Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Ta reklama rzadko się pojawia (chodzi o ya dzwoniąca Panią?). Załącza się wibra mimo że się ją zamknie. Wibruje trzy krotnie. Urządzenie na Androidzie 7.

?👈

Sorry, że tu ale do zamkniętego tematu się nie dopiszę.

@

# 28

z tematu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

" Napisano 16.07.2017 - 19:01

Ja nie piszę o karaniu ale o likwidowaniu takich wklejek. "

Hola hola - duża część forum jest zarchiwizowana i nieosiągalna w wyszukiwarkach tutejszych.

Nie zgadzam się na taką prewencję.

Nie każdy jest od lukara :)

_

Chyba, że chodzi o bieżące kopi-pejst między-zakładkowe dla szydery.

Tu się zgodzę - faktycznie to uciążliwe, ale chyba tylko nieliczni tak śmiecą.

___

Przykład- kiedy szukałem mogami - skuteczniejszy ( co do odnalezionych paru tematów po wiadomej recenzji pana W.P. ) był bot z google'a niż tutejsza wyszukiwarka. Ich stać na te zasoby które udostępniają. Tu trzeba oszczędzać .

Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Proszę o wykasowanie punktów karnych nałożonych na mnie przez anonimowego moderatora, dzisiaj za post nie mojego autorstwa w temacie ,,Gwrancja Sony''.

Post z linkami do konkurencyjnego forum zamieścił Fjubens89, a punkty dostałem ja.

Proszę o wykasowanie punktów karnych nałożonych na mnie przez anonimowego moderatora, dzisiaj za post nie mojego autorstwa w temacie ,,Gwrancja Sony''.

Post z linkami do konkurencyjnego forum zamieścił Fjubens89, a punkty dostałem ja.

jak widze punkty dostałeś za linki które sam wkleiłes i sa to inne linki niz te podane przez Fjubens które zgłosiłeś do nas więc nie jest tak jak piszesz

dostałes w raporcie linki za które poszły punkty

masz watpliwosci zgłoś do admina

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Proszę o wykasowanie punktów karnych nałożonych na mnie przez anonimowego moderatora,

Kolego HQ na AS nie ma funkcji "anonimowego moderatora"! Chyba że posiadasz w tym temacie wiedzę większą od mojej i reszty moderatorów? Moderator nakładający karę nie musi pytać osobiście karanego czy może to uczynić ani mu się przedstawiać!

NIGDY na tym Forum nie musiał!

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wiem, ale gdyby był uprzejmy się podpisać pod swoją decyzją, to bym nie musiał pytać na forum ogólnym, tylko osobiście bym napisał do niego i wskazał mu jego błąd. A tak nie wiedziałem kto się pomylił.

I dlatego napisałem, zgodnie zresztą z prawdą, że ja dostałem niesłusznie nałożoną karę od anonimowego moderatora i dlatego też, muszę problem poruszyć na forum ogólnym, bo nie wiem do kogo się zwrócić personalnie.

jak widze punkty dostałeś za linki które sam wkleiłes i sa to inne linki niz te podane przez Fjubens które zgłosiłeś do nas więc nie jest tak jak piszesz

dostałes w raporcie linki za które poszły punkty

Nieprawda.

Sprawdź to ponownie. Żadnych linków nie wklejałem!

To bzdura kompletna. To ja Wam zaraportowałem wpis Fjubensa89 jako niezgodny z regulaminem poprzez komendę ,, Zgłoś''.

Wyślij mi proszę w takim razie na priv ten niby ,, mój'' post.

Moderator który dyskutował z karanymi i podpisywał się pod swoja decyzją, był przez Ciebie i Tobie podobnych dowcipnisiów, zmieszany na forum z błotem i wytknięto mu, że działa niezgodnie z Regulaminem Forum. I musiał przyznać temu rację.

Czyli tak jak dokładnie w tym przypadku. Jeśli decyzja moderatora (a według ciebie każda taką jest, jeśli chodzi o karanie) dotyka HQ, to natychmiast skarżysz wszędzie na swoje prześladowanie. Jeśli zaś ktoś inny popełni takie samo wykroczenie jak HQ, to natychmiast naskarżysz do nas z kategorycznym żądaniem ukarania usera.

Co tez się stało w tym przypadku.

Zgłosiłeś wpis usera który tutaj przytoczyłeś i ów user został regulaminowo ukarany za linkowanie konkurencyjnego forum. Podczas rozpatrywania tego zgłoszenia, moderator zauważył twój wpis gdzie czynisz dokładnie to samo. Zatem, cóż miał zrobić? Udawać że nie widzi? Ukarał cie dokładnie tak samo jak tego, którego zgłosiłeś. Ale za twój własny wpis linkujący o ironio dokładne to samo konkurencyjne forum:-)

Ciesze się, że mogłem ci dokładnie i ostatecznie wyjaśnić twój problem.

Ups - chyba przesadziłem? Tobie NIKT NIGDY NICZEGO nie jest w stanie wyjaśnić. I tak będziesz drążył absurd do upadłego.

Gdzie zgłaszać protest wiesz dokładnie prawda?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nieprawda.

Zacytuj mi proszę na priv ten niby mój post.

Zapoznaj się proszę z moim nickiem i pisz go poprawnie.

Gdzie zgłaszać protest wiesz dokładnie prawda?

Jak tylko będzie uprzejmy odpowiedzieć na mój post do niego z listopada 2015, to śmiało będę mógł pisać do niego w tej sprawie.

Jak na razie chyba nie ma sensu skoro jeszcze nie odpowiedział na wpisy sprzed dwóch już prawie lat.

