Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, muls napisał:

tak wiec mozna bylo drzec morde ze hanba i jak tak mozna a potem zrobic to samo pomniejszajac o 25%  albo przekierowujac do innego miejsca jeszcze nie ustalonego..Tak wiec jeezik mam juz dosc twojego pie...nia  w temacie.

A co mysłałeś prostaku, przecież TK powiedział, że można. Wtedy ci to pasowało, to i teraz nie drzyj papy.;)

Mam to gdzieś, że ty masz dość. Mozesz wypłakać sie mamusi mulsiku malutki:)

Trzeba było nie pisać bzdur na ten temat wcześniej.

nie szamocz sie jeezik.Zawsze pisalem to samo i tak samo.Natomiast ty i PIC darł morde ze to napasc i kradziez.No patrz to sami kradna i zabieraja .Nie pisalem ze nie moga.Tylko ze  dra mordy jeezik razem z toba a nawet  wpakowali do glow biednym ludzia ze wzieli im 50%.I tyle jeezik.Jak masz jeszcze mało to idz do pracy a nie zyj z wierszowek.

Edytowane przez muls
2 godziny temu, muls napisał:

Moje pokolenie pamięta, że strajk to nic przyjemnego. Ani dla strajkujących, ani dla tych, którzy przez strajk cierpią niewygody – w tym przypadku głównie uczniowie i rodzice. Dlatego zawsze musi to być broń ostateczna. Ale – także w demokracjach – władza czasem szkodzi tak bardzo, że dla wspólnego dobra obywatele muszą jej przemówić do rozumu. To jest taki przypadek. Wytrzymajcie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak nauczyciele rzeczywiście powinni strajkować. Tylko szkoda że promotorem tego strajku jest ZNP- wybitnie nieudolny związek- działają od 1945 i co: wywalczyli wysokie pensje?

Ukryta Zawartość

dieu est tres fin

19 minut temu, jezz napisał:

ku, przecież TK powiedział, że można. Wtedy ci to pasowało, to i teraz nie drzyj papy.;)

wtedy mi pasowalo i teraz mi pasuje bo pieniadze sa te same  tylko gdzie indziej leza..Jeeezik..Gdzie indziej ale te same .Kapewu?A teraz znowu sie je zabierze bo zostało jeszcze 160 mld zł.kapewu?Minus 25%.Wiesz chiba co to procent.

Nie drzesz juz ......... jak wtedy bywało?

Edytowane przez muls
6 minut temu, muls napisał:

nie szamocz sie jeezik.Zawsze pisalem to samo i tak samo.Natomiast ty i PIC darł morde ze to napasc i kradziez.No patrz to sami kradna i zabieraja .Nie pisalem ze nie moga.Tylko ze  dra mordy jeezik razem z toba a nawet  wpakowali do glow biednym ludzia ze wzieli im 50%.I tyle eeezik.Jak masz jeszcze mało to idz do pracy a nie zyj z wierszowek.

Uważaj bo strasznie się napinasz krypttopisowcu a w twoim wieku to się może źle skończyć.:)

A, czyli mogą, to i teraz mogą. 

Ja też pisałem cały czas to samo.

Ty jeszcze pisałeś, bo tak ci w gazecie napisali, że w OFE nie było żadnych pieniędzy. Geniusz rynku kapirałowego z ciebie.

Teraz, jezz napisał:

szcze pisałeś, bo tak ci w gazecie napisali, że w OFE nie było żadnych pieniędzy. Geniusz rynku kapirałowego z

jeeezik jako naczelnego idiote na forum wypada cie tylko pozegnac.

5 minut temu, muls napisał:

jeeezik jako naczelnego idiote na forum wypada cie tylko pozegnac.

Jeszcze masz coś do powiedzenia tępaku na temat rozmontowania OFE, czy tyle co wyczytasz  w gazetach?

Tak, w zusie lezą pieniądze, aż tam dostają odleżyn od tego leżenia.

