Skocz do zawartości
IGNORED

let's talk about Ogórek

Tommiashi

Rekomendowane odpowiedzi

Mąż pani Ogórkowej wsławił się tym, że miał tylko 21 lat a już... był na Liście Macierewicza! :)

"Dobry kogut w jajku pieje" jak głosi stare polskie przysłowie. :)

Romek-Jagoda nie startuje?

Nie, ale słyszałem że muls ma startować.

W castingu na kapciowego u Bula. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Pani Ogórek jawi się być najlepszym panaceum na zagrożenie naszego kraju wojną !

Bo kto byłby aż tak bez serca żeby napaść na rządzony przez nią kraj ?

No a w przypadku agresji - cały świat ruszy z pomocą ...

Pani Ogórek jawi się być najlepszym panaceum na zagrożenie naszego kraju wojną !

Bo kto byłby aż tak bez serca żeby napaść na rządzony przez nią kraj ?

No a w przypadku agresji - cały świat ruszy z pomocą ...

Jesli Ogórkowa zostanie prezydentem to o żadnej wojnie nie może być mowy, biorąc pod uwagę czyim agentem był mężuś pani Ogórkowej. Kto ma nas niby napaść? Słowacja?

Sądząc po wieku, w jakim mężuś był, gdy wytropił go Antoni Macierewicz, to musiał kapować chyba od przedszkola! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• 2 tygodnie później...

ciekawe ile Playboy bedzie jej proponowal w nastepnym roku kiedy i tak nie zostanie prezydentem....

te wszystkie slawne pieknosci i tak zazwyczaj koncza "z duma" na sesji fotograficznej w tym magazynie :)

kogo tam nie bylo....

Kto na nią zagłosuje ma nierówno pod sufitem, to jest aktorka, to nawet nie jest polityk oszołom:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie chodzi mi o to co mówi (czyta), bo tu akurat z sensem, ale przecież nie sztuka czytać co pod nos podstawią.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Uwaga na problem władzy. Znowu wybory prezydenckie znowu nikomu nie znana twarz chce zwojowac urząd.

Cale szczęście na wyborach przychodzi otrzezwienie ale jak slyszymy o wynikach i okazuje się że nieznana twarz nest w top3 to ..... tylko myśl ze niedobrze się dzieje z ludźmi

Wszyscy putinowcy za Ogorek. Cbyba jakimś agentem Kremla musi być. ... albo mieć w rodzinie/partii.

Między innymi dlatego jestem na nie. Ale nie tylko dlatego.

chwilowy brak działalności w audio.

A ja właśnie pierwszy raz od 20 lat wreszcie mam na kogo głosować, i z tej okazji skorzystam.

Wreszcie jest ktoś spoza z góry ustalonych "elit". Nie uwikłana w żaden układ. W żadne siupy.

Zero styropianu, zero oszołomstwa, zero ideolo.

Właściwie jedyny potwierdzony zarzut przeciwko tej szlachetnej kobiecie, to to że jest ładna.

No przegięcie bezczelne, jak ona się nie wstydzi, jędza.

I wiecie co ? nie mówię że wygra, ale z tego co się słyszy w rozmowach, 3-4 krotne przebicie ponad sondaże wcale mnie nie zdziwi.

Jak dotąd, powiedziała tylko jedną głupią rzecz, o amnestii dla przestępców gospodarczych.

A że jej konkurenci mówią same głupie rzeczy przez całą swą karierę, to pikuś.

No i ona raczej nie poprowadzi nas na wojenkę.

Jeszcze do niedawna wyśmiewałem się z wojennych tarabaniarzy. Ale ostatnio mina mi zrzedła.

Faceci trzymają się w miarę mocno. Ale, ku mojemu zadziwieniu, zdołano przekonać kobiety do 3 wojny światowej.

Ba, już któraś znajoma z rzędu, ostatnio próbowała mnie przekonać o konieczności zaatakowania rosji.

Na moje pytanie o cel tegoż samobójczego kroku, rzuciła garść propagandowych haseł.

Jak oni to zrobili ???

No, co chcesz? Fajny ogórek.

Wielofunkcyjny!:-)

Też mi się tak kojarzy.

Ale Ogórkowej nie znoszę - zupy. Jedyna, której żonie nie pozwalam gotować.

Ale mace na Pesach robi dobrą?

Tak, pod warunkiem, że uda nam się wcześniej upolować jakieś tłuste niemowlę i spuścić krew.

Bez tego maca jest bez smaku

Wreszcie jest ktoś spoza z góry ustalonych "elit". Nie uwikłana w żaden układ. W żadne siupy.

Zero styropianu, zero oszołomstwa, zero ideolo.

Oczywiście :-)

Leszek Miller ją namaścił, ale bezpartyjna, zero ideolo.... Tak naprawdę, to w ogóle taka nieskazitelna, że aż... przezroczysta jakaś.

Właściwie jedyny potwierdzony zarzut przeciwko tej szlachetnej kobiecie, to to że jest ładna.

Już pisałem: w ogóle podnoszenie kwestii urody (dyskusyjnej - są gusta i guściki) jest nieporozumieniem absurdalnym jakimś.

Ale cynik Miller po to ją wybrał - bo liczył, że pewna część samców na ten jej 'atut' poleci. Żal.pl...

I wiecie co ? nie mówię że wygra, ale z tego co się słyszy w rozmowach, 3-4 krotne przebicie ponad sondaże wcale mnie nie zdziwi.

Już to widzę - teraz ma chyba 4-5% niby, czyli liczysz na wynik 15-20%?

Jak dotąd, powiedziała tylko jedną głupią rzecz, o amnestii dla przestępców gospodarczych.

