Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Pomimo komunikatu

Dołącz do grupy "Salonik"

Już wcześniej zostałeś dodany.

przy próbie wejścia otrzymuje

Nie masz uprawnień do tego! [#103149] Zakładka tylko dla zaproszonych osób. Regulamin:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

WTF?

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Zgłosiłeś swą kandydaturę, ale jeszcze nie poparło jej trzech aktywnych uczestników poręczających Twą kandydaturę. Musisz troszkę poczekać. Być może niedługo, bo ja natychmiast poręczam za Ciebie w saloniku.

Dziękuję za poparcie.

Jednak komunikat

Dołącz do grupy "Salonik" Już wcześniej zostałeś dodany

do jednoznacznych nie należy

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Dziękuję za poparcie.

Jednak komunikat

Dołącz do grupy "Salonik" Już wcześniej zostałeś dodany

do jednoznacznych nie należy

Ja zbyt techniczny nie jestem, może któryś z modów odpowie czemu taki komunikat a nie bardziej zrozumiały dla forumowiczów.

Pytanie do administracji.

Podczas przeglądania audiostereo notorycznie coś takiego chce mi się zainstalować.!!

Proszę o informację czy to jest bezpieczne.?

50981763538019120826.jpg

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Administratorzy

Ja zbyt techniczny nie jestem, może któryś z modów odpowie czemu taki komunikat a nie bardziej zrozumiały dla forumowiczów.

Faktycznie komunikat może nie jest najlepszy, zmienimy go na taki mówiący, że kandydatura została już dodana i czeka na akceptację przez 3 członków saloniku.

czy normalny zalogowany użytkownik może czytać salonik(bez prawa pisania?)

Z tego co pamiętam to obecnie wyświetlany jest spis tematów.

Pytanie do administracji.

Podczas przeglądania audiostereo notorycznie coś takiego chce mi się zainstalować.!!

Proszę o informację czy to jest bezpieczne.?

50981763538019120826.jpg

Pierwszy raz coś takiego widzimy, czy ktoś może potwierdzić ten przypadek? Jaka to przeglądarka - Internet Explorer?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Pierwszy raz coś takiego widzimy, czy ktoś może potwierdzić ten przypadek? Jaka to przeglądarka - Internet Explorer?

Firefox oczywiście zaktualizowany....

UWAGA Nie mam zainstalowanego Adobe Flash.

Nie mam i mieć nie będę, tak samo jak i większość świadomych użytkowników internetu.

Nie lubię przeglądarki Chrome - tam jest wbudowany flash. Używam więc Firefoxa bez dodatku Flash. To rodzi problem - nie można na forum oglądać wrzucanych filmowych linków z YouTube'a. Czy jest jakaś szansa by Audiostereo zrezygnowało z flasha i przeszło jak większość na HTML5?

Powtarzam pytanie bo jakoś żaden techniczny moderator się nie odezwał.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Gość Heliand

(Konto usunięte)

Przepraszam, czy szanowna administracja lub moderacja udzieli mi informacji, albo zareaguje na wysłaną wiadomość w sprawie usunięcia konta? Czy trzeba mieć jakieś specjalne chody, albo kłaniać się komuś w pas, żeby zrezygnować z uczestniczenia w tym forum? Zadałem pytanie publicznie - nic, wysłałem wiadomość na adres moderacji, dalej nic. Nie chcę być tu martwą duszą, chcę się wypisać - czy ktoś łaskawie odpowie na moją prośbę, czy może trzeba trzech akceptacji...?

Zgłaszam co następuje:

Jako zalogowany lub niezalogowany użytkownik od dłuższego czasu - od kilku, może kilkunastu miesięcy - nie widzę linku do galerii. Jak namierzyłem go na stronie klubu audiostereo to po kliknięciu dostaję komunikat: "Ups! Coś poszło nie tak! [#10CCS2] Nie można znaleźć strony, która próbujesz wyświetlić."

Konfiguracja (Win 7+FF na bieżąco aktualizowany) na dwóch komputerach. Przeglądałem ustawienia profilu ale nie znalazłem opcji, gdzie mogłem to wyłączyć. Poproszę o pomoc.

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

Gość Heliand

(Konto usunięte)

Do Administracji Forum.

A to znaczy konkretnie? Bo pisałem 2 razy na adres moderacji i nic, żadnej odpowiedzi. Mam napisać na adres [email protected] czy [email protected]? Czy też administracja ma jeszcze jakiś inny adres, bo w informacjach kontaktowych nie widzę innego.

