Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

"Rządy postkomuny".

Tu - pelna zgoda.

Widać to codziennie od ostatnich wyborów, pożal się Boże.

Lewacy z UE utracili kontakt z rzeczywistością. Rezolucja przeciw Polsce napędzi tylko w państwach Europy Środkowej tylko nastroje eurosceptyczne i przyspieszy dezintegrację UE. Do tego dochodzi próba wciśnięcia na siłę imigrantów. UE ingeruję w sprawy Polski, co bardzo nie podoba się Polakom, którzy zaufali PiSowi i dali im mandat na wykonanie dobrej zmiany. Ale lewaccy i komunistyczni eurokraci nie są w stanie tego zrozumieć. Rezolucja tylko podbije notowania PiS w sondażach, o czym brutalnie przekonała się gazeta Michnika. Spadek poparcia dla Targowiczan cieszy. Na nich chyba głosują tylko byli komuniści.

Zapamiętajcię, ta rezolucja to tylko opinia i nic więcej. To tak jak w przypadku Komisji Weneckiej. Polska nie musi brać jej pod uwagę.

Lewacy? Nie używaj pojęć których znaczenia nie rozumiesz. Kontakt z rzeczywistością już niestety dawno stracili Twoi idole. Wynik wyborcy narodowców, Korwina, Brauna i tej całej reszty najlepszym tego dowodem.

Rezolucję PE w sprawie naszego TK nasi sąsiedzi mają głęboko gdzieś, tyle ich to obchodzi co zeszłoroczny śnieg i wpływu na ich postawę nie będzie to miało żadnego. A jeśli już to np. w Czechach odwrotny niż Ci się wydaje. Oni tam bardzo "kochają" prezia, bo im przypomina ich własnych, tylko już minionych.

To, że wyborcom PiS się nie podoba to bardzo dobrze. Za to podoba się tym którzy na nich nie głosowali. A to większość, nie mniejszość jak się pisiarzom wydaje.

Gazeta Michnika, wbrew temu co pierdzielą prawicowe portaliki ilość czytelników zwiększa, nie zmniejsza. Spada nakład wydania papierowego, ale za to bardzo zyskuje wersji elektronicznej. Postęp technologiczny, ale skąd Ci to wiedzieć...

Prezio, nie Polska nie musi brać pod uwagę ani rezolucji PE, ani opinii Komisji Weneckiej. Ale pod uwagę musi ją brać KE i weźmie. I to weźmie szybko, skutecznie i boleśnie tym razem dla Polski, jeśli prezio sprawy nie odkręci. Jak odkręci to ogromnie straci politycznie, szczególnie wśród swoich wyborców bo wszyscy zobaczą, że dupa, nie mąż stanu i wódz. Jak nie odkręci to w momencie gdy społeczeństwo już odczuje na własnej skórze to wzięcie przez Brukselę, to natychmiast wystawi słony rachunek za to preziowi, Dudzie i całemu PiSowi. I nie pomoże ani kurwizja, ani portaliki ani wypisywanie andronów w Twoim stylu w necie.

Niezależnie od tego czy odkręci czy będzie szedł w zaparte to straci, już stracił. Pora miłośniku PiS i "dobrej zmiany" zrozumieć, że już jest pozamiatane, jakbyście rzeczywistości nie zaklinali.

Zapamiętajcię, ta rezolucja to tylko opinia i nic więcej. To tak jak w przypadku Komisji Weneckiej. Polska nie musi brać jej pod uwagę.

zapamietaj ze to idiotyzm wepchniety ci przez idiotów do głowy.

sprowadzajacy cie do poziomu idioty.

Zrobić może nam coś KE, ale zaraz się przekonacie, że za parę chwil znowu rozpęta się kryzys uchodźczy, Europa Zachodnią targnie z kilkanaście zamachów, KE będzie zajęta tym tematem i konflikt z Polską będą wyciszać.

Edytowane przez kulawy24

I to jest to, na co liczy Kaczyński i jego przydupasy. Na razie jego przewidywania jakoś sie nie sprawdzają. Na szczęście dla wszystkich, również biedaków którzy go popierają.

Jestem Europejczykiem.

Aha, i zapomniałem napisać najważniejszego. Brytyjczycy widzą jak UE ingeruje w suwerenność Polski i to zachęci ich do głosowania w referendum za Brexitem. Ale Ci debile eurokraci tego nie widzą, bo nie myślą przyszłościowo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lewacy, obudźcie się, zobaczcie swoją głupotę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Aha, i zapomniałem napisać najważniejszego. Brytyjczycy widzą jak UE ingeruje w suwerenność Polski i to zachęci ich do głosowania w referendum za Brexitem.

