Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Donosicielstwo to obrzydliwość.

Widzę, że mam do czynienia z idealistą. Ja dla odmiany brzydzę się trollowaniem.

****************************** (wymoderowano)

*************************** (wymoderowano)

------------------------------

Upomnienie: trollowanie. Podstawa: Netykieta pkt. 11

Nie nosisz czasem takich badejów na głowie?

A no nie-ja noszę na du.ie.

Upomnienie: trollowanie.

Podstawa: Netykieta pkt. 11

A no nie-ja noszę na du.ie.

To w temacie twoich gaci wszystko jasne.

Upomnienie: trollowanie.

Podstawa: Netykieta pkt. 11

WY czyli banda hejterów sterowana wiadomo skąd. Przegraliście. Kropka.

Dlatego dorabiają teraz własną ideologię. Bo bez względu na fakty, musi wyglądać, że sie wygrało. Nawet jeśli się przegrało. Jak komuniści z Kremla.

Oni zawsze wygrywają. Nawet jeśli są w głębokiej dupie całego Świata.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zdaniem moderacji jestem trollem. Moim zdaniem ten, kto napisał uzasadnienie nie ma najmniejszych kwalifikacji do moderowania.

"Na korytarzach TVN wrze. Wszyscy się zastanawiają, czy stacja zwolni Kamila Durczoka po serii artykułów we „Wprost”. Tygodnik zarzuca szefowi „Faktów” molestowanie i mobbing. Jak jednak dowiedział się Fakt, powołana przez stację komisja wewnętrzna nie znalazła dowodów na to, że dziennikarz molestował pracownice!"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co innego wynika z wczorajszej debaty u Lisa na żywo. Środa oświadczyła wprost, że wszyscy wiedzieli co robi Durczok, ale była zmowa milczenia. I zaden z uczestników dyskusji temu nie zaprzeczył.

Finał prac komisji będzie taki - Durczok odejdzie z TVN, a komisja potwierdzi, że molestowania nie było. Cała prawda, całą dobę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Włodzimierz

W ostatnim tygodniku "Przegląd" niepodziewany atak na nadredaktora Lisa. Dlaczego niespodziewany? Każdy, kto czyta ten tytuł wie, że nie pała on nadmierna sympatią do wszystkiego, co kojarzone jest z SLD. Tymczasem nawet "Przegląd" jego i redagowanego przez niego dla Springera "Newsweeka" napaści na kandydatkę Ogórek nie wytrzymał i nazwał je wprost "prymitywnym chamstwem". Podsumowując to tak: "Magdalena Ogórek, którą Lis wtarł podłogę, może być najmarniejszym kandydatem pod słońcem, ale przy takim Lisie to ona jest ho, ho! Wytwornie elegancka i rozumna."

Od siebie dodam, że dla mnie Lis to hrabia Potocki polskiego dziennikarstwa. Do wielu zwraca się i o wielu pisze z wyraźnym obrzydzeniem, batożąc ich do nieprzytomności swoim gotyckim językiem niby ów pierwowzór batem Tylko, czy aby jemy tez Niemcy podstawia transport do ewakuacji.

Tylko, czy aby jemy tez Niemcy podstawia transport do ewakuacji.

Jest za drobną płotką.

To tylko najmimorda zatrudniona do tresowania Polaków.

W razie czego nie załapie się na ewakuację, gdy Wolna Polska nadejdzie.

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Na twoim miejscu nie cieszył bym się tak z nadejścia wolnej Polski, wymierzą ci wtedy sprawiedliwość.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jest za drobną płotką.

To tylko najmimorda zatrudniona do tresowania Polaków.

W razie czego nie załapie się na ewakuację, gdy Wolna Polska nadejdzie.

Nigdy nic takiego nie nastąpi, tak samo, jak Afryka nie będzie kontynentem mlekiem i miodem płynącym....troszkę realizmu

Skończony Durczok wydał oświadczenie. Dla nieświadomych:

Ukryta Zawartość

Przypuszczam mimo wszystko, że "Faktów" już nie poprowadzi.

Nie byłbym taki pewien :-) W końcu w naszym kraju nie takie cuda się zdarzały ;-)

Ukryta Zawartość

Smuga cienia spowija..;-)

Na twoim miejscu nie cieszył bym się tak z nadejścia wolnej Polski, wymierzą ci wtedy sprawiedliwość.

Mylisz się!

Wtedy ja będę wymierzał sprawiedliwość. :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

nie smiesz juz ludzi pajacu.

----------------------------------

Moderacja: Atak personalny. --> Ostrzeżenie.

Podstawa: § 6. 5.a Regulaminu

Mylisz się!

Wtedy ja będę wymierzał sprawiedliwość. :)

O k**wa! To wtedy ucieknę do brata w...Irlandii/

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

O k**wa! To wtedy ucieknę do brata w...Irlandii/

Dasz radę wytrzymać w normalnym kraju? :)

Daję radę od 7 lat w Holandii to i tam wytrzymam

"Gazeta Wyborcza" za "Science" zajęła się lustracją ch*jów - przepraszam penisów.

