Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Specjaliści tu na forum spotykają się z amatorami, zobacz Filut czym to się kończy, Komorowski, Sikorski..na aucie, Tusk schowany i zapomniany, Schetyna nieśmiały...jeszcze te sondaże nieprzychylne, jak jeszcze mało..to Dorn, Giertych i Napieralski startuje z list PO..

Przegraliście, wypadałoby przeprosić za afery, odpowiedzieć przed sądem i dokończyć gdzieś życie, może Angela Merkel Was przyjmie, nawet Syryjczyków przyjmuje, bez procedur..

jestem pod wrażeniem

TKM

A sto milionów?

Duda mógł zaproponować odwołanie tego referendum i uratować te 100 mln.

To samo było wiadomo kiedy PO obejmowało władzę pisałem jak to się skończy, wyborcy nie słuchali, teraz dopiero, kiedy przez 8 lat zostali okradani, oszukiwani i lekceważeni zmieniają zdanie.

Teraz grozi im (wyborcom) okradanie przez PIS. Będzie bardziej drastyczne bo PIS ma duże potrzeby. Są wyposzczeni.

Dlaczego tak późno, dlaczego Polacy zmarnowali całkowicie 8 lat swojego życia?

Też jestem Polakiem i nie uważam żeby ostatnie 8 lat było zmarnowanych choć oczywiście nie wszystko mi się podobało. Następne 4 lata zapowiadają się na zdecydowanie bardziej mroczne.

czekasz nadal na wyjaśnienia prokuratury w sprawie Smoleńska..?

Eksperci od parówek puszek po napojach z komisji Antoniego nie wyjaśnili Tobie na czym polegał "zamach" ?

A co ty znowy z tym Smoleńskiem? Nawrót choroby? Czad się ulatnia?

To jest nic, eksplozja "choroby" smoleńskiej nastąpi zaraz po wygranych przez PIS wyborach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Też jestem Polakiem i

Po prosu nie wiesz, że tego nie wiesz, stąd taki sąd przedstawiasz, Polak to wolny człowiek, patriota i katolik, tolerancyjny wobec innych, lecz nieulegający innym.

Polak to wolny człowiek, patriota i katolik, tolerancyjny wobec innych, lecz nieulegający innym.

Zastanów się ponownie nad tym co napisałeś ? Może coś mądrego ci przyjdzie do głowy.

Weźmy na przykład takiego Dudę:

- "wolny" ? Nie, sterowany przez Prezesa i biznesmena z Torunia.

- "patriota" ? Nie, chce zrobić z Polski drugą Grecję obietnicami bez pokrycia.

- "katolik" ? Możliwe, ale bardziej na pokaz dla ciemnogrodzian niż rzeczywisty. Tylko na potrzeby wyborcze.

- "tolerancyjny wobec innych" ? Znając tolerancję dla innych w wydaniu PIS śmiem wątpić. Duda raczej tolerancyjny jest też tylko na pokaz. Jeżeli jest.

- "nieulegający innym" ? Oczywiście z wyjątkiem Prezesa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Widzę, że boisz się zacytować mojego zdania w całości, to jeszcze raz:

Wszystko wskazuje na to, że referendum zarządzone przez PO nie zakończyło się sukcesem.

A ja jestem pod wrażeniem sukcesu referendum zarządzonego przez Dudę.

Zastanów się

Snujesz domysły, do tego tendencyjnie, przeszkadza Ci w Pałacu Prezydenckim lokator, który nie przyjechał na czołgu z ZSRR, trudno, kolejnym pokoleniom to już nie będzie przeszkadzać, przeciwnie, ci z CCCP stanowić będą mniejszość, wykruszą się wraz z odejściem Millera i katastrofą PO.

A jak nie katolik to nie Polak

Polska to kraj tolerancyjny, można tu mieszkać i żyć nie będąc katolikiem, lecz katolikom, rdzennym Polakom nie jest w dobrym tonie narzucać swoje imaginacje, wielu to robi, jednak z coraz mniejszym powodzeniem, powinni zostać ograniczeni w swych działaniach, gdyż są one wrogie w stosunku do większości społeczeństwa.

Potrzebna jest większość konstytucyjna do przeprowadzenia niezbędnych regulacji na tym poziomie.

A ja jestem pod wrażeniem sukcesu referendum zarządzonego przez Dudę.

PO zapłaci w wyborach rachunek za swoje decyzje w senacie, za odrzucenie i zablokowanie tym samym głosu milionów obywateli, domagających się uwzględnienia swej woli w zgodzie z prawem.

przeszkadza Ci w Pałacu Prezydenckim lokator, który nie przyjechał na czołgu z ZSRR, trudno

Na czołgu może nie przyjechał, ale słoma z butów mu wystaje.

kolejnym pokoleniom to już nie będzie przeszkadzać

To pokaże czas. Na razie jest falstart Dudy.

PO zapłaci w wyborach rachunek za swoje decyzje w senacie, za odrzucenie i zablokowanie tym samym głosu milionów obywateli, domagających się uwzględnienia swej woli w zgodzie z prawem.

Co ty też bredzisz???

Przecież wolę milionów obywateli rząd pod wodzą Szydło (?) może zrealizować bez referendum. Nie ma żadnych przeszkód.

Jestem Europejczykiem.

Ja pierdzielę, to za referendum Komorowskiego także Duda jest winien?

Za niska frekwencję takze uny ???

