Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, xniwax napisał:

O przepraszam ale odkąd Jakubiak wziął i się odszedł od Kukiz15, a Kukiz15 stał się obecnie PSL+Tyszka19 to ja się przesiadłem byle dalej od Tyszkokukistów. Kukiz zielony "punk" z jednej jako kamyk w koszyku Kamysza, a z drugiej "czerwona zaraza" albo Kupa toczących się Skretynowców, a dookoła latający cyrk elgiebete.
PiS? Dobrze, że jest bo coby to było gdyby ich nie było.
Jaruś wyobrażasz sobie burdel bez bab z samymi ciotami?

Oczywiście. Po tym jak Szydło została premierem już nic mnie nie zdziwi. Nawet twój wpis z którego trudno cokolwiek zrozumieć.

Jestem Europejczykiem.

48 minut temu, Jaro_747 napisał:

zrozumieć.

Nie mnie wiń za swoje ograniczenia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3 minuty temu, xniwax napisał:

Nie mnie wiń za swoje ograniczenia.

Oj iksik iksik, bardziej żenujący już raczej nie będziesz, ale nie staraj się, bo z pomocą kolegów PiSioków może ci się udać i przeskoczysz swoje ograniczenia.

Jestem Europejczykiem.

Jednak winisz za swoje, nie ładnie. Nawet komplementu nie potrafisz docenić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Wiceminister sprawiedliwości i prawa ręka Zbigniewa Ziobry stoi za zorganizowanym hejtem wobec sędziów, którzy sprzeciwiają się wdrażanym przez PiS zmianom w wymiarze sprawiedliwości. Onet ustalił, że wiceminister sprawiedliwości Łukasz Piebiak aranżował i kontrolował akcję, która miała skompromitować szefa największego sędziowskiego Stowarzyszenia "Iustitia". 

...Onet jest w posiadaniu dowodów na to, że Łukasz Piebiak taki plan w pełni zaaprobował przed jego realizacją."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

20 minut temu, jar1 napisał:

"Wiceminister sprawiedliwości i prawa ręka Zbigniewa Ziobry stoi za zorganizowanym hejtem wobec sędziów, którzy sprzeciwiają się wdrażanym przez PiS zmianom w wymiarze sprawiedliwości. Onet ustalił, że wiceminister sprawiedliwości Łukasz Piebiak aranżował i kontrolował akcję, która miała skompromitować szefa największego sędziowskiego Stowarzyszenia "Iustitia". 

...Onet jest w posiadaniu dowodów na to, że Łukasz Piebiak taki plan w pełni zaaprobował przed jego realizacją."

Ukryta Zawartość

Nie ma wątpliwości że u Zbysia najgorsze PiSowskie szumowiny siedzą, ale tu mamy jak na dłoni ich sprzeczne z prawem działania. Oczywiście dalszego ciągu nie będzie chyba, że zrobi się straszna chryja i nie da się tego zamieść pod dywan. Wtedy Pojebiak poda się do dymisji a reżimowa telewizja poinformuje, że jest niewinny ale jako człowiek honoru zrobił coś, czego w zasadzie sam nie rozumie. Bo do tej pory nie było właściwych regulacji że nie wolno kłamać i szczuć.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

A ja wciąż pamiętam Ziobrę na jakimsik tam smętorzu, gdzie głos mu się załamywał i piał w rozpaczy, że go Kaczyński wy***ał, a on go jednak tak ogromnie kocha. I uwielbiał będzie zawsze...

Żenujący, ponury sk***ysyn.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
A ja wciąż pamiętam Ziobrę na jakimsik tam smętorzu, gdzie głos mu się załamywał i piał w rozpaczy, że go Kaczyński wy***ał, a on go jednak tak ogromnie kocha. I uwielbiał będzie zawsze...

Żenujący, ponury sk***ysyn.
Ponoć Żebro też lubi to co Prezes

Przecież o tym wiedzą wszyscy. A małżeństwo z 'blądyłką' z telewizji - tylko dla picu.

Choć mnie to akurat "wali". Nie sypiam pod ich wyrkiem.

