Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry przyklad z tymi plciami. I to ma nie byc zadna ideologia. Wieloplciowosc i jej wybor. Kulturowe uksztaltowanie plci.  Sami se beda plec wybierac, dobre. Do tego feminizm i zrownanie plci. Baba moze co chlop a chlop co baba. Niedlugo kaza facetom rodzic-kwestia rozwoju medycyny. I to nie jest ideologia, hehe

5 latek bedzie decydowal czy jest chlopcem, czy dziewczynka, a moze nawet jest chomikiem. Kwestia wyboru i tego co mu sie w glowie urodzi.

Co do obrazka powyzej, to wlasnie caly czas jest przedmurzem, bo zdecydowanie kaze wypierd...  obszczymurom. Takze, cos sie popierd... rysownikowi:)

No Bobik, dawaj cos o tym wpisie i czego on dowodzi, hehe

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Kler nie podważa istniejących norm,obyczajów i praw,kler to nie płeć. Do kleru należy 90% społeczeństwa polskiego

Duchowieństwo, inaczej kler (łac. clerus, z gr. kléros) – ogół duchownych danego Kościoła lub wspólnoty religijnej.

Duchowieństwo, inaczej kler (łac. clerus, z gr. kléros) – ogół duchownych danego Kościoła lub wspólnoty religijnej.
Czy w tej definicji jest coś o 32 plciach .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

54 minuty temu, Sine Metu napisał:

Kolejny koment od czapy, koles wyzej pisze o tym co robi kler(lub czego nie robi)a ten wrzuca mu definicje kleru. Nastepny lajkuje(zreszta ten tylko lajkuje), a jeszcze jeden probuje zablysnac natarciem.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Kolejny debil, ale nie, nie ma zadnej ofensywy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) obraz.png

obraz.png

obraz.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

20 godzin temu, jar1 napisał:

Idealny tatuś

Ukryta Zawartość

Tępy jak imadło, przynajmniej tak mu z oczu patrzy.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, seniortelefono napisał:

Dwutiktakowcy w natarciu.

Ale czego od nich można oczekiwać? Robią bezwiednie to co im system każe. To nie ich wina tylko natury, która poskąpiła im inteligencji.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale czego od nich można oczekiwać? Robią bezwiednie to co im system każe. To nie ich wina tylko natury, która poskąpiła im inteligencji.
Poza 32 plciami człowiek nie wymyślił niczego czego nie byłoby w naturze od milionów lat,także z ta inteligencją nie przesadzal bym .

Człowiek nigdy niczego nie wymyślił tylko odkrywa naturę. Iloraz inteligencji określa tylko zdolność jednostki do poznania natury rzeczy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

2 godziny temu, bubusia napisał:

Kolejny debil, ale nie, nie ma zadnej ofensywy.

On tylko działa jak płachta na debili wywabiając ich z ukrycia. Jak widać udaje się.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Lech36 napisał:

Tępy jak imadło, przynajmniej tak mu z oczu patrzy.

albo wyjątkowy sk***iel - a nuż ktoś walnie kamieniem w mojego dzieciaka, to zrobię rozróbę przeciwko gejom

Wyjaśniono pokrętnie skąd się wzięły pieniądze na 500+.
A ja głupi myślałem, że zostały dodrukowane. 

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

Ukryta Zawartość

PiS jako opozycja dwukrotnie składał wniosek do Sejmu o zniesienie idiotycznego obowiązku jazdy aut z włączonymi światłami - oczywiście bez skutku.
Teraz jak są u władzy nie robią nic w tym kierunku. 
Wiadomo dlaczego - bo to przynosi ogromne dochody do budżetu Państwa, które można rozdzielać wg. własnych potrzeb...np. na loty Kuchcńskiego, albo wcześniej Szydło. ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez soundchaser
68691976_1448067311999875_2568474332309225472_n.png?_nc_cat=111&_nc_oc=AQmAFP69fG_X5uJfmdJ1VOv-xi-lB5a7ogv3kBvhosIhRrLCK0L2Ja_CTJJogCJvSBw&_nc_ht=scontent.flcj1-1.fna&oh=968a85df9ea96b266b07c722feb29b5a&oe=5DC7A098
Dobra zmiana. Tak pracują "fachowcy" PiS.
Może napisz o wynikach finansowych lotu i innych spółek skarbu państwa które dziś by nie istniały gdyby nie dobra zmiana,napisz tez o odkupieniu od Szwedów spółek o strategicznym znaczeniu dla państwa które sprzedali platfusy a odkupił PiS np byly Vattenfall a obecnie PGNiG

13 minut temu, caleb66 napisał:

Może napisz o wynikach finansowych lotu i innych spółek skarbu państwa które dziś by nie istniały gdyby nie dobra zmiana,napisz tez o odkupieniu od Szwedów spółek o strategicznym znaczeniu dla państwa które sprzedali platfusy a odkupił PiS np byly Vattenfall a obecnie PGNiG

Dlaczego ja mam o tym pisać? Napisz Ty i przedstaw wiarygodne dane.
Ocenimy czy to fakty, czy fake news.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

On tylko działa jak płachta na debili wywabiając ich z ukrycia. Jak widać udaje się.

