Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Chciałem zapytać dlaczego nie mogę w ten sam sposób jak do tej pory (klikając odpowiednio w "powiadomienia") wejść w historię własnych ostrzeżeń....lub oczekuję informacji jak to teraz mogę zrobić.

Nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie?

Zarządzający tym forum też??

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Pytanie nieaktualne, temu powyżej jak i jego klakierowi (ew. kolejnym) polecam temat o Kk.....mogą tam swoje obsesje powodowane nieskrywaną a prymitywną nienawiścią do Niego wyładowywać bez żadnych ograniczeń.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Po 1sze- Rydza z RM należałoby traktować bardziej jako sektę, nie KK- to, co się tam wyprawia na antenie i w jego działalności, bardzo często kłóci się z zasadami KK.

Po 2gie- w tym przypadku "niego" powinno być pisane małą literą, bo wielką piszemy tylko w szczególnych przypadkach w związku z osobami, nie instytucjami.

(ew. kolejnym)

temu powyżej jak i jego klakierowi (ew. kolejnym) polecam temat o Kk.....mogą tam swoje obsesje powodowane nieskrywaną a prymitywną nienawiścią do Niego wyładowywać bez żadnych ograniczeń.

Dostałeś bana dożywotniego, że płaczesz? Napisz więc dlaczego zostałeś wywalony z tematu, zresztą nie tylko tego? Może w stopce podasz BRANŻA PARTYJNO-KOŚCIELNA? Byłoby uczciwiej, no ale, wy i uczciwość?

Zresztą koniec OT, bo to nie ten temat.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Ja to bym takiego chwi...,

Wróć!

Ja, tobym takiego Maja do łask przywrócił.

Któż piękniej, jak nie ta menda, będzie się za Gilem wstawiał, tłumaczył, za zboczeńca Oko będzie tyrał w nocy, o północy? Kto, jak nie on?

A i dowiemy się przecież, jak to dziatwa winna temu kleszemu grzechowi...

Wielu prawd się dowiemy. My - Polaki.

Wrócić Maju i składać się na paczkę do kryminału (piłka do metalu, mydło, pismo śwjente, te sprawy)...

Dla księży.

Wszak oni całe swe plugawe życie poświęcili miłości bliźniego...

Tak przynajmniej mówili.

Czy wyście się szaleju najedli?? Tego obrońcę plugastwa wszelakiego? Niech sobie broni kleru na rydzykowych portalach!

Liberum veto!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W mniejszościś, Waćpan.

Dawać Maju!

Niech opowie, jak to arcydiaskopy nie gwałcą dzieci!

Jak to Rydzykieni nie kradnie!

Jak to siostrzyczki jezuskowe nie mordują!

... i takie tam, inne.

Przywrócić!

Niech swoje brednie raczej opowiada po swoich sekciarskich forach, tutaj są porządni ludzie :-)

zaraz nas stąd wypierdzielą :-)

zmykamy

jaca

Wykrakałeś, sitteku.

Niech no tylko Vlado do formy wróci,czego Mu najszerzej życzę. Da mi do wiwatu...

I dobrze!

Nie wolno obrażać Maju.

Jemu - wolno.

Czyżbym kogoś obraził?

Zresztą (kończąc ten OT który nie z mojej winy powstał) ciekawe jak nienawiść do wszystkiego co z Kk związane potrafi (z wydaje się mądrych i inteligentnych ludzi) zrobić ich tak małymi że do kłamstw i oszczerstw muszą się posuwać.

O chamstwie nie wspomnę, bo to akuratnie widać powyżej jak na dłoni....

Ps. Wiadomy temat o którym tu była mowa stał mi się na tyle obojętny że nawet (co jeszcze nie tak dawno było dla mnie nie do pomyślenia) nie chce mi się śledzić "komentarzy" do nienawistnej nagonki....chorobę tam piszących obecnie niejeden rozsądny zdiagnozował, obserwowanie jej rozwoju przestało mnie interesować.

Pozdrawiam. EOT.

To ze madrzy i inteligentni ludzie bez problemu dostrzegaja falsz, zbrodnie i calkowita demoralizacje kleru kk i komentuja je na podstawie publikowanych doniesien niezaleznych mediow, nie czyni ich malymi.

