Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
Oto moja opinia: proponuję bana na tydzień dla wszystkich, co zamiast pisać na temat, trolują forum posądzaniem innych o "ruską agenturę" - od tego jest funkcja "Zgłoś" a nie publiczna dyskusja. Proponuję też dodać słowa "agent", "szpieg" itd itp do bazy słówek wymagających zatwierdzenia.
https://www.tapatalk.com/createGroup

Człowieku, załóż sobie własne forum zamiast narzucać wszystkim swoje chore pomysły.
5 minut temu, tomek4 napisał:

...zamiast narzucać wszystkim swoje chore pomysły.

To o czym piszę masz w Regulaminie. Chore?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

7 minut temu, tomek4 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowieku, załóż sobie własne forum zamiast narzucać wszystkim swoje chore pomysły.

Ale ma rację - dlaczego mam czytać, że szpieg Lewandowskiego negocjuje mu przejście do Barcelony 😉

Ukryta Zawartość

nagrywamy.com

• Administratorzy
18 godzin temu, soundchaser napisał:

Ja uważam, że nie ma tu żadnych ruskich trolli, czy agentów Kremla. To są wymysły tych, którzy piszą o tym, aby celowo wprowadzać ferment, szczuć, dzielić ludzi i zdobywać poklask u podobnie myślących.

Jakiś czas temu to i owszem. Zaś aktualnie prawdziwych agentów nie widuję. W 99% to zwykłe pomówienia w tej kwestii. 

Nie ukrywam że kilku jest takich co przychylnym okiem patrzą na działania podejmowane przez putina i takim także się przyglądamy. 

18 godzin temu, Mickey6 napisał:

Ten mój post najpierw był ukryty a potem został zdjęty.

18 godzin temu, Espectro napisał:

To sprawa chyba jasna ? Czy nadal nie ? Użytkownik dodając wpis powinien dostać info że owy wpis musi zostać zatwierdzony, jeżeli zaś nie bo w powiadomieniach moża odznaczyć wszystko to wpis będzie na czerwono widoczny. 
Jeżeli moderacja ukrywa wpisy to użytkownik już takowego nei zobaczy. 

Samo użycie tego sformułowania nie jest aż tak karane przez samą moderację lecz w przypadku gdy cały wpis ma na celu obrażanie i sianie defetyzmu to wpis się ukrywa i traktuje odpowiednio do oceny. To nie jakieś miejsce gdzie powinno się siać defetyzm na różne tematy i w wpisach lecieć epitetami i obraźliwymi sformułowaniami w stosunku do innych w temacie. Na bocznicy pozwalamy na dość wiele ale zachowajmy umiar nawet i w tej kwestii. 

18 godzin temu, Mickey6 napisał:

No zgłaszałem już dwa razy ale chętnie znowu:

Hmm o ile sama koncepcja dośc mocno kontrowersyjna lecz wydaje mi się że nie zbyt groźna. O ile w kolejnych wpisach temat nie zbacza na dziwniejsze kwestie. Zapytam moderację o zdanie w tej spawie. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

7 godzin temu, szymon1977 napisał:

To o czym piszę masz w Regulaminie.

W Regulaminie jest punkt o karaniu za poglądy i za sformułowania, które się Tobie nie podobają? Który konkretnie?

Tak, Twoje ciągłe nawoływanie do wprowadzenia zamordyzmu jest chore. 

• Administratorzy
18 godzin temu, soundchaser napisał:

To samo było w wątku covidowym - kto przeciw mistyfikacji zwanej pandemią - to szur, foliarz i płaskoziemiec.

Internet rządzi się swoimi prawami.

Generalnie stanowisko było dość jasne a i samo założenie iż temat nie miał siać paniki i przede wszystkim nie mógł być źródłem fake newsów. To że każdy ma inne zdanie i za każdym razem przeciwne do każdego kolejnego to akurat prawda. 

Liczne teorie spiskowe i inne to dzień powszedni. Dziwi tylko zmiana o 180* z dnia na dzień Polskich władz i samego lecznictwa. 

3 minuty temu, Bobcat napisał:

W Regulaminie jest punkt o karaniu za poglądy i za sformułowania, które się Tobie nie podobają? Który konkretnie?

Tak, Twoje ciągłe nawoływanie do wprowadzenia zamordyzmu jest chore. 

Który to punkt ? który miałby karać za poglądy ? 