Otoczenie Hitlera, to też same pedały były??.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Drapanie kotka Tykotka.
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Fakty RMF FM (@RMF24pl) Tweeted:
W nocy z niedzieli na poniedziałek była premier Beata #Szydło spowodowała kolizję w centrum Krakowa. Tylko w RMF FM publikujemy nagranie z momentu stłuczki. https://t.co/4ORYaAK5AK

"Za każdą masową przemocą stoi władza. Tak było i w Rwandzie. Najpierw wyodrębniono grupę, która, zdaniem rządzących, zagrażała większości. Środowiska niebezpieczne. Tam władza, z pomocą katolickich duchownych, wskazała palcem na Tutsi. Gdzie indziej mogliby to być Ślązacy albo Romowie, Ukraińcy, Żydzi, muzułmanie, uchodźcy albo lesbijki i geje. Władza w Kigali powtarzała w mediach, głównie w Radiu Tysiąca Wzgórz, że Tutsi to karaluchy. Tak, jak naziści mówili o Żydach, że są wszami i roznoszą tyfus. Szkodnikami, które roznoszą epidemię. Ten etap przygotowywań do masowej przemocy nazywamy dehumanizacją. Przyszli masowi mordercy, zwykli nauczyciele, murarze, prawnicy, kierowcy i sprzedawcy, mają w przyszłych ofiarach przestać widzieć ludzi...

...Dlatego słowa arcybiskupa Marka Jędraszewskiego o "tęczowej zarazie” muszą budzić nasz sprzeciw. I popierający je list biskupa Henryka Hosera, kiedyś mieszkającego w Rwandzie i tuż przed ludobójstwem mającego tam ogromne polityczne wpływy, muszą budzić strach. Wczorajsze wystąpienie Jarosława Kaczyńskiego w Stalowej Woli, który krakowskiego metropolitę za nienawistne słowa chwali, to eskalacja przemocy. To język ludobójców. Dzisiaj rano posłużył się nim także Mariusz Błaszczak, minister obrony narodowej."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Fundusz Sprawiedliwości, nad którym pieczę trzyma ministerstwo Ziobry, powinien pomagać ofiarom przestępstw. Jak jednak udowadnia praktyka - rzadko to się zdarza. Teraz po dotacjach dla fundacji o. Rydzyka czy OSP przyszedł czas na nowe transfery. NIK ujawnia, że fundusz wspierał za blisko 6,6 mln zł projekt, w którym opracowywano takie tematy jak "Sposoby zapobiegania rozpadowi rodziny w Chorwacji" czy "Ochrona trwałości małżeństwa i rodziny w prawie rozwodowym Peru"."

Ukryta Zawartość

Dedykuje to wszystkim forumowym PiSowcom którzy jeszcze wspierają obecny reżim, żeby nie mogli za jakiś czas twierdzić że nie wiedzieli, albo zostali oszukani.

Prawda jest taka, że sami się oszukują.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

No troliki pisowskie nie uciekać....

Jakiś komentarz na temat "działalności fabryki Piebiaka "?

Edytowane przez asterix1

Poczekaj do 8:30, muszą zapoznać się z biuletynem.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

A moze niech sami zainteresowani sie odniosa. Na razie jest oskarzenie o hate. Nic dobrego oskarzonym nie przyniesie. Jak zareaguja, mozna bedzie skomentowac. Ciesza sie totalni - patrz wyzej. Niech wypowiedza sie rzadowi.

Wiadomo, ze nienawidzacy Pisu zawsze beda skakac z radosci na mysl o kolejnej aferze.  A czy to afera, czy kapiszon, to sie okaze.

Na razie nie wrozy to dobrze stronie rzadowej.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz pora na reakcję prokuratury i RODO. Będzie jakaś?

Zbysiu ma spory problem, ale odetnie sznurki i utopi Piebiaka.

Jestem Europejczykiem.

A w TVP wiadomością dnia jest sfałszowanie podpisu na wekslu przez Durczoka. Myślałem, że takie rzeczy to bardziej na Pudelku. O Piebiaku ani słowa. Ciemniaki nie muszą wiedzieć. I tak nie zrozumieją.

Ukryta Zawartość

Brawa dla dziennikarzy . Tak trzymajcie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dulon184
11 godzin temu, jar1 napisał:

"Za każdą masową przemocą stoi władza. Tak było i w Rwandzie. Najpierw wyodrębniono grupę, która, zdaniem rządzących, zagrażała większości. Środowiska niebezpieczne. Tam władza, z pomocą katolickich duchownych, wskazała palcem na Tutsi. Gdzie indziej mogliby to być Ślązacy albo Romowie, Ukraińcy, Żydzi, muzułmanie, uchodźcy albo lesbijki i geje. Władza w Kigali powtarzała w mediach, głównie w Radiu Tysiąca Wzgórz, że Tutsi to karaluchy. Tak, jak naziści mówili o Żydach, że są wszami i roznoszą tyfus. Szkodnikami, które roznoszą epidemię. Ten etap przygotowywań do masowej przemocy nazywamy dehumanizacją. Przyszli masowi mordercy, zwykli nauczyciele, murarze, prawnicy, kierowcy i sprzedawcy, mają w przyszłych ofiarach przestać widzieć ludzi...