Swoją drogą to nieco dziwne, aby się zapisać wystarczy 2 minuty, a zrezygnowanie wymaga całkiem sporego zachodu...

co to za cholerstwo ?

blokuje mi i spowalnia przez Firefox, inne strony działają normalnie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No w końcu ktoś zmienił ten fejszbukowy guziczek "lubię to" na bardziej audiofilski. Komu mam polać? :)

Sugeruję tylko zmiane tego winyla na CD gdyż nie dość, że jest passe to jeszcze trzeszczy przy naciskaniu...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No w końcu ktoś zmienił ten fejszbukowy guziczek "lubię to" na bardziej audiofilski. Komu mam polać? :)

Sugeruję tylko zmiane tego winyla na CD gdyż nie dość, że jest passe to jeszcze trzeszczy przy naciskaniu...

może na kasetę audio, niektóre są przepiękne i mają swój klimat ;-)

Pozdrawiam

Tomasz

Pytanie do administracji:

Czy jest możliwość korzystania z forum AS przez dwóch użytkowników z jednego komputera nazwijmy go "domowym"....?

Czy zamiar założenia konta przez innego członka rodziny korzystającego z tego samego komputera trzeba wcześniej składać do administracji czy do moderacji....?

• Administratorzy

Pytanie do administracji:

Czy jest możliwość korzystania z forum AS przez dwóch użytkowników z jednego komputera nazwijmy go "domowym"....?

Czy zamiar założenia konta przez innego członka rodziny korzystającego z tego samego komputera trzeba wcześniej składać do administracji czy do moderacji....?

Oczywiście, że jest możliwość. Nie trzeba nic zgłaszać.

Zgłaszam co następuje:

Jako zalogowany lub niezalogowany użytkownik od dłuższego czasu - od kilku, może kilkunastu miesięcy - nie widzę linku do galerii. Jak namierzyłem go na stronie klubu audiostereo to po kliknięciu dostaję komunikat: "Ups! Coś poszło nie tak! [#10CCS2] Nie można znaleźć strony, która próbujesz wyświetlić."

Konfiguracja (Win 7+FF na bieżąco aktualizowany) na dwóch komputerach. Przeglądałem ustawienia profilu ale nie znalazłem opcji, gdzie mogłem to wyłączyć. Poproszę o pomoc.

To prawda, została wyłączona jakiś czas temu. Jakiś szkodnik wdarł się przez nią i wywalał całe forum. Będziemy musieli przyjrzeć się bliżej tematowi, ale wygląda na to, że ten moduł może być dziurawy.

UWAGA Nie mam zainstalowanego Adobe Flash.

Nie mam i mieć nie będę, tak samo jak i większość świadomych użytkowników internetu.

Nie lubię przeglądarki Chrome - tam jest wbudowany flash. Używam więc Firefoxa bez dodatku Flash. To rodzi problem - nie można na forum oglądać wrzucanych filmowych linków z YouTube'a. Czy jest jakaś szansa by Audiostereo zrezygnowało z flasha i przeszło jak większość na HTML5?

Powtarzam pytanie bo jakoś żaden techniczny moderator się nie odezwał.

Sprawdzimy, ale to raczej kwestia silnika forum. Myślę, że w nowszej wersji mogli to zmienić, niedługo i tak zamierzamy zrobić aktualizację do nowej wersji.

co to za cholerstwo ?

blokuje mi i spowalnia przez Firefox, inne strony działają normalnie

scritz3u7jlag.jpg

Sądząc po adresie to standardowa reklama googlea.

Sądząc po adresie to standardowa reklama googlea.

Na drugi dzień było już lepiej, zdarzało się tez na innych stronach zawieszki przez skrypt i się zastanawiałem co to jest.

Dziękuje

U mnie dzisiaj tez zawieszało przeglądarkę na kilka sekund, uaktywniłem antywirus online security, ze dwie wtyczki blokujące skrypty zaszyfrowane wiadomości i ustało.

Cóś się z Tapatalkiem zepsuło...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

We stand in the Atlantic
We become panoramic

• Administratorzy

Cóś się z Tapatalkiem zepsuło...

image.png

Był update do najnowszej wersji, pewnie dlatego. Jutro zerkniemy.

• Administratorzy

Michał przywrócił wczoraj poprzednią wersje, powinno działać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.