Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, jezz napisał:

Może spróbuj tu,?

[email protected] 

Ja bym wolał zobaczyć go w TV, ale nie w TVP-is tylko w jakiejś niezależnej. Pod wyżej wymienionym adresem pewnie będzie siedział i odpowiadał jakiś PiS-owski propagandzista (łgarz). 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Prośba ta sama jak powyżej do @Lech36(post #70401).

Tak, zrobiłeś z siebie wczoraj głupka i dalej  kontynuujesz. trend:) Jak akcje JSW na giełdzie.:)

Teraz, Lech36 napisał:

Ja bym wolał zobaczyć go w TV, ale nie w TVP-is tylko w jakiejś niezależnej. Pod wyżej wymienionym adresem pewnie będzie siedział i odpowiadał jakiś PiS-owski propagandzista (łgarz). 

Ale co bys chciał tam zobaczyć, nissana, elektryka czy mateusza?

Ja nie oglądam tvpis więc nie wiem co tam pokazują.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

pewnie będzie siedział i odpowiadał jakiś PiS-owski propagandzista (łgarz)

Pewnie będzie ale możesz spróbować.

2 minuty temu, jezz napisał:

Ale co bys chciał tam zobaczyć, nissana, elektryka czy mateusza?

Wytwór polskiej myśli technicznej, wyprodukowany tak jak obiecał premier w polskiej fabryce samochodów elektrycznych z polskimi akumulatorami, silnikami i elektroniką sterującą. Premiera może przy tym nie być, nie jest mi potrzebny do szczęścia, ale oczywiście jak będzie to nie omieszkam mu pogratulować sukcesu ;-). To nie powinno być trudne, w końcu już w Polsce produkowane są Meleksy wystarczy zaadoptować do ruchu drogowego. Chyba ;-). Tylko niech dorobią do tego Meleksa jakąś zgrabną skorupkę żeby za granicą nie było wstydu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

16 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Adalbercik, wiedząc, że cena kWh w 2020 wzrośnie, założyłem sobie konto (w kącie szuflady) i wpłacałem tam 50zł miesięcznie przez 24 miesiace. Zatem podwyżka nie jest dla mnie uciażliwa. Zaś dla społeczeństwa platfusow owszem jest. Sam odkręciłeś wodę a teraz kuźwa potop.

Wróci Tusk to ci obniży.

Ja znam podobnie sensowny sposób na podwyżki cen.Zawsze kupuję benzynę za 100 zł.I podwyżki mnie nie dotyczą.?

Wielka porażka programu emerytalnego PiS. Mamy oficjalne dane rządowe o PPK

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie. Co by tu jeszcze.

Ukryta Zawartość

8 minut temu, Bobcat napisał:

Dlatego tobie nie próbuję niczego tłumaczyć.

Próbujesz narzucić mi swój światopogląd w sposób nieelegancki ,delikatnie mówiąc . Zresztą nie tylko mi . 

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja znam podobnie sensowny sposób na podwyżki cen.Zawsze kupuję benzynę za 100 zł.I podwyżki mnie nie dotyczą.?

Bo Cię nie stać żeby zatankować do pełna, taka prawda. ?

15 minut temu, caleb66 napisał:

Polskiej motoryzacji nie ma dzięki tym których popierasz.

A dzięki tym których Ty popierasz nigdy takowa (polska motoryzacja) nie powstanie. Tacy jak Ty (to tylko symboliczny zwrot) wolą najprostsze formy pracy i produkcji i oczywiście wolą czekać na zrzuty od rządu. Taka "armia" nie ma szans na rynkach światowych. Najmniejszych szans. Tak jak to było za nieboszczki "komuny". Możliwe że mamy do czynienia obecnie ze zmartwychwstaniem "komuny".

10 minut temu, caleb66 napisał:

Próbujesz narzucić mi swój światopogląd w sposób nieelegancki ,delikatnie mówiąc . Zresztą nie tylko mi .

Niby co konkretnie narzucam?

4 minuty temu, Lech36 napisał:

A dzięki tym których Ty popierasz nigdy takowa (polska motoryzacja) nie powstanie. Tacy jak Ty (to tylko symboliczny zwrot) wolą najprostsze formy pracy i produkcji i oczywiście wolą czekać na zrzuty od rządu. Taka "armia" nie ma szans na rynkach światowych. Najmniejszych szans. Tak jak to było za nieboszczki "komuny". Możliwe że mamy do czynienia obecnie ze zmartwychwstaniem "komuny".

