Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość glazior

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Od wnuka żołnierza Wehrmachtu.

.

6 minut temu, Lech36 napisał:

PiS obiecywał 3 mln mieszkań przed poprzednią kadencją

Przed wyborami każdy coś obiecuje, nieliczni jak PIS czasem  wprowadzają  w życie .

Edytowane przez glazior

Czas odsunąć czarnych od koryta ! Polska dla Polaków !

?

Świat jest kolorowy a nie szary. !

Edytowane przez jar1
Gość glazior

(Konto usunięte)
5 minut temu, jar1 napisał:

Świat jest kolorowy a nie szary. !

Nie kolorowy, nie szary tylko piękny ...

10 minut temu, jar1 napisał:

Polska dla Polaków

Co to ?

Nadchodzi Tęczowy Marsz Niepodległości w stolicy ?

48 minut temu, glazior napisał:

Donald Tusk: Uproszczenie podatków daje ludziom większe poczucie swobody, niezależności od biurokracji państwowej, oszczędza nasz czas, ogranicza do minimum możliwość machlojek, kombinowania przy ulgach.

A to sobie wydrukuj i powieś w kiblu. Codziennie rano przyznaj, że to prawda.

Potem odwijaj papier toaletowy i licz ile podatków wprowadził twój rzont. Jak ci się skończy podetrzyj palcem.

Poniał?

50 minut temu, glazior napisał:

Na pewno mentalnie Ty nim jesteś.

Jak można być mentalnie potomkiem na pewno?

Rozwiń, chętnie poczytam co się w tej ksenofobicznej łepetynie gotuje. Ino z sensem. Jeden bombofiec już jest.

Edytowane przez klecha

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

2 godziny temu, glazior napisał:

bigniew Chlebowski: VAT zostawiamy bez zmian. Być może w przyszłości stawka podstawowa VAT zostanie obniżona z 22 proc. do 20-19 proc

a ten tuman swoj .Dwa lata termin był obiecany termin obnizki ale pic stwierdził ze sie nie da .A tuman swoje.

1 godzinę temu, glazior napisał:

nie szary tylko piękny ...

jeszcze troche i bedzie czarny glaziorek

2 godziny temu, glazior napisał:

bigniew Chlebowski: Podatek od osób prawnych 15 proc., a w perspektywie obniżenie go do 10 proc.

i co mamy obecnie glaziorek .Cos sie zmienilo po zmianie rzadu a sytuacja gospodarcza jest tak dwa razy lepsza niz wtedy.

wkleja to jak glupi juz szosty raz a minelo juz cztery lata od zmiany rzondu i nic oprocz rozdawania nie uleglo zmianie.I nie dlatego rzady Tuska padly ale wlasnie dlatego ze   nie rozdawał.

Edytowane przez muls

"Przez ostatnie osiem lat..."

Zapisał sobie na ręce to i zapomnieć ciężko. A że warto co jakiś czas walnąć mundrość...

to korzysta i samopoczucie mu rośnie.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Godzinę temu, glazior napisał:

Przed wyborami każdy coś obiecuje, nieliczni jak PIS czasem  wprowadzają  w życie .

To kiedy meldunek o zbudowaniu tych 3 mln mieszkań?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość glazior

(Konto usunięte)
56 minut temu, klecha napisał:

A to sobie wydrukuj i powieś w kiblu. Codziennie rano przyznaj, że to prawda.

Gościu walnięty jesteś , chciałeś przykład to go dostałeś.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Klecho , muls znowu chlacie od rana , nie ma to jak odwaga w płynie ...

56 minut temu, klecha napisał:

Jak można być mentalnie potomkiem na pewno?

Jesteś jajogłowym intelygenckim impotentem więc nie masz  prawa zrozumieć.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Mnie tu nie było , ja tego nie pisałem....

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Na cały lewacki zwierzyniec , czemu ja muszę to  czytać ?

Edytowane przez glazior
1 godzinę temu, glazior napisał:

nieliczni jak PIS czasem  wprowadzają  w życie .

