Skocz do zawartości
IGNORED

Obowiązkowe dla fanów poprawności politycznej.

Shrek777

Rekomendowane odpowiedzi

Nie on pierwszy w historii wygłasza tezy, które w jego czasach są obrazoburcze, a po latach stają się standardem

No ładny mi standard! :)

Jeszcze jakieś ciekawe pomysły? :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Panowie - moja serdeczna prośba - temat trudny, niewygodny, panujemy nad językiem. Dziękuję

Chyba nie chcecie żeby został szybko zamknięty, bo któryś z kolegów stracił samokontrolę.....

A co do dzieci w Niemczech i 2 pań, mieszkałem w tym państwie parę dobrych lat i koledze który tam mieszka po przyjacielsku zalecam czujność. Niemcy zarabiają na dzieciach ciężkie pieniądze. Praktycznie jest to przemysł (sięgający początkiem czasów "wielkiego Adolfa") A ponieważ jest to przemysł - bardzo łatwo dziecko stracić, a odzyskać.......Więcej nie napisze, bo Donald T się obrazi ;P

Temat w założeniu miał dotyczyć emigracji i to tej wobec której już oficjalnie odzywają się głosy polityków nie da się opanować, salonowymi metodami.

Wiecie ile ludności miała np. taka Nigeria (wybrałem to państwo, bo słyną z oszustw, w tym audio) w 1960 roku ?

45 mln ludności.

A wiecie ile miała w 2013 roku ?

173 mln ludności.

Ciekawi mnie kiedy politycy powiedzą basta i zamkną granicę - bo muszą, Europa nie wytrzyma nawet tych 120 milionów emigrantów z Nigerii.

A to tylko jedno z państw afrykańskich - ponad 50 państw.

Nie da się tego problemu zamiatać pod dywan. I tu mnie boli iż Polska - widząc co się dzieje, mając jednolitą etnicznie ludność, zamiast na gwałt zaostrzyć przepisy emigracyjne - można to zgodnie z prawem międzynarodowym i umowami jakie Polska podpisała tak zapętlić iż nawet papież nie dostanie prawa stałego pobytu i azylu.

A nasi politycy pchają nas w ten syf w pełni świadomie. Co własnej tv nie oglądają ???

Gość stary bej

(Konto usunięte)

"Dziś" emigranci - "jutro" terroryści.

No ale władza w Polsce nie przewiduje ataków terrorystycznych, więc śpijcie rodacy spokojnie.

Władza rządzi, władza radzi, władza nigdy cię nie zdradzi - parafrazując.

Diabeł tkwi jak zwykle w szczegółach.

Powiedzmy że nasz rząd wpuści tu znaczne ilości imigrantów. Ponieważ jednak Polska z dominującą w niej mentalnością nie potrafi zagospodarować własnych obywateli, tu urodzonych i wychowanych, skrajną naiwnością byłoby przypuszczać że tropikalni imigranci jakoś się tu odnajdą w większej ilości. Zwyczajnie zwieją koczować w Calais, a jedyną konsekwencją dla nas będzie likwidacja układu z Schengen albo wykluczenie nas z niego na zasadzie likwidacji i powołania czegoś nowego w tym stylu, ale okrojonego do mniejszej grupy krajów, bez nas.

Doraźnym "rozwiązaniem" mogłoby być zafundowanie imigrantom socjalu na europejskim poziomie przez nasz rząd, jednak wobec nędzy systemu socjalnego dla autochtonów, jest to najlepszy sposób wywołania zamieszek na dużą skalę, a już na pewno przepadku polityków kojarzonych z takim rozwiązaniem w tych wyborach i kilku następnych, nawet gdyby partie zmieniali.

Ciężkie jest życie polityka lawirującego między zadowoleniem towarzyszy europejskich a widłami własnego ludu.

"Dziś" emigranci - "jutro" terroryści.

Ależ to praktycznie to samo.

Przyjeżdża emigrant z Afryki, biały głupi daje mu pieniądze za prokreację, i oglądanie TV.

