Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

jakim nam? od kiedy kwestie moderacji konkretnego wątku i jego właściciela sa sprawa ogólna na forum

temat /problem do admina jak juz napisalem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

sprawe i uzasadnienie przedstawi admin jesli HQ150 napisze do niego

taka drogę ustalono oficjalnie , nic nie poradzę

powielanie wpisów nic nie da

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie interesuje mnie odpowiedź na priv udzielona przez admina, skoro ingerencji dokonał moderator.

Moderator który wstydzi się, albo nie umie wytłumaczyć publicznie swojego postępowaniai się ukrywa.

I dokonał tej ingerencji na forum publicznym. To był temat z paroma tysiącami wejść, gdzie aktywnie uczestniczyło w dyskusji duże grono forumowiczów, w tym moderatorzy największych portali o tematyce HDTV. I jako gospodarz tego tematu winien im jestem wytłumaczenie, dlaczego ich wpisy zostały ukryte.

Korespondencji prywatnej zgodnie z regulaminem, nie mogę nikomu przekazywać. I słusznie zresztą.

Nie interesuje mnie wytłumaczenie, przekazane przez osobę trzecią, dodatkowo wysłane jako poufna informacja.

Ja już zresztą wiem wszystko, myślę że inni forumowicze czytający te wpisy również.

Funkcjonalność tego forum niestety leci na pysk.

Nie można o niektórych sprawach publicznie tutaj dyskutować i co gorsza nie można się dowiedzieć dlaczego. Nawet nie wiadomo kto nam tego zabrania.

Nie da się tak prowadzić rozmowy.

Edytowane przez HQ150

przypomina mi to rozmowy które prowadziłes z darkulem , watek prowadzony do końca świata o osobistych problemach

napisałem prosto i na temat sprawa jest u admina forum abys z nim sobie wszystko wytłumaczył

takie są zasady na forum, nawet dla Ciebie osobiście nie moge pewnych reguł zmienić

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Gdzie te zasady są zapisane?

Ja nigdzie w regulaminie ani w netykiecie ich nie znalazłem.

Mnie dla odmiany Wasze unikanie wytłumaczenia się z działań moderacyjnych i brak odwagi moderatora, który nie jest aż tak odważny, żeby przyznać się do tego co robi, przypomina przedszkole.

Przedszkolak jak coś zmaluje, też się sam nie umie wytłumaczyć i wzywana jest do szkoły mama.

Edytowane przez HQ150

Otrzymałeś już odpowiedź na swoje pytanie. Wskazaliśmy ci również do kogo masz się zwrócić o całkowite wyjaśnienie tej sprawy. Korzystaj wiec ze wskazanej drogi. Chyba, że ważniejsze dla Ciebie jest pieniactwo w watkach, niż rzeczywiste wyjaśnienie dla czego Twój wątek spotkał taki los.

Dalsze Twoje, w tej chwili już nieusprawiedliwione apele, zamieszczane w tym i innych wątkach, będą traktowane jako prowokacje i trolling.

Wnioskuję o przyznawanie statusu branży userom propagującym na forum opcje polityczne i religijne.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 2 tygodnie później...

Nie wiem, czy zauważyliście, ale trwa Konkurs na 'Wątek Miesiąca'

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zachęcamy do przysyłania zgłoszeń.

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Nie wiem, czy zauważyliście, ale trwa Konkurs na 'Wątek Miesiąca' http://www.audiostereo.pl/forum-5/announcement-40-konkurs-wybierz-watek-miesiaca/

Na stronie konkursu napisane jest : "Referencyjne słuchawki douszne Denon AH-C50"

are_you_kidding_me_black.jpg

Odblokujcie temat o partii Balcerowicza bo wbrew przyczynie zamknięcia nie był on tylko około wyborczy - nie chcę zakładać nowego żeby nie śmiecić. Dziękuję.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość stary bej

(Konto usunięte)

I gdzie tu ta funkcjonalność Forum ?

Na przykładzie tego tematu - http://www.audiostereo.pl/pass-aleph-p-17-klon_20751.html

To oczywiście jego pierwsza strona, na kolejne zniechęcony takim stanem rzeczy nie przechodziłem.

Wklejane są linki, które po pewnym czasie są nieaktywne, mnie się żaden z pierwszej strony nie otworzył.

Czy nie można wkleić schematu a dopiero pod nim linka ?

Sami sobie strzelamy w stopę i to nie jedyny strzał tego rodzaju.

Stary Bej ma rację - problemem z linkami jest ich zmienność. Byłoby zapewne dobrą praktyką wklejać materiał i link jako źródło, a nie ograniczać się tylko do linka.

Na niektórych forach wręcz linków zamieszczać nie można.

Powrót po dłuższej przerwie...

• 2 tygodnie później...
  • Administratorzy

Hej, naszą ekipę wzbogacił ponownie Fr@ntz.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• 2 tygodnie później...

Ostrzeżenie za Multikonto (Netykieta pkt. 17) w Profil.

Dano 10 punktów - wygasają 08.08.2015 11:00.

Możliwość tworzenia nowej zawartości usunięta za 10 dni.

Utworzenie multikonta-klona 'Artur0215'

Czy niejakiego Romkajagodę już pogrzało?!

Może cie mi to łaskawie wyjaśnić? Cz moderacja tego forum siedzi gdzieś na księżycu i nie wie jak działa dostęp typu AERO z pulą zmiennych IP ?

Ogarnijcie się trochę!

Ale o co?

To ten gościu z avatarem przypominajacym Czesława Niemena siedzącego na kiblu?

(edycja - nie to jak się okazuje jest Frank. Więc kim jest ten o nicku przypominajacym nazwę wstydliwej choroby??)

Jest już tak źle że SITE muszą wzbogacać użytkownicy forum?

Druga sprawa - KTO TO JEST mlb czy mbl - to jakiś były moderator? Wieki człowieka na forum nie widziałem w żadnej dyskusji.

Kilka lat temu zbanował mnie w wątku Polityka. Słuch o nim zaginał a ja nadal nie mogę tam pisać. To jest jakiś zwyczaj małych gnojków - nasrać na wycieraczkę i uciekać? Pomijając chamski zwyczaj wykluczania ludzi z dyskusji w CUDZYCH wątkach przez moderatorów, to ze tak zapytam - a co kiedy moderator przestaje być moderatorem? Jednak przejawy jego działania sobie dowolnie długo na forum trwają?

Edytowane przez Arku

Nie wiem, czy zauważyliście, ale trwa Konkurs na 'Wątek Miesiąca'

Ukryta Zawartość

Zachęcamy do przysyłania zgłoszeń.

Gdzie te zgłoszenia można zgłaszać? Tutaj?

To ja zgłaszam wątek w którym to forumowicz Bald opowiada o spotkaniach z forumowiczem Discomaniac71

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To ten gościu z avatarem przypominajacym Czesława Niemena siedzącego na kiblu?

Nie, to ten któremu wydaje się że jest pilotem myśliwca.

• Administratorzy

Dlaczego do osób zbanowanych nie można nawet priva wysłać?

Można, jeśli mają blokadę na wpisy, a taką powinni zakładać moderatorzy. Brak PW jest w przypadku całkowitego zablokowania konta, możesz wskazać nick użytkownika?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.