Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

No widzę, że masz problemy percepcyjne w odróżnieniu od braku problemu z bredzeniem gdzie się da i o czym się da.

Jestem Europejczykiem.

40 minut temu, Jaro_747 napisał:

Tak swoją drogą - ci esbecy to ile lat temu przestali być esbakami?

Czy może przestali być obywatelami tego kraju? Czy odebrano im prawa obywatelskie? 

A czy ja coś takiego napisałem?

Poproszę o cytat, bo zaczynasz manipulować.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

No widzę, że masz problemy percepcyjne w odróżnieniu od braku problemu z bredzeniem gdzie się da i o czym się da.

A coś w temacie dyskusji masz do powiedzenia czy tylko personalna chamowa z ciebie wypada?

Taką sobie fajną muzyczkę słuchamy przy ognichu ale mogę sobie też podyskutować. Bieszczadzki klimacik?

25 minut temu, caleb66 napisał:

Co ty dzieciaku możesz wiedzieć o komunie .

Więcej niż Ty dziadku. 

Zawsze jest mi miło gdy w moim wieku ktoś jeszcze zwraca się do mnie per "dzieciaku".

40 minut temu, asterix1 napisał:

Kolega Caleb halo czy jest on tutaj ?może  słówko  komentarza?

Jak zawsze w przypadku niewygodnych pytań będzie udawał że ich nie zauważył. Standardowe zachowanie PiS-owca.

Edytowane przez Bobcat
21 minut temu, jezz napisał:

A czy ja coś takiego napisałem?

Poproszę o cytat, bo zaczynasz manipulować.

Nie, nie napisałeś cwaniaczku. Ale jedyny problem który masz ty i Mularczyk to to, że gdzieś tam pojawili się byli esbecy. Nie, że robili coś nielegalnego, o tym nie było mowy.

No więc jak, masz coś jeszcze poza tym, że trzydzieści (a może wcześniej) lat temu byli esbekami?

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, jezz napisał:

Świetna teoria.

Na badania proponuję najpierw udać się do Norwegii albo na Island

W Norwegii i na Islandii jedzą dużo ryb to co innego. Jedna z najsilniejszych i najbardziej twórczych gospodarek świata USA opiera się na mieszaniu. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Białystok został na siłę uszczęśliwiony przez jednoczącą się nadal lewicę manifestacją poparcia dla praw i wolności. LGBTQ. Strojąc się w tęczowe piórka przyszła koalicja Razem, SLD i Wiosny może nie dostać nawet tych 8 procent ratunku. Z trzech tenorów plus jak zwykle miało coś do tam do powiedzenia. Biedroń - o swojej mamusi, Zandberg - no pasarán, a Czarzasty - atakował - tym razem PiS. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jednak wszystkich przebiła rzeczniczka SLD Anna Maria Żukowska publicznym oświadczeniem o swojej biseksualności. Mina przewodniczącego wymowna. ?

anna-maria-%C5%BCukowska.jpg 737185_264138250382369_143417902_o.jpg

Zainteresowanie konferencjami dla mediów z jej udziałem niewątpliwie wzrośnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zyzol
35 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie, nie napisałeś cwaniaczku. Ale jedyny problem który masz ty i Mularczyk to to, że gdzieś tam pojawili się byli esbecy. Nie, że robili coś nielegalnego, o tym nie było mowy.

Ty nic nie kumasz co pisałem bo ci się nawet nie chce przeczytać a plujesz jadem pokazowo.

Usta pełne miłości.?

Ale fantazję dla odmiany też masz do dupy.?

38 minut temu, Jaro_747 napisał:

No więc jak, masz coś jeszcze poza tym, że trzydzieści (a może wcześniej) lat temu byli esbekami?

Co ty bredzisz w tym upale. Czy ja w ogóle o tym pisałem Niezły manipulant z ciebie.

Był tu wcześniej taki jeden co pisał, że kogoś straszyłem sądem. Tak samo manipulował jak ty.

