Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

PiS to komuchy przecież. I mądrzy ludzie to widzą. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Posłuchaj Krynico Mądrości co Michalkiewicz mówi o twoich Panach. I fakt, jeden raz się zgodzimy - Stanisław Michalkiewicz to mądry gość.

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

23 minuty temu, matoole napisał:

Tuski i jego ekipa doprowadziły firmę na skraj upadku.

Jak można, w jaki sposób?

Dobre to wino, wszyscy lubią i piją, potem rzygają.

26 minut temu, matoole napisał:

Reszty nie skomentuję ,bo zacząłeś posta rozsądnie i obiektywnie ,a zakończyłeś ...

Poczekajmy co powie już prawie była minister od beczki bez dna....

17 minut temu, matoole napisał:

będziesz zapierda*ł w niedzielę.

Znajoma z Kauflandu opowiadała, że ludzie się "bili" o pracę w niedzielę.

Teraz nie ma o co.

?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

5 minut temu, matoole napisał:

Stanisław Michalkiewicz to mądry gość.

Michalkiewicz? Wolne żarty.

Edytowane przez Bobcat
9 minut temu, matoole napisał:

Posłuchaj Krynico Mądrości co Michalkiewicz mówi o twoich Panach. I fakt, jeden raz się zgodzimy - Stanisław Michalkiewicz to mądry gość.

Różnica między nami polega na tym, ze ja nie mam nad sobą żadnych "panów" i żadnego nie muszę więc bronić ani się kłaniać i lizać dupy. Jedynie nie toleruję buractwa, niezależnie z lewa, prawa czy środka.  Tak jak karaluchów w swoim domu. 

Jedno jest pewne, ze PiS już nie jest na prawo, tę pozycję stracił i wątpię, by odbudował. Zawsze zresztą był komunistyczny, zbudowany przez byłe służby SB prlu. I żadne różańce w ręku tego nie zmienią. 

Edytowane przez jar1
8 minut temu, matoole napisał:

Stanisław Michalkiewicz to mądry gość.

???

Doprawdy?

Mamy tego samego debila na myśl? Mnie przychodzi ten od Arbeit macht frei czy miliona za rękę pod spódniczką.

Jeżeli tak, to czystego sumienia życzę.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

47 minut temu, matoole napisał:

Ja to wiem, ale nie zanosi się na powrót Ryżego i bandy złodziei,

Złodzieje to teraz grabią ten kraj w sposób całkowicie bezkarny. Oj zapomniałem, im się należy i oni nie kradną tylko sobie biorą. Nie można im nic zrobić bo prawo już sobie podporządkowali. Na pewno zaprowadzi to co niektórych Polaków do bogactwa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

28 minut temu, matoole napisał:
41 minut temu, Zbig napisał:

Co za idiotyzm. Specjalnie dla ciebie stworzę, jakiś niewymagający zbytniej lotności, etat i będziesz zapierda*ł w niedzielę.

Nie stać Cię na mnie.  Co pozwala szczęśliwie zakończyć temat nie podlegający dyskusji i uniknąć straty czasu.

11 minut temu, Bobcat napisał:

Michalkiewicz? Wolne żarty.

To w końcu uzgodnijcie na zebraniu egzekutywy, czy Michalkiewicz jest mądry, czy nie. Taka rozbieżność poglądów nie jest po linii KC ?

2 minuty temu, matoole napisał:

To w końcu uzgodnijcie na zebraniu egzekutywy, czy Michalkiewicz jest mądry, czy nie. Taka rozbieżność poglądów nie jest po linii KC ?

A najciekawsze, ze jeszcze wczoraj bobik gadal dokladnie to samo co Michalkiewicz(patrz ostatni obrazek). Dzisiaj juz jest dla niego glupi.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

9 minut temu, klecha napisał:

Doprawdy?

Mamy tego samego debila na myśl?

No Wy towarzyszu macie innych Piewców Madrości

To w końcu uzgodnijcie na zebraniu egzekutywy, czy Michalkiewicz jest mądry, czy nie.

Może jest głupio mądry. Zdarzają mu się przebłyski mądrości, ale rzadko. Egzekutywa to raczej w PiS, maszynka do głosowania też.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Zdarzają mu się przebłyski mądrości, ale rzadko

No oczywiscie, jak klepie po twojej mysli to jest madry, jak klepie nie po twojej mysli to jest glupi.

Tak to mniej wiecej dziala z wieloma madralami.

To co mojsze to madre, to co nie mojsze to glupie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

5 minut temu, bubusia napisał:

A najciekawsze, ze jeszcze wczoraj bobik gadal dokladnie to samo co Michalkiewicz(patrz ostatni obrazek). Dzisiaj juz jest dla niego glupi.

