Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wrócę, ale nie mogę być stratny na przeprowadzce.

Znajdź mi przychodnię gdzie płacą 75€ za godzinę i jutro wracam. :)

I to jest prawdziwe oblicze polsko-języcznego eksportowego pseudopatrioty.

I to jest prawdziwe oblicze polsko-języcznego eksportowego pseudopatrioty.

Oj tam oj tam, czym tu się podniecać? Wszak sam prezes w swej mądrości już w czasie poprzednich rządów autorytarnie stwierdzić raczył, ze emigranci to nieudacznicy, zdrajcy, odszczepieńcy i moralne szumowiny.

wojtusiu,

To żaden argument. Hitler też został wybrany bo tak chciała większość Niemców. Bo 95% społeczeństwa ma IQ żółwia.

A zatem większość nie oznacza racji, na co mądrzy ludzie zwracają uwagę już od 200-300 lat.

Wracając do Hitlera - skoro stała zam większość, to w imię demokracji siedziałbyś wtedy cicho i wrzucał żydów do pieca?

Jak zwykle mylisz się.Hitler wygrał wybory w sposób demokratyczny ale nie miał większości.Ale porównanie NSDAP do PiS zastanawiające.

Nie przesadzacie?Takie porównanie się kwalifikuje...............do prokuratora.

Jak na razie - metody podobne. 33 rok się kłania.

Wrócę, ale nie mogę być stratny na przeprowadzce.

Idea nie zna pojęcia kosztów. To patriotyzm. No chyba że Twój patriotyzm ma wymiar materialny.

Będę kibicował Prezesowi z daleka w chwalebnym dziele wycinania zdrajców Ojczyzny w pień.

Wiemy, Prezes to Twój idol, ale nie wart osobistego wsparcia tu na miejscu. Nie masz ochoty brać udziału bezpośredniego w rozpieprzaniu gospodarki Polski. Rozumiem, lepiej obserwować z za granicy. Potem przyjedziesz na gotową rozpierduchę i będziesz korzystał.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To doktorek porównał.Ale Twoja gorliwość w donoszeniu godna uznania.

to do modrzewia

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

To doktorek porównał.Ale Twoja gorliwość w donoszeniu godna uznania.

to do modrzewia

Gdzie napisałem,że doniosę?Jak nie pokażesz cytatu to dostaniesz życzenia świąteczne.Leszczu.

modrzewiem?

Nie,moim fiutem.

Nie przesadzacie?Takie porównanie się kwalifikuje...............do prokuratora.

Na co czekasz ? Zgłoś.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

modrzewiem?

Ja proponuje literami P, O ;-).

Edytowane przez Lech36

drzewko, od walenia w głowę jest pewna pani poseł, której nazwiska przez grzeczność nie wymienię.

Szczujnia czemu nie napiszesz?Mi nie przeszkadza jak powinna to niech się walnie.Czemu nie,jak jej pomoże.

Na co czekasz ? Zgłoś.

Bym musiał się nazywać Lechu36 lub WI

A, czyli na życzenia też mogę liczyć?

Oczywiście w stylu HWD

Bym musiał się nazywać Lechu36 lub WI

Mi takie pomysły nie przychodzą do głowy.

A to się nie kwalifikuje do prokuratury?

Możesz donieść.Przecież lubisz.

Mi takie pomysły nie przychodzą do głowy.

Pewnie już doniosłeś a tylko się tłumaczysz.
12316340_1678207192420260_3823949525070765376_n.jpg?oh=7e380bbaefd09eb387c208326d7947ff&oe=571644ED

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Przygoda dziennikarza Polsatu pod nową telewizją rządową, TV Republika:

"Wczoraj gościem TV Republika był Jarosław Kaczyński. Pojechałem z kamerą Polsatu przed wejście do stacji z nadzieją, że może uda się go nagrać. Na miejscu wchodząc do budynku w którym znajduje się też kilka innych instytucji przywitałem się z ochroną i poinformowałem po co przyjechaliśmy. Wpuszczono nas na parking i czekaliśmy na przyjazd Jarosława Kaczyńskiego. Od razu z budynku wyszli przedstawiciele TV Republika, którzy poinformowali nas o tym, że mamy opuścić teren i wezwali ochronę. Ochrona stwierdziła, że możemy być w tym miejscu i nie może nas wyprosić z parkingu póki po prostu sobie stoimy z operatorem i w dodatku niespecjalnie robimy coś złego. W tej sytuacji TV Republika wezwała policję, którą poinformowano, że nie wiadomo kim jesteśmy i nasza obecność może być niebezpieczna. Nie było wiadomo kim jesteśmy choć przyjechaliśmy służbowym oznakowanym autem, miałem w ręku mikrofon Polsatu, wszystkim się przedstawiałem i mówiłem skąd jestem, a dziennikarze z którymi rozmawiałem w jakiejś części po prostu mnie kojarzą. W tym czasie przyjechał Jarosław Kaczyński i nie odpowiedział na pytania, które mu zadawałem. Moja praca się skończyła. Porozmawialiśmy jeszcze z policją, która była dość mocno rozbawiona skałą problemu jaką się zajmują. Przyszedł też pan z ochrony, który powiedział, że rozmawiał z administratorem i w zasadzie, to jakbyśmy chcieli, to możemy dalej być.

W tej sprawie ciekawe jest w zasadzie jedno. Ci sami dziennikarze, którzy przepędzali nas, wzywali ochronę i policję sami stoją często przed Radiem Zet, Polsatem, TVN czy Telewizją Publiczną, by nagrać polityków. I mam nadzieję, że nigdy nikt ich nie będzie przepędzał, bo to naprawdę byłoby nie fair. W końcu wszyscy jesteśmy dziennikarzami, w jakiejś części się znamy i przynajmniej dotąd zawsze sobie pomagaliśmy."

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19334890,halo-policja-prosze-przyjechac-na-parking-dziennikarze-tv.html#TRNajCzytSST

Jestem Europejczykiem.

Foksiu nareszczie wkleił w avatar odpowiednie zdjecie.... dziennikarskiego idioty nijuszmatławca.

Dobre mieć własnego bohatera. BUCHCHCHCHCHCA

MatkaKurka od dawna stoi po stronie PiS - wróżę rychły koniec Jurasa, Dzidzi, Mrówki Całej, Złotych Melonów i całej tej hucpy... Nareszcie! :)

Mam też wrażenie że Woodstocku pojawią się niejakie obiektywne trudności, uniemożliwiające odbycie się imprezy. ;)

Biedny Jureczek - pójdzie z torbami! :)

A wkrótce KARNY proces, co mu Kurka zorganizował! :)

Ze strony MatkiKurki:

"w tej chwili przeciw prezesowi toczą się dwa procesy, karny przed Sądem Rejonowym w Złotoryi i cywilny przed Sądem Okręgowym w Legnicy. Dodatkowo ma na karku Jerzy O. kilka postępowań prokuratorskich i za chwilę dojdą mu kolejne postępowania plus kontrole odpowiednich instytucji."

"Czasy się zmieniły i to są bardzo ciężkie czasy dla resortowych hochsztaplerów. Za wszystko odpowiesz Jerzy O., obiecuje ci to publicznie i uroczyście!"

O ile mi wiadomo to ten prawicowy idiota który sie chowa pod iditycznym pseudo artystycznym tancerki na rurze, pieprzy bez sensu w ten sposób od kilku lat. W dodatku konfabuluje. Wiec twoje zadowolenie nie jest nawet przedwczesne, tylko zwyczalnie bezsensowne.

Chucpa to jest utrzymywanie dojarki finansowej kk w postaci radia z ryjem, która wszczyna te akcje propagandowe skierowane przeciwko swojej konkurencji do dojenia pieniędzy z darczyńców.

Gdyby juras miał swoje radio, wtedy reklama szłaby w drugą stronę.

Edytowane przez Arku

"Dojarka finansowa Kk" a ni żadna inna instytucja charytatywna Kk nie korzysta z pomocy państwa w postaci bezpłatnej i ciągłej pomocy w reklamie swojej działalności.....założę się że o tych "akcjach propagandowych" wiesz od mediów nieprzychylnych a nie ze źródła.....nie mylę się prawda? ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.