No to mamy jasność. Reżim urządza kolejną nagonkę na LGBT a propagandziści jawni i ukryci ochoczo mu wtórują.

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, Lech36 napisał:

W Norwegii i na Islandii jedzą dużo ryb to co innego. Jedna z najsilniejszych i najbardziej twórczych gospodarek świata USA opiera się na mieszaniu. 

Ale poruszyłeś wcześniej temat mieszania genów a nie jedzenia ryb.

To ilu jest tych Norwegów, albo jeszcze lepiej, Islandczyków?

To we Wrocławiu jest więcej mieszkańców.

Pijemy tu dziś fest ale wiem o czym piszę.

W przeciwieństwie do ciebie.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No to mamy jasność. Reżim urządza kolejną nagonkę na LGBT a propagandziści jawni i ukryci ochoczo mu wtórują.

Czy ty nie za dużo dziś przebywałeś  na słońcu.

Halo, tu forum. Pięć osób na krzyż to czyta.

I nie o tym dyskusja co zmyślasz. Ochłoń i przestań manipulować jak cztertolatek, który chce cukierka.

Tak właśnie powstaje manipulacja.

44 minuty temu, jezz napisał:

Pijemy tu dziś fest ale wiem o czym piszę.

Dobrze że jesteś z siebie zadowolony to pozytywne. 

45 minut temu, jezz napisał:

To ilu jest tych Norwegów, albo jeszcze lepiej, Islandczyków?

To we Wrocławiu jest więcej mieszkańców.

To ile jest tych Wrocławiaków?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Napisz jeszcze że reżim prześladuje wasze autorytety moralne ze biedny Kamil D. jest przetrzymywany w więzieniu za krytykowanie rządu. Do Strasburgu chyba trzeba pisać toć to łamanie praw człowieka.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ciekawe że jak napisałem o propagandzistach to Kolega jezz tak wziął to do siebie i nerwowo zareagował. A przecież on nie jest ani PiSowcem, ani propagandzistą, wie to każdy ;-).

Z jego oświadczeń.

Więc czym się tu denerwować? Wystarczy byś tak obiektywnym i bezstronnym jak do tej pory :-).

Nie tak, jak koleś powyżej który wciska reżimową propagandę niczym czopek w kształcie Morawieckiego.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Białystok został na siłę uszczęśliwiony przez jednoczącą się nadal lewicę

Bynajmniej nie na siłę. Ale prawicy się to nie mieści w głowie.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

PiS-owcy zachowują się przewidywalnie. Najpierw napiszą swój tekst przesiąknięty jadem a potem udają niewiniątka i próbują zrobić wariata z rozmówcy wmawiając że "nie jest w stanie zrozumieć tego co napisali".

Otóż to co napisali to nie są żadne erupcje intelektu i rozumie je każdy o inteligencji większej od gęsiej lub baraniej. Jest to zwykły hejt, czasami dla niepoznaki podany w bardziej eleganckim opakowaniu.

17 minut temu, caleb66 napisał:

Napisz jeszcze że reżim prześladuje wasze autorytety moralne ze biedny Kamil D. jest przetrzymywany w więzieniu za krytykowanie rządu. Do Strasburgu chyba trzeba pisać toć to łamanie praw człowieka.

Napiszę, ale nie teraz.

Co do Durczoka to wzrusza mnie jak bardzo jego losem przejęli się reżimowi propagandziści. Teraz jak widzę moda ta trafiła na forum. Najpierw postkomunistyczne przechrzty a teraz najbardziej intelektualnie ascetyczni wielbiciele Prezesa i jego szajki.

Chciałbym z równą troską pochylić nad upadkiem znanego dziennikarza ale jakoś nie potrafię. Widocznie jestem złym człowiekiem.

Jestem Europejczykiem.

No najlepiej posłać zagubionych młodych ludzi w kolorach teczy naprzeciw zaprawionym w boju skinhedom a potem płakać i pisać brednie. Kto w ogóle wydał na to zgodę .