18 godzin temu, misiomor napisał:

Został zdjęty przez innego moderatora, któremu widocznie nie spodobały się niekulturalne zwroty użyte w tym wpisie, które były zresztą powodem wrzucenia go przez automat do kolejki do zatwierdzania.

Dokładnie.

17 godzin temu, MV2 napisał:

Tak .

Jestem tylko mały kotek . Rozumek mam malutki . Umiem tylko gryźć i drapać , dlatego liczę na potwierdzenie Administracji , że cała ta pandemia to "mistyfikacja" . Dotarło ?

O dzien dobry. 

3 minuty temu, Espectro napisał:

Który to punkt ? który miałby karać za poglądy ? 

Rzecz w tym, że takiego punktu nie ma. Pytam o to@szymon1977, gdyż jego narracja jest cały czas taka, jak gdyby był i należałoby z niego jaknajspieszniej korzystać. 

25 minut temu, Espectro napisał:

Zapytam moderację o zdanie w tej spawie. 

Ale którą Moderację? Tą przychylną skandalicznym wybrykom orbana, Węgrów, za które zbierają gratulacje od putina i naszej prawicy?

No skręca mnie ciekawość jak postąpi taka Moderacja z silnie prawicującym wątkiem, którego nie można było zgłaszać i komentować.

Edytowane przez Mickey6

Wnioskuję, aby wprowadzić do Regulaminu punkt o niedopuszczalności uzurpowania sobie uprawnień nienależnych. Nadzór nad przestrzeganiem Regulaminu i Netykiety, zwracanie uwagi użytkownikom i pouczanie ich znajdują się w kompetencji wyłącznie Administracji i Moderacji. Sytuacja gdy zwykły użytkownik sam przyznaje sobie takie prawa jest bezprawna i stanowi zamierzone prowokowanie pyskówki na Forum. 

• Administratorzy
2 minuty temu, Mickey6 napisał:

Ale którą Moderację? Tą przychylną skandalicznym wybrykom orbana, Węgrów, za które zbierają gratulacje od putina i naszej prawicy?

Całą. Zdanie i tak należy do administracji końcową. 

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Wnioskuję, aby wprowadzić do Regulaminu punkt o niedopuszczalności uzurpowania sobie uprawnień nienależnych. Nadzór nad przestrzeganiem Regulaminu i Netykiety, zwracanie uwagi użytkownikom i pouczanie ich znajdują się w kompetencji wyłącznie Administracji i Moderacji. Sytuacja gdy zwykły użytkownik sam przyznaje sobie takie prawa jest bezprawna i stanowi zamierzone prowokowanie pyskówki na Forum. 

Powtarzanie i pouczanie, ilekroć ktoś wspomni o regulaminie to także trolling i prowokowanie do pyskowania. Jednoczenie pouczanie moderacji o przestrzeganiu regulaminu także. 

16 minut temu, Espectro napisał:
18 godzin temu, misiomor napisał:

niekulturalne zwroty użyte w tym wpisie, które były zresztą powodem wrzucenia go przez automat do kolejki do zatwierdzania.

Dokładnie.

Ok. Przyjmuję na klatę. Można pisać byle kulturalnie. Np. że proputinowscy są słodcy i z poczuciem humoru.

• Administratorzy
Teraz, Mickey6 napisał:

Ok. Przyjmuję na klatę. Można pisać byle kulturalnie. Np. że proputinowscy są słodcy i z poczuciem humoru.

Jeżeli są to ok. 

Następny, aż tak ci się Bob nudzi, weź się może za jakas pożyteczna robotę.

A ten powyżej skąd się urwał z tym Orbanem i Moderacja?

Wnioskuje o natychmiastowe bany za pisanie głupot takich jak wyżej.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

Wnioskuje o natychmiastowe bany za pisanie głupot takich jak wyżej.

To z 90% wpisów na bocznicy poleci a i przy okazji pewnie moje w innych tematach. 

Kto by miał oceniać takowe wpisy ? czy wpis jest głupi czy też jest poprawnie napisany ? 

To był joke, w odp. na wpis Boba.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

36 minut temu, Bobcat napisał:

Pytam o to@szymon1977

Jest pytanie - będzie odpowiedź, ale najpierw cytat:

56 minut temu, Espectro napisał:

...aktualnie prawdziwych agentów nie widuję.

