Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

W Firefoxie pod linuxem Mint nie działa mi cytowanie selektywne i przycisk "Napisz".Żeby dodać posta muszę nacisnąć "więcej opcji" i "dodaj odpowiedź". Dotychczas lata całe działało. W Firefoxie pod Windows też działa. Coś u mnie nie w porządku, czy może inni też tak mają?

Chciałem usunąć bliźniaczy wpis w sąsiednim temacie przez "edytuj". Też nie zadziałało. Klawisz "pełny edytor", czy jakoś tak, nie działał również.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• 2 tygodnie później...

Ja nie moge wstawic zdjecia zauploadowanego na zapodaj.net. Wyskakuje ze format nieobslugiwany. Cos o tym wiadomo?

Przy okazji, czy po "updejcie" forum, bedzie mozna wstawiac zdjecia w postach poprzez przegladarke mobilna (w telefonie). Inaczej mowiac, czy bedzie wiecej opcji.

Obecnie: Roksan Caspian MKII + CD Caspian M1 + S16Hertz Canto Grand. Kable: Audionova StarLight RS, Audionova euphoria RS, Supra Trico. Rapture AMP, Fostex TH-X00, Shure SRH 1540

• Administratorzy

Podaj proszę link do takiego zdjęcia - sprawdzimy.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• 2 tygodnie później...

Witam

Takie mam pytanko .Czy na forum jest gdzieś miejsce gdzie mogę się dowiedzieć od jakiego Moda i dlaczego dostaje się bana. Tak czysto technicznie bo jestem nie za bardzo zorientowany iż mam tylko a może 2 .Pytam serio po prostu nie wiem

A nie prościej przestać pisać, biadolić, jątrzyć i zawracać ludziom dupę? Ot tak, po koleżeńsku pytam. Zróbże, człeku, coś raz w życiu - porządnie.

No, chyba że jest obowiązek pisania na Forum. Ale o tym nie wiedziałem...

Zacytuję pewnego Kolegę: "ić stond".

I nie marudź.

Wyparował tekst 'o mnie' w moim profilu - o co chodzi? Czy to jakiś problem techniczny, czy ktoś sobie w ramach walki z nudą wyciął nie swoje?

Co się dzieje?

???

WTF?

C'mon people! What's going on?

Parker's Mood

Czy naprawdę tak trudno jest udzielić odpowiedzi na zupełnie nieskomplikowane pytanie? No chyba, że jest ono skomplikowane - wtedy rozumiem sytuację.

Parker's Mood

Czy naprawdę tak trudno jest udzielić odpowiedzi na zupełnie nieskomplikowane pytanie?

Gdyby nie fakt, że dzisiaj mamy święto to pewnie uzyskał byś jakąś odpowiedz od Administracji , a tak to kicha :)

Pozdrawiam

Tomasz

Wyparował tekst 'o mnie' w moim profilu - o co chodzi? Czy to jakiś problem techniczny, czy ktoś sobie w ramach walki z nudą wyciął nie swoje?

Co się dzieje?

???

WTF?

C'mon people! What's going on?

A co tam miales w tym wpisie?

A ty co masz na stronie 'o mnie'? Przecież wiadomo, że nie tajne informacje, tylko jawne. Ale do rzeczy! Co się stało? Wczoraj było dzisiaj się zmyło. Rozumiem jak jest to jakiś problem techniczny - nie mam pytań, natomiast nie rozumiem jak ktoś z was zaingerował w moją stronę o mnie. Ale to drugie to raczej jest niemożliwe, tak? Bo po co?

Parker's Mood

Nigdy nie słyszałem aby moderator grzebał w profilu użytkownika. Jedyne przypadki, to usunięcia obraźliwych sentencji ze stopki usera. Zapytam Michała jak to możliwe ze zniknęło. A sam niechcący przy edycji, czy uzupełnianiu wpisu, nie skasowałeś tego sobie?

Nic ostatnio tam nie grzebałem - po prostu nie mam pojęcia co się stało. Ale głowy nie dam, może krasnoludek był w nocy i mnie namówił na zkasowanie strony 'o mnie', a ja po prostu nie pamiętam - jak w bajce, wiesz rozumiesz.

Parker's Mood

skutki działalności nowej administracji

Tak, bo administracji i moderacji się chce biegać po wszystkich kontach na forum i w nich cokolwiek zmieniać.

Naprawdę w zyciu są ciekawsze zajęcia niż takie bzdury jak grzebanie w cudzych kontach, mozna w tym czasie np. posłuchać muzyki.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

w koncie nie , jedynie we wpisach wystawianych na widok publiczny- przeciez masz np ostrzezenie i punkty za obrazliwą sygnature

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Oj, MrArecky, nie skumałes żartu - jak administarcja się zmieniła po wyborach w USA? Ano, amerykańska :)

Ależ załapałem :) byle inni załapali...

To jednak jest taka możliwość bez naszej wiedzy ?

nie. Tylko...ale juz dostałeś odpowiedź od cir'a.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

To był tylko taki niepodległościowy żart z okazji 12 listopada. Chodzi mi cały czas o mój 'o mnie', tak? Może faktycznie był krasnoludek?

Może to się stało kiedy byłeś z wizytą na Saturnie;-)

A u mnie miały zniknąć niesłusznie naliczone punkty karne (6) i dalej wiszą.

Podobno wszystko już wyjaśnione było, otrzymałem informację, że będą usunięte...i nic.

Nie to, żebym z tego powodu bardzo się źle czuł...w sumie wisi mi to że to wisi, ale...tak się zastanawiam

z czego wynika ta zwłoka. Z problemów technicznych, czy z tego, że zwyczajnie nikomu się nie chce ich zdjąć. ;-)

Ja zglosilem w tym samym dniu, tak jak obiecalem. Dopytam Admina o powod zwloki.

Po co zasłaniać się adminem ? Wiadomo że punkty schodzą automatycznie chyba że nadający mod zaznaczy inaczej :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.