Skocz do zawartości
IGNORED

Zbigniew Stonoga opublikował w sieci akta afery podsłuchowej

Koolo

Rekomendowane odpowiedzi

Liste

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Taki wykaz zlodziejstw, kradziezy, matactw etc .Pojdzie ci to jak z platka bo jezdes w temacie.

A jak to się ma do taśm?

I co Prezes na nich liczy ? To ci żołnierze amerykańscy zbudują silną Polskę ?

No tak,miał Tusku zbudować i nie.....zbudował,to ktoś musi.

2.Polska zarobiła na koncesjach a nie straciła na prawach bo nikogo juz tu nie ma.Prawa wykupu gazu zalatwil jasinski rowniez .

wiesz co tam jest bombowiec .Lista dla idiotów z perspektywy czasu juz smieszna.W wolnej chwili ci to wyjasnie Poplatanie z porabaniem to pikus.

ale w sam raz dla was.

A jak to się ma do taśm?No tak,miał Tusku zbudować i nie.....zbudował,to ktoś musi.

do tasm to sie ma tak ze w tych tasmach gowno jest tyle ze to gowna dla ciebie to wielka ..kupa.

wiesz co bombowiec przejrzalem te liste.To jest komiczna lista.Stocznia juz nieaktualana produkuje ma sie dobrze dala 8 mld dochodu.

To według ciebie,g wno jest a według mnie g wnem są ci nagrani.

modrewk twoj poziom wedlug mnie mnie go.no obchodzi.Tam nic nie ma .

To według ciebie,g wno jest a według mnie g wnem są ci nagrani.

Natomiast według mnie - ci nagrywający. Przy czym nie mam na myśli kelnerów, lecz ich zleceniodawców z PiS.

Bombowiec lobbowanie to nie przestepstwo.Lobbystow w sejmie jest dziesiat.Kaczynski tez lobbuje kosciolowi.

Bombowiec TO jest komiczna lista pisane przez idiote.Skontaktuj sie z centrala niech dadza jakas powazna dla powaznych ludzi.A nie ile placi czynszu dibula.Kurdupel placi 200tys rocznie za ochrone swego fiuta z naszych pieniedzy..Kancelarii prawnej 37 tys miesiecznie za obrone w pismach swego malego fiuta.

zmniejszona jakas kare dla dibula.PIS odchodzac wyszarpal 10 mln nienaleznej dotacji i zalatwil to wlasnie odchodzacy dupowaty jasinski.

wiesz co .jak pojade po tej liscie to zostaniesz najwiekszym idiota tego forum.

zostaniesz najwiekszym idiota tego forum

Dla wielu już nim jetsem, nie wysilaj się uważaj na żyłkę..

komiczna lista

Nikt mi nie płaci za pisanie na forum, nie będę więc czynił opracowań na żądanie Twoje czy kogoś innego..za darmo..

mozna by podsumowac to zbieractwo tym

Posłanka PO Krystyna Skowrońska głosowała na 4 ręce, ale nie ma afery. Gdy zrobili to politycy SLD skończyło się na odebraniu immunitetów.

powazna sprawa na powaznej liscie.

jak pojade po tej liscie

Ja pojadę i wrócę, na 21 00 w wieczór wyborczy, obejrzę wynik i skomentuje go na forum słowami...bez komentarza..

modrewk twoj poziom wedlug mnie mnie go.no obchodzi.Tam nic nie ma .

musluk twój poziom to poziom butów(nie ważne czyich)i tak nic tam nie ma.

Dla wielu już nim jetsem, nie wysilaj się uważaj na żyłkę..

Nikt mi nie płaci za pisanie na forum, nie będę więc czynił opracowań na żądanie Twoje czy kogoś innego..za darmo..

no to jezdes idiota podwojny.

musluk twój poziom to poziom butów(nie ważne czyich)i tak nic tam nie ma.

modzewek wez swoj poziom w zeby i wyciagnji cos z tego na poziomie i sie zglos.

k i skomentuje go na forum słowami...bez komentarza..

ty nie komentuj, ty to przeczytaj.A zaczyna sie... cene gazu wyjsciowa zalatwił jasinki z rzadu kurdupla.

