Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, slawek.xm napisał:

a tera ile masz prowizji z tej reklamy?

Mniej niż Tobie płacą za PiS-marketing ;-).

P.S. Zauważ że wcześniej reklamowałem rumuński przemysł motoryzacyjny który właśnie przegonił polski.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak Rabiej chce mieć dziecko, to niech sobie je zrobi ze swoim partnerem. Niech wyczuje, kiedy jego chłopak ma dni płodne, niech wtedy załatwi sobie wolne u przełożonego Trzaskowskiego i niech działa od rana do wieczora.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, tomek7776 napisał:

Do wszystkich "jaśnie oswieconych Europejczyków", dewiacje seksualne do połowy lat 70-tych uznawane były za chorobę psychiczną ! Do dzisiaj trwają wśród specjalistów spory, czy nie powrócić do potwierdzonej badaniami zasady i konieczności leczenia !

Możesz podać przykłady tych specjalistów,którzy tak twierdzą.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Lech36 napisał:

Mniej niż Tobie płacą za PiS-marketing ;-).

znów wiesz o mnie więcej niz ja sam:)

nie znalazłem dotąd na forum nikogo kto odpowiadałby Twoim wyobrażeniom pis marketingowca:)

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

nie znalazłem dotąd na forum nikogo kto odpowiadałby Twoim wyobrażeniom pis marketingowca:)

Widać to tylko takie wrażenie ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość

(Konto usunięte)
28 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Dr Robert Spitzer, znany badacz psychiatra z Uniwersytetu Columbia, który był bezpośrednio zaangażowany w decyzję z 1973 r. podjętą przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne by usunąć homoseksualizm z listy chorób umysłowych, ostatnio włączył się w badania nad możliwością uzyskania zmiany. Dr Spitzer powiedział w wywiadzie: „Jestem przekonany, że wiele ludzi dokonało poważnych zmian w kierunku stania się heteroseksualistami ... uważam to za ważną wiadomość ... podchodziłem do tych badań sceptycznie. Teraz twierdzę, że te zmiany mogą być trwałe” (NARTH 2000).

Dr Paul Cameron mówił na wczorajszym spotkaniu: - Wiem, że w głębi serc myślicie sobie, że to nie może być prawdą, ale takie są fakty - mówił. - Jeśli ludzie używają części ciała odpowiedzialnej za wydalanie do stosunków seksualnych, to prowadzą naprawdę niebezpieczną grę - przestrzegał słuchaczy. Psycholog stwierdził też, że homoseksualizm to choroba psychiczna, którą można porównać z narkomanią czy uzależnieniem od nikotyny. - W dodatku bardzo trudno uleczalna, ale jest szansa takiej osobie pomóc - pozostawił nadzieję Cameron. Później posłużył się analitycznymi badaniami: - Elity, z prezydentem Obamą i całą Unią Europejską, lansują homoseksualizm jako modny sposób życia. Są głuche na wyniki badań, a przecież od tego zależą losy całej cywilizacji. Nie wiem, z czego to wynika, chyba z głupoty (…)  Raport Eveline Hooker, na podstawie, którego homoseksualizm w drodze głosowania został wykreślony ze spisu chorób w 1973 roku przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne, jest fałszywy. Nasze ostatnie badania w całości go podważają. Mam nadzieję, że tym samym rozpoczniemy na nowo poważną dyskusję o homoseksualizmie.  

Z Richardem Cohenem, prezesem International Healing Fundation w Waszyngtonie, rozmawia Katarzyna Cegielska.

Przyjechał Pan do Polski jako świadek, który chce dać świadectwo, że jest stuprocentowa szansa na wyjście z homoseksualizmu. W Polsce słyszymy obecnie z jednej strony, że homoseksualizm to nie choroba, a z drugiej, że jest uwarunkowany genetycznie. Proszę powiedzieć, czym jest homoseksualizm?