Wypiszcie listę za co jest wg was nie winien. Będzie krótsza :-)

To symboliczny koniec epoki IIIRP, czuję wyraźny przypływ zdrowej energii, zaraz wkleję nowe zdjęcia..

z jakiego to powodu?

Zwycięstwa dobra nad złem.

po katolicku.

Bóg z nami, kto przeciwko nam ?

To symboliczny koniec epoki IIIRP, czuję wyraźny przypływ zdrowej energii, zaraz wkleję nowe zdjęcia..

Tylko potem umyj rączki :)

I do spowiedzi, natychmiast !

Mam zbyt dobry nastrój.. żeby odpowiadać Ci w tym samym tonie Jar, szkalujesz najpiękniejsze męskie imię świata, wstyd mi za Ciebie, usuń ten wpis.

osiołku.

Piszesz z zaświatów, nie wiem jak tam dociera internet, lecz to tu jest aktualna rzeczywistość, a tam trupy polityczne, PO. PSL, SLD, to te partie mafiokracyjne głosowały w senacie za referendum, niech oddadzą 100 milionów głodnym dzieciom.

szkalujesz najpiękniejsze męskie imię świata

747 to nie jst katoliskie imię.

mam takie samo zdanie o PiS jak o PO czy PSL i SLD. Wszystko to pasożyty, jedna sitwa.

Trzeba ich razem spuścić do szamba.

Zwycięstwa dobra nad złem.

Bóg z nami, kto przeciwko nam ?

Zastanawiam się jak nawet przeciętnie inteligentny człowiek, nie mówiąc o tobie odznaczającym się przecież wybitnym intelektem, może być tak bezdennie naiwnym i wypisywać takie banialuki. Zaczynam wręcz podejrzewać, że jesteś kretem PO i przez te farmazony które tu wypisujesz, udając żarliwego wyznawcę PiS chcesz go po prostu wyszydzić, ośmieszyć i dezawuować.

Nie wierze, po prostu nie wierzę, że ktoś o zdrowych zmysłach może pisywać takie teksty autentycznie wierząc w to co wypisuje.

Spuścisz, to przyjdą inni, tak w kółko..do us..nej śmierci.

mam takie samo zdanie o PiS

przez te farmazony które tu wypisujesz

Nie czytasz samego siebie, dajesz dowody naiwności, gdybyś wiedział ile na przestrzeni kilku tat dostałem banów i ostrzeżeń za walkę narodowo-wyzwoleńczą tu na forum, to inaczej byś śpiewał kim jesteś, że oceniasz moje wypowiedzi w tak uwłaczający sposób..?

Wytrzeźwiej, otwórz strony z opiniotwórczymi portalami i czytaj, czytaj i czytaj, rok, pięć lat, piętnaście, wróć i pogadamy..

85a55850cfef2d7d05b3558019a14951.jpg

Wojna w Brukseli.

CBOS na 4 dni przed referendum - przewidywana frekwencja 32% !

M-B dla TVN 24 - przewidywana frekwencja 33% !

Zastanawiam się jak

Niech każdy w duchu się zastanowi i wyciągnie wniosek.

po prostu nie wierzę, że ktoś o zdrowych zmysłach może pisywać takie teksty autentycznie wierząc w to co wypisuje.

Idą na całość, walczą, bez reguł, a dopiero wszystko co najlepsze przed nami..

mam takie samo zdanie o PiS jak o PO czy PSL i SLD. Wszystko to pasożyty, jedna sitwa.

Trzeba ich razem spuścić do szamba.

Wszystko fajnie i masz rację, tylko co z tego skoro w zasadzie jedyna opcja zmian czyli Kukiz okazała się jeszcze większą kompromitacją i to już jest koniec Ruchu Kukiza. W sumie też dzięki niemu na stanowisku Prezydenta mamy rzecznika Episkopatu Polski. Plany były fajne, a wyszło jak zawsze. Smutne.

zawsze mnie nurtuje pytanie jaka to partia odpowiada obywatelom szczegolnie tym ktorym nie podoba sie ani PO ani PIS ani SLD etc.Kompletnie NIC.Moze tak w skrocie przynajmniej zarys takiej to sam sprobuje ja zarejestrowac.

Na pewno powinna być pro rynkowa, popierać realny kapitalizm w którym różni ludzie mogą się bogacić, a nie tylko wielkie korporacje i zdecydowanie powinna być wolna od wpływów kościoła.

odpowiada obywatelom

NIC

zawsze mnie nurtuje pytanie jaka to partia odpowiada obywatelom

Zgłodniałeś muls, wrzuć coś na ruszt, świat nie zaczął się dziś od rana, trwa sporo już lat, przychodzisz tu, usiłujesz kogoś nabrać na głodne kawałki, przegoń okupantów, spraw by rdzenni mieszkańcy mogli samostanowić o sobie, potem pytaj o wyniki, najpierw poprzecinaj wszelkie powiązania i układy..do roboty..!

jaka to partia odpowiada obywatelom szczegolnie tym ktorym nie podoba sie ani PO

Partia Jarosława Kaczyńskiego i Antoniego Macierewicza, którym patronuje Ojciec Tadeusz Rydzyk.

to sam sprobuje ja zarejestrowac

Niedawno Kukiz, został wyznaczony do takiego zadania, miał odebrać głosy Andrzejowi Dudzie, nie powiodło się, odebrał Prezydentowi Komorowskiemu, więc cofnięto mu rekomendację do zakładania nowego bytu politycznego.

Co za pech..

SLD

1441626820_fzz8xz_600.jpg

Żegnam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wszystko to pasożyty,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.