Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, slawek.xm napisał:

poza tym to stwierdzenie  jest czystym terroryzmem i z prawem jako takim nie ma wiele wspólnego

Podobnie jak z prawem jako takim nie mają nic wspólnego ustawy podpisywane przez Długopisa nocą, mianowana przez polityków KRS czy atrapa udająca TK złożona w dużej części z dublerów. Kto łamie prawo niech nie oczekuje że w stosunku do niego będzie ono przestrzegane. Takich należy pobić ich własną bronią.

"Podobno Jarosław Kaczyński, kryształowo uczciwy deweloper nie mógł zapłacić, choć bardzo chciał, bo nie było faktur wystawionych na #Srebrna. Oto jedna z nich z 14.06.2018" – napisał w środę wieczorem na Twitterze Jarosław Kurski i poinformował, że dokument zostanie ujawniony w najnowszym numerze "Gazety Wyborczej". "Teraz, cóż za ulga, będzie już można zapłacić" – dodał na koniec.

Ach ta uczciwość prezesa i prawdomówność jego przydupasów.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Gość

(Konto usunięte)
16 minut temu, Bobcat napisał:

Podobnie jak z prawem jako takim nie mają nic wspólnego ustawy podpisywane przez Długopisa nocą, mianowana przez polityków KRS czy atrapa udająca TK złożona w dużej części z dublerów. Kto łamie prawo niech nie oczekuje że w stosunku do niego będzie ono przestrzegane. Takich należy pobić ich własną bronią.

czym sie zatem rózni twoja postawa od terroryzmu?

próbujesz bronic prawa o którym nie masz pojęcia opierając się na propagandzie i sam dołączasz do tych którzy maja je w dupie

popierając postawy bezprawnych aktów de facto popierasz rebelię i terror .... czemu mnie to nie dziwi:)

Edytowane przez slawek.xm

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

próbujesz bronic prawa o którym nie masz pojęcia opierając się na propagandzie i sam dołączasz do tych którzy maja je w dupie

popierając postawy bezprawnych aktów de facto popierasz rebelię i terror .... czemu mnie to nie dziwi:)

Jakich bezprawnych aktów? Co Ty bredzisz? Procedura powołania atrapy TK była bezprawna. KRS również.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

co palisz?

Bez wspomagaczy nie da się takich głupot pisać.

PiS-owi wolno łamać prawo, ale w stosunku do PiS-u już nie? Święte krowy?

2 minuty temu, osimar napisał:

co palisz?

Bez wspomagaczy nie da się takich głupot pisać.

Cały wieczór uprawia dziś propagandowy bełkot w stylu wczesny Bierut.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Bobcat napisał:

PiS-owi wolno łamać prawo, ale w stosunku do PiS-u już nie? Święte krowy?

jesli chcesz przeprowadzic uczciwy proces nie wolno Ci postepowac jak przestępca , szkoda ze tego nie jestes w stanie zrozumieć

przecież zgodnie z obowiązującym prawem (nie trzeba niczego zmieniać) można PAD, Szydło i Ziobro postawić pod Trybunał Stanu.

Teraz, slawek.xm napisał:

jesli chcesz przeprowadzic uczciwy proces nie wolno Ci postepowac jak przestępca , szkoda ze tego nie jestes w stanie zrozumieć

"W polityce sentymentów nie ma."

Józef Stalin

Trochę obok.

W normalnym kraju, za aferę z wołowymi "leżakami", Ardanowski powinien zapłacić głową. A tymczasem, cichosza! Ani mru mru. Co więcej. Dzisiaj arogancko mówił o protestujących rolnikach. Musi mieć plecy...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

12 minut temu, zukzukzuk napisał:

Musi mieć plecy...

W państwie PiS nie musisz mieć głowy - wystarczy, że masz "odpowiednie" plecy.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

mnie nie podoba sie ,ze zapluty przydupas aaaa angeli jawny zdrajca Polski złodziej moich pieniedzy aspiruje do najwyzszego urzędu w państwie i to jest wystarczający argument by zrobic absolutnie wszystko by temu zapobiec 

No ty jesteś zwykły cebrzyk Sławciu. Cebrzyk, dzban - jak to się teraz mówi. Niestety. A potem jawny zerointeligent (bo nawet nie ćwierć)  zindoktrynowany przez reżim płacze, że ktoś mówi mu prawdę.

Prawda was wyzwoli!

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

Ależ mój drogi, oczywiście, że proces będzie uczciwy.  Jednakże, jak sam napisałeś, przepisy należy

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

odpowiednio interpretować i na tym cały czar prawa polega:)

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No ty jesteś zwykły cebrzyk Sławciu. Cebrzyk, dzban - jak to się teraz mówi. Niestety. A potem jawny zerointeligent (bo nawet nie ćwierć)  zindoktrynowany przez reżim płacze, że ktoś mówi mu prawdę.