Zapomniałeś o jeszcze większej bzdurze: napisać na nowo prawo! Całe!

Powrót po dłuższej przerwie...

Dobrze że nie chciała skopiować internetu. 0flirt.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Trzynasta już stronica wirtualnego pisma poświęconego pani Ogórek mija na tym audiostereofonicznym forum. Spodobała się pani O. wizualnie, audio wydobywające się z Magdalenowych "głośników" ma przyjemną barwę. Mniejsza o treść, dla audiofila liczy się forma. M.O. byłaby wspaniałym meblem w audiofilskim pokoju odsłuchowym, a właściwie byłoby to luksusowe kino domowe, bo przecież efekty wizualne w postaci uśmiechu Ogórkowej są na poziomie najlepszej plazmy.

2015_02_16_zyziu_piekny_hyziu_prezydentem_calosc.JPG

Wystarczyłoby wrócić do tego sprzed 1989 roku. Czyli usunąć te masy bezsensownego szlamu jakim zamulono prawo. Im głupsze rządy tym więcej ustaw wydają.

byłaby wspaniałym meblem w audiofilskim pokoju odsłuchowym, a właściwie byłoby to luksusowe kino domowe, bo przecież efekty wizualne w postaci uśmiechu Ogórkowej są na poziomie najlepszej plazmy

Jak się patrzy na pozostałych kandydatów to otrzymujemy rozpadająca się meblościankę z czasów PRLu z czarno-białym telewizorem Ametyst o lampowym brzmieniu słuchawki telefonicznej. Za cenę klimatyzowanego domy z ogrodem z luksusowym kinem domowym w każdej sypialni. Oczywiście na koszt podatników.

Więc jakby niepatrzeć lepiej mieć jednak w tej cenie coś co tym luksusowym kinem domowym rzeczywiście będzie. Zamiast płacić pieniądze kolejny raz na tych samych głupków politycznych.

Kto na nią zagłosuje ma nierówno pod sufitem, to jest aktorka, to nawet nie jest polityk oszołom:

Faktycznie nawet nie jest oszołomem - kompletna miernota polityczna. No to mam już dość nierówno pod sufitem i wiem na kogo zagłosuję.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Jak patrzę na p. Ogórek, to widzę Millera i Kwaśniewskiego i ich dokonania.

Pani Ogórek może i nie jest uwikłana w żaden układ, ale kandydując z ramienia SLD, jest jednocześnie przyklejona do układów tej partii.

Odszkodowania, więzionym i torturowanym w amerykańskim więzieniu będącym na terenie Polski, płacą lub będą płacić polscy podatnicy.

Urodę zaś Jej można pominąć w rozważaniach, gdyż ta (uroda) jak mawiają, jest nie dość że przemijającą to nie każdemu się podoba.

Pani Ogórek może i nie jest uwikłana w żaden układ, ale kandydując z ramienia SLD, jest jednocześnie przyklejona do układów tej partii.

Odszkodowania, więzionym i torturowanym w amerykańskim więzieniu będącym na terenie Polski, płacą lub będą płacić polscy podatnicy.

Urodę zaś Jej można pominąć w rozważaniach, gdyż ta (uroda) jak mawiają, jest nie dość że przemijającą to nie każdemu się podoba.

Z jakiej partii musiałaby startować żeby zwiększyć swoja atrakcyjność ?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ale ten cudowny Ogórek jest podpięty pokrętnymi SLD-owskimi kablami. W tym systemie kable mają o wiele większe znaczenie niż głośniki i plazma!

Każdy kandydat jest pod kogoś podpięty kablami ważne żeby nie był podpięty pod oszołomów.

Za wiezienia CIA zapłacimy dzięki głupocie platfusów i pisiaków którzy tem sztuczy problem rozdmuchali. Rzadu innych krajów powiedziały wprost że o niczym takim nie wiedzą, nie udzielały nikomu na to pozwoleń i żadnych wiezień u nich nie było. Tylko głupawe polaczki się jak zwykle chlały między sobą wbijając sobie szpile do urzygania. I za to teraz zapłacimy, a nie za Millera.

Gdyby rządził Miller żadnej afery z więzieniami CIA by nie było, bo zostałaby zgaszona tak jak we wszystkich innych krajach UE.

I z tego powodu Ogórek jest najlepszą kandydatką. Jest nie tylko luksusowym kinem domowym ale ma także racjonalnie dobrane okablowanie.

No właśnie, to kwestia ustawienia "Ogórka", "posiania" go we właściwej "grządce". Gdyby startowała z ramienia PiS-u, może bym na nią głosował, albo jeszcze lepiej jako konkubina Korwina... W sumie jej umiarkowanie przychylne poglądy ws. kościoła katolickiego pasują bardziej do PiS-u niż SLD, a jej neutralność wobec kryzysu ukraińskiego, potrzebę rewolucji prawnej i pobłażliwy liberalizm wobec przedsiębiorców, Mikke mógłby bez obrzydzenia, z męską fantazją, przytulić i zostać potencjalnym Machiavellim olśniewającej królowej.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Z jakiej partii musiałaby startować żeby zwiększyć swoja atrakcyjność ?

Jeśli już się drapiesz, to drap się po głowie, a nie po d... czy uważasz że o fizyczną atrakcyjność w tych zawodach o fotel chodzi ?

Za wiezienia CIA zapłacimy dzięki głupocie platfusów i pisiaków którzy tem sztuczy problem rozdmuchali.

Nie żartuj, ten problem nie rozdmuchało PO i PiS, to przyszło z zewnątrz, bezpośrednio od zainteresowanych (przesłuchiwanych).

Obie partie by cicho siedziały do dziś, gdyby sprawa medialnie nie ujrzała światła dziennego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.