10 minut temu, muls napisał:

zegnac

To się możesz jak cię proboszcz odwiedzi.

1 godzinę temu, sterreydon napisał:

k nauczyciele rzeczywiście powinni strajkować. Tylko szkoda że promotorem tego strajku jest ZNP- wybitnie nieudolny związek- działają od 1945 i co: wywalczyli wysokie pensje?

Broniarz powiedzial szydlo ze on moze zniknac a ona niech gada z wszystkimi albo z kazdym nauczycielem osobno.Podwyzki przypuszczalnie bylyby nadal zamrozone gdyby nie  pieniadze na wszystkich w tym na koze i  reszte.Masz dyndało to na co sobie zapracowales....jak to mowia.

Obecnym tu PiS-owskim baranom do poczytania:

Ukryta Zawartość

Warsztat pracy nowoczesny - metody żywcem przejęte z klasyki komunizmu. Towarzysz Żdanow wiecznie żywy. I jakich ma pojętnych uczniów...

Ukryta Zawartość

Ale na ławeczki "niepodległości" pinięndze byli... 

Ukryta Zawartość

"Ławki niepodległości od początku budziły kontrowersje. Ze względu na swoją cenę i projekt, który nie wszystkim przypadł do gustu. Niektóre z nich zaczęły się psuć już pod koniec grudnia. "

Ukryta Zawartość

I jeszcze coś na temat pracy frontu propagandy reżimu:

Ukryta Zawartość

Aż dziw bierze że Twitter tej hołoty nie zablokuje.

Ukryta Zawartość

5 godzin temu, Bobcat napisał:

Obowiązki służbowe. Taka praca. Służba nie drużba.

Napisałeś, żal mi ciebie....tak dzień w dzień, ani chwili spoczynku.  :)

4 godziny temu, Bobcat napisał:

Powinieneś częściej spoglądać w lustro. W zależności od dnia zobaczysz tam leszcza, kundelka, świnię, barana lub osła. 

Popatrz przez okno tam zobaczysz innych, normalnych ludzi.....rozumiem że codzienne seanse w tym temacie powodują że twe lustrzane odbicie może tak odbiegać od normy, rozumiem i szczerze współczuję. Nie mam z tym problemu tak jak nie mam potrzeby gówniarskiego prześcigania się w chamstwie jakie tu kwitnie.

Specjalnie dla ciebie po raz drugi, bo widzę że jak zwykle nie dotarło - EOT!!!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

3 minuty temu, Maju napisał:

Nie mam z tym problemu tak jak nie mam potrzeby gówniarskiego prześcigania się w chamstwie jakie tu kwitnie.

Radzi nieradzi musieliśmy dostosować się do poziomu zaproponowanego przez Waszą stronę.

30 minut temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Z komentarzy pod tekstem:

"To nic nowego. Podobną propagandę w rządowym wykonaniu widzimy często. Kaczyzm rzucił hasło swoim przydupasom do szczucia. Pis to kontynuacja systemu bolszewickiego i pełnymi garściami czerpią wzorce z tamtego okresu."

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 godziny temu, sterreydon napisał:

wywalczyli wysokie pensje?

Właśnie zaczęli i ten tysiąc wyrwą. A zaraz potem do wyrywania zabiorą się inni. I trzeba będzie naobiecywaną kiełbasę wyborczą odszczekać. Nie będzie kiełbasy - nie będzie nawet najmniejszych szans na utrzymanie władzy przez pisiarstwo. Ach jak mi przykro...

Nie wiem z czego się cieszysz?W tym układzie PiS nie ma większości i nie może samodzielnie rządzić.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie wiem z czego się cieszysz?W tym układzie PiS nie ma większości.

tak dla przypomnienia

"Według ostatecznych wyników wyborów parlamentarnych 2015 Prawo i Sprawiedliwość otrzymało 37,58 procent głosów, Platforma Obywatelska 24,09 procent, komitet wyborczy Kukiz'15 8,81 procent, .Nowoczesna 7,69 procent głosów, Zjednoczona Lewica 7,55 procent, Polskie Stronnictwo Ludowe 5,13 procent, KORWiN 4,76 procent, a Partia Razem 3,62 procent."

