Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżbyś miał w tym swój udział ?

Wiele osób podjęło odpowiednie starania.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Proszę mi nie ubliżać. Ja i prawicowe? Byłem i jestem lewicowcem.

Za ubliżanie są punkty. Spróbuj szczęścia u Vlada. Masz szansę, ostatnio się rozbuchał.

Kuzyn murzyna

HMMMMM!!!

Co ja zrobiłem?!!!1

Czy to czynna napaść na moderatora?!

W którym watku to było?! ten wpis 320mmmXXX z 1994roku o stryjeckim?

Blado!!! wybacz!!!!

AAaaa, nie to nie to forum :)))

Napisano 18.05.2015 - 17:04

@Jacchusia

Nie bierzesz czynnego udziału w dyskusji, ale obrażanie z doskoku łatwo ci przychodzi.

Wystrzegaj się tego. Przyjmij dobrą radę do serca.

P.S.

Strona 65 rzeczonego wątku

Piotr

zgłaszam atak personalny i obraźliwe zwroty do uzytkowników forum.

I bardzo prosze moderatora vlado o nie kasowanie wpisów informujących o naruszeniu regulaminu forum!!!!!

Zgłoszenia o naruszeniu regulaminu forum kierujemy na Panel Moderatorów. Dodatkowe informacje o tych czynnościach w wątku są zbędne.

Cóż, nawtykaliśmy sobie jak w najlepszej rodzinie, pora wracać do prozy życia.

Zatem jak łatwo zauważyć, temat wątku nam daleko odpłynął. Wracajmy więc do niego, jeśli dalej chcecie o Prezydencie Elekcie dyskutować a jeśli nie, to jutro zamknę ten watek.

Decydujcie.

Upominam, jeśli ma zostać, to tolerowane będą wyłącznie wpisy w temacie, inne zgodnie z regulaminem jak i ich Autorzy.

Ojjejjku Vlado nie strasz bo Duda namawia do pojednania a ty odwrotnie.

Dla Ciebie apel o trzymanie się tematu wątku i niełamanie zasad Regulaminu Forum to jest straszenie? :-)

Również jesteś z tych ukaranych przeze mnie za niewinność ? :-)

Czyżbyś rejestrując się na tym forum nie wiedział, że ma ono swój regulamin ograniczający działania użytkowników niechciane przez Właścicieli, lub sprzeczne z Prawem ?

Teraz działania moderatora poprostu Cię zaskoczyły? :-)

Arku - owszem, taki był cel. Problem polega na tym , że niejako "po drodze" sporo kasy przeznaczonej na zakup tego długu gdzieś się zapodziało.

"FOZZ otrzymał na swoje zadania 9,9 bln starych złotych (ok. 1,7 mld USD), za które mógł wykupić długi o wartości 7,6 mld USD przy rynkowej cenie polskiego zadłużenia wynoszącej 22 centy za 1 dolar wartości nominalnej długu.

W rzeczywistości FOZZ na cele statutowe wydał jedynie 69 mln dolarów nabywając dług o nominalnej wartości 272 mln dolarów."

Ale Ty chyba nie jesteś wśród tych pokrzywdzonych ?

Jestem i to bardzo.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Przeżyję.

O mnie się nie martw. :)

Antysemickie ścierwa już dawno dotarły na AS.

Oooo - bravo.

A gdzie jest nasz czujny MODERATOR ? Czyżby taki obraźliwy dla KOGOŚ wpis już nie był szykanowany ?

Za identyczny zwrot nasz sędzia Dredd wali łącznie 6 pkt. karnych, gdzie więc konsekwencja w działaniu ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zanim opuścisz grono Moderatorów, to chociaż pokaż symetrię i konsekwencję w dotychczasowym działaniu ...

A już pisząc w temacie ...

