Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory - prawdziwe ? czy fałszowane ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

"Prawda jest taka, że wybory fałszowane są zawsze.

Czy przez mężów zaufania i komisje, nie wiadomo, ale, że przez kandydatów, to na pewno...

Fałszują posiadane umiejętności, swoje dokonania, charaktery, genealogie...

Już w momencie podejmowania decyzji o kandydowaniu na funkcje publiczne kłamią, że mają pojęcie o kierowaniem siłami zbrojnymi, że będą umieli obronić niezależność waluty polskiej, przed dyktatem międzynarodówki bankierskiej, że będą wydawać pieniądze podatników w sposób zwiększający dobrobyt wspólnoty narodowej...

Już w momencie kandydowania, zamieniają interes narodowy na interes swojej korporacji, swojego kościoła, swojego globalistycznego "salonu"...

Mówią NARÓD, myślą PARTIA, mówią PARTIA, myślą KASA (dla siebie).

Media prowadzone na finansowej smyczy grup interesów, wmawiają dorosłym kobietom i mężczyznom, że aprobata tej zakłamanej rzeczywistości, jest patriotyczno-religijnym obowiązkiem.

Cieszy, że część rodaków odrzuca uczestniczenie w karnawałach masek zwanych demokratycznymi wyborami... Część udaje jednak, że są świadomymi wyborcami...i dokładają swoje fałszerstwa.

Odpowiedz, wyborco, jakie programy partyjne porównywałeś, jakie w ciągu minionych czterech lat przeczytałeś poważniejsze prace historyczne, polityczne lub ekonomiczne, komu zadałeś pytania, dlaczego nie zrealizowano poprzednich obietnic ? Wyborco, ile czasu poświęciłeś na zastanowienie się, za co płacisz swoim sługom' politycznym, za swój dobrobyt, czy za wpędzanie w nędzę, tak materialna jak i mentalną ???

Dlaczego wybory są kłamstwem?

Twoja odpowiedź może jest inna, ale wychodzi na to, że i wybierani i wybierający, robią wspólnie tę "kamieni kupę" ...

Za pięć lat znowu będą wybory...

Pewnie znowu zafałszowane łgarstwami...

Zastanawiasz się, dlaczego tak trudno połączyć wysiłki tych Polek i Polaków, którzy już rzucają wyzwanie telewizmowi i myślą o polskiej państwowości nie wyganiającej swoich obywateli na zmywaki krajów I lub II świata...???

Szyderca krzywi się w grymasie triumfu, przecież wyborcy lubią waluty zarobione na zmywakach... Część tak, może nawet duża, ale jest jeszcze taka, która z tego powodu zapija się whisky lub tequilą.

A może żyjemy w fikcji??? Może Polacy i Prawda, to mit, poetycka metafora, gatunek nie występujący w przyrodzie...???"

https://www.audiostereo.pl/topic/118376-wybory-prawdziwe-czy-fa%C5%82szowane/

ej no to że na liście "obecności" była moja sąsiadka która od 5 lat nie żyje to nic złego, nie wiem tylko jak oddała głos... ważne że wypełniła swój obywatelski obowiązek.

co bedziemy dyskutowc .Powiedz jak było i jus.I* tak to jest go..na warte.

Przy takim postawieniu problemu prez autora wątku może to i zdrowe podejście?

Jestem Europejczykiem.

Mówią NARÓD, myślą PARTIA, mówią PARTIA, myślą KASA (dla siebie).

To oni!Te Platformersy,oni tak majom i ich klon......... Kwaczyncki.

muls, twoje wpisy /na całym forum/ wskazują na fakt, że jesteś durniem. Co będziemy dyskutować ?

Z tych o gorszych genach?No to o reszcie jus nie ma co nawet się wypowiadać,że tak powiem.

Wybory są zawsze prawdziwe:)

Ostatnie wybory może i nie były celowo fałszowane, ale wyniki ich śmiało mogły zostać i zafałszowane.

To były bardzo wyjatkowe wybory. We wszystkich wyborach po 1989 roku wyniki exit poll pokrywały się z danymi PKW. W tych ostatnich znacznie (i to znacznie) się one różniły. Co ciekwe, frekfencję wyliczono zgodnie. Czyli liczyć potrafią.

