Skocz do zawartości
IGNORED

Islam - religia miłości?

Rekomendowane odpowiedzi

Ziemkiewicz mistrz:

Rafał A. Ziemkiewicz

...Tak, imigracja może być szansą. Byle konsekwentnie nie wpuszczać muzułmanów to za kilka lat biali uciekinierzy z Europy zrobią tu Szwajcarię

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Tak, przez rok gościłem u siebie muzułmanina, bardzo inteligentny, młody mężczyzna. Władał sześcioma językami. Na szczęście szanował mnie, a ja jego, ale jego mentalność była diametralnie inna od naszej. Prosty przykład to przekonanie, że on nie powinien za ciężko pracować, bo zarabiać na niego powinna kobieta. Po roku życia w naszej kulturze to się wcale nie zmieniło. Kiedy uchodźcy przyjdą do nas, postawią nam swoje warunki. Będą chcieli żyć w takich warunkach jak my, mieć tyle pieniędzy co my. Będą się domagać, abyśmy im to dali, budowali meczety, bo im się to należy. Ci ludzie nie będą potrafili się zasymilować z naszym społeczeństwem. Mało tego - oni nie będą chcieli tego zrobić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość vasa

(Konto usunięte)

Ziemkiewicz mistrz:

Rafał A. Ziemkiewicz

...Tak, imigracja może być szansą. Byle konsekwentnie nie wpuszczać muzułmanów to za kilka lat biali uciekinierzy z Europy zrobią tu Szwajcarię

Co ja paczę. To mistrz Ziemkiewicz już odpuścił sobie nadzieję na zbudowanie czegokolwiek przez nadpolityka Kaczyńskiego i stawia na imigrantów?

Edytowane przez vasa

POwscy włodarze przestają się kryć ze swoim faszyzmem. Ciekawe jak się to potoczy. Zaczynają przekraczać niebezpieczną linię:

Ukryta Zawartość

...Wiceprezydent Warszawy Jacek Jóźwiak argumentuje decyzję Ratusza tym, że „Warszawa boleśnie doświadczyła czym jest rasizm i ksenofobia, a ratusz nie zgadza się na mowę nienawiści”.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

To już nie ma znaczenia, bez względu na to jak głupi byłby twój komentarz. Opór społeczeństwa będzie narastał, i to lawinowo.

o już nie ma znaczenia, bez względu na to jak głupi byłby twój komentarz. Opór społecze

opor spoleczenstwa moze sobie narastac.Posmiejemy sie jak spoleczenstwo bedzie mialo obnizone emerytury i zwiekszony opór a niemcy beda do egiptu jezdzic na wczasy emerytalne.

i wtedy spoleczenstwo wybierze sie do niemiec na saksy a niemcy powiedza ..wała.Mamy juz swoich muzulmanow.I wtedy do spoleczenstwa zawita putin z doskonala oferta...Spoleczenstwo to motloch ktorego nie ma co sluchac.

I niech sie opiera ...ale o sciane...jak slabe.

Edytowane przez muls

Hłe, hłe:

Ukryta Zawartość

...Jest zgłoszona legalna demonstracja Stop Cenzurze, która zaczyna się również o 16.00 i jest skierowana przeciwko dzisiejszej decyzji U.M. Zaczyna się na Rondzie Dmowskiego.

11990532_151581795185248_6299594408207493459_n.jpg?oh=c93aebf12de6e08461d80c2118a60ff3&oe=56A368C2

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Komisja Europejska zdecydowała: do Polski trafi ponad 11 tysięcy uchodźców

Ukryta Zawartość

.Posmiejemy sie jak spoleczenstwo bedzie mialo obnizone emerytury i zwiekszony opór a niemcy beda do egiptu jezdzic na wczasy emerytalne.

A ty naiwny muslimie myślisz,że araby zapracujom na twoją emeryture?To jezdeś naiwny do kwadratu.Pooglądaj sobie jak potrafią............się wylegiwać.

