Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

To nie taki przypadek. Ja poprosilem bezposrednio admina o zdjecie punktow, poniwaz nalozylem je opacznie intetrpretujac wpis kolegi, za co go przeprosilem w watku.

To nie taki przypadek. Ja poprosilem bezposrednio admina o zdjecie punktow, poniwaz nalozylem je opacznie intetrpretujac wpis kolegi, za co go przeprosilem w watku. jako moderator nie mam uprawnien dfo cofniecia punktow, zatem zwrocilem sie do Admina.

Nie ma zadnego zaslaniania sie!

poniwaz nalozylem je opacznie intetrpretujac wpis kolegi, za co go przeprosilem w watku.

Miło czytać takie słowa. Moje słowa też zostały zinterpretowane co najmniej opacznie ( ktoś inny), ale brak mu odwagi cywilnej, żeby przyznać się do błędu. Nie boję się punktów, one ośmieszają tego, który je przyznał.:-)

Opcja

Powiadom mnie, gdy ktoś zacytował moją wypowiedź

nie działa u mnie pomimo zaznaczenia. U kogoś działa?

Podobna opcja zaraz poniżej

Powiadom mnie, gdy ktoś 'polubi' mój post

działa bez zarzutu

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Czy mogę prosić o łaskawą odpowiedź na stare pytanie?

Nawet gdyby miała być negatywna.

Czy te "Opcje" to tylko atrapy?

Opcja

Powiadom mnie, gdy ktoś zacytował moją wypowiedź

nie działa u mnie pomimo zaznaczenia. U kogoś działa?

Podobna opcja zaraz poniżej

Powiadom mnie, gdy ktoś 'polubi' mój post

działa bez zarzutu

Less is more

• Administratorzy

Chodzi o wewnętrzne powiadomienie forum czy e-mail?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Chodzi o wewnętrzne powiadomienia forum

Gdy ktoś polubi mój post, mam od razu powiadomienie. Nigdy nie dostałem powiadomienia, gdy ktoś mnie zacytuje, mimo że bym chciał.

Tak to wygląda w ustawieniach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Less is more

• Administratorzy

Chodzi o wewnętrzne powiadomienia forum

Gdy ktoś polubi mój post, mam od razu powiadomienie. Nigdy nie dostałem powiadomienia, gdy ktoś mnie zacytuje, mimo że bym chciał.

Tak to wygląda w ustawieniach

Fakt nie powinno tak być - sprawdzimy to.

U mnie znikło ponad 200 polubieni z mojego licznika , nie zależy mi na nich , ale przeglądając swój profil i polubienia nie znalazłem winowajcy , gdzie leży problem ??

Pozdrawiam

Tomasz

• Administratorzy

Przebudowa licznikow byla dzisiaj, wiec pewnie teraz pokazuje prawdziwe dane. Pewnie zaktualizowalo o usuniete posty itd.

u mnie na PW zniknęło kilka rozmów

U Ciebie ta rozmowa zostaje, tylko przy temacie pojawia się na czerwono USUNIĘTO, i nie możesz odpisać do tej osoby.

Całą zawartość rozmowy możesz sobie zostawić bez możliwości dalszego pisania, lub sam skasować.

To co opisałeś (znikanie całej rozmowy) nie powinno mieć miejsca, nie wiem co się dzieje. -:))

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

• Administratorzy

czy ktoś kto do mnie napisał może skasować taką rozmowę abym i ja jej nie miał ?

Tak. Każda ze stron może usunąć rozmowę. Gdy usunięte zostanie konto użytkownika, to również pewnie tak będzie.

U Ciebie ta rozmowa zostaje, tylko przy temacie pojawia się na czerwono USUNIĘTO, i nie możesz odpisać do tej osoby.

Całą zawartość rozmowy możesz sobie zostawić bez możliwości dalszego pisania, lub sam skasować.

To co opisałeś (znikanie całej rozmowy) nie powinno mieć miejsca, nie wiem co się dzieje. -:))

Dokładnie, powinno być tak jak mówisz - tj. czerwony krzyżyk i brak możliwości odpowiedzi. Jeśli zniknęła cała rozmowa, to zapewne efekt usunięcia konta danego użytkownika, innej możliwości nie ma. Chyba, że sam skasowałeś i nie pamiętasz :)

Dokładnie, powinno być tak jak mówisz

Dzięki, jeżeli już jestem w tym temacie to poproszę o sprawdzenie dlaczego nie pojawia mi się w powiadomieniach jeżeli ktoś zacytuje mój post (to już trwa b. długo).

Powiadomienia na E-mail przychodzą (rozmowy na PW) z b. dużym opóźnieniem .Będę wdzięczny za zerknięcie , i odszukanie "winowajcy", w ustawieniach mam

wszystko dobrze. Pozdrawiam. -:)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

• Administratorzy

Dzięki, jeżeli już jestem w tym temacie to poproszę o sprawdzenie dlaczego nie pojawia mi się w powiadomieniach jeżeli ktoś zacytuje mój post (to już trwa b. długo).

Powiadomienia na E-mail przychodzą (rozmowy na PW) z b. dużym opóźnieniem .Będę wdzięczny za zerknięcie , i odszukanie "winowajcy", w ustawieniach mam

wszystko dobrze. Pozdrawiam. -:)

Ale chodzi o powiadomienia wewnętrzne forum? Podejrzewam, że może być winne cytowanie selektywne. Tj. mamy na forum wtyczkę do cytuj selektywnie (część posta) oraz zwykłe forumowe "odpowiedz". Podejrzewam, że jak ktoś kliknie cytuj, to wtedy może nie być powiadomienia, a jak kliknie odpowiedz, to jest. Trzeba to przetestować, ale to pierwsze co przychodzi mi na myśl.

PS. Użyłem odpowiedz, teraz dostałeś powiadomienie?

Jak mogę usunąć swoje załączniki ze swojej prywatnej korespondencji?

Powtórzę pytanie. Do niedawna można było je usunąć i używałem czasami tej formy do przesyłania komuś jakiś prywatnych załączników. Jeśli można usunąć całe rozmowy PW , to dlaczego załaczników dopiętych do tych PW nie ma jak usunąć.

W końcu to prywatna korespondencja.

czy ktoś kto do mnie napisał może skasować taką rozmowę abym i ja jej nie miał ?

raczej niemozliwe zawsze zostaje choć niektórzy utrzymują ze jak skasuja rozmowe to u drugiej osoby równiez

u mnie przynajmniej tak nie ma i nic nie znika

do cudzego PW moderacja nie ma dostepu jesli to znów stary problem ze ktos grzebie w PW

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.