Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, Maju napisał:

Kolejny kto nie odróżnia pisania o kimś po chamsku od normalnej dyskusji, czy krytyki....

Zdumiewająco to brzmi w ustach kogoś, kto w każdym poście o hmmm... - wiadomej instytucji finansowej, PO CHAMSKU i bezczelnie zarzuca interlokutorom nienawiść do tejże.

Ale grunt, że "kocha prawdę", nieprawdaż?

A ty prawdę napisałeś???
Faktycznie.....czasem, coraz rzadziej (nie zawsze) w nienawiści do Kk upatruję powodu dla którego niezwykle butni oponenci piszą o nim tak jak to można niemal CODZIENNIE tam przeczytać....że wskażę aktualnie, niemal w tej chwili "mafią" mój Kościół nazwano.

Rozumiem że tak piszą o nim (piszą o nas "barany", "dziady" "patologia", świątynie "pedofilskimi") nazywają tak z czystej sympatii.....napisz choć raz prawdę o mnie, to dopiero (dla mnie) będzie zdumiewające.    🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

19 minut temu, Maju napisał:

świątynie "pedofilskimi") nazywają

Gdy pisałem już prawie dekadę temu, że we Francji każdego klechę nazywają pedofilem (a bywa, że odwrotnie też) - toś się śmiał jak idiota i twierdziłeś buńczucznie, że "do Polski takie obyczaje nie trafią".

No i paczaj - trafiły!

Nie wiesz przypadkiem, czemu?

Nie pamiętam tego, być może odniosłem się do tego i z tego śmiałem, nie spodziewałem się że kolejna głupota tak szybko z zachodu do nas dotrze....znajdzie aż tak podatny grunt.  

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

21 godzin temu, Espectro napisał:

Tak samo powoduje nazwanie drugiej strony.

ps. Polityka to nie miejsce do publicznego obrażania kogokolwiek. Choć staramy się delikatniej traktować tam wpisy dla zachowania równowagi wypowiedzi. 
Jeżeli wskaże mi Pan wpis, który opisuję przeciwną sytuację w temacie to punkty zdejmę, Panu a moderatora za takowe zachowanie upomnę.

Skoro zostałem ukarany za użycie słowa szmata to proszę o wyjaśnienie różnicy pomiędzy słowem onuca a szmata w stosunku do osoby publicznej jaką jest Tusk ?

• Administratorzy
2 minuty temu, sparton napisał:

Skoro zostałem ukarany za użycie słowa szmata to proszę o wyjaśnienie różnicy pomiędzy słowem onuca a szmata w stosunku do osoby publicznej jaką jest Tusk ?

Wyczuwalna różnica. Choć jedno i drugie pewnie by się kwalifikowało na jakieś tam punkty. Jakiś przykład ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 minuty temu, Espectro napisał:

Wyczuwalna różnica.

"Onuca" w modzie a nawet błysnać w towarzystwie i lajki zebrać można, nawet gdy nic się do powiedzenia nie ma, a "szmatą" nie.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
9 minut temu, szymon1977 napisał:

"Onuca" w modzie a nawet błysnać w towarzystwie i lajki zebrać można, nawet gdy nic się do powiedzenia nie ma, a "szmatą" nie.

Bardziej chodziło mi o zapachu ale. fakt różnica jest i taka.

Taaaa.....zaczął ten OT od insynuacji że ciągle zwracam im uwagę na ich nienawiść do Kk i do katolików.....to DURNE wyżej pewnie napisał z sympatii.

EOT!

• Administratorzy
W dniu 6.05.2022 o 21:15, fox733 napisał:

Jak znaleźć listę swoich założonych tematów we własnym profilu?

https://www.audiostereo.pl/profile/27349-fox733/content/?type=forums_topic&change_section=1

Profil -> Aktywność -> po lewej "TEMATY" 

5 godzin temu, Espectro napisał:

Bardziej chodziło mi o zapachu ale.

Czy sformułowanie "śmierdzi hipokryzją" może być ukarane ?
Pytam, nie polemizuję.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W dniu 18.05.2022 o 22:11, Espectro napisał:

Burza utworzyła się na podstawie ostrzeżenia za 0 punktów bez podtekstów itd. 