Religia miłości... Państwo Islamskie powinno się zniszczyć przy użyciu broni chemicznej lub neutronowej - to by ocaliło zabytki. Moim zdaniem byłoby to jedyne usprawiedliwione użycie tej broni. Przy obecnej technologii ograniczone użycie broni chemicznej nie stanowi problemu - potem na tereny zajęte przez IS weszłoby wojsko i wybiło tych, co przypadkiem przeżyli. Każdy terrorysta powinien być wieszany na świeżo wyciętym świńskim rzemieniu ociekającym krwią świni, a potem publicznie chowany w grobie ze świńskimi podrobami. Egzekucji powinna dokonywać kobieta; z tym nie powinno być trudności - każda wdowa po ofierze tych bydlaków zgłosiłaby się na ochotnika. Należałoby przyjąć zasadę - za każdą ofiarę terrorystów islamskich niszczony jest jeden meczet (można by losować, gdzie). Powinna przy tym obowiązywać reguła "do gołej ziemi" - żadna część meczetu nie powinna przetrwać, a materiał powinno się zużyć do budowy chlewów (które mogły by powstać na miejscach po meczetach, oczywiście o ile znajdowałyby się poza miastem). Wszystkie egzemplarze koranu znajdujące się w meczecie powinny zostać użyte do pakowania wędlin wieprzowych (można by je oczywiście przedtem przerobić na papier pakowy ale tak, by owa przeróbka była pokazana ze szczegółami w TV) Może takie postępowanie rozwiązałoby problem

Bardzo podobnie postępował już jeden pan z wąsikiem i dobrze to się nie skończyło .

Wcale nie. Hitler mordował w imię chorej ideologii, a ja piszę tylko o obronie przed terroryzmem. Oni się nie boją śmierci, boją się utraty mahometańskiego raju - taki sposób eliminacji terrorystów prawdopodobnie znacznie zmniejszyłby chęć mahometan do wstępowania w ich szeregi. A co do IS - to chyba nie ma innego wyjścia, żeby się ono nie rozpełzło na cały świat; trzeba ich wytracić. Najprościej byłoby użyć broni masowego rażenia - szkoda narażać życie żołnierzy, którzy by z nimi mieli walczyć. Stosunkowo nisko zdetonowana bomba neutronowa miałaby dużą skuteczność i niewielki zasięg (rzędu kilku kilometrów). Problemem pozostaje koszt - broń chemiczna jest zdecydowanie tańsza, wymagałaby jednak wprowadzenia armii na tereny, gdzie byłaby użyta (część terrorystów prawdopodobnie by przeżyła). Należałoby wówczas zaakceptować pewne straty ludzkie armii wkraczającej na teren IS; sądzę więc, że w tym przypadku koszty nie powinny się liczyć i należy użyć najskuteczniejszej metody walki z IS. Z pewnością byłyby jakieś straty w ludności cywilnej zamieszkującej obszar zajmowany przez IS, ale istnienie tej organizacji zagraża całej ludzkości, zaś ilość ofiar wśród cywilów można by zmniejszyć np. organizując miejsca pracy w odległości kilkunastu kilometrów od miejsca ataku - normalny muzułmanin by chętnie pracował, a żaden terrorysta nie pobrudzi sobie rąk jakąkolwiek pracą. Rozwiązań jest zresztą kilka, jak choćby ściągnięcie terrorystów w jedno miejsce pomagając w stworzeniu obozu szkoleniowego czy organizując jakąś uroczystość religijną. Można by też skłonić cywili do opuszczenia terenu IS poprzez nakaz jakiegoś muftiego - prawdopodobnie zagrożony egzekucją wykonaną jak pisałem wyżej podpisałby każde podsunięte mu pismo.

