Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego jesteście anonimowi?

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi mi tylko o funkcyjnych, choć przede wszystkim!\

Czego się boicie, że ukrywacie własną aktywność na forum??

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

https://www.audiostereo.pl/topic/118338-dlaczego-jeste%C5%9Bcie-anonimowi/

Bo mam tak na telefonie, w sumie nie wiem, dlaczego się tak na nim zalogowałam, a z tego względu, że mam kiepską pamięć wolę się nie wylogowywać, bo jeszcze hasło pomylę ;-) Na komputerze i tablecie jestem "normalna" nie wiem, dlaczego tak, a nie inaczej.

A jaki w tym problem czy ktoś jest anonimowy czy nie?

Czterech anonimów to ogląda, zero "inszych" ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Czego się boicie??

Ja sie bojem mulsa,bo jak się kapnie,że to ja to ...............ucieknie.A szkoda by było.

No i co by z puentom było wtedy............................jak ucieknie?

Nie chodzi mi tylko o funkcyjnych, choć przede wszystkim!

Czego się boicie, że ukrywacie własną aktywność na forum??

Strasznie nieprecyzyjnie się Kolega wyraża.

Anonimowość na forum to coś zupełnie innego niż ukrywanie własnej aktywności.

Jestem Europejczykiem.

Tak na marginesie.Nikogo sie nie boje oprocz glupoty rozmowcy.Poza forum prezentuje te same wartosci i mówie je oficjalnie niezaleznie od srodowiska.Glupota powoduje jednak ze trace czas i ochote na gadanie z glupotom.Jesli glupota jest bezgraniczna, rezygnuje..Czesto glupota przystepuje do ataku zbierajac haki i donoszac......Taka jest materia glupoty i wtedy nie powinna wszystkiego wiedziec.

Strasznie nieprecyzyjnie się Kolega wyraża.

Chodziło mi tylko i wyłącznie o sposób logowania się na forum! Na przykład vlado,misiomor do póki nie zostali moderatorami widoczne było czy są zalogowani i co w danym momencie robią na forum.

Małolata Keff zrozumiała a wy nie stare pryki? ;-)

Ale zgoda, tytuł wątku jest nieco mylący.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Chodziło mi tylko i wyłącznie o sposób logowania się na forum! Na przykład vlado,misiomor do póki nie zostali moderatorami widoczne było czy są zalogowani i co w danym momencie robią na forum.

Ale zgoda, tytuł wątku jest nieco mylący.

Domyślałem się, ale sama dyskusja poszła dziwnym tropem.

Co do tematu - opiszę może swoje doświadczenia:

jakiś czas temu na forum udzielało się kilku pyskatych klerykałów-cwaniaków. Jak im nie odpuszczałem to wylogowywali się, odczekiwali chwilę i logowali się anonimowo obserwując sytuację. Gdy opuszczałem forum logowali się i dodawali swoje wpisy które dzięki temu wisiały jako ostatnie. Była to świadoma i przećwiczona taktyka bo z ciekawości zacząłem to obserwować i schemat powtarzał się regularnie.

Jestem Europejczykiem.

<br />schemat powtarzał się regularnie. <br />
a jesli o TO chodzi to faktycznie pewne srodowiska tak majom.Ja natomiast kierowałem sie tym ze zauwazyłem ze jak wystepuje publicznie to pewne osoby ktore kocham niezwykle nagle ...znikaja.Troche mnie to..smuciło.

Na przykład vlado,misiomor do póki nie zostali moderatorami widoczne było czy są zalogowani i co w danym momencie robią na forum.

Z tego co zauważyłam vlado z reguły jest niewidoczny i funkcja moderatora tego nie zmieniła. O, a teraz jest widoczny :-D

Keef nie Keff, ksywa Keitha Richardsa ;-)

<br />publicznie to pewne osoby ktore kocham niezwykle nagle ...znikaja.Troche mnie to..smuciło. <br />
Poczytaj sobie posty mulsa to dopiero zobaczysz co to znaczy napisać kilka tysięcy o niczym. >>>>o ten na [przyklad.zawsze znikał albo chował sie gdzie go nie dostane.

Yodzisław

jakiś czas temu na forum udzielało się kilku pyskatych klerykałów-cwaniaków. Jak im nie odpuszczałem to wylogowywali się, odczekiwali chwilę i logowali się anonimowo obserwując sytuację. Gdy opuszczałem forum logowali się i dodawali swoje wpisy które dzięki temu wisiały jako ostatnie. Była to świadoma i przećwiczona taktyka bo z ciekawości zacząłem to obserwować i schemat powtarzał się regularnie.

Po ile latek towarzystwo miało ? 12 ???

Moja Nauczycielka geografii mawia "Z anonimami nie gadam!". ;-) ;-) ;-) Oczywiście chodzi jej o kartki z imionami, bo strasznie je miesza, ale mnie już na pierwszej lekcji zapamiętała ;-)

Gdyby wszyscy byli normalni i na poziomie to nie widzę przeszkód żeby być zalogowanym pod swoim imieniem i nazwiskiem, a nawet podać swój adres. Są osoby na forach które znają mój e-mail, adres i telefon oraz z niektórymi nawet spotkałem się prywatnie. Oczywiście są to jednostki. Są tez inne osoby, co podając im swój adres e-mail piszą od pół roku o te same informacje i aż się boję pomysleć co by było gdyby znały tel. czy adres:) Większość ma konta na Naszej klasie czy Facebook'u, więc jak trafisz na czubka z którym się nie zgadzasz na forum potrafi taki Ci uprzykrzyć życie. Są i tacy, którzy są niesamowicie pewni siebie i odważni tylko jako anonimowe osoby, a w życiu juz różnie bywa... Na dzień dzisiejszy też bym się nie pokusił żeby ujawniać swoje dane osobowe, ale są osoby z ktorymi warto się poznać i utrzymywać znajomość, chociaż niekiedy dzielą Nas setki kilometrów. Na wszystkich forach tak jest, że są osoby które łączy pasja i są też tzw. trolle (niestety).

Chodziło mi tylko i wyłącznie o sposób logowania się na forum

• 4 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.