Dogłębne zbadanie mordu w Jedwabnem powinno być priorytetem w działaniu Prezydenta, który to

takie działania zapowiedział w DEBACIE. Ta sprawa wymaga wyjaśnienia, gdyż jest częścią działań

antypolskich i w konsekwencji prowadzi do nieuzasadnionych żądań. Nie widzę w tym nic "anty" ...

Ukryta Zawartość

Zanim opuścisz grono Moderatorów

Ten koleś STRACIŁ WSZELKĄ WIARYGODNOŚĆ JAKO MODERATOR!!!

Wasz wpływ decyzje odnośnie mianowania i odwoływania Moderatorów jest zerowy. Proponuję zacząć żyć w realnym świecie, a nie w krainie swoich marzeń.

Typowa mentalność polskiego prawactwa: WAM lżyć wolno (nazywacie to "mówieniem prawdy" i "wolnością słowa"). WAM nie wolno powiedzieć jednego bardziej dosadnego słowa. Pozdrowienia od Kalego.

Oooo - bravo.

A gdzie jest nasz czujny MODERATOR ? Czyżby taki obraźliwy dla KOGOŚ wpis już nie był szykanowany ?

Za identyczny zwrot nasz sędzia Dredd wali łącznie 6 pkt. karnych, gdzie więc konsekwencja w działaniu ?

Ukryta Zawartość

Zanim opuścisz grono Moderatorów, to chociaż pokaż symetrię i konsekwencję w dotychczasowym działaniu ...

A już pisząc w temacie ...

Dogłębne zbadanie mordu w Jedwabnem powinno być priorytetem w działaniu Prezydenta, który to

takie działania zapowiedział w DEBACIE. Ta sprawa wymaga wyjaśnienia, gdyż jest częścią działań

antypolskich i w konsekwencji prowadzi do nieuzasadnionych żądań. Nie widzę w tym nic "anty" ...

Ale kogo obraża wpis @szub ? Czujesz się urażony? Wszak wczoraj użytkownik wprowadzający określenie ścierwo, zawzięcie tłumaczył, że w Polsce nie ma antysemityzmu a więc i antysemitów.

W cytacie jaki podałeś nie ma żadnego antysemityzmu czy innego anty. O co więc ci chodzi? Czyżby ktoś twierdził inaczej?

Przestań motać. Dostałeś punkty za określenie "ścierwo wyborcze" w odniesieniu do mediów prezentujących wpis Autora tego cytatu więc i o nim samym. Nie zgadzasz się z tym pisz odwołanie do Administracji.

Dalsze personalne przytyki kierowane do mnie będę traktował jako atak na moderację.

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wszak wczoraj użytkownik wprowadzający określenie ścierwo, zawzięcie tłumaczył, że w Polsce nie ma antysemityzmu a więc i antysemitów.

Wybacz Włodziu, ale ja nigdzie nie mogę się doszukać wzmianki @szub'a o tym, o czym piszesz.

W cytacie jaki podałeś nie ma żadnego antysemityzmu czy innego anty. O co więc ci chodzi?

Jeśli nie potrafisz tego zrozumieć wprost, to dowód na stosowanie różnych skal ocen.

Karzesz za słowo " ścierwo " idiotycznie przypisując je do jakichś WYBORCÓW. Następnie zmieniasz

zdanie i konfabulujesz, że to jest skierowane personalnie do jakiejś osoby, grupy osób i walisz punkty.

W przypadku gdy pojawia się identyczny wpis, skierowany do jakiejś osoby, grupy osób , to podwijasz ogon

pod siebie, a w dodatku ZASTRASZASZ, że wytykanie ci (tak, z małej) niekonsekwencji i miałkości tłumaczeń,

będzie KARANE jak za atak na MODERATORA !!! Genialne ! Orwell by się uśmiał ! Żenujący autorytarny,

cenzorski spektakl !

A teraz dawaj - przywal punktami - pokaż kto tutaj jest szeryfem.

Wybacz Włodziu, ale ja nigdzie nie mogę się doszukać wzmianki @szub'a o tym, o czym piszesz.

