Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Luzik! Już wkrótce winni zostaną ujawnieni.

Nie byłeś ostatnio Kolego w Londynie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie byłeś ostatnio Kolego w Londynie?

Ukryta Zawartość

Nie. Zresztą nie korzystam ze środków transportu publicznego poza samolotami. Ostatni raz siedziałem w autobusie chyba z 15 lat temu.

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Prezesina już dopilnuje żeby podręczniki napisano na nowo :-)

12208354_1692664687634219_6430540025088809440_n.jpg?oh=eec05afc150f60de261803794a4ff92a&oe=56F68C9E

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie wklejaj tych grafomańsko-pieniackich bzdetów.

Kto ty jesteś? Naczelny Społeczny Cenzor Na Bocznicy i Kraju, że ciągle wyskakujesz z takimi lub podobnymi...? Z tego co powszechnie wiadomo, jeszcze na Bocznicy oraz okolicy panuje wolność słowa. Przynajmniej do czasu ukonstytuowania się nowego rządu.

Nie potrafisz polemizować z takimi, jak to płaczliwie ująłeś, grafomańsko-pieniackimi bzdetami albo zwyczajnie nie chcesz - po prostu nie czytaj i nie narzucaj innym, co mają pisać lub nie.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Nie, mój drogi, to nie jest tak, że możesz napisać wszystko bez konsekwencji i reakcji. Gdy wypisujesz swoje moczarowskie dyrdymały - spodziewaj się reakcji. Gdy ktoś publikuje psychopatyczny bełkot - także musi liczyć się z reakcją. Na tym polega wolność słowa, której w swoim komunistycznym świecie nie pojmujesz - wolno wszystko, ale nie bez odpowiedzialności. A ty słowa "odpowiedzialność" nie znasz.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie, mój drogi, to nie jest tak, że możesz napisać wszystko bez konsekwencji i reakcji. Gdy wypisujesz swoje moczarowskie dyrdymały - spodziewaj się reakcji. Gdy ktoś publikuje psychopatyczny bełkot - także musi liczyć się z reakcją. Na tym polega wolność słowa, której w swoim komunistycznym świecie nie pojmujesz - wolno wszystko, ale nie bez odpowiedzialności. A ty słowa "odpowiedzialność" nie znasz.

Zastanów się wpierw nad tym, co sam wypisujesz w tym i innych wątkach. Te twoje połajanki i ocenianie innych, nadawanie łatek, etc. - to jest dopiero psychopatyczny bełkot.

Zastanów się wpierw nad tym, co sam wypisujesz w tym i innych wątkach. Te twoje połajanki i ocenianie innych, nadawanie łatek, etc. - to jest dopiero psychopatyczny bełkot.

Wyrafinowana samokrytyka. Winszuję.

Zombie - to takie istoty, które nie tylko własnego mózgu nie używają, ale też nie pozwolą na to ludziom.

Coś jak kierownictwo PiS.

Nie narzekać może da się coś z tym zrobić jakoś przyspieszyc wybory. Bo jeśli nie to będzie gorzej niż myślicie.

chwilowy brak działalności w audio.

Nie narzekać może da się coś z tym zrobić jakoś przyspieszyc wybory

Najpierw niech się skompromitują do reszty, a wraz z nimi partia Kukiza, bo inaczej nowe wybory wygra Korwin z Czarzastym.

232 posłów od Korwina + 228 od Czarzastego.

Ostatni gasi światło.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wyrafinowana samokrytyka. Winszuję.

Staram się polemizować. Wszystko ma swój kres. Tak też jest i w twoim przypadku.

Do tego stygmatyzującym, psychopatycznym syjonistom mówię stanowczo - nie.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Czyli co Włodzimierz_55692,

zabraniasz SzuBowi zabraniać?

Odpowiem tak, nigdy nie używam emotikonów.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Najpierw niech się skompromitują do reszty, a wraz z nimi partia Kukiza, bo inaczej nowe wybory wygra Korwin z Czarzastym.

232 posłów od Korwina + 228 od Czarzastego.

Ostatni gasi światło.

A co będzie, jak ten Sejm okaże się najlepszy ze wszystkich i będzie odpowiadał oczekiwaniom większości społeczeństwa?

A co będzie, jak ten Sejm okaże się najlepszy ze wszystkich i będzie odpowiadał oczekiwaniom większości społeczeństwa?

Najlepszy Sejm bez Lewicy??? I kto to pisze?

Jestem Europejczykiem.

Do tego stygmatyzującym, psychopatycznym syjonistom mówię stanowczo - nie.

A nie mówiłem, że prędzej czy później wyjdzie z ciebie mały, zakompleksiony antysemita? I wyszedł. Jako gomułkowski złóg powinieneś jednak popracować nad formą - twoi protoplaści byli barwniejsi.

Czyli co Włodzimierz_55692,

zabraniasz SzuBowi zabraniać?

Precz z preczem! ;-)

Edytowane przez SzuB

Najlepszy sejm ? Pośmiejemy się za 4 lata.

A co jeżeli taki sejm odpowiada większości społeczeństwa ? To znaczy że społeczeństwo jest zdegenerowane. Populizm jeszcze nigdy i nikomu nie zrobił dobrze.

A co będzie jak Kaczyński dokona coming outu, zaprosi do Polski Syryjczyków i rozda każdemu po milionie dolarów ?