Po pierwsze, nikt nie rodzi się homoseksualistą. Wielu naukowców uważa, że orientacja płciowa dokonuje się we wczesnym dzieciństwie i zależy od kilku czynników - biologicznych, psychicznych i socjologicznych. Takiego zdania jest również Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne. A więc możemy z całą pewnością powiedzieć, że nie ma żadnych naukowych dowodów na to, że homoseksualizm jest genetyczny czy przekazywany biologicznie.

Skąd zatem wzięły się te niedorzeczne teorie?

Kampania, która wystartowała ponad 30 lat temu w Stanach Zjednoczonych, zorganizowana przez różne grupy homoseksualistów, polega na tym, by tak wpłynąć na opinię publiczną, aby społeczeństwo uwierzyło, że ludzie rodzą się jako homoseksualiści i nie mogą się zmienić. Filozofia tej kampanii jest podobna do filozofii komunizmu. Trzeba powiedzieć coś wystarczająco głośno, powtarzać wystarczająco często przez długi czas, by społeczeństwo uwierzyło w to kłamstwo.

W jaki sposób choroba homoseksualizmu zaczęła się rozwijać u Pana?

Było pięć takich czynników, które wpłynęły na to, że zacząłem w pewnym momencie odczuwać pociąg do osób tej samej płci. Po pierwsze, z powodu mojego ojca, który nie wiedział, jak wychowywać dzieci. Był bardzo apodyktyczny i między nami istniał wielki dystans. Po drugie, byłem zbyt blisko matki. Jej relacja z mężem, czyli moim ojcem, była bardzo trudna. Jako dziecko czułem jej ból. Miałem też starszego o cztery i pół roku brata. Kiedy ojciec złościł się i krzyczał na niego, brat krzyczał i bił mnie. Starałem się podjąć z nim walkę, ale był wyższy i silniejszy, więc byłem bez szans. W efekcie tego w domu panował niezdrowy układ - byłem bardzo blisko matki, a zbyt daleko od ojca, a brat znęcał się nade mną.

Edytowane przez slawek.xm

Co to są poważne zmiany w kierunku....?

tomek

Kolejny uciekinier z PiSu?

nie bylem nigdy w PIS,ale na nich zaglosuje,,,wasza to zasluga.

Ukryta Zawartość

IDZIE WIOSNA PO BIEDRONIA.

cd.jpg

Wykładowcy wychowania seksualnego w przedszkolach w Warszawie Rabieja i Biedronia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po pierwsze mój wpis nie dotyczył  ciebie ale tego zdjęcia.

Po drugie "zasada odmrożę sobie uszy na złość mamie" jest wyjątkowo głupia.Głosuj sobie na kogo chcesz,mało mnie to obchodzi.

to do tomka

Macron zwariował!!!
Uciekł z Paryża, a wojsko dostało pozwolenie na otworzenie ognia do tysięcy demonstrantów!!!

w Polsce za PO bylo podobnie,palowanie,i strzelanie do demostrantow.lewackie popluczyny tylko to potrafia,stara szkola bolszewikow.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cała Platforma Oszustów dzisiaj świętuje, cieszą się, mając nadzieję, że zamkną nam usta.
Parlament Europejski przegłosował cenzurę w internecie!

Ukryta Zawartość

bbb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyżby PiS sypnął kasą i stąd ta nadaktywność ?Zbliżają się wybory i trzeba uruchomić armię trolli.Ciągle ci sami starzy weterani.

28 minut temu, tomek7776 napisał:

Ukryta Zawartość

Uderzające podobieństwo do Prezesa. Prezes chce do Nowoczesnej?

Ukryta Zawartość

30 minut temu, tomek7776 napisał:

Macron zwariował!!!
Uciekł z Paryża, a wojsko dostało pozwolenie na otworzenie ognia do tysięcy demonstrantów!!!

w Polsce za PO bylo podobnie,palowanie,i strzelanie do demostrantow.lewackie popluczyny tylko to potrafia,stara szkola bolszewikow.

