Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, jar1 napisał:

To znaczy, że dochodzimy już do bandy. Już tylko diabeł został. Jest coś jeszcze gorszego by przykryć to śmierdzące łajno pisowskiej-prawicowej zbieraniny opartej na i zorganizowanej przez służby bezpieczeństwa PRL? 

Nie da się ukryć, że to Michnik rozpoczął proceder nagrywania rozmówców bez ich wiedzy nagrywając i niszcząc Lwa Rywina. Pamiętam, jak się chwalił w Wyborczej, że kazał kupić najnowocześniejszy na rynku dyktafon cyfrowy. Za moich młodych lat pan Michnik po czymś takim trafiłby do grona osób którym nie podaje się ręki i z którymi nie utrzymuje się stosunków towarzyskich, ale ku mojemu zdumieniu wszyscy komentatorzy (z małymi wyjątkami)  uznali, że Michnik postąpił słusznie.  A potem potoczyło się to jak lawina  - wszyscy nagrywali wszystkich.  Jak dla mnie to postępowanie wyjątkowo obrzydliwe i niszczące społeczne zaufanie,

no patrz i co teraz bys zrobił bez tego nagrywania Michnika.Albo on wtedy z rywinem jak by udowodnił ze ma racje..Dalej jechalbys na tym zaufaniu wciskanym przez kurdupla?

Edytowane przez muls
1 godzinę temu, jar1 napisał:

Jest coś jeszcze gorszego by przykryć to śmierdzące łajno pisowskiej-prawicowej zbieraniny

Sfilmowane życie płciowe prezesa? HD, w technikolorze?

2 minuty temu, Pasqual napisał:

otem potoczyło się to jak lawina  - wszyscy nagrywali wszystkich.  Jak dla mnie to postępowanie wyjątkowo obrzydliwe i niszczące społeczne zaufanie,

2 godziny temu, Adalbert95 napisał:

Doprawdy? Ty chyba autentycznie uważasz, ze to forum, choćby ten wątek, kręci się wokół tego co napiszesz. Otóż się nie kręci.

Istotą każdej listy duskusyjnej jest dyskusja. O sprawach, nie piszących. Odnosniki do piszących to tylko margines pojawiający się tylko wtedy gdy uczestnicy dyskusji wypisują głupoty. Nie wypisuj głupot - nikt nie bedzie się zajmował twoją osobą, ty nie bedziesz musziął zajmować się innymi. Tym bardziej, że podobno personalnych przepychanek tak nienawidzisz. Proste to jak budowa cepa - wystarczy się stosować.

To taka twoja rada moderatora dyskusji?:)

Już wiem, że w tym wątku mądrze pisze tylko kilka osób. Przyjmuję to bez bólu.:)

To ja specjalnie dla was będę pisał głupio.:)

2 minuty temu, Pasqual napisał:

Michnik rozpoczął proceder nagrywania rozmówców bez ich wiedzy

Michnik rozpoczął proceder nagrywania propozycji korupcyjnych celem poinformowania o tym aktualnego Premiera.

1 minutę temu, jezz napisał:

będę pisał głupio

Nihil novi sub sole.

23 minuty temu, muls napisał:

no patrz i co teraz bys zrobił bez tego nagrywania Michnika.Albo on wtedy z rywinem jak by udowodnił ze ma racje..Dalej jechalbys na tym zaufaniu wciskanym przez kurdupla?

22 minuty temu, toptwenty napisał:

Michnik rozpoczął proceder nagrywania propozycji korupcyjnych celem poinformowania o tym aktualnego Premiera.

Nieważne po co to zrobił, ale do tej pory nagrywanie kogoś bez jego wiedzy nie było praktykowane (oczywiście wyjątkiem zawsze były służby specjalne)  Jeżeli nawet ktoś to robił, to starał się za wszelką cenę utrzymać to w tajemnicy - gdyby się wydało, wszyscy odsunęliby się od takiego typa  Ale jak widać tempora mutantur et nos mutamur in illis...

29 minut temu, jezz napisał:

Już wiem, że w tym wątku mądrze pisze tylko kilka osób. Przyjmuję to bez bólu.:)

Ty dzezik umiesz napisać coś na temat czy tylko wdajesz się w zaczepki personalne żeby zamulić forum?

Jestem Europejczykiem.

51 minut temu, jezz napisał:

To zależy od celu, jaki się ma. Moim, wojna, jako taka, nie jest.

Szukam zawsze bardziej tego, co łączy a nie dzieli.

Edytowane przez jar1
4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

szwindlom Prezesa winny jest Michnik.

Nie, szwindlom Michnika jest winny Michnik i jego ulubieńcy.

4 godziny temu, Bobcat napisał:

Czy w

Może zamiast wpisów ad personam, napisałbyś coś merytorycznego przez siebie samego przemyślanego.
Bez tego wychodzi ci wazelina nie tylko polityczna.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

4 minuty temu, xniwax napisał:

Nie, szwindlom Michnika jest winny Michnik i jego ulubieńcy.

To już krzyk rozpaczy. Wałęsa za mało, Tusk za mało. Została sama esencja - Żydzi. Jak Jezus i Maryja. 

Edytowane przez jar1
3 godziny temu, jar1 napisał:

Jest coś jeszcze gorszego by przykryć to śmierdzące łajno

Tak, przykryć poprzednim.

Wąłesa za mało, Tusk za mało

Za mało.
Taką macie elitę wśród ogólnego braku elit.

