Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

Mi jakoś zeta zero kojarzyła się z takim samochodowym subwooferm,a sama prezentacja pierwsza liga .

Jednak to moja subiektywna opinia , dużo słuchałem , zmęczenie, rodzaj muzyki - jednak coś tam było nie tak.

Wystarczy że od czasu do czasu uśmiechają się do mnie młode dziewczyny; nie masz pojęcia jak to wkurza tym bardziej że sobie nie przedłuzam żadnym Ferrari ;P

Rafael, to musisz być przystojnym facetem pomimo swoich lat albo coś Ci wystaje nie tam gdzie trzeba.....

Rafael, to musisz być przystojnym facetem pomimo swoich lat albo coś Ci wystaje nie tam gdzie trzeba.....

Może laski lubią jednak wysokich facetów bez brzuszka ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

To nie mamy szans.....

No co Ty ja biegając zrzuciłem 20kg, niestety teraz mam przerwę i przybieram na wadze :(

No co Ty ja biegając zrzuciłem 20kg, niestety teraz mam przerwę i przybieram na wadze :(

Masz przerwę?........tzn. oprócz biegania jeszcze coś Ci robili?

Ja mam dzwonek)

Ja też mam, ale dzwonić już nie chce;-)

Weż niebieską pigułkę - będzie dobrze! Do pigułki przyjaraj zioła - będzie wyczynowo, niczym slalom gigant. No chyba, że kobieta rupieć - wtedy nic nie pomoże mój boże...

Parker's Mood

Niebieska pigułka izioło? Jazda z zaciągniętym hamulcem ręcznym? To chyba niektórzy lubią drift ;)

Chciałem tylko napisać, że żyję - dwa dni spałem (przez ostatnie dwa tygodnie spałem po 4h dziennie, więc jak impreza się skończyła to padłem jak długi). Wieczorem zabiorę się za czytanie wątku.

Impreza - petarda !

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

No i co było przyczyną że dźwięk był gorszy niż w zeszłym roku

Przyczyna była ta sama,co w przypadku Magico S7 ;)

Mając takie pomieszczenia do dyspozycji,ustawiają kolumny pod ścianą,zamiast dam Ci dużo przestrzeni,do tego ustawione na dłuższej ścianie,to potem mamy,co mamy.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Chciałem tylko napisać, że żyję - dwa dni spałem (przez ostatnie dwa tygodnie spałem po 4h dziennie, więc jak impreza się skończyła to padłem jak długi). Wieczorem zabiorę się za czytanie wątku.

Impreza - petarda !

Adam, gratulacje, to była najlepsza impreza w ostatnich latach. Odpocznij i wracaj do żywych;-)

Przyczyna była ta sama,co w przypadku Magico S7 ;)

Mając takie pomieszczenia do dyspozycji,ustawiają kolumny pod ścianą,zamiast dam Ci dużo przestrzeni,do tego ustawione na dłuższej ścianie,to potem mamy,co mamy.

Tak tutaj masz rację ale to dotyczy kreowania przestrzeni ale jest jeszcze coś takiego jak barwa która była po prostu szara. Od razu mówię nie lubię tak jak Tomkly wyżyłowanego grania na samych sterydach.

barwa która była po prostu szara

Nie pamiętam jakiego koloru były kable,może tu leży przyczyna ;)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Szarografitowe - sprawdziłem z ciekawości. ;-)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Od razu mówię nie lubię tak jak Tomkly wyżyłowanego grania na samych sterydach.

Ale ja też nie lubię sterydów... Lubię brzmienie świeże, detaliczne, rozdzielcze ale nie napompowane;-)

Z tego co pamietam to tam jakaś złota Tara była ale jak widać i złoto moze być szare...

A moze to takie zloto głupców było ?

----------------------------------------------------

Impreza - petarda !

Adam ale tak się najfajniej żyje w biegu dopóki zdrowie nie poleci doceń może to! ;)

To Ci na forum najlepiej wychodzi :) i czekamy na następne AS, sale na stadionie ok, sorry za przedwczesny sceptycyzm! Niech się wystawcy wezmą w końcu solidnie za konfigurację to im wyjdzie nie jeden dźwięk wystawy w przyszłym roku!!! Sobieski jednak akustycznie trudniejszy jest, szczególnie te małe salki. Czyli więcej przestrzeni na przyszły rok :)

Mała uwaga, to nie jest impreza charytatywna w niedzielę w południe nikt nie kontrolował wchodzących w Sobieskim, wyciągnij z tej informacje co uważasz za stosowne.