Boże, jak ten gościu troszczy się o zagubionych młodych ludzi, o Durczoka i w ogóle!!!

Normalnie wzruszyłem się.

Jestem Europejczykiem.

15 minut temu, Bobcat napisał:

"Prezydent Białegostoku upomina Biedronia i spółkę: Miastu potrzebny jest w tej chwili spokój, wyciszenie, a nie najazd polityków

Ukryta Zawartość

Dla ciebie jest to opinia w pełni uszczęśliwionego prezydenta? Może lepiej tramwaju się czepiaj.

Może być z napisem na "s".

Ukryta Zawartość

24 minuty temu, caleb66 napisał:

Do Strasburgu chyba trzeba pisać toć to łamanie praw człowieka.

Zdaniem "mędrca" Jędraszewskiego do praw człowieka zalicza się pedofilia a skazanie przez australijski sąd kardynała za udowodnione przypadki pedofilii to "prześladowanie KK".

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Chciałbym z równą troską pochylić nad upadkiem znanego dziennikarza ale jakoś nie potrafię.

Może RPO cie wyręczy.

6 minut temu, caleb66 napisał:

No najlepiej posłać zagubionych młodych ludzi

Bynajmniej nie zagubionych. Wprost przeciwnie: bardzo świadomych, którzy nic chcą żyć w faszyzmie. Ale w niewielkich móżdżkach zwolenników prawicy to nie jest w stanie się pomieścić.

Akurat Durczoka trochę mi szkoda. No ale jak się pije, to się nie jedzie. I tyle.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

33 minuty temu, Jaro_747 napisał:

jak napisałem o propagandzistach to Kolega jezz tak wziął to do siebie i nerwowo zareagował

Uderz w stół - nożyce się odezwą.

W takich monetach się poznaje who is who.

4 minuty temu, Zyzol napisał:

Może RPO cie wyręczy.

Na razie nie ma powodu, nikt go nie ciągnął bez butów. Widocznie dla reżimu nie jest już groźny, tylko najprostszy elektorat PiS się tym podnieca.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Akurat Durczoka trochę mi szkoda. No ale jak się pije, to się nie jedzie. I tyle.

Byłoby mi go szkoda gdyby się napił i przewrócił przed knajpą na ulicy.

Ale taką beemką mógł po pijaku rozwalić autko rodziny która za 500+ jechała pierwszy raz na wakacje w góry czy nad morze. I jemu nic by się nie stało, a rodzina wylądowałaby u aniołków

Jestem Europejczykiem.

Bynajmniej nie zagubionych. Wprost przeciwnie: bardzo świadomych, którzy nic chcą żyć w faszyzmie. Ale w niewielkich móżdżkach zwolenników prawicy to nie jest w stanie się pomieścić.
Nie wszyscy homo trans bi popierają ruch lgbt,no i nikt nie każe im afiszowac się ze swoją "odmiennoscia" seksualna nikogo to nie interesuje.

5 minut temu, caleb66 napisał:

Nie wszyscy homo trans bi popierają ruch lgbt

Rozumiem że zaliczasz się do tego środowiska i znasz sprawę z pierwszej ręki.

16 minut temu, caleb66 napisał:

"odmiennoscia" seksualna nikogo to nie interesuje.

Mnie guzik interesuje i nie życzę sobie afiszowania krzyży w szkołach,  tym bardziej nie życzę sobie afiszowania ekstremistów PROLIFE ponieważ są głupi i namawiają do używania prezerwatyw które zaśmiecają środowisko. A ten który pokaże rozfragmentowany płód dostanie po mordzie...

Nie życzę sobie również, afiszowania księży w sutannach, ponieważ kojarzą mi się ze zboczonymi pedofilami i napewno pod sutanną mają ukryte sztuczne nastoletnie waginy... albo wielkie czarne dildo... 

Edytowane przez hi_aro
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.