Tacy ludowcy w niektórych rejonach to w ciągu pół roku poprawili swoje wyniki nawet o kilkaset procent i więcej. W Gdyni w 2010 mieli głosów prawie 800, obecnie blisko 9000; to wzrost o 1100%, na Śląsku poprawa o 500%.

W żadnych wyborach samorządowych nigdy jeszcze nie było aż tak dużo głosów nieważnych (raporty z niektórych komisji mówiły nawet o 60%).

Zgodnie z ordynacją głosujący winni byli postawić w całej "ksiażeczce" tylko jeden krzyżyk przy jednym nazwisku. Tymczasem spoty reklamowe wyraźnie mówiły o jednym na każdą stronę. Bałagan, celowe działanie...?

Czy wpływ na wyniki mieli może też Rosjanie? U których to wynajęto serwery. W 2012 roku urzędnicy z komisji wyborczej spotkali się w Moskwie ze swoimi odpowiednikami celem podzielenia się doświadczeniami - wsród Rosjan był Władimir Czurow, oskarżany w swoim kraju o... wyborcze fałszerstwa.

Były przypadki "znikania" głosów. Pewien kandydat otrzymał ich zero chociaż kilka osób ujawniło, że na niego głosowało. W kilku okręgach stwierdzono fakt w postaci braku całej strony z nazwiskami pewnego ugrupowania. W kilku innych znowu pojawiły się nie te ksiażeczki, z innego rejonu.

Lista błędów (lub "błędów") jest długa.

W Szczecinie do II tury "dostał się" człowiek w ogóle nie startujący w wyborach (!). W Katowicach były dwa protokoły wyborcze (oba oficjalne) z różną liczbą mandatów. W Wielkopolsce do sejmiku dostało się więcej osób niż było miejsc a wyniki ze Świętokrzyskiego ogłoszono zanim z tego regionu wysłano w ogóle oficjalny protokół.

System, który zawiódł.

Błedy w systemie informatycznym zgłaszano wcześniej, ale nikt sie tym nie przejął. Sam program był tak prosty, tak napisany, że każdy z podstawowa wiedzą o komputerach byłby wstanie do niego wejsć i na przykład "pouzupełniać" dane. Kod źródłowy całego programu był dostępny w sieci jeszcze dzień przed wyborami.

W kalkulatorze nie działał poprawnie nawet najprostszy moduł sumujący - wyniki dodawania lub odejmowania były błędne.

Najlepsze było to, kiedy przeprowadzano testy systemu. Testy przerwano, bo w czasie tego testowania pojawiło sie za dużo... błędów. Wiec lepiej dalej nie ruszać.

Coś mi podpowiada, że te ostatnie wybory idealnie ukazały nam jakie jest to nasze państwo.

Czy wpływ na wyniki mieli może też Rosjanie? U których to wynajęto serwery.

Już raz tłumaczyłem, że hasło o rosyjskich serwerach to kompletny idiotyzm. Ale jak widać im większy idiotyzm tym dłuższy jego żywot.

Jestem Europejczykiem.

....nie wiem tylko jak oddała głos... ważne że wypełniła swój obywatelski obowiązek.

Jak to nie wiesz?

Przecież wszystkim wiadomo że oddała ważny głos na PSL. :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Już raz tłumaczyłem, że hasło o rosyjskich serwerach to kompletny idiotyzm. Ale jak widać im większy idiotyzm tym dłuższy jego żywot.

Będę dzisiaj wieczorem w domu to poszperam i posprawdzam. Jeszcze mi chyba zostały jakieś materiały z ostatnich wyborów.

Mówisz o listach zgłaszających kandydaturę?

nie, o listach uprawnionych do głosowania, tam gdzie się podpisujesz.

Średnio 36% głosów nieważnych.

przy czym w krajach cywilizowanych dopuszcza się 2% i zażąda ponowne liczenia.

a w ogóle to już jest po wyborach ? przecież niedawno jeszcze nie było protokołu zbiorczego.. są tylko jednostkowe.

