Skocz do zawartości
IGNORED

Brawo Bronisław!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

I PO BULU ... czerwona kartka od Kukizowców za tchórzostwo.

Fajnie rozegrane - wśród zadających pytania Wojciech Sumliński ... mocny ruch.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A skąd mamy pewność,że on nadaje z Irlandii i jest lekarzem. Bo mi już wcześniej było trudno w to uwierzyć, że lekarz, nawet najpodlejszy, może wypowiadać żarciki o czerwonej fudze i bojący się AIDS, to raczej jakiś znachor jest. A i jeszcze mieni się "patriotą", tyle, że na obczyźnie. Żałone wpisy tu umieszcza a moderacja rzeczywiście nie reaguje.

Złóż doniesienie, panie 26 postów.

Haha. To polski prymityw. ;)

Haha polski zetempowiec. Choć płacą dobrze? Bo jak mniej niż k**wie przy trasie, to powinieneś odwołać się do związków zawodowych

Podobno one dobrze zarabiają,tylko alfonsy zabierajom...za ochrone.

Choć płacą dobrze? Bo jak mniej niż k**wie przy trasie, to powinieneś odwołać się do związków zawodowych

Znajome jakoś te ryje som

Matką głupich cie nazwali, nadziejo

Ludzie podli, ludzie mali, nadziejo

Choć się z ciebie natrząsają, głośno śmieją

Ty nas jedna nie opuszczaj, nadziejo!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Duda był strasznie spięty i nerwowy. Widać, że to polityk wyciągnięty z drugiego szeregu i nieostrzelany w boju.

Ale jeżeli porównamy go z takim Brudzińskim czy Płaszczakiem to i tak nieźle.

Jestem Europejczykiem.

Pajacujesz Tomciu.

Ciebie i tak nie przebije.

Ukryta Zawartość

znowu pada deszcz.

Duda był strasznie spięty i nerwowy. Widać, że to polityk wyciągnięty z drugiego szeregu i nieostrzelany w boju.

jeśli ktoś w stresie i nerwach sobie tak świetnie radzi to raczej jest zupełnie inaczej niż się Tobie wydaje. Nie rozczarowujesz mnie kolego, tak trzymać !

Ukryta Zawartość

Polewka. Czarne jest białe.

Żeby nie było jakichś smętnych pierdół - przewiduję, że Duda wygra i nie zamierzam z tym walczyć.

Ale faktem jest, że był spięty i nerwowy i nie wypadł najlepiej. Co zapewne będzie bez znaczenia, bo Bronek zapłaci za dupowatość PO.

Większy wpływ na wynik wyborów będzie miała wypowiedź Bieńkowskiej (oczywiście "przypadkowo" ujawniona akurat teraz) niż wczorajsza debata.

Jestem Europejczykiem.

Ale faktem jest, że był spięty i nerwowy i nie wypadł najlepiej

To prawda - biednemu pajacykowi wyraźnie głos drżał i rączki latały, przy głupio pewnym siebie (jak zwykle) Gajowym wypadł bladziutko.

ZERO CHARYZMY!!! To nie jest samodzielny, pewny swego, polityk!

Żaden materiał na męża stanu.

A najbardziej mnie wk*** że mógł go zniszczyć kilkoma pytaniami: o WSI, o Patruszewa, o Pro Civili...

NIC nie zostało powiedziane z tego co być powiedziane powinno.

Cienias.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

WSI działa w szerokim spektrum polityków i nie tylko; tak ze nie trudno umoczyć.

-Zadawanie trudnych-mocnych-kłopotliwych pytań przeciwnikowi prowokuje zadawanie trudnych pytań przez tego drugiego.

- Na dwa dni przed wyborami raczej unika się procesów w trybie wyborczym

- Przed "debatą" sztaby ( z udziałem prawników) podpisują umowę , bardzo szczegółową, która określa zakres zadawanych pytań.

Duda powinien był podkreślać to,że PO będzie rozliczone za te 8 lat, a tego nie zrobił, czyli nawet o tym nie myśli..

A tak naprawdę obydwaj są beznadziejni, znowu będzie wybór przeciw....

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A najbardziej mnie wk*** że mógł go zniszczyć kilkoma pytaniami: o WSI, o Patruszewa, o Pro Civili...

Nie każdy ma komfort klepania bez konsekwencji. Niektórzy muszą się liczyć z odpowiedzialnością za słowa.

Czy macie może inne wytłumaczenie, że

NIC nie zostało powiedziane z tego co być powiedziane powinno.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.