Ja zawsze podejrzewałem, że w tej Ichniej, lemingowej logice kryje się podstępnie schizofrenia. Nic nie mówiłem bo z natury jestem grzeczny ?

Edytowane przez matoole

Teraz, bubusia napisał:

No oczywiscie, jak klepie po twojej mysli to jest madry, jak klepie nie po twojej mysli to jest glupi.

Przywracanie socjalizmu w Polsce i kibicowanie temu to na pewno nie jest przejaw mądrości.

Lewactwo zalewa Polskę. 

Resortowe dzieci obecnie w  PiS są teraz przy korycie. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, matoole napisał:

Ja zawsze podejrzewałem, że w tej Ichniej, lemingowej logice kryje się podstępnie schizofrenia.

Schizofreników to raczej szukałbym w szeregach PiS. Już "śledztwo" w sprawie "zamachu" smoleńskiego na to wskazuje i miesięcznice kultywowane latami. 

Edytowane przez Lech36

1 minutę temu, jar1 napisał:

Lewactwo zalewa Polskę. 

Resortowe dzieci obecnie w  PiS są teraz przy korycie. 

Ukryta Zawartość

A gdzie ci z 2giej strony, Millery, Cimoszewicze itd itp.

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, bubusia napisał:

Nawrócili się, ci z tych powyższych zdjęć pomagają Prezesowi przywracać komunę, są znacznie groźniejsi niż ci po drugiej stronie.

Nawrócili się

dobre, dobre

?

widac nawrocili sie tak jak Piotrowicz

?

patrz, jednak komuch moze sie nawrocic.

?

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

Mam ich w takim samym poważaniu. To nie moja bajka. Choć oni przynajmniej nie twierdzą , ze walczą z komuną i lewactwem. 

Już "śledztwo" w sprawie "zamachu" smoleńskiego na to wskazuje. 

Dobrze chociaż ,że mieszkam w kraju ,które prowadzi śledztwo, podczas którego zginęli jego obywatele. Poprzednicy przyjęli rozkaz od Naczelnego Zwierzchnika Putina, że: " nic się nie stało i sprawę odpuścić! ". Rozkaz wykonano. Taka to była ta poprzednia władza - zawsze na kolanach i głowa nisko.

1 minutę temu, jar1 napisał:

Mam ich w takim samym poważaniu. To nie moja bajka. Choć oni przynajmniej nie twierdzą , ze walczą z komuną i lewactwem. 

Twierdza, przeciez sie nawrocili

?

37 minut temu, klecha napisał:

Znajoma z Kauflandu opowiadała, że ludzie się "bili" o pracę w niedzielę.

Jasne?

A ten tez jest dobry, zawodowy żołnierz w PRLu , w PZPR a wielki prawicowy biznesmen ?

Ukryta Zawartość

marek_jakubiak_pzpr_wniosek_paszportowy_nczas.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, jezz napisał:

Jasne?

Kijami

?

3 minuty temu, matoole napisał:

Dobrze chociaż ,że mieszkam w kraju ,które prowadzi śledztwo, podczas którego zginęli jego obywatele. Poprzednicy przyjęli rozkaz od Naczelnego Zwierzchnika Putina, że: " nic się nie stało i sprawę odpuścić! ". Rozkaz wykonano. Taka to była ta poprzednia władza - zawsze na kolanach i głowa nisko.

Śledztwo w sprawie tej katastrofy już powinno się zakończyć dawno. Nie ma w nim żadnych wątpliwości. Tylko ludzie z wypranymi mózgami takie jeszcze mają, ale wiadomo w praniu wszystko się kurczy. Ciągnięcie tego śledztwa to tylko po to żeby można było kontynuować pranie mózgów ciemnogrodzian. 

2 minuty temu, jar1 napisał:

A ten tez jest dobry, zawodowy żołnierz w PRLu , w PZPR a wielki prawicowy biznesmen

Rozumiem,że jak zaczną odbierać emerytury byłym zawodowym żołnierzom to nie będziesz się snuł po ulicach z okrzykiem KON-STY-TU-CJA ,jak w przypadku obrony SB-ków ? W PZPR były miliony Polaków -takie realia, ale aparatczycy to inny kaliber i głosowanie na takie mendy ci nie przeszkadza.

Śledztwo w sprawie tej katastrofy już powinno się zakończyć dawno. Nie ma w nim żadnych wątpliwości.

No pewnie,ze nie ma. Przecież Putin to powiedział. ?

głosowanie na takie mendy ci nie przeszkadza.

Ależ przeszkadza i tego nie robię. W przeciwieństwie do wyborców PiS. ?

Teraz, jar1 napisał:

Ależ przeszkadza i tego nie robię

Czyli co? Głos oddany na waginę na sztandarze.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.