Teraz za późno ale na początku transformacji była szansa na Polska motoryzacje . 

39 minut temu, jezz napisał:

Haps?

Ukryta Zawartość

Elektorat pis-owski....

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Bobcat napisał:

Niby co konkretnie narzucam?

No chłopie co ty przedszkolak jesteś? Jeszcze ci tłumaczyć trzeba ,jedź na Grochów tam ci wytłumaczą akolici .

18 minut temu, caleb66 napisał:

Bo Cię nie stać żeby zatankować do pełna, taka prawda. ?

Ja zwykle nie zrozumiałeś.Chodziło o zakup za stałą sumę a suma nie ma znaczenia.Chodziło o pokazanie absurdalnego sposobu na oszczędzanie.Naprawdę zawsze tankuję do pełna a w moim przypadku jest to 66 l.

Teraz, caleb66 napisał:

Teraz za późno ale na początku transformacji była szansa na Polska motoryzacje . 

Jesteś wyraźnie pod wpływem propagandy PiS-owskiej. Polskiej spuścizny motoryzacyjnej z "komuny" nie dało się reanimować do nowoczesności a budowa od podstaw wymaga kapitału, ogromnego kapitału, wiedzy i ciężkiej pracy. Myślisz że w Polsce były wtedy te elementy? Ale pogadać teraz sobie można, to nic nie kosztuje, "ciemny lud kupi" wszystko, zwłaszcza jak mu to wmówi TVP-iS.

39 minut temu, jezz napisał:

Na razie to ja wkleiłem tu informację o nissanach, czyżbyś nie zauważył czy tylko udajesz?

Nie odnosiłem do tego, kto wkleił. Skomentowałem tylko następny "sukces" PiS-u.

Teraz proszę o odpowiedź na drugą, ważniejszą część postu. Racz wytłumaczyć, dlaczego popierasz tych złodziei i krętaczy, a wklejki i linki dotyczą wyłącznie minionych rządów? W TVP szukaj wzorów...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

19 minut temu, Lech36 napisał:

Jesteś wyraźnie pod wpływem propagandy PiS-owskiej. Polskiej spuścizny motoryzacyjnej z "komuny" nie dało się reanimować do nowoczesności a budowa od podstaw wymaga kapitału, ogromnego kapitału, wiedzy i ciężkiej pracy. Myślisz że w Polsce były wtedy te elementy? Ale pogadać teraz sobie można, to nic nie kosztuje, "ciemny lud kupi" wszystko, zwłaszcza jak mu to wmówi TVP-iS.

To co zrobił Schetyna wprowadzając komuchow do europarlamentu jest niewybaczalne . Dlatego 100% popieram kaczora że chce Piotrowicza w trybunale i ta druga nie pamiętam nazwiska babochlop taki śmieszny ale profesor prawa .

Teraz, caleb66 napisał:

To co zrobił Schetyna wprowadzając komuchow do europarlamentu jest niewybaczalne

Ci których Schetyna wprowadził do PE już dawno z komuną nie mają nic wspólnego, możliwe że nawet za komuny nie mieli z nią nic wspólnego. Są natomiast inteligentni i rozumieją zasady gospodarki rynkowej i co najważniejsze wiedzą jaka jest rola trójpodziału władzy i dlaczego ten trójpodział jest bardzo ważny . Nie można tego powiedzieć o tow. Piotrowiczu tak mocno lansowanym przez PiS. Czyżby PiS to była "komuna" bis? Wszystko na to wskazuje. 

11 minut temu, caleb66 napisał:

To co zrobił Schetyna wprowadzając komuchow do europarlamentu jest niewybaczalne . Dlatego 100% popieram kaczora że chce Piotrowicza w trybunale i ta druga nie pamiętam nazwiska babochlop taki śmieszny ale profesor prawa .

Czyli Kaczyńskiego popierasz dlatego, że wprowadził komunistę do TK, a Schetynę za bardzo podobne czyny - nienawidzisz. Hoho.. Przecież to "logiczne"myślenie:) Zwłaszcza dla ciemnego ludu...

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

11 minut temu, caleb66 napisał:

Walka z komuchami rękami komucha Piotrowicza.