Edytowane przez justas32
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jak to - kto? Nasz forumowy moczarowiec.

Ty jesteś normalnie Adolf Hitler na Bocznicy.

A po jaki ch*j w Sejmie i w dzisiejszych czasach lewica zajmująca się prawami LGBTQ czy kumająca się z Kulczykiem i innymi? Albo kolektywnie zarządzana lewica uliczna, której biedny wódz podróżuje po całym świecie? Zawsze byłem przeciwko takim lewicom.

Kilku innych zostało przy życiu w Warszawie,

Np. Jarek K. ?

Nie narzekać może da się coś z tym zrobić jakoś przyspieszyc wybory.

Przy takiej proporcji w parlamencie i Głowie PIS (prezydent) się nie da. Trzeba czekać 4 lata. Oczywiście mówię o demokratycznym rozwiązaniu.

Część z nas, np. ja, odszczekamy wątpliwości i będziemy z tego dumni. Ja jednak mocno wątpię w taki scenariusz. To wynika z zapowiedzi i obietnic wyborczych.

Pośmiejemy się za 4 lata.

Dokładnie :-). Tylko pewnie będzie to śmiech przez łzy z powodu straconego czasu.

A co jeżeli taki sejm odpowiada większości społeczeństwa ?

To oznacza ciemnogród, fundamentalizm katolicki i dziwne eksperymenty ekonomiczne na gospodarce.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A nie mówiłem, że prędzej czy później wyjdzie z ciebie mały, zakompleksiony antysemita? I wyszedł. Jako gomułkowski złóg powinieneś jednak popracować nad formą - twoi protoplaści byli barwniejsi.

(...)

A pewnie, że oni, a nie moi, byli. W to nie wątpię. Podobno Gomułce też zrywano paznokcie. Posiedziałbyś dupą na nodze od stołka i też by z ciebie coś wyszło... Mały albo większy...

Ty jesteś normalnie Adolf Hitler na Bocznicy.

A po jaki ch*j w Sejmie i w dzisiejszych czasach lewica zajmująca się prawami LGBTQ czy kumająca się z Kulczykiem i innymi? Albo kolektywnie zarządzana lewica uliczna, której biedny wódz podróżuje po całym świecie? Zawsze byłem przeciwko takim lewicom.

No tak, partia musi być zjednoczona, twarda i mieć silnego przywódcę. Ciekawe skąd te autorytarne ciągoty. Prywatnie też lubisz dominację Włodzimierzu?

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

No tak, partia musi być zjednoczona, twarda i mieć silnego przywódcę. Ciekawe skąd te autorytarne ciągoty. Prywatnie też lubisz dominację Włodzimierzu?

Jak widzę tu też wiesz najlepiej, co powinna robić Lewica. Tylko, że jakbyś o OUN pisał.

A od mojej prywatności wara ci.

Nie dość, że moczarowiec, to jeszcze o umysłowości pantofelka.

Normalnie do tego pisze, jak gada ten, no... Niesiołowski.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Dziękuję za komplement.

Komplement wątpliwy, ale proszę bardzo. Popracuj jeszcze trochę, a może cię przyrównam, do wielkiego... nadredaktora jednego.

A nie lepiej od razu go przyrównać......do szubienicy?Pewnie i tak wziął od nie nicka.

Jak ci się uda nie umrzeć nagle, wspominaj sobie swoje słowa na własnym łożu śmierci.

Dymaj się z tymi życzeniami.Twoje niedoczekanie.

Jak widzę tu też wiesz najlepiej, co powinna robić Lewica. Tylko, że jakbyś o OUN pisał.

Gdzie mianowicie?

Nie piszę nic o lewicy, ciekawi mnie tylko twoja fascynacja silnym, autorytarnym przewództwem.

Oraz fakt, że tak łatwo przeniosłeś swoje sympatie na PiS, czyli pseudoprawicę.

W powyborczych analizach pokazany był przepływ elektoratu od SLD do PiS. Ponieważ wydawało mi się to strasznie dziwne zastanawiałem się, jakiego rodzaju wyborcy mogli wykonać taką woltę?

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Gdzie mianowicie?

Nie piszę nic o lewicy, ciekawi mnie tylko twoja fascynacja silnym, autorytarnym przewództwem.

Oraz fakt, że tak łatwo przeniosłeś swoje sympatie na PiS, czyli pseudoprawicę.

W powyborczych analizach pokazany był przepływ elektoratu od SLD do PiS. Ponieważ wydawało mi się to strasznie dziwne zastanawiałem się, jakiego rodzaju wyborcy mogli wykonać taką woltę?

Ciągle piszesz o moich myślach, sympatiach, poglądach i takich innych. Natomiast nigdy nie napisałeś o swoich, chociaż byłeś wielokrotnie o nie pytany. Może więc pora, abyś je ujawnił.

A może tylko zwyczajnie przestań bawić się w proktologa?

Najlepszy sejm ? Pośmiejemy się za 4 lata.

A co jeżeli taki sejm odpowiada większości społeczeństwa ? To znaczy że społeczeństwo jest zdegenerowane. Populizm jeszcze nigdy i nikomu nie zrobił dobrze.

A co będzie jak Kaczyński dokona coming outu, zaprosi do Polski Syryjczyków i rozda każdemu po milionie dolarów ?

Na drugie to masz pewnie Niesiołowski.

Jak wiemy krowa tylko nie zmienia poglądów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.