Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, Lech36 napisał:

Dostaniesz z reparacji od Niemców. Prezes tobie to załatwi. A tak przy okazji może masz jakieś informacje na jakim etapie są rozmowy dotyczące reparacji? Może to tylko taka gra propagandowa PiS pod "ciemny lud" czyli lepszy sort?

No niestety,takim bełkotem wpisujesz się w chór wszystki tych POpaprańców,którzy wyznają dewizę,że im Polsce gorzej,tym im lepiej. Żenuła. Nie ma jeszcze raportu a Ty już szydzisz i zacierasz ręce nad klęską,zamiast kibicować. Faktycznie szkoda,że nie wyemigrowałeś.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

25 minut temu, Lencoman napisał:

Poluzuj gumkę w berecie odkaszlnij i na spokojnie:250mld,nie 25

To są właśnie wydymki PIC fanbojów, ograniczonych w pojmowaniu świata do informacji z gumy balonowej. Skąd te bzdury wyssałeś, od pinokio-premiera. Przeanalizuj, jak dasz radę..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez hi_aro
12 minut temu, toptwenty napisał:

Lenco było ok 50 lat temu.

Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka

Mój L75 ciągle mi służy

2 minuty temu, hi_aro napisał:

To są właśnie PIC fanbojów, ograniczonych w pojmowaniu świata do informacji z gumy balonowej. Skąd te bzdury wyssałeś, od pinokio-premiera. Przeanalizuj, jak dasz radę..

Ukryta Zawartość

Fake news hajaro,from Russia Today a teraz TR

Ogarnij się chłopie

Ukryta Zawartość

Może napisz coś w wątkach merytorycznych o audio najpierw, bo Twoja wiarygodność na tym Forum jest zerowa, Ty opłacany od wpisów trollu. Myślisz, że jak sobie kupiłeś oldskulowego idlera, to będziesz tu ludzi po kątach rozstawiał? Do piaskownicy, baw się z kolegami hipsterami, którzy nie wiedzą co się dzieje i chłoną słowa "bardzo mądrych" starszych panów z Wawy, którzy walczą do dziś z komuną i wszystkimi dookoła. Grecy, k**wa Sparta się znaleźli...

"Tynk pożera dźwięk" 747

Ale prymitywy te pokemony forumowe hehe .
Wyjedź z kraju jeden z drugim jak nie pasuje.
Tylko kasa z budżetu i lgbt ich interesuje,niedługo trzeba będzie się tłumaczyć z normalności .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

19 minut temu, Lencoman napisał:

ake news hajaro,from Russia Today a teraz TR

Co za matołek, źródło ObserwatorFinansowy.pl, którego właścicielem jest Narodowy Bank Polski... To jak dokonasz analizy, jak potrafisz, czy Twoje wypowiedzi "ograniczają" się tylko do sloganów powielanych przez narodowych półgłówków...

7 minut temu, caleb66 napisał:

Ale prymitywy te pokemony forumowe hehe

A Ty jak PIC fanboju, już nakradłeś...Prezes daje miernym ale wiernym? Nie mieszkam w PL i nie wracam właśnie z powodu takich gimbazowych myślicieli...

Edytowane przez hi_aro

Dzień Świra

"Gdy wieczorne zgasną zorze,
Zanim głowę do snu złożę,
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi:
"dopier**lcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
Tylko mu dosrajcie proszę."

Kto ja jestem? Polak mały
Mały, zawistny i podły.
Jaki znak mój? Krwawe gały.
Oto wznoszę swoje modły
Do Boga, Marii i Syna:
"Zniszczcie tego sk***ysyna
Mego brata, sąsiada,
Tego wroga, tego gada."

"Żeby mu okradli garaż,
Żeby go zdradzała stara,
Żeby mu spalili sklep,
Żeby dostał cegłą w łeb,
Żeby mu się córka z czarnym
I w ogóle żeby miał marnie,
Żeby miał AIDS-a i raka."
Oto modlitwa Polaka."

14 minut temu, EmilioE napisał:

Może napisz coś w wątkach merytorycznych o audio najpierw, bo Twoja wiarygodność na tym Forum jest zerowa, Ty opłacany od wpisów trollu. Myślisz, że jak sobie kupiłeś oldskulowego idlera, to będziesz tu ludzi po kątach rozstawiał? Do piaskownicy, baw się z kolegami hipsterami, którzy nie wiedzą co się dzieje i chłoną słowa "bardzo mądrych" starszych panów z Wawy, którzy walczą do dziś z komuną i wszystkimi dookoła. Grecy, k**wa Sparta się znaleźli...

k**wa koń by się uśmiał. Wyluzuj bo żyła strzeli. Pisz na temat i zaakceptuj fakty a ode mnie personalnie się odfikaj.