Ukryta Zawartość

A może tak - zapytaj u źródła, hę? 

Bo mieszkam o krok od tego burdelu i chętnie bym ci opowiedział, JAK to naprawdę wygląda.

A moja Kobiecinka - też by ci słówko szepnęła.

Tylko, że Ona już na wstępie by cię zyebaa okrutnie,  że informację o świecie z byle guana czerpiesz. A głos ma donośny.

Ja to dopiero mam przesr... ne s to Kobiecinko...?☹️

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

Lustraś wytłukł??

Ukryta Zawartość

wiesz,ma mi kto do uszka szeptac,mam wspaniala kobiete.takze nie proponuj mi jakichs teczowych trojkatow.zajmij sie swoja na kolacje zapros,,,

a tu wasz idol w akcji,,,,

Lech Wałęsa na swoim ostatnim wystąpieniu w Krośnie zdecydował się poruszyć temat kosmosu oraz możliwej inwazji UFO. - Na innych galaktykach są trzy poziomy rozwoju intelektualnego. My jesteśmy najniżsi - stwierdził były prezydent

W Krośnie odbyło się spotkanie w ramach Klubu Obywatelskiego. Wystąpienie na nim miał Lech Wałęsa. W jego trakcie poruszono wiele tematów, m.in. rządy PiS oraz przeszłość byłego prezydenta.

Podczas wystąpienia w Krośnie Lech Wałęsa zdecydował się jednak poruszyć temat UFO. Jego zdaniem w obliczu inwazji obcej cywilizacji na Ziemię bylibyśmy bez szans. - Wyższa cywilizacja przyjeżdża, przygląda się, "Co oni tu wyprawiają?". Jak zagrozimy destabilizacją (...) Putinem, oni nam przeszkodzą, przetną na pół, ziemia się zwinie, wszystkich nas zgniecie - stwierdził Wałęsa.

Lech Wałęsa powiedział, że obca cywilizacja "może nas tak przytrzymać pięć tysięcy lat". - Przyślą nam Adama i Ewę i od nowa znów będziemy budować świat - dodał.

Były prezydent stwierdził także, że "ludzie różne rzeczy znajdują, wykopują w kamieniach, te piramidy... no nie ma odpowiedzi, skąd to się wzięło?"

18 minut temu, tomek7776 napisał:

dol zostal po staremu,,,,

jako ze pora kolacji nie chce kolegów zniesmaczyć zębami prezesa ktore do tej pory wyglądają  ochydnie ...(na specjalne zyczenie jestem sie przemóc i to tu wrzucić )..

teraz właśnie mowia na temat tych pisdzielskich procentów szkól mających podjąć strajk (52 procent)...skad tak debilne teksty biorą ?

całkiem możliwe ze to ta sama osoba co w qrwzji za paski jest odpowiedzialna

Edytowane przez asterix1

Tomuś postanowił szczycić się swoim deficytem intelektualnym bo przecież dla PiSowca inteligencja to coś podejrzanego i wręcz wstydliwego.

57 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czyżby PiS sypnął kasą i stąd ta nadaktywność ?Zbliżają się wybory i trzeba uruchomić armię trolli.Ciągle ci sami starzy weterani.

Szkoda tylko, że tych najgłupszych przysłali. Zero szacunku dla audiofilskiej braci.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Dariusz Oko. Ksywa Ksiądz.

nie ma to jak PO KO nany karmiony mlekiem matki-wspolpracownicy SB.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

23 minuty temu, asterix1 napisał:

jako ze pora kolacji nie chce kolegów zniesmaczyć zębami prezesa ktore do tej pory wyglądają  ochydnie ...(na specjalne zyczenie jestem sie przemóc i to tu wrzucić )..

teraz właśnie mowia na temat tych pisdzielskich procentów szkól mających podjąć strajk (52 procent)...skad tak debilne teksty biorą ?

całkiem możliwe ze to ta sama osoba co w qrwzji za paski jest odpowiedzialna

Zniesmaczyć ?

