Skocz do zawartości
IGNORED

Na kogo głosować 25 X 2015 ?

justas32

Rekomendowane odpowiedzi

Don't mess with PiSlam! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Don't mess with PiSlam! :)

Ukryta Zawartość

To jest zaiste ciekawostka zawodowa, Likorzu...

Cosik ci się, qva - obsmykło...

Daty i wyznania.

Przecież żeś do niedawna nurzał się w tym guanie...

Prawaku, czy jak ci tam plują na pysk.

Twój lewak.

Ukryta Zawartość

Co - "do wyborców"?

Cymbał przed mutacją??? I pierwsze zdanie - już chore?

Dałbyś spokój, Tomek.

Macierew i tak z nory wyjdzie.

Nie musisz już tak śmiecić...

A ty Jaruś wszystkich pytasz,podpowiadasz to może i powiedz o sobie,na kogo zagłosujesz.

Oj drewniak, ty nie dość, że mało inteligentny, to jeszcze sklerotyk.

Już kilka razy pisałem, że dla higieny sceny politycznej i na złość wszelkim oszołomom zagłosuję na nowoczesną.pl.

Początkowo wcale nie miałem takiego zamiaru, ale przekonały mnie do tego centralnie sterowane ataki forumowej prawackiej dziczy.

Jestem Europejczykiem.

Już kilka razy pisałem, że dla higieny sceny politycznej i na złość wszelkim oszołomom zagłosuję na nowoczesną.pl.

Nie wiem, chyba są na to jakieś tabletki... Przecież to CI SAMI LUDZIE którzy niszczą Polskę przez ostatnie 8 lat!

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jeszcze tylko 3 doby i witamy IV RP!!! :)

Jak się z tym czujecie? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Doczekać się nie mogę!

Ja też!

Nie wiem, czy będzie lepiej ale na pewno będzie weselej! :)

253cf4b69d25773fa995107628dae21a.jpg

<br />Jeszcze tylko 3 doby i witamy IV RP!!! :)<br />Jak się z tym czujecie? :)<br />

Też się już nie mogę doczekać. Jako człowiek z gruntu uczciwy źle się czuję gdy widzę jak tylu moich rodaków daje się nabierać na prymitywne oszustwa PiS-u , niech to się wreszcie skończy i prawda w końcu wyjdzie na jaw. Po jakimś czasie będzie płacz i zgrzytanie zębów ale wolę jasne sytuacje niż zażenowanie które czuję gdy oglądam otumanionych i nabranych.

Co to k... za kraj gdzie wystarczy ukryć liderów ( oraz projekt konstytucji ) żeby ludzie uwierzyli że to postępowi reformatorzy a nie ksenofobiczni zacofani zwolennicy policyjnego państwa wyznaniowego ...

Też się już nie mogę doczekać.

Tylko tego mi będzie brakować... :(

70d7c4bffd.jpg

Przecież to koń trojański,może raczej..........trojanowski.Wysłany przez peło a do kitu tylko nalatuje na tych co go wysłali.Zastanów się,jeszcze trochę czasu zostało.

Jeszcze raz napiszę dla tych, którym nie wystarczy powiedzieć raz, żeby zrozumieli:

dla higieny sceny politycznej i na złość wszelkim oszołomom zagłosuję na nowoczesną.pl.

Chociaż zastanawiam się, czy nie być jeszcze bardziej złośliwym i nie zagłosować na partię "Razem".

Według ostatnich sondaży mają szansę załapać się do Sejmu.

Jestem Europejczykiem.

Mój młodszy syn wrócił z uczelni i stwierdził że zadecydował iż nie będzie odrzucał kolegów na podstawie ich poglądów politycznych. Opatrzył to komentarzem - "bo ludzie są a natury głupi...".

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

stwierdził że zadecydował iż nie będzie odrzucał kolegów na podstawie ich poglądów politycznych. Opatrzył to komentarzem - "bo ludzie są a natury głupi...".

I bardzo słusznie stwierdził, bo jakakolwiek partia polityczna, polityk itp nie jest wart, żeby dla niego poświęcać przyjaciół. Albo inaczej, ludzie którzy z powodu ideologicznego zaślepienia niszczą przyjaźń są na tyle głupi, że na tę przyjaźń po prostu nie zasługują.

bo jakakolwiek partia polityczna, polityk itp nie jest wart, żeby dla niego poświęcać przyjaciół.

To zależy. Jeśli "przyjaciel" założy np. brunatną koszulę, to go "poświęcę".
Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

To zależy. Jeśli "przyjaciel" założy np. brunatną koszulę, to go "poświęcę".

Doczytaj drugie zdanie mojego postu;-) W nim się mieści to co napisałeś. Jak Twój przyjaciel staje się faszystą, to faktycznie przestaje być przyjacielem.

Jak Twój przyjaciel staje się faszystą, to faktycznie przestaje być przyjacielem.

Przestanie dopiero wtedy, kiedy mu to oznajmię, kiedy go "poświęcę".
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Idę na wybory, ponieważ to mój obywatelski obowiązek. Miałem zagłosować na SLD, ale ponieważ to weszło w związek partnerski z Twoim Ruchem, takiego ruchania lewicowego elektoratu nie zniosę.

Na wybory idę, ale skreślam wszystko i wszystkich, żeby mojego nieoddanego głosu nikt ni wykorzystał. Politycznie.

Czekam na odrodzenie się polskiego ruchu narodowego. Uważam, że nastąpi to w ciągu najbliższych 20 - 25 lat. Uważam, że jeżeli będzie to oparte wyłącznie o myśl polityczna Romana Dmowskiego - to i tak będzie to lepsze od tego, co narzuca Polakom środowisko "GW".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.