32 minuty temu, Lencoman napisał:

Faktycznie szkoda,że nie wyemigrowałeś.

Polska by się szybciej rozwijała jakby PiS wysłać na Madagaskar a w kraju zostawić tylko takich jak ja. PiS i jego fani to ludzie liczący tylko na to że ktoś im da i zorganizuje a oni będą wybrzydzać, tacy jak ja liczą głównie na na swoją kreatywność i pracowitość. Domyślam się że też należysz do grupy w/w czekających na zrzuty.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ty się nagle pojawiłeś i fikasz do każdego! Do Ciebie personalnie piję, bo piszesz w strasznie knajackim stylu, który od razu obnaża płatnego trolla internetowego. Myślisz, że tego nie widać?

"Tynk pożera dźwięk" 747

4 minuty temu, EmilioE napisał:

Ty się nagle pojawiłeś i fikasz do każdego! Do Ciebie personalnie piję, bo piszesz w strasznie knajackim stylu, który od razu obnaża płatnego trolla internetowego. Myślisz, że tego nie widać?

Niech sobie pisze przynajmniej widać jaki jest poziom niektórych fanów PiS ?.  

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 minuty temu, EmilioE napisał:

Nagle dwa lata temu. Poziom dostosowany do ogólnego na Bocznicy,myślisz ze z takim Dżambo,zukiem czy hajaro można rozmawiać merytorycznie?kpisz? Może faktycznie niepotrzebnie naskoczyłem na Ciebie-przepraszam,tłumaczy mnie tylko przyzwyczajenie do obowiązujących tu zasad. Teraz sprawa pisania za pieniądze,zdajesz sobie sprawę z tego,że to poważny zarzut?przy odrobinie wysiłku można uznać to za pomówienie,ale mam do tego dystans,jestem tu permanentnie obrażany,jak widzisz w ustach kompletnego dyletanta zostałem właśnie matołkiem. Śmieszy mnie to,z takimi cyfrowymi bytami kończę wówczas rozmowę,szkoda bitów. To miejsce jest kompletnie nieeatrakcyjne dla płatnego trollerstwa,za mały zasięg i zero wpływu. Na koniec jeszcze raz graba,niepotrzebnie byłem dla Ciebie niemiły.

Sprzęt jaki posiadam to japońskie lampy,brytyjskie kolumny,szwajcarski gramiak,amerykańskie druty i brytyjska cyfra.

z pozdrowieniami!

Lenco,

No to w porządku, sztama! Japońskie lampy i brytolskie paczki mnie przekonują  ?

Ja jestem uczulony na takie komentarze, bo od razu się narzuca kto pisze, ale może tak się dziwnie skojarzyło z Twoim stylem.

Pozdrawiam!

Emilio

"Tynk pożera dźwięk" 747

2 minuty temu, Lencoman napisał:

Poziom dostosowany do ogólnego na Bocznicy,myślisz ze z takim Dżambo,zukiem czy hajaro można rozmawiać merytorycznie

Już guma ściśnięta PIC fanboju, jesteś w stanie wykrzesać jedno zdanie sensownego komentarza, do wykresu...czy zbyt skomplikowane...

A Ty jak PIC fanboju, już nakradłeś...Prezes daje miernym ale wiernym? Nie mieszkam w PL i nie wracam właśnie z powodu takich gimbazowych myślicieli...
Moim skromnym zdaniem to Ty jesteś miernotom :) fanboju PO ,jesteś taki mały jak mój palec mały i te teksty o gimbazie do mnie o masz ci los
Na dodatek nieudacznik bo w kraju nie chcieli to na zmywak wyemigrowal,tylko nie wracaj bo to kraj dla ludzi trochę madrzejszych od Ciebie,możesz sobie nie poradzić po co ci kolejne rozczarowanie ,no chyba że masz stragan na allegro!!
W sumie Ty wyemigrowales a reszta na co czeka
Poza tym wiesz gdzie możesz mnie cmoknac

17 minut temu, hi_aro napisał:

Już guma ściśnięta PIC fanboju, jesteś w stanie wykrzesać jedno zdanie sensownego komentarza, do wykresu...czy zbyt skomplikowane...

Na co Ty cierpisz synu?co Cię gryzie?wklejasz jakiś fotoplastikon i startujesz z kółka modelarskiego na salony?co tu mam niby analizować na tym kalejdoskopie. Poczytaj Forbes,sorry,niech Ci to ktoś przetłumaczy,tylko nie na polski,bo go nie rozumiesz a na twój.

Polski lunapark VAT dla calej Europy,jak to poczytasz a co najważniejsze zrozumiesz,to możesz grzecznie ze mną pogadać,na szarpanie za mankiet,a do tego poziomu teraz doskakujesz nie reaguję.