Moderator który dyskutował z karanymi i podpisywał się pod swoja decyzją, był przez Ciebie i Tobie podobnych dowcipnisiów, zmieszany na forum z błotem i wytknięto mu, że działa niezgodnie z Regulaminem Forum. I musiał przyznać temu rację.

Tego nie rozumiem.

Uważasz, że to źle, że forumowicze wytknęli moderatorowi działanie niezgodne z regulaminem kiedy mieli rację?!

Przecież jak sam piszesz, sam moderator przyznał się do tego.

Twoim zdaniem forumowicze mają nic nie pisać w wypadku kiedy widzą łamanie regulaminu przez moderację?

Na szczescie od nas juz dostałes odpowiedż

zawsze mozna ponownie przypomniec się z wpisem sprzed dwóch lat skoro nadal czekasz na odpowiedż

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Nieprawda.

Zacytuj mi proszę na priv ten niby mój post.

Zapoznaj się proszę z moim nickiem i pisz go poprwanie.

Niczego do ciebie na priv nie mam zamiaru pisać. Pisze do ciebie wyłącznie jako moderator! Post za który otrzymałeś kare wraz z zamieszczonymi w nim linkami do HDTV masz w treści uzasadnienia kary! Dalsze twoje matactwa i kłamstwa w tej sprawie nie pozostaną bez reakcji moderacji!

Nie widzę niczego z czym miałbym się zapoznawać w twoim nicku!

Jak tylko będzie uprzejmy odpowiedzieć na mój post do niego z listopada 2015, to śmiało będę mógł pisać do niego w tej sprawie.

Jak na razie chyba nie ma sensu skoro jeszcze nie odpowiedział na wpisy sprzed dwóch już prawie lat.

Powód jest oczywisty. jakie zapytanie i opisany w nim problem - taka odpowiedź Administracji. Zgodnie z tym co napisałem w poprzednim wpisie. Tobie niczego się wyjaśnić nie da. Ty żyjesz jedynie w subiektywnej HQrzeczywistości!

Uważasz, że to źle, że forumowicze wytknęli moderatorowi działanie niezgodne z regulaminem kiedy mieli rację?!

Przecież jak sam piszesz, sam moderator przyznał się do tego.

Twoim zdaniem forumowicze mają nic nie pisać w wypadku kiedy widzą łamanie regulaminu przez moderację?

Pisząc to perfidny człowieku, jednocześnie masz czelność czynić złośliwe wyrzuty moderacji za jej "anonimowośc" działania i popierać żądanie o zachowanie tej anonimowości zgodnie z regulaminem Forum???

Wybacz ale z tak oślizłym człowiekiem dyskutować nie będę!

Pisz skargę do Admina.

Wczoraj wyczyściło mi całą stronę "o mnie". Wie ktoś coś na ten temat?

Może jest jakiś bug w engine forum, wczoraj zdejmowałem Ci kolejkę moderacyjną, w porozumieniu z innymi moderatorami. Nie edytowałem jednak przy tym profilu w żaden sposób.

"The owner of www.audiostereo.pl has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website."

Czy tylko ja tak mam?

Jestem Europejczykiem.

Chyba tak. Mój firefox był aktualizowany wczoraj i nigdy takich kawałów nie robił. Jak informatyk spróbuj jeszcze raz, zamknij i otwórz firefoxa, jak nie pomoże zrestartuj system.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

To nie to, dostaję komunikat o nieaktualnym certyfikacie legenhit.com.

Jak rozumiem strona audiostereo.pl owołuje się do tej strony. A co to jest warto zobaczyć.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Czy tylko ja tak mam?

Nie, jeżeli wyłączam uBlock Origin też otrzymuję (FF 55.0.2):

Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny www.audiostereo.pl niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji.

Witryna „www.audiostereo.pl” używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Ten certyfikat jest prawidłowym certyfikatem tylko dla następujących nazw: legenhit.com, www.legenhit.com Ten certyfikat utracił ważność 9 stycznia 2014, 10:26. Bieżący czas: 19 sierpnia 2017, 21:00. Kod błędu: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN

3 i 1/2 roku bez prawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa ?

Czy to cokolwiek znaczy oprócz tego, że przeglądarki głupieją ( niektóre niekiedy ).

Osobiście preferuję Operę.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Według mnie przeglądarka zachowuje się jak najbardziej prawidłowo. Certyfikat to pierwsza rzecz którą sprawdziłem, ale to nie tłumaczy wszystkiego, bo po jego zaakceptowaniu problem nie znika.

Jestem Europejczykiem.

Gość glazior

(Konto usunięte)

"Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny www.audiostereo.pl niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji.

Witryna „www.audiostereo.pl” używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Ten certyfikat jest prawidłowym certyfikatem tylko dla następujących nazw: legenhit.com, www.legenhit.com Ten certyfikat utracił ważność 9 stycznia 2014 10:26. Bieżący czas: 20 sierpnia 2017 11:33. Kod błędu: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN"

Taki komunikat otrzymuje przeglądając firefox 55.0.1 + 55.0.2 windows 10 .

Na chrome jest o.k.

Jednak wiele osób jest przywiązanych do starych i sprawdzonych <firefox> rozwiązań i nie chce lub nie może zmieniać przeglądarki.

Proszę o usunięcie problemu lub podania skutecznego sposobu jego rozwiązania .

"The owner of www.audiostereo.pl has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website."

Czy tylko ja tak mam?

prosze o zrzut ekranu

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

ale skąd Panowie mają link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

normalnie forum jest pod adresem

Ukryta Zawartość

czyli bez "s"

Analogicznie jest

Ukryta Zawartość

vs

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.