To nie @szub tak twierdził tylko @Cashlak. Przejrzyj kłótnie od początku.

Jeśli nie potrafisz tego zrozumieć wprost, to dowód na stosowanie różnych skal ocen.

Ale Ty zapewne doskonale rozumiesz, że tak jest wśród ludzi jak między nami. Ciebie nie uraża zwrot ścierwo wyborcze, a mnie zwrot ścierwo antysemickie.

Co gorsze, pozostaje nam jakoś z tym żyć.

Przypomnę jeszcze, ja nie mam żadnej pretensji do Ciebie jako człowieka, zareagowałem wyłącznie na zwrot jakiego użyłeś i tyle.

Nie pisz proszę heroicznych sentencji kończących swoje wpisy na wzór kolegi z Irlandii. Tobie takie zachowanie nie przystoi. On ma prywatny powód do zwalczania mnie jako moderatora, Ty nie.

W.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To nie @szub tak twierdził tylko @Cashlak. Przejrzyj kłótnie od początku.

Ale z Twojego wpisu wynikało że to szub.

Ale kogo obraża wpis @szub ? Czujesz się urażony? Wszak wczoraj użytkownik wprowadzający określenie ścierwo, zawzięcie tłumaczył, że w Polsce nie ma antysemityzmu a więc i antysemitów.

Zapytałem tylko dlatego, że słowo ścierwo zostało użyte właśnie przez tego Użytkownika.

Wybacz Mirku, ale ujmujesz pierwszeństwa @BoDex'owi. On raczył pierwszy użyć określenia " ścierwo wyborcze". @szub odbił piłeczkę.

Ps.

Aleś czkawkę złapał :-))

Jak widać, to nie słowo "ścierwo" (którego, podejrzewam, znaczenia nie rozumiesz) jest tutaj kością niezgody,

a jedynie osoba, która go używa ! Świetnie, gratuluję wyobraźni i "zdolności" interpretacyjnych - daleko zajdziesz !

To wrodzona zdolność, czy świeżo nabyta ?

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ps.

Aleś czkawkę złapał :-))

Coś chyba systemowo, bo nie chciał wpis wejść i ponawiałem ;) ale już po edycji jest ok.

Raczej chyba się jąka?

A co, ja z GW żebym się jąkał ? ;)

Zaczęło się:

Nic się nie zaczęło, a pewnie wielu by chciało...

Że też nikt z taką dociekliwością nie patrzył na ruchy BK i rządu, dziwne nie ?

A p.Duda jeśli mądrze rozegra tą grę, to nie zobaczymy p.Kaczyńskiego za sterami rządu.

@BoDeX daj se już spokój i "szarp" się z Moderacją na PW.

Jak widać, to nie słowo "ścierwo" (którego, podejrzewam, znaczenia nie rozumiesz) jest tutaj kością niezgody,

a jedynie osoba, która go używa ! Świetnie, gratuluję wyobraźni i "zdolności" interpretacyjnych - daleko zajdziesz !

To wrodzona zdolność, czy świeżo nabyta ?

Bardzo Cię proszę, przestań zamartwiać się moją osobą. Również wątek nie jest o mnie. Napisałeś co napisałeś, ja oceniłem jak oceniłem. Nie zgadzasz się z tym, napisz do Administracji że niesłusznie zostałeś ukarany.

Wystarczy mielenia wkoło tej decyzji na łamach wątku.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Wybacz ale pierwsze zaczęło PO

http://wyborcza.pl/1,75968,18010846,Platforma_psuje_Trybunal_Konstytucyjny.html

Nawet Ścierwo Wyborcze jest przeciw takim pomysłom.

Od siebie dodam że punkty karne należą się wszystkim trzem osobom.

Bardzo ciekawa odpowiedź prof.Modzelewskiego na temat kosztów tzw. obietnic Andrzeja Dudy;

Ukryta Zawartość

pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.