Powiedz mi kulawy, skąd bierzesz takie brednie??? Brytyjczycy mają to głęboko w dupie. Powiem więcej - w ogóle o tym nie wiedzą, nie interesuje ich to kompletnie, nie mają o tym zielonego pojęcia.

Jestem Europejczykiem.

Powiedz mi kulawy, skąd bierzesz takie brednie??? Brytyjczycy mają to głęboko w du

to jest odwieczny problem polakow myslacych ze patrzy na nich CAŁY swiat.I oni ten swiat ratuja.

a tu swiat trzeba ratowac przed nimi.

Racja. Namolna prostacka i nienawistna propaganda kurwizji to chamstwo.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

"Jubileusz chrztu Polski, uroczysta msza w katedrze. Do świątyni wchodzi prezydent. Wszyscy wstają. Prawie wszyscy. Jarosław Kaczyński ostentacyjnie nie rusza się z miejsca. Duda zerka w jego stronę ale Kaczyński wymownie patrzy gdzie indziej. Trudno o większą ostentację i lekceważenie wobec głowy państwa."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

NBP ujawnia: ucieczka kapitału z Polski

Ten uciekający kapitał zastąpi Morawiecki swoimi oszczędnościami ;-).

Lewacy z UE utracili kontakt z rzeczywistością

Najważniejsze że Prezes ma kontakt z rzeczywistością .......równoległą.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Z tego, co przeczytałem Pierwsza dama najpierw podała rękę siedzącemu Prezesowi, a później przywitała się z innymi paniami. Jaja!

Jestem Europejczykiem.

Jarosław Kaczyński ostentacyjnie nie rusza się z miejsca. Duda zerka w jego stronę ale Kaczyński wymownie patrzy gdzie indziej.

Musi niegrzeczny był ostatnio nasz prezydent.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Trudno o większą ostentację i lekceważenie wobec głowy państwa."

Bo kto to jest Duda ? Tylko jakiś podwładny.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

nie czarujmy sie.... mamusia nie nauczyła kurdupla kultury co zreszta cały czas widac..

Po polsku tez go nie nauczyła przyzwoicie mówić, a niby polonistka.

Jestem Europejczykiem.

Bo prawdziwi, pierwszorzędni Polacy siedzom, kontestujom i w d.. majom

tych co ich nie chcieli "www" pocałować, a powinni to robić publicznie co dzień.

Untermensch ;-)

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Ukryta Zawartość

Atakujecie się PiSowcy z preferencjami socjalistycznymi vs nowoczesni z preferencjami antyobywatelskimi i prokapitalowymi ze zrodel obcych.

A nie zauważacie ze jedni i drudzy sa w rękach finansjery. To jest dla was wystarczajace zeby wiedzieć ze nic sie nie zmieni.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Minister Sprawiedliwości i Prokurator Generalny Zbigniew ziobro broni bandyty i recydywisty, Marcina Falkowskiego.

Co to k**wa za państwo jest które zamiast bronić własnych funkcjonariuszy broni bandytów???

Jestem Europejczykiem.

Jednak,bąbiowietz - niesłusznie się za tobą wstawiałem...

Ty - niereformowalny jesteś i - cięgiem bzdety sprzed lat wklejając - nudzisz.

Newermor:)

Jednak,bąbiowietz - niesłusznie się za tobą wstawiałem...

Ty - niereformowalny jesteś i - cięgiem bzdety sprzed lat wklejając - nudzisz.

Newermor:)

Również żałuję, że wstawiłem się za tym debilem.

Jestem Europejczykiem.

Jak zwał, tak zwał...

Nie być asz tak dobitny w osońdzie :)

Czasem nie jest źle przekonać się, że jeden z Moderatorów - miał rację...

Rozwinę swoją myśl:

"Minister Sprawiedliwości i Prokurator Generalny Zbigniew Ziobro broni bandyty i recydywisty, Marcina Falkowskiego. Co to k**wa za państwo jest które zamiast bronić własnych funkcjonariuszy broni bandytów???"

Od kilkunastu dni Marcin F. - prawomocnie skazany za pobicie policjanta - powinien być w więzieniu. Przez sądy dwóch instancji F. został skazany na pół roku bezwzględnego więzienia. Między innymi dlatego, że wcześniej był już karany. Kilkanaście dni temu mężczyzna miał zacząć odbywać karę. Dokładnie dwa dni wcześniej prokurator generalny Zbigniew Ziobro wstrzymał jej wykonanie. Wstrzymanie wykonania wyroku nie oznacza jednak, że Zbigniew Ziobro kwestionuje winę skazanego. Chce jego ułaskawienia, choć powody, na razie objęte są tajemnicą."

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.