Co wprowadzili w życie? 3 miliony mieszkań? Pomoc dla frankowiczów? Zapewnienie że prezydent nie będzie notariuszem rządu? Milion samochodów elektrycznych? 

daj sobie spokoj z gosciem .Co tydzien wkleja te same postulaty sprzed lat szkoda ze jeszcze nie SLD . Bo tez startuja.

juz pare razy dostał po lbie argumentami to znika na pare dni potem znowu wystawia ta swoja sieczke,Impregnat.

Edytowane przez muls

a tu cie rozbawie glaziorek nie sama sprawa, ale komentarzami dotyczacymi  akcji w burdelu.

Marek Kuchciński będzie pozywał za teksty o skandalu obyczajowym. "Obrzydliwe insynuacje"
Więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

snojeziorska

Andron Zamachowicz miał pozywać redaktora Tomasza Piątka. I skończyło się na "miał".

zofia.rydz

Przeciez pisowcy nie uprawiaja seksu. To wszystko klamstwa i oczernianie dobrego imienia tego pana.

fakiba

Coś musi być na rzeczy skoro zagroził pozwami

Czarek Uniewicz

Czyli Kuchciński prosi się o udostępnienie nagrania. Nie ma sprawy przed wyborami do parlamentu będzie się działo

pisowski_niedouk

A co z pozwami Antka Szmacierewicza? Kacperka Dudy? Wielkiego dewelopera?

geraldine2015

Kupuję popcorn i z niecierpliwością czekam na rozwój wypadków. Tamten, który kupiłam na sprawę sądową Macierewicz kontra Tomasz Piątek całkiem zjełczał i nie doczekał się rozprawy. Może tym razem się uda go skonsumować?

lesnojeziorska

Jurny Członek.

farsizm

Możemy sobie robić jaja, ale jeżeli to prawda, to zgwałcone zostało dziecko. Być może uprowadzone z Ukrainy. Jeżeli CBA tuszuje takie rzeczy, to może Jojo powinien wysłać do CBA policję ? Nie wiem... Albo niech harcerze się tym zajmą, bo jakie służby w państwie zostały ? Rutkowski ?

ps11111ps

Panie Kuchciński! Nie słuchasz pan Prezesa, który powiedział że PiS będzie bronił wolności w internecie?? A teraz się panu wolność wypowiedzi nie podoba? Co sie Pan teraz tak bulwersujesz? Internauci przecież są wolni i mają prawo pisać co im ślina na klawiaturę przyniesie

fakiba

Ależ proszę bardzo pozywać , dokąd sądy są wolne od Zera to pewnie guzik z tego wyjdzie

krynolinka

Będzie tak?
"Kambodża: Generał aresztowany za krytykowanie premiera w internecie".

lesnojeziorska

Wiadomość zdementowana i nazwana przez fagasów zainteresowanego "podłą, kłamliwą insynuacją", innymi słowy prawdziwa na jakieś 120%.

valentin1943

Pan Marszałek nie powinien się wyręczać Grzegżółką ale zrobić konferencję prasową i oświadczyć, że nie obcował płciowo z nieletnią Ukrainką.

chi-neng

Hahaha...hahahaa...

Ten pierwszy pachołek żoliborskiego oligarchy - dyktator marszałkowski, ma czelność twierdzić że ma „dobre imię”?
Nie mając twarzy, godności osobistej, ni honoru, liżąc 24 h /dobe zpalczywie i z rozkoszą kaczy kuper i spełniając kazdy jegogo rozkaz?!

CHyBA ‘URŻNIĘTY’ W SZTOK!

alik-w-plomieniach

Członek, trzym ryj zamknięty, bo jeszcze tę taśmę dostanie ktoś, kto zrobi z niej użytek. I będziesz machał fajfusem na pierwszej stronie Faktu czy innego Superaka.
Na miejscu Rozenka już dawno bym miał jedną kopię na pendrive w sejfie, a drugą jako draft na Youtube. Coś mi się stanie - draft leci do publikacji i wszyscy mogą sobie popatrzeć na cały majestat jaśnie pana marszałka.

zofia.rydz

Taki ogier ? ?

kaltron

"będzie stanowczo bronił swojego dobrego imienia, powagi reprezentowanego urzędu" Jak na primaaprilisowy żart słabe.

rlnd

> Nie potwierdzono opisywanych przez b. funkcjonariusza wydarzeń.
Oczywiście, że nie potwierdzono.

calmy

Nie mam nic przeciw temu aby posłowie PIS chodzili do burdelu. Przeszkadza mi robienie burdelu z mojej ojczyzny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
50 minut temu, glazior napisał:

Na cały lewacki zwierzyniec , czemu ja muszę to  czytać ?

