Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu nie działa - minęło 12 godzin, no jak w zegarku technicznych forum, którzy jeszcze nie wrócili z balangi.

.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

Cytowanie / odpowiadanie - na Mozilla i Opera...nie działa...

Da się dodać odpowiedż tylko na góże strony...

Teraz jeszcze zamienia znaki na klawiaturze ...CO SIĘ DZIEJE ????

Cytowanie / odpowiadanie - na Mozilla i Opera...nie działa...

Da się dodać odpowiedż tylko na gee strony...

Próbowałem na 4 różnych przeglądarkach na róznych kompach i adresach - to samo.

Podobnie było w maju - technicznym naprawa zajęła wówczas bodaj tydzień z ich ogonkiem.

W mozilli nie ma paska narzędzi do okna "Dodaj odpowiedź". Restart, czyszczenie pełne historii nie pomaga. W Chrome wszystko normalnie. Nie można też dodawać odpowiedzi przez szybkie "Dodaj odpowiedź".

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Brak wielu funkcji:cytowanie,odpowiedź...etc

Kolejny dzień.

W Chrome jest ok. Ma jeszcze IE ale jak w tym mi działa to jakoś to rozchodzę :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Dobra, zmieniam styl.

Sprawdzam....dalej nie działa;)

Zmienić avatar?

Przekręcić kluczyk w stacyjce, ustawić nawiew na 1 w samochodzie i zgasić światło w łazience ;-) albo sprawdzić inną przeglądarkę.

Na telefonie działa,chrome.

Na laptopie w10/edge-nie działa.

Takie problemy już były . Trzeba cierpliwie czekać , aż administracja da znać człowiekowi od spraw technicznych . Historia powtarza się . Teraz nie mogę otworzyć zdjęć i zapewne wstawić .

Ostanio w maju bodaj w długi łyk-end.

Skoro się powtarza znaczy jest problem techniczny po stronie zawiadowcy stacji, a nie pasażerów.

Na chromie w Win XP, 7 i 8 nie działa.

Ja mam win7 i u mnie działa na chromie i tylko na chromie, IE i mozilla skefirzone.

"Ja mam win7 i u mnie działa na chromie"

Czyli co?

Dziwne to jakoś.

Genralnie używałem mozilli ale coś ostatnio zaczęła mi zamulać i ratuję się Chrome a to że u mnie działa a u innych userów nie to kompletnie nie mam pojęcia wtf.

Mnie to też dziwi.

Może ma to coś wspólnego jednak z adresami IP.

Jakimś losowym działaniem.

Mnie tam wszystko śmiga aż miło. Win10 i Opera.

A techniczni na wakacjach:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.