Z tym, że świeże

Jak przewalisz spod spodu na górę, pewnie zmienisz zdanie.
...ale się do tego nie przyznasz choćby ci nos odpadał.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

wdajesz się w zaczepki personalne

Jaruś.
Nie ładnie, tak się nie godzi tym bardziej, że samemu z kolegami to robisz.

Dobranoc!

Edytowane przez xniwax

7 minut temu, xniwax napisał:

Taką macie elitę wśród ogólnego braku elit.

A wy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To nie jest moja elita ten pan.
Pozostała ci tylko jedna kula i jeden płot. Próbuj dalej.
Tylko uważaj bo cisza nocna już.

Godzinę temu, Pasqual napisał:

Nie da się ukryć, że to Michnik rozpoczął proceder nagrywania rozmówców bez ich wiedzy nagrywając i niszcząc Lwa Rywina. Pamiętam, jak się chwalił w Wyborczej, że kazał kupić najnowocześniejszy na rynku dyktafon cyfrowy. Za moich młodych lat pan Michnik po czymś takim trafiłby do grona osób którym nie podaje się ręki i z którymi nie utrzymuje się stosunków towarzyskich, ale ku mojemu zdumieniu wszyscy komentatorzy (z małymi wyjątkami)  uznali, że Michnik postąpił słusznie.  A potem potoczyło się to jak lawina  - wszyscy nagrywali wszystkich.  Jak dla mnie to postępowanie wyjątkowo obrzydliwe i niszczące społeczne zaufanie,

A dla mnie ważniejsze jest przeciwdziałanie korupcji wszelkimi dostępnymi środkami.

2 godziny temu, Adalbert95 napisał:

Doprawdy? Ty chyba autentycznie uważasz, ze to forum, choćby ten wątek, kręci się wokół tego co napiszesz. Otóż się nie kręci.

Istotą każdej listy duskusyjnej jest dyskusja. O sprawach, nie piszących. Odnosniki do piszących to tylko margines pojawiający się tylko wtedy gdy uczestnicy dyskusji wypisują głupoty. Nie wypisuj głupot - nikt nie bedzie się zajmował twoją osobą, ty nie bedziesz musziął zajmować się innymi. Tym bardziej, że podobno personalnych przepychanek tak nienawidzisz. Proste to jak budowa cepa - wystarczy się stosować.

42 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ty dzezik umiesz napisać coś na temat czy tylko wdajesz się w zaczepki personalne żeby zamulić forum?

Wszystkie moje dzisiejsze posty jarosiu były na temat ale wasze odpowiedzi jak zwykle:)

1 minutę temu, jezz napisał:

Też mi deklaracja. Przecież robisz to przez cały czas...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

13 minut temu, xniwax napisał:

To nie jest moja elita ten pan.

Przecież żadnej elity nie masz. Wszystko to Żydzi...

51 minut temu, Pasqual napisał:

Nieważne po co to zrobił,

Ważne, to jest podstawowa sprawa. Potajemne rejestrowanie prób korupcyjnych wysokiego szczebla jest moralnie uprawnione.

Gdy będą ciebie okradać, spróbuj sfilmować zajście.

4 minuty temu, jar1 napisał:

Przecież żadnej elity nie masz

A tutejszy Maju? Lajkuje całego iksa.

1 godzinę temu, jezz napisał:

27 minut temu, jezz napisał:

Powtórz to jeszcze kilka razy. To z całą pewnością wzmocni "siłę" twojej wypowiedzi. Tylko nie za dużo bo trzeba będzie przesunąć cię z kategorii: pisuje głupoty, do kategorii: sfiksował. A porównywanie wprost i bezpośrednio z naszym nieocenionym bąbowcem, to ewidentnie nie jest komplement i powód do chluby...

59 minut temu, jar1 napisał:

Z tym, że świeże zawsze śmierdzi najbardziej.

Gorzej, to stare jak odpowiednio długo poleży zamienia ze śmierdzącego gówna, w może nie pachnący, ale jednak cenny nawóz.

58 minut temu, xniwax napisał:

Jak przewalisz spod spodu na górę, pewnie zmienisz zdanie.

Nieprawda, patrz wyżej.

To zależy od celu, jaki się ma. Moim, wojna, jako taka, nie jest.

Szukam zawsze bardziej tego, co łączy a nie dzieli.

Moim też tylko co ja na to poradzę, zwykłe wpisy z mojej strony na początku dnia ale rozmówcy robią to co zwykle,  peowski beton jest równie solidny.:)

2 godziny temu, jezz napisał:

Wszystkie moje dzisiejsze posty jarosiu były na temat ale wasze odpowiedzi jak zwykle:)

Skoro według ciebie były na temat to już lepiej pisz nie na temat.

Jestem Europejczykiem.

10 godzin temu, jar1 napisał:

Wszystko to Żydzi...

Nawet ich bozia to znienawidzony Żyd... jak tu panie żyć?! Żydzi w rządzie, przed Żydem klęczy, do Żyda zawierza, skąd ta nienawiść/niechęć do Żydów? 

Edytowane przez arkadowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Jezz postępuję zupełnie podobnie, jak tutaj:

Ukryta Zawartość

I adekwatny komentarz jednego z internautów:

"Podejrzany o fałszowanie w Sejmie mógł siedzieć od 3 lat i NIKOMU nie przeszkadzało ? Teraz odkryli aferę po 4 latach od 2014 r."

Tak samo było w przypadku afery mięsnej, którą opisywałem... Jezz pisał tylko o tym, co było lata temu, byleby nie daj boże, o aktualnych problemach i wtopach.

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.