Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jezz napisał:

Jak chcesz to mogę ci jeszcze raz 

Dziękuję, wystarczy.

Znajdż sobie jakiegoś chętnego pisiora:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Teraz, fox733 napisał:

Skonsultuj to ze swoim lekarzem...

Właśnie czekam na konsultację ale już wcześniej zbadali, że z rozumieniem słowa pisanego jest u mnie wszystko ok.

Forumowi psychiatrzy,  a jest tu ich spore grono, jednak nie zawsze stawiają trafną diagnozę. Możesz to skonsultować z adalbertem ale chyba jeszcze śpi, bo strasznie się biedak tu wczoraj napocił.:)

3 minuty temu, fox733 napisał:

Dziękuję, wystarczy.

Znajdż sobie jakiegoś chętnego pisiora:)

Też coś ci się myli. Chyba dawno tu nie zaglądałeś. Były tu ostatnio dwa coming outy ale to nie byłem ja.

Może odezwą się do ciebie na PW.:)  Cierpliwości.

13 minut temu, jezz napisał:

Może odezwą się do ciebie na PW.:)  Cierpliwości.

Czekam z wypiekami:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Teraz, Bobcat napisał:

Widzę że niektórzy tutaj są perfekcyjnie wytresowani do pełnienia obowiązków funkcjonariusza frontu propagandowego PiS.

Fox, źle się zamaskowałeś. Nasz forumowy Wsiewołod Władimirowicz Władimirow rozgryzł cię w try miga.

Nawet awatar ci nie pomógł.

Pamięraj, tu obowiązuje interpretacja odwrotna.:)

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
A jak dobrze pójdzie to i prezydentem.:)
PiS i wyzwania współczesnego świata?
Tak wygląda XXI wiek w wydaniu PiS:

34873ffb986d9a81dc101edeb7002a02.thumb.jpg.6a7fcc7262ffefd76ef91bc1107f12ad.jpg
Oni już mają inny problem

54eb73cb5131fef0e6c0b8a21485515d.jpg
Godzinę temu, JuG napisał:

Jest to sensacja wyssana z palca, niewiele mająca wspólnego z PiS

Ależ skąd! Szkoda tylko, że działania PiS i ich chore ustawy emerytalne + kiepski stan budżetu+ zapożyczanie się na rynkach sumuje się do tego, o czym mowa w moim poście.

A skoro jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

43 minuty temu, 747 napisał:

PiS kupił kolejnych wyborców, nie potrzebuje propagandy.

Przegraliście.

Takich wyborców można kupić w każdym sklepie z wyborcami.

4 godziny temu, 747 napisał:

PO by Wam tego nigdy nie dało.

Mnie uczyli że pieniądze dostaje się za wykonaną pracę. Pieniądze bez pracy można było dostawać w socjalizmie ale też nie wszyscy się na to łapali. PiS uczy ludzi socjalizmu i do takiego zmierzają. Jak wszystko rozdupcą to naprawa może zająć lata.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

45 minut temu, 747 napisał:

PiS kupił kolejnych wyborców, nie potrzebuje propagandy.

Przegraliście.

Wszyscy przegrali. A najbardziej nasze dzieci i wnuki.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Zbig napisał:

wyborców można kupić

Tak, co teraz z aferami, dlaczego nie są budowane wieże im Śp Lecha Kaczyńskiego, kto odpowie za to że nie generują zysków, nie dają nowych miejsc pracy, nie są wynajmowane powierzchnie ?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Lech36 napisał:

Mnie uczyli że pieniądze dostaje się za wykonaną pracę. Pieniądze bez pracy można było dostawać w socjalizmie ale też nie wszyscy się na to łapali. PiS uczy ludzi socjalizmu i do takiego zmierzają. Jak wszystko rozdupcą to naprawa może zająć lata.

Nie mozesz tego wiedzieć bo póki co jest to eksperyment dotąd niestosowany przez poprzedników

PO sprywatyzowało wszystko a kasa poszła na łatanie dziury budżetowej, co z tej prywatyzacji miałes? co mielismy my wszyscy

ale tuskowi było mało i moja nasza kasę z ofe równiez sobie wział zapomniałes?

to wole juz rozdawnictwo pisu niz złodziejstwo PO

Teraz, 747 napisał:

Tak, co teraz z aferami, dlaczego nie są budowane wieże im Śp Lecha Kaczyńskiego, kto odpowie za to że nie generują zysków, nie dają nowych miejsc pracy, nie są wynajmowane powierzchnie ?