Tak trzeba mieć parę wymiennych setów z różnymi kolorami zależnie od nastroju ;)

Wazne ze podobala sie jednokolorowo - brunatna prezentacja za 7 milionow i ze to jest wzorcem dzwiekowym, no i to cukrowe Reimyo... dla mnie juz wszystko jasne! ;)

Szkoda tez ze nie posluchales tego systemu w Monachium pewnie nie spodobaloby sie znajac upodobania, tam zagralo diametralnie inaczej, popytaj innych bo ja jak wiesz nie znam sie przeciez :D

Wazne ze podobala sie jednokolorowo - brunatna prezentacja za 7 milionow i ze to jest wzorcem dzwiekowym

Przestań patrzeć na cenę, to Ci przeszkadza w słuchaniu!

Przestań patrzeć na cenę, to Ci przeszkadza w słuchaniu!

Jeszcze nie zwariowalem i dobrze slysze, wole dzwiek z Iphona zamiast tego co tam zagralo za 7 baniek, nie jestem snobem aby podziwiac nagiego krola ;)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

wole dzwiek z Iphona zamiast tego co tam zagralo za 7 baniek

Stasio, bez przesady... Jednak jakiś poziom dźwięku ten system prezentował, to jest nieporównywalne z dźwiękiem z Iphone czy też YT;-) Nie oceniamy chorej ceny systemu, tylko czysty dźwięk. W relacji jakość/cena to Iphone wyjdzie zwycięsko z dowolnego porównania.

Stasio, bez przesady... Jednak jakiś poziom dźwięku ten system prezentował, to jest nieporównywalne z dźwiękiem z Iphone czy też YT;-) Nie oceniamy chorej ceny systemu, tylko czysty dźwięk. W relacji jakość/cena to Iphone wyjdzie zwycięsko z dowolnego porównania.

Slyszalem ten system dwa razy gdzie gral on bardzo dobrze, niektore aspekty jak wokale zaprezentowal ten system wybitnie, to co bylo w Wa-wie na wystawie nadawalo sie na smietnik, kompromitacja najwieksza jaka dotychczas dano mi bylo ogladac i sluchac. Iphon i Youtube z komputera lepszy w kazdej kategorii przynajmniej jest dzwiek w miare liniowy. A tam co bylo, gora wyrznieta w pien, srodek dobry ale nosowy bo bez gory, dol porazka, jak tego nie slyszycie to nie jestescie audiofile tylko snoby patrzace na cene tylko wlasnie.

Jeszcze nie zwariowalem i dobrze slysze, wole dzwiek z Iphona zamiast tego co tam zagralo za 7 baniek, nie jestem snobem aby podziwiac nagiego krola ;)

O tym iPhonie to już tu wszyscy wiemy... :-))

Specjalnie dla Ciebie zdjęcie drutów z tego systemu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak widać są źle ułożone na podkładkach, może to jest powód;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

;) Choć, jakbyś Pan był na RautAudio to byś Pan sam zapewne stwierdził, jak wiele tych „cienkich bonków” było.

A! I że Referencji też nie było…;)

Nic na to nie poradzę ;)

Fajnie ,że ludzie z forum mogli poznać się w realu ( lub tesco ) bo może wpłynie to na podniesienie poziomu prowadzonych tutaj dyskusji.

Co do ocen takich czy innych sprzętów na wystawie i wyciąganie na tej podstawie jednoznacznych wniosków to mam odmienne zdanie.

Konkretna konfiguracja zagrała w konkretny sposób w konkretnym miejscu co nie znaczy ,że w innym mogłoby być diametralnie inaczej.

Nigdy bym na to nie wpadł aby na podstawie takich kryteriów oceniać cokolwiek , no może hostessy ;)

Jeden kabel IC potrafi totalnie zmienić cały dźwiękowy przekaz nie mówiąc o reszcie więc ...

Dopuszczam również fakt ,że mogę się mylić :)

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.