Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Projekt udany zresztą,

Raczej udawany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niedługo lewackie ciecie będą Jemu skarpetki obwąchiwać w poszukiwaniu maryhy, a po kieszeniach gumek.

Wówczas dopiero zaakceptują, że On jest też ich. Póki co poszukiwania trwają bez rezultatu.

Rezultatu być nie może skoro poszukują z pełną gębą maryhy, z głową w gumie, z tyłkiem na wierzchu i z mózgiem na temblaku..

Ty jednak iksik rzeczywiście tępy propagandzista Prezesa jesteś i nic więcej.

Ale takim szitem punktów ani jego szajce, ani Dudzie nie dostarczysz, a wręcz przeciwnie.

Jestem Europejczykiem.

O masz i znów klęczonowi wiatr w plecy, nikt go nie słuchał, wszyscy go olali :-)

12049484_1682246768676011_2766149358512116057_n.jpg?oh=d418962fff45b52a4a8888b10fb5c503&oe=569A6D60

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Tak było... :)

12063798_880966478624856_4807589046184510396_n.jpg?oh=11f4706e2cb730581baa4be86bad8d08&oe=569BAFE2

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Duda to cherlak, nie to co Lechu czy Kwasior. Słusznie chciała mu zabrać:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A moim zdaniem Duda jest największym Polakiem wszech czasów. Większym od Mieszka, Bolesława, Kazimierza, Władysława, Józefa, Lecha i Jana Pawła II razem wziętych.

Bo on jest piękny. A z jego ust płynie Prawda, Wiara i Nadzieja. Precz z komuną. Śmierć lewakom. I Arabom. Niech żyje jego kreator wielki Prezes. Hurra !!!

Precz z komuną. Śmierć lewakom.

W końcu gadasz do rzeczy. :)

11219681_904291969618874_2071924752596948354_n.jpg?oh=975d596965612025e43b56828308090a&oe=56A04531

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No nie, Panowie, nie przesadzajmy!

Z tego, co czytam przemówienie Dudy było całkiem niezłe, nawet jego polityczni przeciwnicy to przyznają.

Natomiast informacja o jakichś rozmowach z Obamą to wytwory mitomanii pracowników Kancelarii Prezydenta. Wymienili przelotnie kilka zdań i tyle.

Jestem Europejczykiem.

W końcu gadasz do rzeczy. :)

również mam nadzieje że za kilka tygodni wielu użytkowników tego forum będzie można nadzwyczajnie odstrzelić.

BTW: gdyby gadał o bigosie to byście w gacie ze szczecią robili.

11230218_1612077052392138_8215928644344181907_n.jpg?oh=cfa2e384a7f86c8178b1e4099d6d9721&oe=56A097F0

Z tego, co czytam przemówienie Dudy było całkiem niezłe, nawet jego polityczni przeciwnicy to przyznają.

powiedzmy ze gladkie i uniwersalne pisane zeby powiedzial ale zeby z tego nic nie wynikło.Podoba sie natomiast szczescie kurduplowatych ze pozwolono mu posiedziec 1,5 godziny koło wielkich.Szczerski powiedział nawet ze mogł rozmawiac 1,5 godziny.Mogł ale nikt z nim gadac nie chciał.Obama najdłuzej rozmawiał w swej historii z krolem Arabii saudyskiej godzine .ale to nie przeszkadza kurduplowatym juz ocenic dudziarza jako wielkiegoz uwagi na to ze siedział kolo takich.Wzruszajace...Jak to w kawale o mrowce i sloniu.Wszystko idzie tak jak kiedys za slynnego nieudacznika lecha.

mamy co mamy i pownnismy sie cieszyc bo bedzie weselej niz za lecha.

to ten michalkiewicz to widział ??bo sprawozdawca M.Zawadzki usmiał sie jak zobaczył zachowanie dudziarza siłujacego sie na rece z putnem.Coby nie powiedziec to dudziarz z putinem moze wygrac co najwyzej w cymbergaja.Przypomina to okres kiedy do rosji miał leciec lech kaczynski.Plaszczak chwalil sie ze jak przyjedzie lech to putin wejdzie pod stoł.Oni tak maja ..Im mniejsze tym glosniej szczeka.

ostatecznie lecha nie zaprosili i putin sie uratował.Chiba slyszał płaszczaka.Ale cały sie spocił.

.Coby nie powiedziec to dudziarz z putinem moze wygrac co najwyzej w cymbergaja.

Trzeba było kandydować a dzisiaj żyłoby się lepiej.Teraz wylewasz pomyje.

Wygrałbyś wybory w cuglach i wszystko naprawił....mistrzu.

Ponieważ z zasady nie oglądam wklejonych a nie skomentowanych filmów nie wiem, co tam naczelny bajarz Michalkiemicz opowiada, ale hasło "Prezydent Duda straszliwie upokorzył zimnego czekistę" świadczy o kompletnym oderwaniu bajarza od rzeczywistości i triumfie myślenia życzeniowego.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.