Możesz się zgłosić na ochotnika.  PiS usilnie poszukuje nowych frajerów.

Teraz, Zbig napisał:

Możesz się zgłosić na ochotnika.  PiS usilnie poszukuje nowych frajerów.

Nieczytelny wpis - proszę o wyjaśnienie.

11 minut temu, Zbig napisał:

Takich wyborców można kupić w każdym sklepie z wyborcami.

Skoro można,, to kupują.

A w niedzielę można kupić na cepeenie.

11 minut temu, Lech36 napisał:

pieniądze dostaje się za wykonaną pracę

Niestety politycy nie potrafią pracować wytwórczo, nie rozumieją więc podstawowych zależności, mają w głowach własne mrzonki / wieże / i interesy / srebrna /.

Teraz, 747 napisał:

Niestety politycy nie potrafią pracować wytwórczo, nie rozumieją więc podstawowych zależności, mają w głowach własne mrzonki / wieże / i interesy / srebrna /.

Polityków można zrozumieć że im w głowach lęgnie się utopia, ale wyborcy powinni być bardziej pragmatyczni i tych od utopii wypieprzać a tymczasem tacy zyskują tani poklask populistycznymi ruchami. Jak długo to może działać? 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

9 minut temu, slawek.xm napisał:

złodziejstwo PO

Donald Tusk jest teraz politykiem europejskim, nie mogła jego formacja kraść, przecież ktoś by o tym wiedział i nie otrzymałby w tym wypadku takiego stanowiska.

PO niczego nie ukradła, przeciwnie jej wykradziono władzę przy pomocy afery podsłuchowej i nielegalnych nagrań kelnerów od Falenty.

PO to jest formacja tragiczna, schodząca.

13 minut temu, slawek.xm napisał:

PO sprywatyzowało wszystko a kasa poszła na łatanie dziury budżetowej, co z tej prywatyzacji miałes?

Naprawdę nie widzisz efektów prywatyzacji. W jakiej części Polski żyjesz? U mnie wszystko rozkwitło po odzyskaniu przez Polskę wolności.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Jak długo to może działać

Raczej w nieskończoność, kiedy ma się strategicznego sojusznika, który produkuje dolary.

2 minuty temu, 747 napisał:

kelnerów od Falenty.

A tymczasem Falenty nie mogą znaleźć od 6 lutego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Teraz, Lech36 napisał:

U mnie wszystko rozkwitło

U mnie nie, pisałem niedawno zabetonowali wszystko na czym mógł urosnąć kwiatek i zakwitnąć wiosną..

Rozkwitły limuzyny, spuchły..

1 minutę temu, 747 napisał:

Raczej w nieskończoność,

Socjalizm prędzej czy później upada choć rzeczywiście w Korei trzyma się wyjątkowo długo.

1 minutę temu, 747 napisał:

U mnie nie, pisałem niedawno zabetonowali wszystko na czym mógł urosnąć kwiatek i zakwitnąć wiosną..

To fakt że u mnie też wycięto mnóstwo zieleni. To chyba była decyzja komuchów z PiS. Wyglądało to makabrycznie. 

20 minut temu, Lech36 napisał:

Mnie uczyli że pieniądze dostaje się za wykonaną pracę.

Birgfellner twierdzi że Prezesa tego nie uczyli. W każdym razie myśl, że za wykonaną pracę trzeba zapłacić budzi jego zdziwienie.

W ogóle Prezes nie kojarzy ze pieniądze mają jakiś związek z pracą, nigdy w życiu nie miał takiego doświadczenia.

Stąd zapewne bierze się PiSowskie ciągotki z jednej strony do rozdawnictwa a z drugiej strony do kładzenia łapy na każdej kasie jaka jest w ich zasięgu. Pomysł, że płaca jest za pracę jest im całkowicie obcy.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Lech36 napisał:

Socjalizm prędzej czy później upada

Nie, upadki to są decyzje ludzkie, system jest domknięty, przy dzisiejszej technologii dostępie do wody, energii, automatyzacji, wszystko może trwać i trwać.

Rosja i Chiny są komunistyczne nie tylko trwają jeszcze są potęgą.

5 minut temu, 747 napisał:

:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.