"Afroeuropejczyk" jest szczęśliwy. U siebie miał kawałek blachy falistej, dziurawe wiadro, a współplemienny mogli mu zafundować zgon po afrykańsku - opona, deczko benzyny i mamy lokalną specjalność. (sorry za czarny humor)

A tu opony nikt mu na barki nie założy, nic nie robi, kasa jest, dom jest, tv jest, żarło jest.

Tylko dureń by nie emigrował...

Ale mamy drugie pokolenie - Afryki już nie pamięta - bo ją zna z BBC, zna tylko Anglię, widzi iż jest bez szans w życiu - skończył, albo umęczył tylko tyle edukacji ile wymusiło państwo.

A obok mamy białego, albo lepiej azjatę (pracusie). Super auto, fajna du...a, ciuchy, złota karta kredytowa.

On tego nigdy nie będzie mieć - chyba że z bronią w ręku. I już mamy terrorystę nienawidzącego - szczerze, podkreślam, bo to ważne szczerze białych.

Bo to oni go skrzywdzili, to oni go skazali na wegetację w slamsach. To przez nich nie usiądzie w Porsche, przez nich taką d...ę to będzie miał tylko na rozkładówce Playboya..

Wiem troszkę spłycam na potrzeby forum, ale w sumie odpowiedź na pytanie czemu emigranci tak ochoczo by wymordowali europejczyków jest banalnie prosta...

Ja się tylko zastanawiam, jak by wycieli białych - kto by im na socjal pracował ??? Europa to nie Afryka, zima klimat parszywy, trzeba mieć opał, żywność, a jak zabraknie białych głupich - to skąd ???

Ja się tylko zastanawiam, jak by wycieli białych - kto by im na socjal pracował ??? Europa to nie Afryka, zima klimat parszywy, trzeba mieć opał, żywność, a jak zabraknie białych głupich - to skąd ???

Zdolność do takiego myślenia jest rzadkim ewenementem, występującym właściwie tylko u elit (i czasem klasy średniej) krajów odnoszących sukcesy. I wymaga to odpowiedniego wychowania od małego.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

A co to znaczy "biały da" ? - bo zawsze uważałem że aby żreć, trzeba na to papu najpierw zarobić.

Rozdawnictwo i dotacje unijnych pieniędzy na te cele również mnie nie przekonuje, gdyż ma się to tak jak rozwijanie patologii jaką jest jałmużna i żebractwo z tym związane.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Którzy biali, bo chyba Polska nie miała żadnych zamorskich kolonii ?

Jeszcze tego brakuje, że nie dość że zaczynają nas winić za holokaust, to jeszcze za kolonizacje Afryki będą.

Biali z Europu poczuwają się do winy za kolonizację i eksploatację Afryki, stąd ich skłonność do takiego pomagania

Europa popełniła kardynalny błąd. Czując winę za kolonialny wyzysk i chcąc pomóc tamtym - trzeba było wpuszczać na ileś-tam lat, dawać wizę z prawem pracy, ale bez możliwości jej przedłużenia i bez możliwości ściągania rodziny oraz pociotków. A przede wszystkim bez rozdawania szczodrą ręką tutejszego obywatelstwa. A po wyżej wymienionym okresie legalnej pracy: do widzenia do siebie.

Biali z Europu poczuwają się do winy za kolonizację i eksploatację Afryki, stąd ich skłonność do takiego pomagania.

Jest to dość barbarzyńskie odrzucenie fundamentu cywilizacji zachodniej (łacińskiej) jakim jest odpowiedzialność jednostkowa (a nie klanowa czy plemienna jak w innych cywilizacjach bądź kulturach). Czego to nie zrobią postępowcy żeby dorwać się do dysponowania publicznymi pieniędzmi...

Jedne cywilizacje zanikają, na ich miejsce powstają nowe. Tak było od zarania dziejów, jest i będzie. Nasze lamenty na nic się zdadzą.

Jak zacznie się wojna domowa potomków imigrantów z miejscowymi, postępowcy będą chować się za płaszczami giaurów w dawnym stylu. Może nawet będą się modlić o powodzenie dla nich.

A nasi politycy pchają nas w ten syf w pełni świadomie. Co własnej tv nie oglądają ???

Ależ oglądają! I zapewniam Cię iż doskonale wiedzą,co robią!

Problem polega na tym, że to nie jest polski rząd, realizujący polskie interesy i służący nam, Polakom.

