Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, jezz napisał:

Ale wiesz, że patologia bez pracy może mieć problem z kredytem, bo przecież to są beneficjenci 500+. To chyba też ty o tym pisałeś/

Myślisz że Porsche będzie kupować patologia? Jak się dobrze zastanowić to jest to możliwe, ale jak nie dostanie kredytu to pozostanie ciułanie co miesiąc tej 500 i kupno po 18 latach+. Trzeba się tylko wykazać silną wolą, ale cóż to dla patologii..

15 minut temu, Zyzol napisał:

Niepotrzebnie zaplułeś się, pytałem tylko o wiarygodność newsa o chorobie Kaczyńskiego. 

To jest chory czy nie? Podaj jakieś info bezpośrednio z centrali. Przy okazji zapytaj czy już ustalili czy w Smoleńsku był zamach czy katastrofa i kiedy pierwsze testy elektryka Morawieckiego.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

6 minut temu, Lech36 napisał:

To jest chory czy nie? Podaj jakieś info bezpośrednio z centrali. Przy okazji zapytaj czy już ustalili czy w Smoleńsku był zamach czy katastrofa i kiedy pierwsze testy elektryka Morawieckiego.

Widzę, że do rana może ci przejdzie. ?

Teraz, Zyzol napisał:

Widzę, że do rana może ci przejdzie. ?

Jeżeli chodzi o mnie to nic o w/w chorobie Prezesa nie pisałem a zainteresowałem się tematem jak Ty zapytałeś mnie czy to uważam że to prawda co pisze jakiś portal. To że Prezes jest niezbyt zdrowy to widać, słychać i czuć choć ja bardziej sugerował bym jakąś chorobę z psychiczną. O kolanku Prezesa już wszyscy wiedzą. Choroba psychiczna może być czymś w rodzaju "nowotworu".  

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Jeżeli chodzi o mnie to nic o w/w chorobie Prezesa nie pisałem a zainteresowałem się tematem jak Ty zapytałeś mnie czy to uważam że to prawda co pisze jakiś portal. To że Prezes jest niezbyt zdrowy to widać, słychać i czuć choć ja bardziej sugerował bym jakąś chorobę z psychiczną. O kolanku Prezesa już wszyscy wiedzą. Choroba psychiczna może być czymś w rodzaju "nowotworu".  

Jednak nie umiesz spokojnie i krótko odpowiedzieć na temat. Nie interesowało mnie przecież zdrowie Kaczyńskiego, tylko zupełnie coś innego. Mniejsza o to...

Teraz, Zyzol napisał:

Jednak nie umiesz spokojnie i krótko odpowiedzieć na temat. Nie interesowało mnie przecież zdrowie Kaczyńskiego, tylko zupełnie coś innego. Mniejsza o to...

To co Ciebie interesowało było sugestią że portal który wymienia wszystkie przewały i afery PiS jest niewiarygodny bo pisał o chorobie Prezesa innej niż jego wymagające operacji kolanko. Pytam za tym czy to co pisał ten portal o chorobie Prezesa to jest prawda czy nie (?), ja nie wiem , ale ja nie jestem fanem PiS i jest to normalne że nie wiem. Fani PiS powinni znać prawdę.

30 minut temu, Lech36 napisał:

Myślisz że Porsche będzie kupować patologia?

Jeśli według ciebie, i nie tylko ciebie, te 500+ dostaje patologia, i na dodatek za te 500+ kupują porsche, to ty pisałeś, to pewnie tak.

Zastanawiałem się ostatnio skąd tyle nowych porsche pojawiło się w Bieszczadach ale już wiem.

33 minuty temu, Lech36 napisał:

ciułanie co miesiąc tej 500 i kupno po 18 latach+.

Może się nie udać. Przecież jeszcze trzeba kupować telewizory i alkohol.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

ja nie jestem fanem PiS

Zyzol też się zapiera nieprzerwanie, więc ma wytłumaczenie. On tylko obiektywnie tutaj PiSuje....

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

34 minuty temu, Lech36 napisał:

Podaj jakieś info bezpośrednio z centrali.