A więc: skoro prawdziwych "ruskich agentów" nie ma, to publiczne nazwanie kogoś "ruskim agentem" jest atakiem personalnym, a twierdzenie, jakoby "ruscy agenci" usiłowali czegoś dokonać na Forum sianiem defetyzmu. Odpowiednie zapisy Regulaminu sam znajdziesz.

Ps.

Dlaczego pomysł z usunięciem z Forum userów o odmiennych poglądach uroił się tym samym kilku userom, którym roi się zawsze nie wnikam. Dziwi mnie tylko, że @Espectroma dla Was tyle cierpliwości - właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
51 minut temu, szymon1977 napisał:

Dlaczego pomysł z usunięciem z Forum userów o odmiennych poglądach uroił się tym samym kilku userom, którym roi się zawsze nie wnikam. Dziwi mnie tylko, że @Espectro ma dla Was tyle cierpliwości - właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Usuwanie każdego, kto ma inne zdanie to głupota. Choć staramy się, aby zachować umiar i w tej kwestii.

8 minut temu, szymon1977 napisał:

Jest pytanie - będzie odpowiedź, ale najpierw cytat:

A więc: skoro prawdziwych "ruskich agentów" nie ma, to publiczne nazwanie kogoś "ruskim agentem" jest atakiem personalnym, a twierdzenie, jakoby "ruscy agenci" usiłowali czegoś dokonać na Forum sianiem defetyzmu. Odpowiednie zapisy Regulaminu sam znajdziesz.

Ps.

Dlaczego pomysł z usunięciem z Forum userów o odmiennych poglądach uroił się tym samym kilku userom, którym roi się zawsze nie wnikam. Dziwi mnie tylko, że @Espectroma dla Was tyle cierpliwości - właściwy człowiek na właściwym miejscu.

A mnie nie dziwi. Jest ich więcej. I musi ich tolerować. 

Godzinę temu, Espectro napisał:

Liczne teorie spiskowe i inne to dzień powszedni. Dziwi tylko zmiana o 180* z dnia na dzień Polskich władz i samego lecznictwa. 

A mnie zupełnie nie dziwi. Wszystko mi się od 2 lat układa w bardzo logiczną całość.
P(l)andemia to był pierwszy etap ćwiczenia ludzi. Taki eksperyment, który był planowany od dawna.
Wojna to drugi etap. Ona też przecież była planowana od dawna. Siłą rzeczy tresowanie ludzi musiało zejść na dalszy plan...ale pewnie do tego tematu jeszcze wrócimy. Jeśli wojna rozleje się na świat, to okaże się że te teorie spiskowe staną się faktem, bo o III wojnie światowej również mówi się od dawna.

Oby to zachód jakoś powstrzymał.

• Administratorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

A mnie zupełnie nie dziwi. Wszystko mi się od 2 lat układa w bardzo logiczną całość.
P(l)andemia to był pierwszy etap ćwiczenia ludzi. Taki eksperyment, który był planowany od dawna.
Wojna to drugi etap. Ona też przecież była planowana od dawna. Siłą rzeczy tresowanie ludzi musiało zejść na dalszy plan...ale pewnie do tego tematu jeszcze wrócimy. Jeśli wojna rozleje się na świat, to okaże się że te teorie spiskowe staną się faktem, bo o III wojnie światowej również mówi się od dawna.

Oby to zachód jakoś powstrzymał.

O i własnie o takich teoriach mówię. 🙂 Pożyjemy zobaczymy. 

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Dziwi tylko zmiana o 180* z dnia na dzień Polskich władz i samego lecznictwa

Gdybyś na bierząco śledził sytuację nie ograniczając się do prorządowych mediów, to byś się raczej nie dziwił: po prostu polskie władze wycofują się z działań, które nie przynoszą oczekiwanych skutków.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

...temat nie miał siać paniki i przede wszystkim nie mógł być źródłem fake newsów.

Oficjalne statystyki pokazały, że fake newsem jest wielokrotnie powtarzane w dyskusji twierdzenie jakoby  99% ofiar covid stanowili nieszczepieni. Okazuje się, że statystycznie ryzyko śmierciu wśród nieszczepionych i szczepionych jest na zbliżonym poziomie. Pomylić sie prawo ma każdy. Ale świadome wprowadzanie w błąd afiszijąc wiedzą i doświadczeniem w sprawach, mogących kosztować życie kryjących się za avatarami żywych ludzi to... nie dokończę, zbyt miękkie mam serce.