Infrastrukturę sieci PKW tworzyły takze serwery wynajęte swego czasu od takich firm jak ATM czy Internet Partners. Druga firma jest częścią GTS-Energis Polska, która znowu była częścią rosyjskiej GTS Central Europe. PKW twierdzi, że wynajęto w tych firmach szafy serwerowe do których włożono własne serwery i tylko PKW miała możliwość ich administrowania (oraz KBW odpowiedzialna za ich nadzór). Tyle teoria, bo przecież łatwy dostęp mogły mieć tez same firmy, gdzie stały owe serwery. Chcieć to móc. A w tym przypadku tylko chcieć.

Chcieć to móc. A w tym przypadku tylko chcieć.

Typowie pierd...nie małego Dyzia który coś tam słyszał, ale kompletnie nie wie, o co chodzi.

Byłeś ty kiedyś synku w normalnej, komercyjnej serwerowni?

Wiesz w ogóle, o co chodzi?

Powiem wprost - ręce i nogi się uginają pod ciężarem niewiedzy, zwykłej głupoty i politycznego otumanienia.

Jestem Europejczykiem.

muls, twoje wpisy /na całym forum/ wskazują na fakt, że jesteś durniem. Co będziemy dyskutować ?

Daj tego bełkota do ignorowanych. Ja tak zrobiłem i mam z bełkotem święty spokój. :)

To nie jest idiotyzm tylko rzeczywistość tego smutnego kraju.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• 1 miesiąc później...

Cba zatrzymuje cwaniaczków z PSLu za fałszowanie wyborów, sprawa jest rozwojowa:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Cba zatrzymuje cwaniaczków z PSLu za fałszowanie wyborów, sprawa jest rozwojowa:

Ukryta Zawartość

Taki duży chłopczyk a nie rozumie, że fałszowanie wyborów to coś innego niż korupcja i kupowanie głosów.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Na jedno wychodzi. Ważniejsze że twój idol (Szogun) powiedział że wybory zostały przeprowadzone właściwie i to już jest wystarczający powód żeby go wykopać z tego stołka.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Hehehehe, a po kiego z mulsem dyskutować? Zresztą, nie stać mnie na tłumacza, więc dodałem po prostu do ignorowanych.

Muls na urlopie jest znacznie mniej szkodliwy i wqrzający dla ludzkości.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Posługujesz sie typową dla PiS insynuacją Yogi, kręcisz, tudzież zwyczajnie pieprzysz. Znaczy dzień jak co dzień ;-).

Nie wiem co się z tobą stało Jaro, kiedyś taki nie byłeś, poszedłeś w ślady Numerka i jemu podobnych... Każdy ma swoje poglądy, nawet bardzo ekstremalne, uszanuj to, może nie dorastam do twojego poziomu intelektualnego ale to nie jest powód żeby nazywać to "pieprzeniem".

Skończy się PiSowska kampania wyborcza, skończy się powtarzanie kłamstw, insynuacji i bredni za politykami to i tu się uspokoi.

Chociaż odnoszę wrażenie, że gadanina o sfałszowaniu wyborów to przygrywka to rozkręcania kolejnej afery gdy Duda przegra. Mam nadzieję, że nie będę musiał przypominać swoich własnych słów.

Jestem Europejczykiem.

Skończy się PiSowska kampania wyborcza, skończy się powtarzanie kłamstw, insynuacji i bredni za politykami to i tu się uspokoi.

Zacznie się bezpardonowa nagonka pod hasłem "sfałszowane wybory". A ta się długo nie uspokoi.

co

Oszwabiać tylko potrafisz.

Nie ma żadnych wyborów, wybory są w demokracji, reżim trochę poluzował, można wyjeżdżać, pracować dla obcych na miejscu, można w zamian za haracz założyć prywatną inicjatywę, można kraść, tylko tak, żeby nie dać się złapać, jeśli się pozwoli siebie nagrać podczas procederu, trzeba tylko zwrócić środki za spożywany alkohol podczas posiłku w momencie negocjacji.

Wszyscy jesteście skończeni.

Ukryta Zawartość

Skończy się

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.