35 minut temu, Lech36 napisał:

To jest chory 

?

15 minut temu, zukzukzuk napisał:

Zyzol też się zapiera nieprzerwanie, więc ma wytłumaczenie. On tylko obiektywnie tutaj PiSuje....

Uważaj, żeby zwieracze ci nie puściły ze strachu, co ten Zyzol jeszcze może naPiSać.

24 minuty temu, Lech36 napisał:

To co Ciebie interesowało było sugestią że portal który wymienia wszystkie przewały i afery PiS jest niewiarygodny bo pisał o chorobie Prezesa innej niż jego wymagające operacji kolanko. Pytam za tym czy to co pisał ten portal o chorobie Prezesa to jest prawda czy nie (?), ja nie wiem , ale ja nie jestem fanem PiS i jest to normalne że nie wiem. Fani PiS powinni znać prawdę.

Do ciebie naprawdę nic nie trafia. Pytałem tylko o twoje zdanie na temat wiarygodności portalu, który cytowałeś. A ty od dłuższego czasu rozwodzisz się nad zdrowiem Kaczyńskiego, co mnie mało mało w tym przypadku obchodzi.

4 godziny temu, Lech36 napisał:

Ta lista poniżej jest chyba pełniejsza. Jest już na niej 216 pozycji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odpowiedzi na żadną nie otrzymamy ...zamiast tego o której to sie do pracy wstaje-chodzi....

Ukryta Zawartość

6 minut temu, Zyzol napisał:

Uważaj, żeby zwieracze ci nie puściły ze strachu, co ten Zyzol jeszcze może naPiSać.

Kto pisał o strachu? Znowu do siebie i znów PiSujesz:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

5 minut temu, asterix1 napisał:

Odpowiedzi na żadną nie otrzymamy ...zamiast tego o której to sie do pracy wstaje-chodzi....

O chodzeniu do pracy to ty pisałeś, ale, że ciągniesz na dwie zmiany to istny wyzysk.?

1 minutę temu, zukzukzuk napisał:

Kto pisał o strachu? Znowu do siebie i znów PiSujesz:)

A różowy beret niezależnej stacji radiowej zdarzyłeś zamówić, bo idą do utylizacji? 

5 minut temu, asterix1 napisał:

I długo nie trzeba czekac było...ADHD juz nadaje

Też mam drugą zmianę, jak ty.?

Godzinę temu, Lech36 napisał:

i kiedy pierwsze testy elektryka Morawieckiego.

Mam coś dla ciebie prosto z centrali,

"Studio Biznes, odc. 7. Przyjechało do nas Triggo. Polski pojazd elektryczny, który ma zawojować rynek carsharingu"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, bubusia napisał:

Szczególnie w głowie frustratow.

A nie istnieją? Która konkretnie jest zmyślona?

6 godzin temu, bubusia napisał:

Tuba mówisz, to moze sprawdzimy kto tu więcej nadaje?

No to sprawdzamy ten wątek. Ostatnie 24 godziny. 

@jezz- 23 wpisy

@bubusia- 5 wpisów

ja - 2 wpisy (łącznie z niniejszym)

Łącznie w meczu brygady sieciowe PiS kontra ja wynik 28 : 2.

I co plugawy PiS-owski kłamco?

34 minuty temu, Bobcat napisał:

Łącznie w meczu brygady sieciowe PiS

Nie nachodzi cię czasem refleksja, że takimi wpisami się ośmieszasz?

Nic nie poradzę, taka moja praca.?

O, widzę, że zukzukzuk zalajkował.

Ostatnio wrzuciłem kilka informacji na temat mediów i myślałem, że nasz medioznawca wypowie się na ten temat, ale teraz już rozumiem, milczy, czyli ma na ten temat najwięcej do powiedzenia.?

21 godzin temu, przemak napisał:

I przypomniał mi się rok 2007 w kontekście giełdowym - wtedy też wszyscy taksówkarze grali na kontraktach, bo przecież rośnie i będzie rosło, a tylko ci ostrożni na opcjach walutowych

Przemak, to o co chodziło z tymi taksówkarzami?