Łącze sie w bólu z tobą

nie męcz się i innych... nie czytaj  ...

4 minuty temu, muls napisał:

Nie mam nic przeciw temu aby posłowie PIS chodzili do burdelu. Przeszkadza mi robienie burdelu z mojej ojczyzny. 

Sejm nawet  ogrodzili ...

a tutaj nasz kochany dudus znowu ma pomysl  ale nie wiadomo dla kogo dokladnie.Nie wiadomo czy tez do siebie.                                                                                                                                                                                                     Andrzej Duda zaapelował do krajowych polityków o zaprzestanie oczerniania Polski na arenie międzynarodowej. Tym samym prezydent odniósł się do wystąpienia ministra spraw zagranicznych Jacka Czaputowicza w Sejmie.
Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

41 minut temu, muls napisał:

zaapelował

Podobnie jak do Ciebie, do tamtych i tak nie dotrze, odbije się tylko od opustoszałych czach z betonu nie wiem czemu zwanych domem mózgu.

44 minuty temu, asterix1 napisał:

Sejm nawet  ogrodzili ...

To pozostałość po ciulach z POPSL.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

2 minuty temu, xniwax napisał:

Podobnie jak do Ciebie, do tamtych i tak nie dotrze, odbije się tylko od opustoszałych czach z betonu nie wiem czemu zwanych domem mózgu.

Co za poezja. Na poziomie menela spod budki z piwem.

3 minuty temu, xniwax napisał:

To pozostałość po ciulach z POPSL.

Jak zawsze kłamiesz. To u matołectwa z PiS norma. Obecne Ogrodzenie to decyzja Kuchcińskiego.

Przecie Biedroń był posłem.

29 minut temu, Bobcat napisał:

menela

Ależ sobie schlebiasz, niech Ci będzie towarzyszu komisarzu skoro ci z tym wygodnie..

29 minut temu, Bobcat napisał:

Obecne Ogrodzenie to decyzja Kuchcińskiego.

Troglodyto, ogrodzenie jest takie jak zwykle i bywa stawiane kiedy trzeba, teraz jest konieczność ochrony ułomnej umysłowo parlamentarnej lewej strony...przed nimi samymi. To obowiązek Marszałka sejmu RP. Chronić słabszych na ciele i umyśle.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wybory do europarlamentu. Jest nowy sondaż. Koalicja Europejska wyprzedza Prawo i Sprawiedliwość

guf6ffdy.png

Ukryta Zawartość

O Mareczka co nieletnią Ukrainkę gwałcil dzis sie nie będę was pytał.... i te książki palone....

Ps Rysunek  coby  wam sie po nocach śnił

Ukryta Zawartość

Obecne formy zabezpieczenia sejmu to pomysł Kuchcińskiego i są nieadekwatne do potrzeb. Ale żeby to widzieć trzeba być kimś więcej niż prawackim przygłupem. Cała głupota świata skupiła się po prawej stronie sceny politycznej.

A tymczasem na głównej stronie wiadomości BBC ze świata: 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Genesis napisał:

A tymczasem na głównej stronie wiadomości BBC ze świata: 

Ukryta Zawartość

Stajemy się pośmiewiskiem świata. Tym razem dzięki jakiemuś skretyniałemu katabasowi kontynuującemu tradycje nazizmu i bolszewizmu palenia książek.

Dobry komentarz przytoczony w tym materiale: "nie spotkałem nikogo kto by gwałcił, mordował i kradł w imię Harry Pottera. W imię Pisma Świętego - owszem".

Ukryta Zawartość

jestem pewien ze w nocy slawus nam to wszytko wyjasni i wytlumaczy jak kacper z tarasow.A bubunia wezmie w obrone idiotow w kieckach a glazior jeszcze raz klejji swoja liste zyczen i zazalen.