Byloby jeszcze gorzej ale na szczescie...wylecieli.

ty to przeczytaj.

W Polsce ma rządzić Jarosław Kaczyński, tylko on gwarantuje porządek i rozwój, to jest cały mój komentarz, nie mam zamiaru tracić dalej czasu na czcze dyskusje.

Żegnam.

widze ze masz liste liczaca 200000pozycji.Faktycznie bombowiec przechodzisz z jakosci w ilosc.To mniej wiecej to samo co z toba.Moze to jest metoda.Tyle ze ja bym to rozwinał o znane mi sto dziur w drodze i rzeke zepsutych jajc na wsi.Ze nie wspomne o ogólnie roszerzajacej sie ciemnocie.A co to jest ta reklama matematyki bombowiec mozesz mi powiedziec co to jej nie reklamowano.Musze sprawdzic czy ty sie w tym orientujesz

No tak,miał Tusku zbudować i nie.....zbudował,to ktoś musi.

Prezes z Dudą to tylko ciemnogrody umieją budować. A zapomniałem, Prezes jeszcze umie rozpieprzać wszystko czego się dotknie nie patrząc czy to złe czy dobre. Ważne żeby było rozpieprzone. Ma to od czasu rewolucji polskiej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

aw Kaczyński, tylko on gwarantuje porządek i rozwój, to jest cały mój komentarz, nie m

to wiele wyjasnia.Moze nawet on to ty czy jakos tak odwrotnie.

to znaczy ty to on??

nie zastanawia cie ze na samym poczatku listy sa trzy piramidalne bzdury skierowane do idiotow.

2.Polska zarobiła na koncesjach a nie straciła na prawach bo nikogo juz tu nie ma.Prawa wykupu gazu zalatwil jasinski rowniez .

wiesz co tam jest bombowiec .Lista dla idiotów z perspektywy czasu juz smieszna.W wolnej chwili ci to wyjasnie Poplatanie z porabaniem to pikus.

ale w sam raz dla was.

do tasm to sie ma tak ze w tych tasmach gowno jest tyle ze to gowna dla ciebie to wielka ..kupa.

Trochę się nogi poplątały muls.

mozna by podsumowac to zbieractwo tym

Posłanka PO Krystyna Skowrońska głosowała na 4 ręce, ale nie ma afery. Gdy zrobili to politycy SLD skończyło się na odebraniu immunitetów.powazna sprawa na powaznej liscie.

Podobnie z aferą podsłuchową Beger-Lipiński skombinowaną przez Morozowski-Sekielski. Rząd upadł, nagrywających głaskano. Afera taśmowa PO, winni kelnerzy.

Rząd upadł, nagrywających głaska

nie pamietam zeby rzad upadł z tego powodu.A do tego cel był inny.Tam był polityczny deal.Co zreszta jest typowe dla calych rzadow kaczynskiego.W tasmach sa tylko plotki

Trochę się nogi poplątały muls.

twoje czy moje??

problemu łupkowego gasu juz nie ma.Tak jak nie bylo problemów przekretow w tej materii.

ta sama pozbawiona sensu akcja jak z wszystkim.

Niedobitki MK w działaniu:

Ukryta Zawartość

Kryć się - nadchodzą, nadlatują, już są.

Ukryta Zawartość

Jedno jest pewne muls pokazał, że umie liczyć do dwóch i to tylko po lekturze GieWu, a i tak wychodzi, że wie też giewu

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Podobnie z aferą podsłuchową Beger-Lipiński skombinowaną przez Morozowski-Sekielski.