Malym a wlasciwie nedznym jet czlowiek o tych czynach instytucji kk wiedzacych, ktory za swoj obowiazek przyjal ukrywanie i zaklamywanie tych faktow za wszelka cene. Wlasnie za cene rezygnacji z wlasnej godnosci przede wszystkim.

Czyli taki internetowy pisorydzykowy propagandzista jak ty Maju!

Wlodek.

Wiadomy temat o którym tu była mowa stał mi się na tyle obojętny że nawet (co jeszcze nie tak dawno było dla mnie nie do pomyślenia) nie chce mi się śledzić "komentarzy"

Gdybyś nie manipulował i nie kłamał, nie uprawiał nachalnej kościelnej propagandy- nie zostałbyś z niego na wieki wypierdzielony. A tak zostałeś wysłany do piekła. tak jak ci przepowiadaliśmy.

Wierze ze ktorys z moderatorow usunie cala te pyskowke a uczestnikow odpowiednio doceni punktami tak jak ja bym to zrobil!

Jestem gotowy na surową karę, nawet z Twojej ręki, jednakże swoich racji nie wyrzeknę się nigdy :-)

Brzydzę się kłamstwem i wszelka niegodziwością, dlatego bezczelne pisanie jakobym zakłamywał lub ukrywał jakiekolwiek fakty jest wierutną bzdurą świadczącą tylko o tym że to co napisałem w poprzednim poście trafiło w dziesiątkę. Na szczęście temat o Kk jest na to co napisałem odpowiedzią....tam każdy kto chce może sprawdzić jak naprawdę sprawy się miały. Dziesiątki razy wręcz prosiłem tam by wykazano mi to co zaczęto mi wmawiać, znamienne że nikt tego nie potrafił zrobić. Pewnie gdybym sprawę mojego zniesławiania mnie na tym forum chciał rozwiązać z pomocą prawa wielu tu piszących o mnie nieprawdę uciekałoby z podkulonym ogonem....nie martwcie się jednak nie jesteście warci takich kroków! ;(

Stara zasada "plujcie a zawsze coś przyschnie" zapanowała wśród niektórych....żal mi takich osób i zaczynam być szczęśliwy że z nimi i z ich obsesjami nie muszę mieć już więcej styczności.

Niech was oszukują i omamiają nędzne laickie media (typu "Na Temat" - patrz ostatni wpis w temacie o Kk) wrednymi insynuacjami jakoby prowadzona modlitwa różańcowa na granicach naszego kraju miała na celu zatrzymanie emigracji.....przecież prawdy o tym czym naprawdę będą te modlitwy poznać nie chcecie (pewnie gdybym ją podał nazwalibyście to zakłamywaniem, w najlepszym razie "kościelną propagandą" :))) ) - wolicie kłamstwa uderzające w katolików i insynuacyjny sposób prowadzenia rozmów na wzór swoich "autorytetów"....szkoda mi was.

EOT!!

"brzydze sie klamstwem i niegodziwoscia" Napisal ten obludnik. Nie dodal, ze jedynie ta podawana z niePiSowskich mediow i wszystkich nienoszacych sutanny:))

Zalosny fanatyk.

Wlodek.

Brzydzę się kłamstwem i wszelka niegodziwością

To w apologetach zawsze mnie najbardziej zastanawia, jak bardzo są w stanie uwierzyć we własne kłamstwa.

Jednakże jeśli istnieją sekty i ich wyznawcy, to takie rzeczy muszą się zdarzać.

Już dawno skompromitowałeś się w swoich tematach i dobrze byłoby abyś sobie stąd po prostu poszedł.

zamelduj przełożonym, że nic tu nie wskórasz, lata propagandy dały mizerny skutek.

Dostaniesz na pewno po jajach, polecą ci po premii, ale na pewno się otrząśniesz.

osoby, które będą często pisać nie na temat będę banowane (+pkt ostrzeżeń) przeze mnie w tym wątku

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Na iphone x zero problemów.

i to bez wysłania za pomocą ptaka tap!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.