jak widac.

🙂

Proszę uspokoić @bubusia. Marzy mu się cenzura.

1 minutę temu, jar1 napisał:

Wybierajcie sobie kogo chcecie na moderatorów ale należy przywrócić możliwość dołączania moderatorów do ignorowanych. 

Konsekwentnie uważam że decyzje Moderatorów nie powinny być anonimowe.

No blagam Bob. To raczej twoje marzenie. Nie sadze, zeby byl ktos na forum, kto czesciej donosil niz Ty.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

21 minut temu, bubusia napisał:

No blagam Bob. To raczej twoje marzenie. Nie sadze, zeby byl ktos na forum, kto czesciej donosil niz Ty.

Administrator napisał niedawno w tym wątku kto najczęściej zgłasza. Nie jestem to ja. 

Poczytaj różne wątki, zwłaszcza Kościoły i Religie, łatwo zauważysz kto w co drugim wpisie po cytacie czyjejś wypowiedzi ma napisane: "ZGŁOSZONE". Dużymi literami. Żeby nikt tego nie przeoczył. 

Czyżby znowu podwójne standardy?

6 godzin temu, Bobcat napisał:

Konsekwentnie uważam że decyzje Moderatorów nie powinny być anonimowe.

Widać ostrzeżenia i kary dostajesz od moderacji a nie konkretnego moderatora. Bo moderator nie jest bytem autonomicznym, a tylko przedstawicielem moderacji. A w sumie to co za różnica? 

Edytowane przez szymon1977

11 minut temu, szymon1977 napisał:

Widać ostrzeżenia i kary dostajesz od moderacji a nie konkretnego moderatora. Bo moderator nie jest bytem autonomicznym, a tylko przedstawicielem moderacji. A w sumie to co za różnica? 

W sądzie oskarżony dostaje karę nie od sędziego lecz od  Rzeczypospolitej Polskiej. Sędzia jedynie działa w jej imieniu. I ma ustawowy obowiązek podpisać się pod wyrokiem.

Tu masz to samo z skali mikro. 

3 minuty temu, Bobcat napisał:

W sądzie oskarżony dostaje karę nie od sędziego lecz od  Rzeczypospolitej Polskiej. Sędzia jedynie działa w jej imieniu. I ma ustawowy obowiązek podpisać się pod wyrokiem.

Moderator ma ustawowy obowiązek podpisania się?

Ponawiam kandydaturę Bobcata, jako całkowicie obiektywnego i bezstronnego użytkownika.

11 minut temu, Bobcat napisał:

Tak. Ale ewentualną reklamację składasz na wyrok a nie osobę sędziego. Więc co za różnica?

-----

Pora zdobyć elektorat: wlepiając Ci kary obiecuję się podpisywać 🙂

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Ale ewentualną reklamację składasz na wyrok a nie osobę sędziego.

Jednak wiem kto taki wyrok wydał.

42 minuty temu, Bobcat napisał:

Jednak wiem kto taki wyrok wydał.

Wyrok wydał sąd, bo wyrok jest sądu a nie sędziego.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Wyrok wydał sąd, bo wyrok jest sądu a nie sędziego.

A tu mówisz że kary przydziela Moderacja. A nie konkretny Moderator. Sytuacja jest więc analogiczna. Tam wyrok wydaje sąd, ale wiadomo który konkretnie sędzia działający w jego imieniu. Tu karę przyznaje Moderacja i również powinno być wiadomo który Moderator działający w jej imieniu. 

• Administratorzy
W dniu 14.03.2022 o 19:58, szymon1977 napisał:

Za to"Vlado jednym z najlepszych był..." - a teraz napiszcie coś o podwójnych standardach.

Wiedziałem że temat wróci.  🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Może to się wydać dziwnym pytaniem, kompletnie nieuzasadnionym, ale dlaczego szymon1977 ma pozwolenie na trollowanie wszędzie, gdzie akurat ma ochotę? Napiszcie wprost: czy on jest pod ochroną?