Nie, nie podobnie. Bo to Begerowa zgodziła się na założenie tego podsłuchu i podglądu i to ona lub jej mocodawcy w całości to wymyślili i chcieli upublicznienia tych nagrań. Siekielski był wyłącznie wykonawcą.

W przypadku obecnej afery podsłuchowej nikt z podsłuchiwanych nie był ani inspiratorem ani nie wiedział o podsłuchach. Znasz i potrafisz wskazać mocodawców kelnerów?

Znasz i potrafisz wskazać mocodawców kelnerów?

Jak nie wiadomo kto to wiadomo,że PiS...tak się utarło.Wśród idiotów.

, nie mam zamiaru tracić dalej czasu na czcze dyskusje.

Żegnam.

Ty sie numerek postaraj bo narazie muls cie rozjechał bez walca, ja sie prezio dowie to cie z picu wywali i co biedaku poczniesz, chyba przyjdzie ci za fofmanem sisusiaka taszczyć.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jedno jest pewne muls pokazał, że umie liczyć do dwóch i to tylko po lekturze GieWu, a i tak wychodzi, że wie też giewu

a ty sie zatrzymales na jednym...mulsie.Jak jestes taki wazniak to popytam cie z tej listy o punty trzy i cztery.

pozycja 4 PO zmniejsza składkę przekazywaną z OFE do ZUS, ekonomiści już twierdzą, ze w przyszłości może nam zabraknąć na emerytury! przeczytajcie art. Rząd szykuje bombę emerytalną.Heheheh dobre .Xinwax do roboty.

Jak nie wiadomo kto to wiadomo,że PiS...tak się utarło.Wśród idiotów.

A gdzie to napisałem, że za kelnerami stoi PiS? Czytać nie potrafimy czy wyobraźnia ponosi? Jak to wśród ćwierć inteligentów.

muls cie rozjechał bez walca

Brakuje dopisku, moim zdaniem, szczególny rozjazd dotyczy listy afer o którą prosił, nie zaklinaj tu rzeczywistości fox, nie mam maniery znęcania się nad drugim człowiekiem, czy kopania leżącego, stąd oszczędność mulsa czy innych wysłanników Kopacz na forum celem hejtu co było w zapowiadane jako walka o prymat w internecie.

Od początku byłem jedynym userem otwarcie wspierającym Jarosława Kaczyńskiego i to ja dziś zastanawiam się kogo wesprzeć na jaki najwyższy urząd państwowy a nie muls, który ma dość zmartwień aby ratować co się da i kogo się da przed rozliczeniem przez Antoniego Macierewicza i Zbigniewa Ziobrę.

Żegnam.

wez poprawke ze OFE to zmowa finansistow imperlialistycznych wedlug definicji klasyka od kurdupla.

bombowiec a ty co na tom bombe emerytalnom powiesz....czwarte miejsce..

przez Antoniego Macierewicza i Zbigniewa Ziobrę.

nie strasz idiotami.Raczej szukaj specjalisty..

A gdzie to napisałem, że za kelnerami stoi PiS? Czytać nie potrafimy czy wyobraźnia ponosi? Jak to wśród ćwierć inteligentów.

Między wierszami.Jakoś nie potrafimy inaczej.

Od początku byłem jedynym userem otwarcie wspierającym Jarosława Kaczyńskiego i to ja dziś zastanawiam się kogo wesprzeć na jaki najwyższy urząd państwowy a nie muls, który ma dość zmartwień aby ratować co się da i kogo się da przed rozliczeniem przez Antoniego Macierewicza i Zbigniewa Ziobrę.

Jeszcze niczego nie wygrali a ty już skórę dzielisz?

jak ostatnie doniesienia donosza za kelnerem w czepku stoi falenta, za falentom CBA kaminskiego, za CBA pan z PIcu itd itd.Czytajcie czytajcie modrzewek a nie ogladajacie sie za dupami.

dupy to miedzy wierszami raczej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.