Nie ma znaczenia za ile punktów, ale chodzi o to, ze ktoś w ogóle dostrzegł w tym naganne zachowanie. Grozi się komuś  obietnicą odwiedzin w towarzystwie kumpli, ale pierwsze słyszę, żeby napisanie komuś, ze się zgłosi sprawę do odpowiednich organów było czymś nagannym, bo przecież samo zgłoszenie nic nie znaczy, ktoś je przecież rozstrzyga.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
10 godzin temu, Jacchusia napisał:

Nie ma znaczenia za ile punktów, ale chodzi o to, ze ktoś w ogóle dostrzegł w tym naganne zachowanie. Grozi się komuś  obietnicą odwiedzin w towarzystwie kumpli, ale pierwsze słyszę, żeby napisanie komuś, ze się zgłosi sprawę do odpowiednich organów było czymś nagannym, bo przecież samo zgłoszenie nic nie znaczy, ktoś je przecież rozstrzyga.

Robienie tego za każdym razem gdy się ma inne zdanie niż oponent. ZGŁOSZONE !!!

16 godzin temu, xniwax napisał:

Czy sformułowanie "śmierdzi hipokryzją" może być ukarane ?
Pytam, nie polemizuję.

Raczej nie. Ale kto to wie.

23 godziny temu, Espectro napisał:

Wyczuwalna różnica. Choć jedno i drugie pewnie by się kwalifikowało na jakieś tam punkty. Jakiś przykład ?

Wydawało by się że Admin raczej powinien być człekiem poważnym ?
Jaja se Pan robisz czy o drogie pytasz ?

Propozycja: skoro samozwańczy audiofile twierdzą, że dział Hi-end jest tylko dla słyszących kable, to proszę im powiedzieć, że pozostałe działy nie są dla kablofili. Może i kable cos wnoszą - nie przeczę, ale żygać się po prostu chce gdy po raz kolejny czytam, że dzięki wymianie kabla sieciowego uzyskamy efekt jak z subwooferem.

• Moderatorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Propozycja: skoro samozwańczy audiofile twierdzą, że dział Hi-end jest tylko dla słyszących kable, to proszę im powiedzieć, że pozostałe działy nie są dla kablofili. Może i kable cos wnoszą - nie przeczę, ale żygać się po prostu chce gdy po raz kolejny czytam, że dzięki wymianie kabla sieciowego uzyskamy efekt jak z subwooferem.

Szymon, dbając o Twoje zdrowie, proponuję Tobie pomijać czytanie takich wątków.

Jeśli chcesz, możesz założyć wątek "Dla tych, którzy nie słyszą kabli" i również nie pozwolimy tam trollować, tym słyszącym.

P.S. Nie ma ludzi posiadających monopol na mądrość.

• Administratorzy
Teraz, Marcinus napisał:

Szymon, dbając o Twoje zdrowie, proponuję Tobie pomijać czytanie takich wątków.

Jeśli chcesz, możesz założyć wątek "Dla tych, którzy nie słyszą kabli" i również nie pozwolimy tam trollować, tym słyszącym.

P.S. Nie ma ludzi posiadających monopol na mądrość.

Dokładnie.

Choć problem w tym że będą wojenki i masowe wyprawy krzyżowe po tematach. 

32 minuty temu, Marcinus napisał:

proponuję Tobie pomijać czytanie takich wątków.

Potrafię zadbać o swoje zdrowie, nie wchodzę do wątków dotycząch kabli a tym bardziej do działu Hiend, gdzie za rzeczowe pytanie na temat zostałem obrażony przez userów i upomniany przez moderatora.

32 minuty temu, Marcinus napisał:

Nie ma ludzi posiadających monopol na mądrość.

Właśnie o tym pisałem, ale skrajną głupotę nietrudno zauważyć. Kebel sieciowy? Być może gra, ale kabel sieciowy jako alternatywa subwoofera? Bez jaj!

-----

31 minut temu, Espectro napisał:

Choć problem w tym że będą wojenki i masowe wyprawy krzyżowe po tematach.

