Skocz do zawartości
IGNORED

11 Listopad - Święto Niepodległości czy podłości i nienawiści?

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Podobało mi się zakończenie: "do zobaczenia w Polsce w przyszłym roku". OBY MIAŁ RACJĘ!

Tako rzecze "patriota", który dał dyla do Irlandii.

Hehehe chłopaki, ależ macie moją gwarancję że za kilka latek zostawię Irlandię Irlandczykom.

Ale najpierw muszę ich pozbawić jednej rzeczy... :)

article-0-1654BEB4000005DC-691_634x448.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Zero puszenia - po prostu wyjaśniam, co tutaj robię.

Myślisz że jestem wielbicielem deszczu i wstrętnych bab?

Kasa, misiu, kasa! :)

euro-notes-375x280.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

I teraz już jasne, jak wygląda twój patriotyzm. wirtualno - komercyjny. Ojczyzna o tyle dobra, o ile pozwoli się nachapać do syta.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Emigracji z przyczyn zarobkowych nie należy od razu utożsamiać z brakiem patriotyzmu, oczywiście w mojej subiektywnej ocenie. Jest wiele osób, które w Polsce nie mogły sobie poradzić zawodowo i wyjechały za pracą na zachód. To jest lepszy wybór niż manifestowanie swojego niezadowolenia poprzez rzucanie koktaljami Mołotowa. Poglądy Dottore może są i kontrowersyjne i prowokacyjne, ale on przynajmniej nie robi dymu na ulicy;-)

• Redaktorzy

Wg. danych z UK około 5,5 mln. Brytyjczyków mieszka i pracuje za granicą. Naród nędzarzy :-)

Emigracji z przyczyn zarobkowych nie należy od razu utożsamiać z brakiem patriotyzmu, [...] Poglądy Dottore może są i kontrowersyjne i prowokacyjne, ale on przynajmniej nie robi dymu na ulicy;-)

Ale podjudza - to po pierwsze,

obrzydliwie i pogardliwie traktuje z góry inaczej myślących - to po drugie.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Problemem jest wykorzystywanie negatywnych nastrojów społeczeństwa przez grupę politycznych hochsztaplerów typu Zawisza, Bosak dla swoich doraźnych celów. Czy ktoś pamiętałby jeszcze nazwiska obu tych panów gdyby nie coroczna zadyma?

Problemem jest wykorzystywanie negatywnych nastrojów społeczeństwa przez grupę politycznych hochsztaplerów typu Zawisza, Bosak dla swoich doraźnych celów. Czy ktoś pamiętałby jeszcze nazwiska obu tych panów gdyby nie coroczna zadyma?

No - zawisza jest jeszcze znany z dochodzeń w sprawach, w które jest umoczony.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Mnie się wydaje, że to prowokacja i to nie najwyższych lotów, więc nie warto wdawać się w polemikę:-)

Bo dla mnie myślący inaczej to tak jak sprawny inaczej albo mądry inaczej... ;)

Bo dla mnie myślący inaczej to tak jak sprawny inaczej albo mądry inaczej... ;)

I ten wpis jest dowodem, że nie warto dyskutować z tym panem. Przy tej dawce wywyższania się, pychy i pogardy dla rozmówców jest to strata czasu.

Arogancja, prostactwo i chamstwo w laboratoryjnie czystej postaci.

I ten wpis jest dowodem, że nie warto dyskutować z tym panem. Przy tej dawce wywyższania się, pychy i pogardy dla rozmówców jest to strata czasu.

Arogancja, prostactwo i chamstwo w laboratoryjnie czystej postaci.

To po prostu standardy PiSu, jego ulubionej partii. Standardy Jarosława Kaczyńskiego, mieszanina buty, kołtuństwa, paranoi i chamstwa .

• Redaktorzy

Każdy za swoje standardy odpowiada sam. A nasz koleżka, o ile pamiętam, Kaczyńskiego ma za socjalistę. Skądinąd słusznie.

Każdy za swoje standardy odpowiada sam. A nasz koleżka, o ile pamiętam, Kaczyńskiego ma za socjalistę. Skądinąd słusznie.

Co nie przeszkadza mu swoje zachowanie wzorować na tym właśnie polityku.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Odnośnie Kaczyńskiego, to koledzy Hoffman, Kamiński i ten trzeci wyrządzili mu niedźwiedzią przysługę... Ale nie ciekawi Was to dlaczego wyciągnięto to na kilka chwil przed wyborami samorządowymi? W tym sensie Dottore ma rację pisząc, że elity obecnej władzy traktują społeczeństwo jak bandę idiotów...

Czy dziadka z Wehrmachtu wyciągano po wyborach?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Redaktorzy

Ale nie ciekawi Was to dlaczego wyciągnięto to na kilka chwil przed wyborami samorządowymi?

Prawdę powiedziawszy, sami się wyciągnęli. Gdyby połowicom nie zachciało się kielicha, przecież nie wyszłoby, że panowie zrobili coś nie teges. Może kiedyś, ale nie teraz. Ależ tam musiały być potem ciche dni w domach u naszych orłów...!

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Czy dziadka z Wehrmachtu wyciągano po wyborach?

Niestety standardy działania we wszystkich partiach są zbliżone... I zbliżone do zera, mówiąc najkrócej.

Gdyby połowicom nie zachciało się kielicha, przecież nie wyszłoby, że panowie zrobili coś nie teges.

Alek, wyobraź sobie jakie oni muszą mieć wstrętne baby;-) Rozpite, hałaśliwe i pretensjonalne. Ten patriarchat głoszony przez prawicowe ugrupowania jakoś w tym przypadku zawiódł;-)

Odnośnie Kaczyńskiego, to koledzy Hoffman, Kamiński i ten trzeci wyrządzili mu niedźwiedzią przysługę... Ale nie ciekawi Was to dlaczego wyciągnięto to na kilka chwil przed wyborami samorządowymi? W tym sensie Dottore ma rację pisząc, że elity obecnej władzy traktują społeczeństwo jak bandę idiotów...

Przepraszam bardzo, a kiedy był ten słynny wylot? Rok temu?

Jestem Europejczykiem.

To sprawka podstępnego PO - specjalnie ich na ten Madryt teraz namówili ...

PO lgnęło, szukało, samo się zagubiło i jeszcze tych biedaków wciągnęło... Wszystko jasne, są niewinni!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.