24 minuty temu, slawek.xm napisał:

haha-hahaha -ahahaha- ha-haha!

Przysłowia są mądrością narodów.

"Ten się śmieje kto się śmieje ostatni".

no co slawus ty masz ten talent ze nawet dwa miesiace tlumaczenia nic w twoim przypadku nie da.Efekt wyborow slawus tez nie ma znaczenia.Jak wygra PIC masz przesrane i jak wygra PO masz przesrane o ile nie odwolaja tej mitomanii..Nie wiem czy slawus dotarło do ciebie ze teraz juz zawsze masz przesrane.Ale zawsze mozesz powiedziec ze moje gowno jest lepsze. A najlepsze jak ci albo tamci ogranicza ci emeryturke do polowy.bo taka bedzie potrzeba chwili jak w Grecji.I ja bede glosowal za obnizeniem slawus specjalnie dla ciebie.

Edytowane przez muls
2 godziny temu, Bobcat napisał:

Żdanow wiecznie żywy. I jakich ma pojętnych uczniów...

Ten znowu po seansie ze Żdanowem.
Miszcz i jego uczeń.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

e pis.....kaj stary dewocie

ale slawus to z dobroci serca.Idioci musza schodzic  madrzejsi bo pan bog nie lubi idiotow.Przypomina mu to wypadek przy pracy.

Edytowane przez muls
2 minuty temu, xniwax napisał:

Ten znowu po seansie ze Żdanowem.
Miszcz i jego uczeń.

Coś ci się znowu pokićkało. To twoja jest wierną kontynuatorem dzieła wymienionego.

34 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

PiS nie ma większości i nie może samodzielnie rządzić.

Może, rozszerzając koalicję, przecież teraz też by nie miał, gdyby nie tworzył kolacji.
Tak Wojciechu zagubiłeś się gdzieś kiedyś.
Poza tym PSL na granicy ubóstwa w procentach, pozostaje tylko "Wiosna-jesienią" i Platforma Obciachu.
Tu raczej nie dojdzie do koalicji, przecież Schettino nie odda ani premierostwa, ani tym bardziej prezydentury, małżeństwu Śmiszek-Biedroń.
Generalnie jakaś taka polityczna trzecia płeć.
Biedny Tusk, tyle tyłków się pcha, a białej kobyły, jak nie ma tak nie ma.

Edytowane przez xniwax

42 minuty temu, slawek.xm napisał:

haha-hahaha -ahahaha- ha-haha!

Ten sam Super Ekspres przed wyborami samorządowymi "wieszczył" poparcie w sejmikach dla pisiołków na poziomie 45% i większość prezydentów. A było 32 i żadnego prezydenta w dużych miastach. Mówi ci to coś?

4 minuty temu, Adalbert95 napisał:

rezydentów. A było 32 i żadnego prezydenta w dużych miastach. Mówi ci to coś?

wobec go..na ktore sie na niego wali musi sobie jakos poprawic ..notowania.Bo jak tu zyc panie premierze w takim szambie.

Edytowane przez muls
7 minut temu, Bobcat napisał:

dzieła

Jakiego dzieła uczniu Żdanowa.
Nie siej tu bolszewi Bobcat.

11 minut temu, xniwax napisał:

Poza tym PSL na granicy ubóstwa w procentach, pozostaje tylko "Wiosna-jesienią" i Platforma Obciachu.

Wystarczy by pisarzy najpierw pogonić od władzy, a potem już z Tuskiem jako prezydentem powsadzać. Już możesz zacząć zbierać niepsujące się wiktuały do paczek. Bo kto jak kto, ale Ty - pisiarz z przekonania i zamiłowania będziesz przecież swoim idolom wysyłał paczki do pierdli...

Edytowane przez Adalbert95
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.