2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Czyli Kaczyńskiego popierasz dlatego, że wprowadził komunistę do TK, a Schetynę za bardzo podobne czyny - nienawidzisz. Hoho.. Przecież to :logiczne":)

Ci ludzie z aparatu poprzedniego ustroju nie są godni żeby reprezentować naród polski w UE, a to co piszesz jest nielogiczne 

Ci ludzie z aparatu poprzedniego ustroju nie są godni żeby reprezentować naród polski w UE, a to co piszesz jest nielogiczne 

Wytłumaczyłem tylko TWÓJ wpis (jeśli uważasz inaczej - podaj swoje tłumaczenie) 

Nielogicznie? Nieustająco tu się wypowiadasz...

Oni, wg Ciebie - nie są godni. A Piotrowicz, aparatczyk z poprzedniego ustroju, członikem TK - już jak najbardziej być może. 

Następny kwiatek:) 

Doradzam milczenie...

2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Wytłumaczyłem tylko TWÓJ wpis (jeśli uważasz inaczej - podaj swoje tłumaczenie) 

Nielogicznie? Nieustająco tu się wypowiadasz...

Oni, wg Ciebie - nie są godni. A Piotrowicz, aparatczyk z poprzedniego ustroju, członikem TK - już jak najbardziej być może. 

Następny kwiatek:) 

Doradzam milczenie...

On przeprosił Jarka  ? tamci nie ?

23 minuty temu, caleb66 napisał:

Niegodni reprezentować naród polski to są obecni przedstawiciele polscy z ramienia PiS którzy zasiadają w PE. Ale ciemnemu ludowi imponuje prostactwo i siermiężny patriotyzm i dumni są z takich reprezentantów w UE.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

No nie!

Miały być ARGUMENTY, a nie pokłon, czy też całowanie w rękę...

Ta odpowiedź to dla Sławka?

W dniu 16.12.2019 o 16:24, Zbig napisał:

teraz w drugiej transzy OFE znika

7 godzin temu, Zbig napisał:

wypowiedzi Jakubasa i przyciąłeś je sobie do swoich politycznych potrzeb.

No właśnie, dlaczego przyciąłeś tę wypowiedź?

"Natomiast umówmy się, Polacy nie są idiotami. Jeśli najpierw rozwalono połowę OFE, teraz w drugiej transzy OFE znika – czyli coś, co było obiecane i przez kilkanaście lat prowadzone, teraz diabli biorą, to ludzie przestają wierzyć w takie obietnice"

W dniu 16.12.2019 o 16:24, Zbig napisał:

teraz w drugiej transzy OFE znika

7 godzin temu, Zbig napisał:

wypowiedzi Jakubasa i przyciąłeś je sobie do swoich politycznych potrzeb.

No właśnie, dlaczego przyciąłeś tę wypowiedź?

"Natomiast umówmy się, Polacy nie są idiotami. Jeśli najpierw rozwalono połowę OFE, teraz w drugiej transzy OFE znika – czyli coś, co było obiecane i przez kilkanaście lat prowadzone, teraz diabli biorą, to ludzie przestają wierzyć w takie obietnice"

Dlaczego zatem zmniejsza się emerytury byłym pracownikom MSW? Nie wystarczy że powiedzą "przepraszam"?

9 godzin temu, Zbig napisał:

Przestępców nie szanuję i nie oczekuję od nich szacunku.

Ale raczej zakładamy, że tutaj ich nie ma...

Godzinę temu, zukzukzuk napisał:

Teraz proszę o odpowiedź na drugą, ważniejszą część postu. Racz wytłumaczyć, dlaczego popierasz tych złodziei i krętaczy

Najpierw ty racz wytłumaczyć na jakiej podstawie tak piszesz.

Nie odnosiłem do tego, kto wkleił. Skomentowałem tylko następny "sukces" PiS-u.

Ja też skomentowałem.

wklejki i linki dotyczą wyłącznie minionych rządów?

Dotyczął teraźniejszości.

Np. wywiad z Jakubasem był wczoraj a powitanie nissanów w Kielcach i chrzciny dzisiaj?

10 minut temu, jezz napisał:

Najpierw ty racz wytłumaczyć na jakiej podstawie tak piszesz.

No to jest mega argument. Rzekłbym - decydujący:)

Do czegoi brakuje podstaw o krynico mądrości? Do stwierdzenia, że PS to złodzieje i krętacze. Czy do tego, że ciągle wklejasz kompromitujące rzeczy. dotczące ich przeciwników politycznych?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.