-----

2 godziny temu, Espectro napisał:

...aktualnie prawdziwych agentów nie widuję. W 99% to zwykłe pomówienia w tej kwestii. 

To chyba wystarczy aby zwroty typu "ruski agent" dodać do bazy podejrzanych? Wszak ze 100 wpisów ukrytych przez automat, 99 będzie atakiem personalnym, a tylko 1 po zatwierdzeniu przez moderację powróci.

-----

21 minut temu, Espectro napisał:

Jaka jest różnica między teorią spiskową a rzeczywistością? Sześć miesięcy.

43 minuty temu, Espectro napisał:

takie teorie istniały i powstawały zawsze

jak masz co robic w zyciu to podobne brednie puszczasz bokiem

jak nie masz juz co robi lub nigdy nie miałes to dajesz sie wkręcac

schemat od wieków ten sam

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Dziwi mnie tylko, że @Espectroma dla Was tyle cierpliwości - właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje...

Edytowane przez Mickey6
7 minut temu, Mickey6 napisał:

...admin naszego Forum! Bardzo dużo mu zawdzięczamy.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

...admin naszego Forum!

Trochę inne me pobudki były, gdy ów wpis umieszczałem 😀

9 minut temu, Mickey6 napisał:

W dniu 2.04.2022 o 06:06, skynyrd napisał:

Kiedyś odszedł z forum mój wielki przyjaciel, Paszeko.  Umarł Magus, Stary Audiofil.

"Twoja zawartość musi zostać zatwierdzona przez moderatora."

Ja jestem niezadowolony, wasze zastrzeżenia, obostrzenia - Chcę tylko godnie pożegnać Niusię, Dottore, Dżamba i Xniwaxa.

Gadanie z Wami to był dla mnie zaszczyt. Wielki zaszczyt.

Proszę, adminów o skasowanie mojego nicka i wykreślenie mnie z AS. Tak jakbym nigdy nie istniał.

Co za tragedia

W dniu 4.04.2022 o 14:13, tomek4 napisał:

...kłamstwo Szymona zostało przeze mnie udowodnione...

Podobno skłamałem twierdząc, że na stronie SJP PWN słowo "agent" widnieje jako synonim dla "szpieg".

Tutaj printscreen z Chrome/Windows 10 (kolumna po lewej stronie)

Ukryta Zawartość

Tu printscreen z Chrome/Android (tylko fragment bo nie wiem jak całość)

Screenshot_20220403-111937_Chrome.thumb.jpg.b91de736285eeb83c9a20c8d1b380364.jpg

Tu link do strony aby każdy mógł sobie sam sprawdzić

Ukryta Zawartość

A user @tomek4na swoim obrazku ma przycisk "więcej". To, że nie ma na obrazku czegoś, czego nie wyświetlił nie jest dowodem mojego kłamstwa a co najwyżej jego pomyłki. To wszystko. Proszę wszystkich o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy.

Ps.

Mam nadzieję, że administracja i moderacja nie usunie mojego wpisu, bo skoro ktoś mnie publicznie posądza o udowodnione kłamstwo, to uważam mam prawo publicznie zostać oczyszczony z zarzutów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

• Moderatorzy
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Podobno skłamałem twierdząc, że na stronie SJP PWN słowo "agent" widnieje jako synonim dla "szpieg".

Tutaj printscreen z Chrome/Windows 10 (kolumna po lewej stronie)

Ukryta Zawartość

Tu printscreen z Chrome/Android (tylko fragment bo nie wiem jak całość)

Screenshot_20220403-111937_Chrome.thumb.jpg.b91de736285eeb83c9a20c8d1b380364.jpg

Tu link do strony aby każdy mógł sobie sam sprawdzić

Ukryta Zawartość

A user @tomek4na swoim obrazku ma przycisk "więcej". To, że nie ma na obrazku czegoś, czego nie wyświetlił nie jest dowodem mojego kłamstwa a co najwyżej jego pomyłki.

Szymon, zlituj się. Ile można ciągnąć bzdurny temat?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Marcinus napisał:

Szymon, zlituj się. Ile można ciągnąć bzdurny temat?

Wybacz, ale wielokrotnego publicznego posądzenia mnie o rzekomo udowodnione kłamstwo nie będę tolerować. Dla mnie sprawy koniec. Dziekuję.

Dlaczego każdy kto nie jest dostatecznie totalny czy dostatecznie leworządny jest tutaj opluwany jako zwolennik Putina ???

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.