PS do mojego pierwszego wpisu. Naturalnie świnię należałoby uśmiercić w maksymalnie humanitarny sposób tak, żeby nie cierpiała i nie odczuwała stresu (np. dać smakołyki i wpuścić do pomieszczenia hel bądź podając środek usypiający). Do wiader ze świńską krwią używaną do moczenia rzemieni do wieszania terrorystów należałoby dodać środków przeciwkrzepliwych tak, żeby krwi starczyło na cały dzień. Jestem zdecydowanie przeciwny mordowaniu niewinnych zwierząt, ale w tej sytuacji poświęcenie jednego zwierzątka nawet co jeden dzień byłoby całkiem usprawiedliwione - z jednej świni można uzyskać kilkadziesiąt rzemieni, co umożliwiałoby eliminację kilkudziesięciu terrorystów za jednym razem. Poza tym jedna świnia starczyłaby do skalania kilkuset grobów terrorystów Krótkie rzemienie przy celowo nieumiejętnym wieszaniu terrorystów (np. zakładaniu pętli na żuchwę i kark) spowodowałyby, że cierpieliby oni dłużej; obejrzenie tego korzystnie by wpłynęło na chętnych do wstąpienia w ich szeregi. Naturalnie wówczas trzeba by założyć uśmiercenie co najwyżej kilkuset terrorystów dziennie w jednym miejscu, ale siła oddziaływania takich egzekucji na potencjalnych zamachowców byłaby większa niż egzekucji wykonanych przez fachowego kata.

Kolega, widzę - fachowiec pełną gębą.

Nie czuję się fachowcem w tej dziedzinie. To, co napisałem to garść luźnych propozycji, które w moim odczuciu mogłyby ocalić cywilizację - inaczej islamiści nas zniszczą. Nie mam nic przeciwko normalnym mahometanom, ale po pierwsze niech nie urządzają świata wg swoich przekonań, po drugie niech mieszkają i żyją tam, gdzie żyli przedtem, chyba że się całkiem zasymilują i będą przestrzegać reguł kraju, który ich gości. A oto autentyczne historie rodem ze Szwecji: pewien rodowity Szwed miał za duże ( czytaj za drogie) mieszkanie i postanowił je zamienić na mniejsze. Znalazł takie PRZY dzielnicy muzułmańskiej Pewnego dnia przyszło do niego dwóch Arabów i powiedzieli mu, że ma się wyprowadzić, bo jest nieczysty. Jeżeli się nie wyprowadzi, to nie ręczą za jego bezpieczeństwo. Oczywiście Szwed się wyprowadził. Albo druga historia - morderstwa w Ikei dokonał Erytrejczyk wyznania mahometańskiego Starał się o azyl w Szwecji, którego mu odmówiono. Ponieważ nie chciał wracać do Erytrei, a w Szwecji nie ma kary śmierci zasztyletował kobietę i małe dziecko. Dzięki temu spędzi parę lat w stosunkowo dobrych warunkach w szwedzkim więzieniu.

Edytowane przez Pasqual

Allah się wkurzył?

"Na Wielki Meczet w Mekce runął dźwig. 62 osoby nie żyją"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mozna i propaganda jechac. Dla tych co nie byli w europie nie widzieli moze i sie nada. Reszta sie nie nabierze.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Wiadomość z 2013 r. Warto przeczytać:

"Była kolonia portugalska Angola, a obecnie państwo w zachodniej Afryce, zdelegalizowała Islam. Jako przyczynę podaje się prześladowania chrześcijan w islamskich krajach Afryki.

Prezydent Angoli, Jose Eduardo dos Santos, oświadczył, że nastąpił definitywny koniec islamu w rządzonym przez niego kraju. W sumie aż 95% z 20 milionów mieszkańców tego kraju to chrześcijanie. Wyznawcy islamu docierają do tego kraju z państw ościennych.

Władze Angoli nie żartują i wydano nakaz zamknięcia wszystkich meczetów w tym kraju. Następnym etapem ma być ich wyburzenie. Rządzący Angolą politycy twierdzą, że wiara muzułmańska jest zupełnie sprzeczna z kulturalnym dziedzictwem ich narodu.

Poza tym radykalny krok argumentuje się specyfiką islamu, która uniemożliwia normalne koegzystowanie wyznawców tej religii w społeczeństwie. Delegalizacja islamu to pierwszy taki krok na świecie podjęty w imię troski o dobro chrześcijańskiego społeczeństwa. To pierwszy kraj świata, który dostrzega nierównowagę między pozycją chrześcijan w krajach islamskich a muzułmanów w krajach o chrześcijańskim rodowodzie."

Krajst ....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.