Edytowane przez jezz

Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie

Ryszard Terlecki, Briefing w Sejmie - 02/10/2019

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

7 minut temu, osimar napisał:

Chcę przypomnieć, że publiczna służba zdrowia w Polsce uchodzi za jedną z najlepszych w Europie

Myślę, że Bobcat powinien to dołączyć do swojej wielkiej księgi cytatów.

14 minut temu, osimar napisał:

Zawsze mówiłem że propaganda PRL była bardziej w białych rękawiczkach. Przynajmniej nie uważała obywateli za idiotów. Ci obecnie idą na rympał, na chama i na bezczela.

Towarzystwo całkowicie utraciło kontakt z rzeczywistością.

Może to dobrze że picunioki pokazuja tych idiotów.

Po zmianie władzy będzie wiadomo kto jest kim.Wystarczy tychże wyłapać i osądzic ..Niewielu sie wymiga.

Będzie wiadomo kto sędzią , lekarzem czy jakimś tam specjalistą być nie może i NIE powinen..

Bardzo to ułatwi życie .

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

zgłoś ten wpis do moderacji

10 minut temu, dulon184 napisał:

Po zmianie władzy

znaczy za 20 lat?

Myslisz że społeczeństwo da Wam hasać tyle czasu po ulicach?.

Zaczekajmy na wybory , podwyżki , wyrok Luxemburga .

Ale już możecie świętować .

Tym boleśniej dupsko zaboli.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Zawsze mówiłem że propaganda PRL była bardziej w białych rękawiczkach. Przynajmniej nie uważała obywateli za idiotów. Ci obecnie idą na rympał, na chama i na bezczela.
Towarzystwo całkowicie utraciło kontakt z rzeczywistością.
No w przypadku Terleckiego to akurat nie ma się czemu dziwić
45 minut temu, slawek.xm napisał:

zgłoś ten wpis do moderacji

Nie chce mi sie, wole posluchac rzeczy typu Gryphon Mephisto.

Nie ma sensu zajmowac sie oszolomami.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

No to sprawdzamy ten wątek. Ostatnie 24 godziny. 

@jezz- 23 wpisy

@bubusia- 5 wpisów

ja - 2 wpisy (łącznie z niniejszym)

Łącznie w meczu brygady sieciowe PiS kontra ja wynik 28 : 2.

A moze sprawdz ostatni tydzien, i one on one. Zobaczymy jaki bedzie wynik tego meczu.

Ty plugawy neomarksistowski oszuscie, hehe

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

"

Piotr Guział to były burmistrz Ursynowa (w latach 2010-2014), radny stołeczny i kandydat na prezydenta Warszawy w 2018 r. Na miesiąc przed wyborami wycofał się, popierając Patryka Jakiego - ten obiecał mu stanowisko wiceprezydenta w razie zwycięstwa. Ostatecznie jednak już w pierwszej rundzie wybory wybrał Rafał Trzaskowski. Guział kandydował także w 2018 r. do samorządu Ursynowa, ale nie zdobył mandatu radnego.

Guział wycofał się z polityki, i zaczął robić karierę w biznesie. Jak pisaliśmy w lutym br., trafił do rady nadzorczej spółki Exatel i zasiada w niej do dziś. Exatel to należący w 100 proc. do Skarbu Państwa operator telekomunikacyjny. Nadzór nad nim sprawuje Ministerstwo Obrony Narodowej. To jednak niejedyny sukces zawodowy Guziała w ostatnich miesiącach. Okazuje się bowiem, że były radny stołeczny został także dyrektorem zarządzającym w niemieckiej spółce Unipetrol Deutschland GmbH, należącej do grupy PKN Orlen. Firma zajmuje się dystrybucją produktów holdingu Unipetrol w krajach niemieckojęzycznych. Guział swoje stanowisko piastuje od czerwca 2019 r. - informuje portal "Halo Ursynów"."

No cóż, jak ktoś jest fachowcem to karierę zrobi bez żadnych znajomości :-))).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.