Raczej zgrozą napawa mnie okoliczność,  że Kaczyński tak dba o interesy Polski i Polaków,  jak o swoje zęby!

Serdeczności Asterixie!

Piotr

7 minut temu, tomek7776 napisał:

nie ma to jak PO KO nany karmiony mlekiem matki-wspolpracownicy SB.

Może najpierw wyjaśnij żałosna PiS-owska popłuczyno propagandowa jak to się stało że zaraz po wojnie gdy żołnierze AK szli do więzień, łagrów w ZSRR i na szubienice - niejaki Rajmund Kaczyński (podobno też walczył w szeregach AK) dostał przydział na luksusowe mieszkanie zarekwirowane bohaterowi wojny 1920 roku? Takich fruktów nie doświadczali nawet ówcześni członkowie partii czy funkcjonariusze bezpieki. To kim był w strukturach bierutowskiego reżimu?

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Coś mi się zdaje że tomuś tęskni za banem.

Ewidentne nawoływanie do przemocy fizycznej.

7 godzin temu, zukzukzuk napisał:

Ja pier...ę. Wszędzie ta propaganda.

Niech oszczędzają, ale nie kosztem LUDZI.

Kolejna bulwersująca sprawa. Po zgonie faceta z bólem nogi, który przez długie godziny czekał na SORze, teraz  młoda 20-letnia kobieta, będąca w ciąży, oczekując na pomoc lekarzy, doznała udaru mózgu, czekając przez kilka godzin na pomoc lekarzy z SOR-u.

W służbie zdrowia, też jest "cudownie", a będzie jeszcze lepiej:( A Pinokio w TV pier...i i pier...i.

Pacjentów wymagających pilnej pomocy na SOR jest może 10 - 15 %, reszta to tacy, którzy przyszli żeby nie czekać w przychodni albo zostali skierowani przez lekarza POZ (szybko zrobią Panu wszystkie badania i nie będzie Pan musiał nigdzie chodzić). Gdyby SOR zajmowały się tylko nagłymi przypadkami nie byłoby tych i wielu innych tragedii. Moim zdaniem taka sytuacja  nie wynika tylko z bałaganu i braku pieniędzy, ale jest celowym działaniem władz  - stworzono system, w którym lekarze POZ muszą oszczędzać na badaniach (więc kierują ludzi na SOR),  szpitale mające Oddziały Ratunkowe  zadłużają się (sławetne nadwykonania) i będą łatwe do przejęcia za ułamek wartości, poza tym więcej ludzi umiera, zatem nie będzie trzeba płacić im emerytur, no i oczywiście można społeczeństwu pokazać jaka służba zdrowia jest paskudna i nie dawać żadnych podwyżek.  PiS tylko udoskonalił to draństwo, wszystkie partie polityczne w Polsce po 1989 roku  robiły w służbie zdrowia to samo co PiS, choć może mniej bezczelnie (raczej nie mianowali stolarza dyrektorem szpitala, jak to uczynił PiS)  W znanym mi SOR ordynatora trzeba szukać z "łapanki", podobnie jak dyżurantów, a  często na dyżurze zostaje tylko dyrektor medyczny szpitala. Pielęgniarki nie mają lepiej  - wszystkie są w wieku przedemerytalnym i nie mogą się doczekać przejścia na emeryturę  Ratownicy są młodsi, ale i oni rozglądają się za mniej obciążającą pracą. Gdyby to nie było przemyślanym planem rządzących nami łobuzów można by to nazwać obłędem. 

Biedny tomuś musi do końca miesiąca wyrobić normę bo mu kasa przepadnie. A że myślenie sprawia mu potworny ból to dla własnego bezpieczeństwa pisze coraz mniej a wkleja coraz więcej.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.