To jest rząd antypolski i dlatego na terenie naszego krau realizowany jest scenariusz stopniowego wygaszania. Chodzi o to by uczynić Polskę krajem nieznośnym do życia dla Polaków, spowodować masową emigrację, zniszczyć ekonomię. Nasi okupanci osiągneli sukces - przyrost naturalny mamy ujemny, Polska się wyludnia. Teraz jeszcze trzeba zlikwidować naszą etniczną jednorodność. Polska jest wyjątkowa w UE pod tym względem - praktycznie nie mamy znaczących mniejszość, które obcy mogą wykorzystać jako V Kolumnę. Więc z jednej strony Murzyni i Muzułmanie a z drugiej stron - kilka milionów Ukraińców zwali się nam na łeb, gdy w końcu USA odpali tam wojnę na całego.

I będzie po Polsce.

Taki piszą scenariusz.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kłopot w tym że Polacy sami z siebie bardzo wydatnie pomagają takiemu scenariuszowi. Od czasów szlacheckich dominuje mentalność "uzyskać przywilej i bronić go do upadłego" - nie konstruktywnie - merytoryką, organizacją i rozwojem, tylko niedopuszczaniem do zaistnienia tych cech u konkurentów do przywileju i wdeptywaniem ich w glebę.

Nie dziwne przykładowo że mamy największe na świecie transfery emerytalne (w proporcji do PKB) - to zjawisko bardzo dobrze wpisuje się w powyższą mentalność, przy okazji powodując skrajne niedoinwestowanie edukacji zdolnej młodzieży, demotywację wchodzących na rynek pracy, emigrację i brak dzietności - bo kto by chciał fundować swojemu dziecku urodzenie się tutaj.

Do wyjaśnienia tych zjawisk nie potrzeba zewnętrznego spisku.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wszelka krytyka poczynań USA i ich sojuszników we wprowadzaniu jedynie słusznej i najlepszej demokracji zachodniej w każdym zakątku świata jest na Bocznicy przedmiotem zajadłych ataków. Przeważnie personalnych, a nie merytorycznych. Można przekonać się o tym śledząc dyskusję w watkach o Libii, Syrii, Rosji i Ukrainie.

Tymczasem reżimowa Kuba ma lepszą służbę zdrowia od USA, Europa nie potrafi poradzić sobie od dziesięcioleci z muzułmańską mniejszością oraz obecnym szturmem obcych kulturowo emigrantów. Ten ostatni sama sobie zgotowała ślepo i posłusznie wspierając działania USA burzące i destabilizujące dotychczasowy ład świata. Do tego tzw. cywilizacja zachodnia dokonuje aktu autoagresji odrzucając własną historię, wiarę przodków, tradycyjne wartości społeczne - zastępując je bezmyślnym bełkotem o multikulti, promocją ideologii LGBTQ, przedkładaniem interesu jednostki nad interes społeczny oraz podobnymi bredniami. Nikt nie wyrządził tyle zła na świecie, co zapatrzeni w swoje wizje idealiści. Jedynym ratunkiem jest powrót do idei państwa narodowego oraz tradycyjnych wartości społecznych - w tym małżeństwa kobiety i mężczyzny jako podstawowej komórki społecznej.

Nie mam nic przeciwko przyjmowaniu emigrantów, ale selektywnym - zgodnie z interesem państwa i społeczeństwa. Tych nam w zupełności wystarczy. Nie można godzić się tu na żadne arbitralne decyzje UE - tak samo, jak w kwestiach światopoglądowych.

Jeszcze trochę, a USA nie będzie w dotychczasowej postaci, a Europa będzie zaczynała się na wschód od linii Odry i Nysy Łużyckiej (oby!!!). I bardzo cieszę się, że nie tylko ja jestem wyrazicielem tych niepoprawnych opinii:

http://www.tygodnikprzeglad.pl/czy-europa-tonie/

http://www.konserwatyzm.pl/artykul/13131/schengen---strefa-wielkiego-ryzyka

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

38mln mieszkanców w PL i 2000 uchodźców, a strach taki jak z Wawy do Moskwy. litości!

Ilu z nich zaprosisz do zamieszkania w swoim lokum?