"1. Przeciętny członek w stanie spoczynku ma 9,16 cm długości, a jego obwód to 9,31 cm

2. Przeciętny penis podczas erekcji ma 13,12 cm długości i 11,66 cm obwodu

Naukowcy odkryli też, że zaledwie u 5 na 100 mężczyzn długość penisa podczas wzwodu nie przekracza 10 cm. Podobnie jest z członkiem większym niż przeciętny - podczas erekcji penis dłuższy niż 16 cm ma 5 panów na 100. Tymczasem z rozmiaru genitaliów jest zadowolonych jedynie 55 proc. mężczyzn - podaje portal "Science"."

Ukryta Zawartość

Muszę przyznać, że ten opiniotwórczy materiał bardzo mnie podbudował. Oby tylko frustracje czytających nie odbiły przełożyły się na złośliwości.

Ukryta Zawartość

Święty Guru Lemingów w niepohamowanej żądzy Złotych Melonów połaszczył się na mieszkanie psychicznie chorej kobiety!

OHYDA!

Porzygać się idzie... :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jednostronna informacja z tendencyjnego źródła.

A może córka była podła i faktycznie matka nie chciała jej zostawić.

Tu gdzie mieszkam kobieta przepisała dom ale Ojcu Dyrektorowi i też rodzina próbuje odkręcać.

Jak będziesz miał wiedzę z pierwszej ręki, to daj znać.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Jednostronna informacja z tendencyjnego źródła.

To jest jedno z najbardziej pewnych źródeł informacji w Polsce!

Dawniej mieli motto: "my informujemy - oni kłamią!".

I to jest święta racja.

Wierzę im bez zastrzeżeń.

Co do pani,która zapisała masę spadkową na Radio Maryja - to jest zupełnie inna sprawa! To jest sprawa święta i patriotyczne i dobrze, że ludzie ją wspierają.

Natomiast zapisać coś Owsiakowi - to jak w kiblu spuścić.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

,,W 2008 roku Jadwiga Świątek-Chorąży miała napisać drugi testament. Według niego pół mieszkania miała dostać WOŚP, drugą połowę oraz część działki - fundacja Anny Dymnej. ''

,,Ostatnie 10 lat jej życia wyglądało w ten sposób, że odwróciła się od rodziny. Matka z dnia na dzień stała się osobą super wierzącą, mimo że całe życie taka nie była, znalazła się również pod wpływem sąsiadki z osiedla – powiedziała w rozmowie z „SE” pani Olga.''

Biegły z sądu orzekł jednak na niekorzyść kobiety i uznał, że pani Jadwiga w momencie spisywania drugiego testamentu miała zachowaną świadomość tego, co robi. Wobec tego uznano testament z 2008 r. za prawomocny.

Wolność Panie w decydowaniu o swojej rzeczy.

Każdym wpisem Doktorek kompromituje się coraz bardziej. A najbardziej śmieszne jest gdy ktoś z perspektywy irlandzkiego zmywaka próbuje uczyć nas patriotyzmu i jak mamy żyć.

Edytowane przez Bobcat

IL Doktorek co Ty tego Owsika tak nie lubisz? Czym Ty się właściwie zajmujesz, poza pisaniem patriotycznych pierdoletów.

Ty jesteś medyk, weterynarz czy zmywakowy. To ważne jest, bo wtedy wiemy jaki masz horyzont.

Zsynchronizujcie działania z fetkiem, bo powielacie szmaciwo niezależna.pl

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Gość Gosc

(Konto usunięte)

I po co zamiast napisać coś w temacie dyskusji, zamieszczasz tylko niewybredny atak personalny?

To ja też zapytam o Twoją tożsamość, bo widzę, ze mamy w Twoim wypadku do czynienia z klonem, który jest aktywny tylko i wyłącznie na bocznicy.

Boisz się wyrażać swoje poglądy pod prawdziwym nickiem?

I Ty pytasz kogoś o jego tożsamość i życie prywatne?

IL Doktorek co Ty tego Owsika tak nie lubisz? Czym Ty się właściwie zajmujesz, poza pisaniem patriotycznych pierdoletów.

Ty jesteś medyk, weterynarz czy zmywakowy. To ważne jest, bo wtedy wiemy jaki masz horyzont.

Zsynchronizujcie działania z fetkiem, bo powielacie szmaciwo niezależna.pl

Popieram!

Słusznie, już się skupiam. Atak personalny niezamierzony był, bo fascynuje mnie Doktor. Raz, że medyk innym razem, że na zmywaku; sami uczestnicy forum to przytaczają. Inteligentnie potrafi pisać a tu takie zaślepienie wobec Ofsika.

Poglądy swoje wyrażam, a jakże, pod prawdziwym nickiem i awatarem. A to Ty jesteś klonem, bo nie zamieściłeś swojego zdjęcia. Taki zarzut, tak samo bez sensu jak Twój.

Napisałem w "o mnie", że lampowy sprzęt mnie interesuje. Jak będę miał coś mądrego do napisania to to opublikuje w zakładkach merytorycznych.

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

Gość vasa

(Konto usunięte)

To ja też zapytam o Twoją tożsamość, bo widzę, ze mamy w Twoim wypadku do czynienia z klonem, który jest aktywny tylko i wyłącznie na bocznicy.

?

Kolego HQ.

Przypominam że szczyt Twojej aktywności to właśnie bocznica.

Nasz "Irlandczyk" jest obecny wyłącznie na bocznicy.

Znany jest też z bardzo niewybrednych ataków na innych.

A na dodatek to nie Twój wątek i nikogo zbanować nie możesz.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.