Skocz do zawartości
IGNORED

Ile tematów można założyć? Czy ich nadmiar nie jest trollingiem?

Keef'98

Rekomendowane odpowiedzi

Ile? ;-)

Ostatnio zostałam punkty za trolling w temacie kazika :-D :-D ;-) What the hell is that?!

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Od zawsze. Jak nie wierzysz to spytaj cira, Załozyłem kiedys dwa w hiendzie i dostałem za nie kare za troling.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Od zawsze. Jak nie wierzysz to spytaj cira, Załozyłem kiedys dwa w hiendzie i dostałem za nie kare za troling.

Mnie interesuje gdzie w regulaminie to jest a nie co sobie Cir...ubzdurał.Dobrz chociaż,że SITE nic nie wie,ze Cir za to kara.

Co innego jak zakładasz temat taki sam jak założył już ktoś.

Hmm... Osobliwa jest ta Bocznica i kazik-t... Może to krypto-mod lub coś w ten deseń? ;-) ;-) ;-)

W sumie kilka się przyjęło. No i sam kazik jest na topie:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czepiacie się Kazia....

A pomyślcie kolo wchodzi na własną klatkę schodową.... trzaskają wszystkie drzwi, słychać zamykane w panice zamki. Bardziej nerwowi przysuwają komody do drzwi wejściowych.

Kaziu wchodzi do domu, łapie za telefon, zero wiadomości, zero połączeń...

Gdyby nie to audiostereo............ A Wy mu każdy temat liczycie.....

.

Nie jestem tak empatyczna jak Ty, nie pomyślałam o tym. Czuję się z tym podle. Kolejna chłosta? ;-)

Chory? W życiu bym tego nie przeczytała, choćby mi mieli za to płacić.

Pewnie stwierdzili, że nie jesteś hiendowy

te kazikowe tematy można spokojnie poczytać w przeciwieństwie to tego idiotycznego w którym teraz piszę to zdanie.

Chyba ci musk zlasowało. Piszesz jak jakiś przydupazzz Małego Kazia.

Jestem Europejczykiem.

Ile? ;-)

Ostatnio zostałam punkty za trolling w temacie kazika :-D :-D ;-) What the hell is that?!

Jak trollowałaś to się i należało. A trollowałaś?

Jak można trollować w temacie, który jest trollingiem? ;-)

Trollingiem jest zakładanie tematów powielających już istniejące. Zakładanie tematów obraźliwych i skierowanych przeciwko użytkownikom jest niezgodne z regulaminem forum. Otwarte forum jest miejscem do prowadzenia dyskusji, a bocznica do poruszania dowolnych tematów niekoniecznie związanych z tematyką forum.

Jeśli zakładane tematy nie są sprzeczne z w/wym zasadami, nie ma niczego zdrożnego w ich zakładaniu. Jeśli dany temat Was nie interesuje lub drażni, nie uczestniczcie w dyskusjach. Natomiast, jeśli każdy założony przez @kazika (bo o wątki kazika przecież chodzi Marysiu) wątek, ma żywy odzew wśród uczestników forum, nie istnieje podstawa do ich negowania.

Ps.

Czym zatem jest ten wątek ???

Pytaniem, tylko i aż pytaniem, ma nawet "pytajniki" ;-)

W sumie chyba ma więcej sensu niż takie coś:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie uważasz? Pomijając już fakt, że źle zatytułował temat i można go błędnie odczytać ;-)

Ukryta Zawartość

Pytaniem, tylko i aż pytaniem, ma nawet "pytajniki" ;-)

W sumie chyba ma więcej sensu niż takie coś:

Ukryta Zawartość

Nie uważasz? Pomijając już fakt, że źle zatytułował temat i można go błędnie odczytać ;-)

Nie ja tworzyłem regulamin. Rozstrzyganie czy zakładany temat ma sens nie jest rolą moderatora. O tym decydują osoby biorące udział w dyskusjach w owych watkach. Usuwanie wątków wyłącznie z powodu, że zakłada je jeden użytkownik w sytuacji kiedy generują one odzew i żywe zainteresowanie jest niemożliwe. Byłaby to dyktatura powodowana widzimisię moderatorów.

Powiem wprost. To Wy karmicie trolla :-)

Ukryta Zawartość

Przyznałeś, że jest trollem ;-) ;-) ;-)

Ale nie z powodu zakładanych wątków, tylko z całokształtu działalności forumowej. Zresztą każdemu zdarza się trollować, często niezamierzenie a jednak :-)

Trollingiem jest zakładanie tematów powielających już istniejące. Zakładanie tematów obraźliwych i skierowanych przeciwko użytkownikom jest niezgodne z regulaminem forum. Otwarte forum jest miejscem do prowadzenia dyskusji, a bocznica do poruszania dowolnych tematów niekoniecznie związanych z tematyką forum.

Jeśli zakładane tematy nie są sprzeczne z w/wym zasadami, nie ma niczego zdrożnego w ich zakładaniu. Jeśli dany temat Was nie interesuje lub drażni, nie uczestniczcie w dyskusjach. Natomiast, jeśli każdy założony przez @kazika (bo o wątki kazika przecież chodzi Marysiu) wątek, ma żywy odzew wśród uczestników forum, nie istnieje podstawa do ich negowania.

Ps.

Czym zatem jest ten wątek ???

"... tematów obraźliwych i skierowanych przeciwko użytkownikom..."

Ergo: gdy założę wątek pod nazwą

KOCHAMY NASZEGO @vlado I CO PAN NAM ZROBISZ ? - to będzie okej?:-)))

"... tematów obraźliwych i skierowanych przeciwko użytkownikom..."

Ergo: gdy założę wątek pod nazwą

KOCHAMY NASZEGO @vlado I CO PAN NAM ZROBISZ ? - to będzie okej?:-)))

Jeśli będziesz oddanie bronił w nim swej tezy, to dla mnie Ok :-)))

Gość

(Konto usunięte)

Pomijając już fakt, że źle zatytułował temat i można go błędnie odczytać ;-)

Pomijając fakt, że tytuł jest poprawny, JAK inaczej można go odczytać ?

No nie, bez jaj...

Czasem trzeba po Was pojeździć, jak po łysych kobyłach, choćby dla Waszej higieny moralno- etycznej!:-)

Wiesz, to tak jak Niziurski (nieodżałowanej pamięci) pisał, bodajże w 'Sposobie na Alcybiadesa':

"- Panowie! Moglibyście się czegoś czasem pouczyć, choćby dla higieny..."!:-))

Pozdrawiam - Jacek.

A ten temat?

Fajny. Taki kolejny, o wszystkim i o niczym.

Jednak taki dla krzepkości, zdrowia i rzeczonej "higieny" naszego Forum - jest (bywa) ważniejszy, niż te merytoryczne cudaki powtarzane tysięczny raz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.