...Dlatego słowa arcybiskupa Marka Jędraszewskiego o "tęczowej zarazie” muszą budzić nasz sprzeciw. I popierający je list biskupa Henryka Hosera, kiedyś mieszkającego w Rwandzie i tuż przed ludobójstwem mającego tam ogromne polityczne wpływy, muszą budzić strach. Wczorajsze wystąpienie Jarosława Kaczyńskiego w Stalowej Woli, który krakowskiego metropolitę za nienawistne słowa chwali, to eskalacja przemocy. To język ludobójców. Dzisiaj rano posłużył się nim także Mariusz Błaszczak, minister obrony narodowej."

Ukryta Zawartość

No cóż, przypomnę, bo warto, zanim będzie za późno.

Ukryta Zawartość

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Elementem syndromu faszystowskiego jest nieustanna fascynacja seksem: jednocześnie niechęć i obsesyjne krążenie wokół tego tematu. Seks jest dla faszystów czymś mrocznym i jednocześnie fascynującym; groźnym i pociągającym zarazem; budzącym odrazę, ale niepozwalającym przestać o sobie myśleć. Pisze o tym filozof Jason Stanley z Uniwersytetu Yale w niedawno wydanej książce „Jak działa faszyzm?” (2018), poświęcając cały rozdział „seksualnemu lękowi” (sexual anxiety): „Skoro demagog jest ojcem narodu, to jakiekolwiek wyzwanie wobec patriarchalnej męskości i tradycyjnej rodziny podważa faszystowską wizję mocy”.

http://wyborcza.pl/7,75968,25097670,polski-faszyzm-bialystok-to-byl-sygnal-alarmowy.html

1 godzinę temu, seniortelefono napisał:

A w TVP wiadomością dnia jest sfałszowanie podpisu na wekslu przez Durczoka. Myślałem, że takie rzeczy to bardziej na Pudelku. O Piebiaku ani słowa. Ciemniaki nie muszą wiedzieć. I tak nie zrozumieją.

Aż z ciekawości wlazłem na TVP Info - ani przecinka na ten temat.

Za to alkoholik i narkoman Gmyz cosik pieprzy w pijanym widzie, choć nie doczytałem, o czym ?.

Piebiak, inaczej towarzysz Szmaciak. Dobra Zmiana czyli stary syf wraca miłośnicy wPiSdu...  ha, ha.

Edytowane przez jello

Dobra zmiana po trupach... Będzie coraz więcej wyciekać takich kwiatków przed wyborami. Na 2-3 tygodnie są oferowane "atomowe" newsy. 

Widać też, że coraz więcej osób nagrywa wszystko co się da, jako dupokrytka na wszelki sluczaj... fajnie. 

W dniu 19.08.2019 o 13:29, jar1 napisał:

A to ciekawostka

"Przewodniczący Platformy Obywatelskiej uzyskał 19 proc. głosów. Za najważniejszą postać opozycji 15,6 proc. respondentów uznało Roberta Biedronia z Wiosny. Trzecie miejsce w rankingu zajął Paweł Kukiz (13,6 proc.)." 

Ukryta Zawartość

Kukiz to chyba wśród pijaków i ćpunów...

3 godziny temu, bubusia napisał:

A moze niech sami zainteresowani sie odniosa. Na razie jest oskarzenie o hate. Nic dobrego oskarzonym nie przyniesie. Jak zareaguja, mozna bedzie skomentowac. Ciesza sie totalni - patrz wyzej. Niech wypowiedza sie rzadowi.

Wiadomo, ze nienawidzacy Pisu zawsze beda skakac z radosci na mysl o kolejnej aferze.  A czy to afera, czy kapiszon, to sie okaze.

Co za ... brak umiaru. No, no, jestem pod wrażeniem tego oburzenia moralnego. Buha, haaaaaa...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jello
5 godzin temu, bubusia napisał:

Grunt, że twój "szef będzie zadowolony".

Spokojnie, towarzysze. Po wyborach weźmiemy się za te wszystkie onety, srety. Część poddamy "polonizacji", część zamkniemy. Nie będą nam tu obcy bruździć ani szczać do mleka. 

Pojebiak właśnie cisnął to całe wiceministrowanie i bandyckie metody - w pisdu. "Po czterech latach ciężkiej pracy". Taaaki uczciwy, qwa jego mać.

Ciekawe, czy dożyje weekendu...

Co wy na to, forumowi wielbiciele pisboszewii??

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gromki śmiech.

Jak to, co? Wszystko jest w najlepszym porządku. Przecież będzie pozew przeciwko onetowi i pan minister zostanie oczyszczony z wszelkich zarzutów. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.