7 minut temu, caleb66 napisał:

Poza tym wiesz gdzie możesz mnie cmoknac

Ojojoj PIC fanboju, na czułość to sobie trzeba zasłużyć. Myślisz, że jak udało się Tobie nakraść teraz, to będzie to trwało wiecznie... 

12 minut temu, caleb66 napisał:

Na dodatek nieudacznik bo w kraju nie chcieli to na zmywak wyemigrowal,tylko nie wracaj bo to kraj dla ludzi trochę madrzejszych od Ciebie,możesz sobie nie poradzić po co ci kolejne rozczarowanie ,no chyba że masz stragan na allegro!!

Postaraj się trochę bardziej... 

Fake news hajaro,from Russia Today a teraz TR
Ogarnij się chłopie
Buhahaha. Lenco mu służy, chyba do mszy.

5 minut temu, Lencoman napisał:

Na co Ty cierpisz synu?

Na co cierpisz PIC fanboju, przeanalizuj dane NBP, jak nie potrafisz rozróżnić trzech kolorów, ta ja Tobie wyłożę. Albo się po prosty przyznaj, wykracza to poza zakres Twojego postrzegania. 

5 minut temu, Lencoman napisał:

z z kółka modelarskiego na salony

A to tekst z paczek z kościoła?

Edytowane przez hi_aro
Godzinę temu, Lencoman napisał:

Nagle dwa lata temu. Poziom dostosowany do ogólnego na Bocznicy,myślisz ze z takim Dżambo,zukiem czy hajaro można rozmawiać merytorycznie?kpisz? Może faktycznie niepotrzebnie naskoczyłem na Ciebie-przepraszam,tłumaczy mnie tylko przyzwyczajenie do obowiązujących tu zasad. Teraz sprawa pisania za pieniądze,zdajesz sobie sprawę z tego,że to poważny zarzut?przy odrobinie wysiłku można uznać to za pomówienie,ale mam do tego dystans,jestem tu permanentnie obrażany,jak widzisz w ustach kompletnego dyletanta zostałem właśnie matołkiem. Śmieszy mnie to,z takimi cyfrowymi bytami kończę wówczas rozmowę,szkoda bitów. To miejsce jest kompletnie nieeatrakcyjne dla płatnego trollerstwa,za mały zasięg i zero wpływu. Na koniec jeszcze raz graba,niepotrzebnie byłem dla Ciebie niemiły.

Sprzęt jaki posiadam to japońskie lampy,brytyjskie kolumny,szwajcarski gramiak,amerykańskie druty i brytyjska cyfra.

z pozdrowieniami!.

Przez pomyłkę  dałemlajka .

Komentarz  ?

I Pisowką mentalność

8 minut temu, dulon184 napisał:

Przez pomyłkę  dałemlajka .

Komentarz  ?

I Pisowką mentalność

Dulon,spoko wodza,przecież możesz odlajkować,nie pogniewam się. Luz i tolerancja potrzebna jest nie tylko w mechanice ?

Godzinę temu, EmilioE napisał:

No to w porządku, sztama! Japońskie lampy i brytolskie paczki mnie przekonują  ?

A mnie - nie. Posiadany sprzęt, nie ma zbyt wiele (jeśli w ogóle - coś) do tego, co w głowie. Np. - może być nawet całkiem fajny sprzęt, a w głowie sieczka...

Pomyliłem się chyba (z końcem wyścigu kolarskiego). Lenco, teraz czasówka?

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

43 minuty temu, hi_aro napisał:

Na co cierpisz PIC fanboju, przeanalizuj dane NBP, jak nie potrafisz rozróżnić trzech kolorów, ta ja Tobie wyłożę. Albo się po prosty przyznaj, wykracza to poza zakres Twojego postrzegania. 

A to tekst z paczek z kościoła?

Kierwa nieszczęsny człecze,czy do Ciebie kompletnie jak do zakutego łba nic nie dociera?co mam analizować na tej kolorowance?jakie jest tło tego wykresu? Napisałem Ci już,ale może zbyt pochopnie,bo wolno myślisz,chcesz pogadać o złodziejstwie VAT to zapoznaj się z danymi mikro(Polska)oraz makro(Europa),na to nałóż dane związane z  VATem odwróconym,przeanalizuj od 2003 roku sprzedaż stali a potem telefonów komórkowych,tylko tyle,bo nie ogarniesz ani krzty więcej i przestań pierdalić jak mały kazio bo się robisz groteskowy!