Dokladnie jak Jedraszewski. Nie jeden debil sie ujawnil. Ty chyba tez wyplynales.

Edytowane przez bubusia

Tłumaczyłem ci to, ale wyraźnie widać, że jesteś zbyt ograniczony (najłagodniejsze określenie jakie znalazłem) żeby pojąć w czym rzecz.

Jestem Europejczykiem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Czy w tej definicji jest coś o 32 plciach .

„Do kleru należy 90% społeczeństwa polskiego”

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Tłumaczyłem ci to, ale wyraźnie widać, że jesteś zbyt ograniczony (najłagodniejsze określenie jakie znalazłem) żeby pojąć w czym rzecz.

Zagarniaja cala przestrzen, flaga, symbole kk, polska walczaca, marsze tam gdzie ich nigdy nie bylo, proby rzekomej edukacji, wszedzie tecza, ale dla niektorych to za malo, zeby zrozumiec ofensywe. Dla nich wszystko wina Pisu.

Teraz rozumiesz co to jest ograniczenie.

4 godziny temu, Sine Metu napisał:

„Do kleru należy 90% społeczeństwa polskiego” emoji14.png

A ty czym sie jarasz, ze koles pomylil kler z iloscia ochrzszczonych, czyli nalezacych formalnie do kk?

Boli was ten chrzest, pretensje kierowac do rodzicow.

Edytowane przez bubusia

29 minut temu, Meloman napisał:

Ciekawostka:

Ukryta Zawartość

Niesamowite.

Mogę zacytować fragment wcześniejszego mojego postu:

W dniu 30.07.2019 o 09:53, fozzie napisał:

Badzo jestem ciekaw co tam jest na tych listach, że oni tak bardzo bronią się przed ich ujawnieniem. Im bardziej się bronią, tym bardziej jestem ciekaw.

Ukryta Zawartość

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

9 godzin temu, caleb66 napisał:

napisz tez o odkupieniu od Szwedów spółek o strategicznym znaczeniu dla państwa które sprzedali platfusy a odkupił PiS np byly Vattenfall a obecnie PGNiG

Napisz o odkupieniu przez PiS spółek, które sam wcześniej sprzedał zagranicę?

Ja mam wszystko gdzieś,dokąd moja kabza jest regularnie nabijana nie mam nic przeciwko PiS,nie obchodzi mnie opinia frustratów i nieudaczników którym jest źle bo niepotrafia sobie poradzić i zwalaja wszystko na PiS,jak ktoś jest zerem to władza nie wiele tu zmieni,mi jest dobrze a wam nie musi nic mnie to nie obchodzi,lgbt też mi wisi dokąd nie wejdą mi w drogę,generalnie olewam ciepłym moczem,ważne że ja jestem zadowolony wy nie musicie.

A u mnie inaczej.Mnie się dobrze powodzi ( bez zasługi PiSu) a jestem przeciwny dewastacji kraju uprawianej przez PiS.

A te zera to widzę właśnie w szeregach władzy i jej akolitów.

Jakos wam sie wszystkim za tego Pisu dobrze powodzi. Gospodarka dziala, zachod zazdrosci. Uwazajcie zebyscie nie zamienili na gorsze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

12 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A u mnie inaczej.Mnie się dobrze powodzi ( bez zasługi PiSu) a jestem przeciwny dewastacji kraju uprawianej przez PiS.

A te zera to widzę właśnie w szeregach władzy i jej akolitów.

Mylisz się,powodzi ci się wyłącznie dzięki PiS a gadać se możesz co chcesz,to co robisz nie jest zbyt rozsądne ale każdy ma swój rozum,platfusy wygrają to zatesknisz za Jarosławem, a co do zer to może warto najpierw spojrzeć w lustro . 

8 godzin temu, bubusia napisał:

Zagarniaja cala przestrzen, flaga, symbole kk, polska walczaca, marsze tam gdzie ich nigdy nie bylo, proby rzekomej edukacji, wszedzie tecza, ale dla niektorych to za malo, zeby zrozumiec ofensywe. Dla nich wszystko wina Pisu.

Teraz rozumiesz co to jest ograniczenie.

Już od dawna rozumiem, co to jest ograniczenie między innymi dzięki twoim wpisom. Ale są tu userzy z jeszcze większymi problemami, więc nie wpadaj w depresję.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.