Prawda was wyzwoli!

tak miedzy innymi wyglada merytoryczna wypowiedź załozyciela wątku zgodna regulaminem forum bez ataków personalnych i poniżania innego uzytkownika

wiwat Jaro _747 bohaterze 

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

ok taki dowód zatwierdzisz?

Nie ja, tylko prokuratura i sąd są od tego.

Edytowane przez fozzie

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, fozzie napisał:

Nie ja, tylko prokuratura i sąd są od tego.

nie pytam prokuratury ani sądu tylko ciebie osobiście pytam czy przedstawiony materiał dla ciebie jest dowodem na złodziejstwo Donalda Tuska i tylko to mnie interesuje

38 minut temu, slawek.xm napisał:

tak miedzy innymi wyglada merytoryczna wypowiedź załozyciela wątku zgodna regulaminem forum bez ataków personalnych i poniżania innego uzytkownika

Gdybyś napisał coś z sensem to odpowiedziałbym merytorycznie. Ale z szacunku dla samego siebie nie będę walczył z wydalanym przez ciebie propagandowym gównem.

Napisałeś coś ostatnio na temat i z sensem? Ja przez ostatnich kilkanaście stron nie znalazłem. Mięz zamiast się mazać weź d... w troki i wyduś z siebie jakąś myśl to wtedy pogadamy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Oglądałem dziś najpierw jakiegoś radnego PiS a później Bielana mówiących o aferze Srebrnej.

Oni naprawdę mają ludzi za kompletnych debili. Goście przecież głupi nie są, więc kłamią w żywe oczy. To po chrześcijańsku tak kłamać, przecież to grzech? Spowiadają się z tego?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

dwie wypowiedzi dotyczące 500+,

amnezja?:)

"będziemy starali się wpłynąć zarówno na policję jak i prokuraturę, a także w ramach naszych możliwości na sądy, aby możliwie natychmiast i surowo karać tych, którzy używają przemocy…”

http://gazetabaltycka.pl/promowane/skandaliczne-slowa-premiera-donald-tusk-bedzie-wplywac-na-prokurature-i-sady

6 godzin temu, slawek.xm napisał:

Nie od dziś wiadomo, że prawda boli.

7 godzin temu, slawek.xm napisał:

nie pytam prokuratury ani sądu tylko ciebie osobiście pytam czy przedstawiony materiał dla ciebie jest dowodem na złodziejstwo Donalda Tuska i tylko to mnie interesuje

Ale ja nie jestem prokuratorem. Jeżeli uważasz, że cię okradł to dlaczego jeszcze nie byłeś z tym na prokuraturze, a jęczysz tu, na forum i pytasz przypadkowych ludzi czy to dobry dowód. Bez sensu.

11 godzin temu, slawek.xm napisał:

jawny zdrajca Polski

A co z tym powyższym. Zgłosiłeś do prokuratury?

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

8 godzin temu, slawek.xm napisał:

Na razie mamy dowód tylko na to, że uparcie i nieudolnie zadajesz tendencyjne pytania.

8 godzin temu, slawek.xm napisał:

Jawnym złodziejstwem to jest finansowanie konsumpcji z deficytu budżetowego przy 5% wzroście gospodarczym.

"Człowieku, daj fakturę! - wzywał premier Mateusz Morawiecki austriackiego biznesmena oskarżającego Jarosława Kaczyńskiego o oszustwo. I faktura jest - dotarła do niej "Wyborcza". Problem w tym, że związana ze środowiskiem PiS spółka Srebrna nie chciała jej zapłacić."

Ukryta Zawartość

Opinia czytelnika:

"Bardzo mi się podoba wasza taktyka gazeto. Gońcie Ich aż sami padną. Krok po kroku. Papierek po papieru. Taśma po taśmie. Super. Ani pół kroku przed nimi, równo i uporczywie. Niech nie śpią. Niech się boją co przyniesie każdy dzień, tydzień, miesiąc. Sadyzm? Nie. Jedyny skuteczny sposób na idących w zaparte bezczelnych kłamców i manipulantów."

"Ciekawe, co Srebrna zrobiła z VAT-em odtej faktury. Czy zaksięgowała i odliczyla. Nie mogla niezaksiegowac bo faktura zostala wprowadzona w obieg.Problem jeszcze z 150 dniami. Jezeli faktura zaksiegowana i niezaplacona , to trzeba korygowac korygować deklaracje. N ale na sie wlasna komisje i wlasnego posla Horałę, wiec zamieciemy sprawe pod dywan."

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, toptwenty napisał:

Człowieku, daj fakturę! - wzywał premier Mateusz

Jakie eleganckie odzywki.  Godne premiera.  Wyraźnie pożar w burdelu narasta.

Godzinę temu, fozzie napisał:

A co z tym powyższym. Zgłosiłeś do prokuratury?

na pewno nie bo musialby tam sie zjawic z doniesiem tez na maciarewicza.Opisany, udokumentowany i wystepuje a slawus nie zauwaza.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.