• Administratorzy
7 minut temu, papageno napisał:

Może to się wydać dziwnym pytaniem, kompletnie nieuzasadnionym, ale dlaczego szymon1977 ma pozwolenie na trollowanie wszędzie, gdzie akurat ma ochotę? Napiszcie wprost: czy on jest pod ochroną?

Kolega jest po prostu uparty a ja akurat w tym tygodniu nie bardzo mam czas na upominanie go. Zgłaszajcie wpisy które uważącie za trollingowe i takie które są offtopowe. 

Teraz tak na serio już. Szukamy kogoś do pomocy do moderacji, musiałaby to być osoba która ma dość mało na sumieniu (punktów) i choć świeżo oraz obiektywnie podchodząca do zgłoszeń. Oczywiście po samym wyborze przez userów będzie także rozmowa z nami i ostateczne podjęcie decyzji. 

Tylko poważne andydatury i bez trollowania bo będę wysyłał na wakacje. Miłego dnia.

24 minuty temu, Espectro napisał:

Wiedziałem że temat wróci.  🙂 

🙂

Dlaczego wszystkie posty vlado są ukryte?

Chciałbym sobie przypomnieć te wszystkie obiektywne i bezstronne  wpisy.

Czy coś źle wyszukuję?

17 minut temu, papageno napisał:

Dlaczego Bobcat ma pozwolenie na trollowanie. Czy on  jest pod ochroną?

14 minut temu, Espectro napisał:

Tylko poważne andydatury i bez trollowania bo będę wysyłał na wakacje. Miłego dnia.

A co to znaczy poważne kandydatury,pytam poważnie. 

• Administratorzy
12 minut temu, jezz napisał:

Czy coś źle wyszukuję?

Nie powinny być ukryte chyba. Przynajmniej ja nie ukrywałem a i gdzieś widziałem w tematach. Te bardziej znane teksty raczej ukryte na 100% po takim czasie. 

13 minut temu, jezz napisał:

A co to znaczy poważne kandydatury,pytam poważnie. 

Wojownik bocznicy lvl 3 z sumą zebranych żapsów na poziomie 300 punktów w przeciągu 2 lat raczej odpadnie. 🙂 

10 minut temu, jezz napisał:

co to znaczy poważne kandydatury

Odpowiedziałbym ci BARDZO poważnie, tak jak tylko potrafię, ale obawiam się że wtedy ziściło by się bardzo  szybko co już nam obiecano i udałbym się.....

23 minuty temu, Espectro napisał:

....na wakacje

:)))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
7 minut temu, Maju napisał:

Odpowiedziałbym ci BARDZO poważnie, tak jak tylko potrafię, ale obawiam się że wtedy ziściło by się bardzo  szybko co już nam obiecano i udałbym się.....

:)))

NO to prosze tak nie robić brzydko. 🙂 

33 minuty temu, jezz napisał:

Czy coś źle wyszukuję?

Wszystkie bluzgi pisane przez tego [.....] pisane na mnie wiszą sobie w najlepsze.....niech wiszą, ku potomności......by nigdy więcej.   🙂

10 minut temu, Espectro napisał:

prosze tak nie robić brzydko

No tak, prawda napisana wprost mogłaby tu brzydko zapachnieć....   🙂

To pytanie DOKŁADNIE w tej sprawie.

Dlaczego moderatorzy nie reagują na bezpodstawne wyzywanie od bydła ludzi Kk ("arcy bydło"), może ideologiczne zaślepienie im na to nie pozwala, to  porównywanie mnie z tym "bydłem" ("stajesz się taki sam")  też nie reagują chociaż to od kilku dni zgłaszam.....wraca stare, czy nigdy na dobre nie odeszło???

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nie wiem wina przeglądarki czy Forum, ale gdzie nie kliknę to wczytuje się Twitter spod spodu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gość Mihoteo

(Konto usunięte)
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Nie wiem wina przeglądarki czy Forum, ale gdzie nie kliknę to wczytuje się Twitter spod spodu.

Screenshot_20220316-085633_Chrome.thumb.jpg.a14a3e8f01519ce3fe96c025bd71ea4e.jpg

Na której przeglądarce występuje u Ciebie ten problem?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.