38mln mieszkanców w PL i 2000 uchodźców, a strach taki jak z Wawy do Moskwy. litości!

shane - ani nie 38(bo sporo już mniej), ani nie 2000 - będzie ich sporo więcej.

Wierzaj.

A ci, którzy ich "zapraszają" - pojęcia nie mają, kogo naprawdę na barki biorą.

Jak we Francyji.

Aha. Na nasze barki.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

a może ty kogoś zaprosisz? wszak unia za wszystko płaci! jeszcze zarobisz!

Na pewno nie. Przecież nie kryję, że jestem przeciwnikiem przyjmowania przez Polskę Murzynów, Arabów i innych takich. Więc nie wymagaj ode mnie takiej deklaracji. Ale ty, który ciągle agitujesz za tym, daj przykład innym nie słowem, ale czynem....

Problem polega na tym, że to nie jest polski rząd

To kto rządzi w Europie ?

Bo angole nie mają angielskiego rządu,

Hiszpanie hiszpańskiego

Francuzi francuskiego

Sorki nie chce mi się 2x krajów wymieniać....

Pytam kto rządzi, bo populistyczne tezy się łatwo głosi.

Bo sorry, ale w bajki o starym złym żydzie to nawet w przedszkolu w Wąchocku nie uwierzą....

Zresztą jak żydzi ściągną do Europy 200 mln islamistów to co później z nimi zrobią ? Zakopią ??? Nie mogą sobie skutecznie z paroma milionami Palestyńczyków poradzić... Już nawet A.I. im oficjalnie zarzuca zbrodnie wojenne...

Poza tym w miejscu w którym planujesz mieszkać nie składujesz odpadów ABC

Jeśli nie zły żyd z zębam, to kto ? Eskimosi ???

A może nikt nie rządzi ????

a może ty kogoś zaprosisz? wszak unia za wszystko płaci! jeszcze zarobisz!

A czytałeś artykuł od którego zacząłem ten wątek ? Masz siostrę ? Żonę ? Masz chęć żeby zostały zgwałcone ???

Obrabowane, pobite, czy sprzedane do....... ?

Bo tym się zajmują głównie emigranci, kiepsko płatna praca ich brzydzi, na dobrze płatną nie mają kwalifikacji. Bandziorka to szybka kasa...

Bandziorka na znienawidzonych białych to wręcz obowiązek i frajda, wiesz jaka jest ulubiona zabawa niektórych murzynów w USA ? Polowanie na białego luda... Ale to na inny temat...

Nie mam nic przeciwko przyjmowaniu emigrantów, ale selektywnym - zgodnie z interesem państwa i społeczeństwa.

I to jest mądre, przyjmować np. lekarzy - już wykształconych z Ukrainy, Rosji - białych - zasymilują się. W ostateczności parę cerkwi się wybuduje.

Ale to takie nie europejskie....My będziemy przyjmować jak leci, ciekawe czy priorytet będą mieli ci co nie tak dawno u siebie podrzynali gardła chrześcijanom ???

A wszak Polacy to sumienie europy, my jesteśmy sumieniem interesy robią inni.....

P.S. jestem za pomocą Afryce, ale nie tak. Nie demoralizując ich darmowym socjalem na który Europa pracowała ciężko.

Ale np budując w Afryce fabryki, kontrolując przyrost. Można pomagać tak iż zarobi i np. Polska i zyska Nigeria...

Obozy przejściowe i selekcja?

Jaka selekcja ????

Norwedzy swego czasu chcieli 10 tys. polskich pielęgniarek zatrudnić - to też selekcja i obozy przejściowe ???

Coś bierzesz, czy coś mocniejszego palisz ?

Nie, sorki jeśli to źle zabrzmiało, ale znam posty Kolegi il Dottore a w/g niego wszystkiemu sa winni żydzi i komuniści - także niejako z góry mu odpowiedziałem - mea culpa

Obozy przejściowe i selekcja?

Gdy patrzę, jak z zakłopotaniem po łbach się drapią moi czarnoskórzy sąsiedzi (bo i takich mam)- nie wątpię, że masz rację.

Selekcja?

Jako żywo!

A i przepytać o chęć - i czy kiedykolwiek chcieli- do pracy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.