Edytowane przez muls
4 godziny temu, glazior napisał:

Gościu walnięty jesteś

Klecho , muls znowu chlacie od rana

Jesteś jajogłowym intelygenckim impotentem w

2 godziny temu, xniwax napisał:

odbije się tylko od opustoszałych czach z betonu nie wiem czemu zwanych domem mózgu.

po ciulach z POPSL.

Troglodyto,

ułomnej umysłowo parlamentarnej lewej strony

Ależ dziś te barany beczą... A jak unisono... Iskrówka najpewniej była by wzmóc wysiłki. A zauważyliście, że taki bek kierdla rozlega się zawsze jak ma wybuchnąć jakiś kolejny pisiarski skandal albo następna afera? To co tam Iksik twoi ulubieńcy i pracodawcy znowu zmalowali?

No cóż, wesołe sranko się kończy:

"Deficyt budżetowy po marcu sięgnął już kilku miliardów złotych - wynika z informacji money.pl. Główny powód? Spadek dynamiki wpływów z VAT. Według naszych informacji te jeszcze rosną, ale w sposób już symboliczny"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

skoro palili Pottera to powinni tez Kopciuszka:)

Pomysł księdza był taki by wierni przynieśli gadżety , które ich zdaniem sa dla nich przeszkodą , przywiązaniem, lub zniewoleniem umysłu, kązdy z ludzi sam podejmował decyzję co żle odziaływuje na jego sumienie, stąd rózne rzeczy w tym ksiązki

To co dla jednego jest złem dla kogos innego nie musi, wewnętrzna sprawa człowieka

tylko ,że mało kto to rozumie

11 minut temu, slawek.xm napisał:

skoro palili Pottera to powinni tez Kopciuszka:)

Pomysł księdza był taki by wierni przynieśli gadżety , które ich zdaniem sa dla nich przeszkodą , przywiązaniem, lub zniewoleniem umysłu, kązdy z ludzi sam podejmował decyzję co żle odziaływuje na jego sumienie, stąd rózne rzeczy w tym ksiązki

To co dla jednego jest złem dla kogos innego nie musi, wewnętrzna sprawa człowieka

tylko ,że mało kto to rozumie

a wyszło to co zawsze 

tym podobne sekciarskie zabawy proponuje w miejscach odosobnionych i bez kamer 

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

9 minut temu, slawek.xm napisał:

A jak bym przyniósł biblię, to co? Ksiądz by spalił? Sam bym podjął decyzję, różne rzeczy w tym książki bym przyniósł, krzyżyk jakiś?  Ty serio to piszesz? Wolno publicznie i bezkarnie palić książki które nam się nie podobają?

nagrywamy.com

co tam jeden... trzydziesci.

Godzinę temu, TomekL3 napisał:

Powinni przynieść krzyż.

Godzinę temu, przemak napisał:

bezkarnie palić książki które nam się nie podobają?

blad... to oni okreslaja wiec slawus tez co sie podoba.

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

omysł księdza był taki by wierni przynieśli gadżety , które ich zdaniem sa dla nich przeszkodą , przywiązaniem, lub zniewoleniem umysłu, kązdy z ludzi sam podejmował decyzję co żle odziaływuje na jego sumienie, stąd rózne rzeczy w tym ksiązki

a ty skad  wiesz jaki byl pomysl ksiedza.Czyli przyniesli to co kupli, przeczytali  a teraz spalili jak ..A dla mnie Porter jest jak biblia.jutro zglosze swietokradztwo.

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

co dla jednego jest złem dla kogos innego nie musi, wewnętrzna sprawa człowieka

a od kiedy ty taki milosierny...Wewnetrzna sprawa czlowieka.Geja tez?Rodzicow ktorzy ucza  masturbowac sie dzieci ?Nie bedziesz juz wpieprzal sie ze swoimi ksiezulkami w nie swoje sprawy?

Edytowane przez muls
43 minuty temu, Adalbert95 napisał:

To co tam Iksik twoi ulubieńcy i pracodawcy znowu zmalowali?

Nie kop leżącego, bo zacznie wołać "wesołych świąt".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.