Posądzacie głucholców o wyprawy krzyżowe, a to kablofil w wątku nt wzmacniacza i kolumn udowadnia swoją rację porównujac sieciówkę do subwoofera.

• Administratorzy
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Posądzacie głucholców o wyprawy krzyżowe, a to kablofil w wątku nt wzmacniacza i kolumn udowadnia swoją rację lorównujac sieciówkę do subwoofera.

Jedni i drudzy. 

7 minut temu, Espectro napisał:

Jedni i drudzy. 

O właśnie! O to mi chodziło, żeby z jednych nie robić ofiar a z drugich oprawców. A taki właśnie jest przekaz wątku "Ochrona wątków tematycznych przed antyaudiofilskim spamem i hejtem ".

Kończę, bo o nic innego mi nie chodziło niż skłonienie do przemyślenia sprawy. Dziękuję.

-----

Ps.

26 minut temu, Marcinus napisał:

Jeśli chcesz, możesz założyć wątek "Dla tych, którzy nie słyszą kabli"...

Ja się konfrontacji nie boję.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Robienie tego za każdym razem gdy się ma inne zdanie niż oponent. ZGŁOSZONE !!!

Słusznie, popieram potwierdzam - to karygodne.

Można zapytać kto tak czyni, bo to chyba nie jest pite do mnie???

• Administratorzy
2 minuty temu, Maju napisał:

Słusznie, popieram potwierdzam - to karygodne.

Można zapytać kto tak czyni, bo to chyba nie jest pite do mnie???

Nie wiem. Kto tak czyni. 

image.png

image.png

5 minut temu, Espectro napisał:

Nie wiem. Kto tak czyni. 

A ja wiem, generalnie dwa etatowe trolkoty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
4 minuty temu, szymon1977 napisał:

A ja wiem, generalnie dwa etatowe trolkoty.

https://www.audiostereo.pl/search/?&q=Zgłoszone&search_and_or=or

A bo wielu takich jest. 🙂 hehe 

image.png

image.png

18 minut temu, Espectro napisał:

Nie wiem. Kto tak czyni. 

Chwileczkę....insynuuje mi pan że nie zgłaszam ataków personalnych, innych podłości wypisywanych o nas katolikach (tak mi pan zalecał, by to zawsze zgłaszać)  ale sytuacje gdy się z kimś nie zgadzam, jakiś spory polemiczne??
Pan sobie ze mnie znowu żartuje??

Czy pan rozumie że dowodem na pana słowa nie jest to co pan przedstawia?
Zamiast tych moich postów powinien pan zacytować posty które zgłaszałem, w nich będzie dowód na to co zgłaszam i KTO  MA RACJĘ??

image.png.4227b0fdaedb0e7dca940b5d796e1167.png

Jak ktoś potrafi logicznie myśleć to z łatwością zauważy o czym piszę, co zgłosiłem.....jak ktoś nie ma złej woli!!!

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Czy pan rozumie że dowodem na pana słowa nie jest to co pan przedstawił?
Zamiast tych moich postów powinien pan zacytować posty które zgłaszałem, w nich będzie dowód na to co zgłaszam i KTO  MA RACJĘ??

Kolejny przykład. 

5 minut temu, Maju napisał:

Jak ktoś potrafi logicznie myśleć to z łatwością zauważy o czym piszę, co zgłosiłem.....

Ale po co to pisać.

Zgłoszone !

4 minuty temu, Espectro napisał:

Ale po co to pisać.

Po to piszę by piszący do mnie "dziadu" wiedzieli że to zgłaszam.....nie wiedziałem że takie informowanie jest naganne.

A po co pan kolejny raz powiększa moje wpisy, tak jak wczoraj pisze pan duzymi literami???

Nie zmieni to faktu że mnie pan pomawia jakobym to zgłaszał:

2 godziny temu, Espectro napisał:

Robienie tego za każdym razem gdy się ma inne zdanie niż oponent.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
3 minuty temu, Maju napisał:

Nie zmieni to faktu że mnie pan pomawia jakobym to zgłaszał:

Pomawiam cytując i pokazując Pańskie wpisy jako przykład popełnionego wkroczenia o którym mówimy. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.