A mnie - nie. Posiadany sprzęt, nie ma zbyt wiele (jeśli w ogóle - coś) do tego, co w głowie. Np. - może być nawet całkiem fajny sprzęt, a w głowie sieczka...
Pomyliłem się chyba (z końcem wyścigu kolarskiego). Lenco, teraz czasówka?
Prawdziwy nie malowany patryjota powinien słuchać na Fonikach i Kasprzakach. Gęby mają pełne frazesów a na półkach fajans ze znienawidzonego Zachodu. Każden jeden.

Prawdziwy nie malowany patryjota powinien słuchać na Fonikach i Kasprzakach. Gęby mają pełne frazesów a na półkach fajans ze znienawidzonego Zachodu. Każden jeden.

Ale głupi wpis.

3 godziny temu, Lech36 napisał:

Dostaniesz z reparacji od Niemców. Prezes tobie to załatwi. A tak przy okazji może masz jakieś informacje na jakim etapie są rozmowy dotyczące reparacji? Może to tylko taka gra propagandowa PiS pod "ciemny lud" czyli lepszy sort?

Ten temat dla PiSowskiego matołkowatego elektoratu wyciągany jest tuż przed wyborami więc przewiduję, że pojawi się 1 września. Wcześniej PiS będzie cichy i potulny bo właśnie trwają układanki w sprawie obsady unijnych stanowisk i nie będą wkurzać Niemców.

Jestem Europejczykiem.

24 minuty temu, Lencoman napisał:

Kierwa nieszczęsny człecze,czy do Ciebie kompletnie jak do zakutego łba nic nie dociera?co mam analizować na tej kolorowance?jakie jest tło tego wykresu? Napisałem Ci już,ale może zbyt pochopnie,bo wolno myślisz,chcesz pogadać o złodziejstwie VAT to zapoznaj się z danymi mikro(Polska)oraz makro(Europa),na to nałóż dane związane z  VATem odwróconym,przeanalizuj od 2003 roku sprzedaż stali a potem telefonów komórkowych,tylko tyle,bo nie ogarniesz ani krzty więcej i przestań pierdalić jak mały kazio bo się robisz groteskowy!

Ale do kogo masz, wręcz niebywałe pretensje (jeśli dobrze zrozumiałem bełkot - patrioty zapewne)?  Do specjalistów sponsorowanych przez NBP,  którzy ten wykres stworzyli z obliczeń? Że nie porównali mikro z makrem? Napisz do nich!

Jeśli tak jest, to kolejny raz krytykujsz zawzięcie... swoich idoli. Sam nie wiesz, co wypisujesz. Taka sama dwulicowość i kłamstwo, które było w przypadku, gdy stwierdziłeś  (za PiS-em) kradzież sławnych 250 milionów zł z VAT (której to wypowiedzi, w następnym poście - błyskawicznie wyparłeś się). 

Do tego, dośc słabo (technicznie i składniowo) piszesz po polsku. Widać, żeś książek i gazet za dużo nie czytał... A jeśli się mylę, to bardzo niewiele z tego zostało w głowie.

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

16 minut temu, zukzukzuk napisał:

Ale do kogo masz, wręcz niebywałe pretensje (jeśli dobrze zrozumiałem bełkot - patrioty zapewne)?  Do specjalistów sponsorowanych przez NBP,  którzy ten wykres stworzyli z obliczeń? Że nie porównali mikro z makrem? Napisz do nich!

Jeśli tak jest, to kolejny raz krytykujsz zawzięcie... swoich idoli. Sam nie wiesz, co wypisujesz. Taka sama dwulicowość i kłamstwo, które było w przypadku, gdy stwierdziłeś  (za PiS-em) kradzież sławnych 250 milionów zł z VAT (której to wypowiedzi, w następnym poście - błyskawicznie wyparłeś się). 

Do tego, dośc słabo (technicznie i składniowo) piszesz po polsku. Widać, żeś książek i gazet za dużo nie czytał... A jeśli się mylę, to bardzo niewiele z tego zostało w głowie.

No nie uwierzę,że naczelny strażak kraju chce podyskutować na skomplikowane tematy vatowskiego złodziejstwa. Tęgi łeb rostowskiego nie podołał,ale rozumiem,że na wieczornych spotkaniach w OSP, przy bierkach,warcabach,kielonku i małosolnym,rozprawiacie o odwróconym VAT. No ale pewnie się mylę,to napisz nam tu bystrzaku,jakie to branże analizował minister Cichocki i co mu z tego wyszło? Napisz też na czym mój kraj,mowa o towarach,został najdotkliwiej okradziony? Może ja się mylę?może lepiej Ci pójdzie niż nieudolne żenienie preampów liniowego i phono,którego jako łebski ekonomista/finansista, podniosłeś cenę już po złożeniu oficjalnego ogłoszenia,śmiało Jacku

Edytowane przez Lencoman

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.