Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe ilu z was w taki sposób dyskutowałoby na żywo.

Szkoda czasu na takich.

Jak Wy.

Edytowane przez toptwenty

Teraz wszystko jasne! Prezesina będzie sprzedawał ;-)

20abcfd1612fd6586c99446984166bb3.png

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

To świetne.

Chorągiewki konfiskowali, jakby to była jakaś niebezpieczna rzecz ale zapomnieli suwerena na festiwalu zakneblować.

No i tak Kurski się najadł wstydu.

http://opole.wyborcza.pl/opole/1,35114,20192366,opole-2016-jacek-kurski-wygwizdany-na-festiwalu-potem-uciekl.html#MTstream

Człowiek szmata master level :-) znowu ci cudzoziemcy najechali i gwiżdżą na tych biednych robiących parszywą zmianę pisuarów ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Człowiek szmata master level :-) znowu ci cudzoziemcy najechali i gwiżdżą na tych biednych robiących parszywą zmianę pisuarów ;-)

miało byc w temacie Telewizji ( tej lepsze Piso -wej)

ale tutaj wkleje

tekst znaleziony w necie :

"Oferta programowa TVPis staje się coraz bardziej atrakcyjna. Oto program na najbliższą sobotę:

7:00 Jacek Kurski czyta bajki dzieciom – „O Wandzie, która nie chciała Tuska”

8:00 Pytanie na śniadanie - Antoni Macierewicz poprowadzi kącik kulinarny o wybuchających parówkach.

9:00 Egzorcyzmy ks. Małkowskiego – relacja na żywo spod trybunału konstytucyjnego

10:00 Egzorcyzmy ks. Małkowskiego – relacja na żywo spod siedziby TVN

11:00 Pieśni patriotyczne w wykonaniu orkiestry wojska polskiego – dyryguje Antoni Macierewicz

16:00 Makłowicz w podróży – „Grecja ojczyzna sałatek – degustacje pani Pawłowicz”

17:00 Sensacje XX wieku – „Jarosław Kaczyński naprzeciw ZOMO – co przemilczały liberalne media?”

18:00 Warto rozmawiać – Pan Pospieszalski rozmawia z panami Sakiewiczem, Warzechą, Terlikowskim, Gmyzem, braćmi Karnowskimi, Wildsteinem, Lisickim i Semką na temat pluralizmu w telewizji publicznej

19:00 dobranocka – teletubisie (wersja bez Tinky Winky)

19:30 Wiadomości – wydanie specjalne „podsumowanie dobrej zmiany”

20:00 minęła dwudziesta – w rozmowie z panem Sasinem wystąpi adwersarz pan Brudziński

21:00 Ekstradycja – odc. 1 seria 10 (Olgierd Halski na tropie układu w Komisji Weneckiej)

22:00 Sprawa dla reportera – sprawa Pani Władzi, której bezinteresownie pomógł w polu będący akurat przejazdem minister Błaszczak

23:00 Słowo na niedzielę – módlmy się za Radio Marxyja opluwane przez szatana.

23:10 Tygodnik kulturalny – Co z nową holywoodzką superprodukcją o stanie wojennym, czy w rolę Jarosława Kaczyńskiego wcieli się sam Danny deVito?

00:00 Hymn państwowy - śpiewa Jarosław Kaczyński,

Miłego oglądania"

Thrak nie nawidzę tego miasta Opola :)

a może to cyklisci z Niemiec gwizdali........hmmm

8:00 Pytanie na śniadanie - Antoni Macierewicz poprowadzi kącik kulinarny o wybuchających parówkach.

b938bbc721c01aaa554caca6b21157ec.jpg

11:00 Pieśni patriotyczne w wykonaniu orkiestry wojska polskiego – dyryguje Antoni Macierewicz

1344fff9cdd2f6d7fe7959bbe94385be.jpg

00:00 Hymn państwowy - śpiewa Jarosław Kaczyński,

Mocne, oj mocne :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kto gwizdem na pogrzebach wojuje ten gwizdem na imprezach po ryju dostaje. Jakby nie patrzeć to na sportowych imprezach czy takich Opolach to raczej nic zdrożnego wygwizdać pajaca na scenie ale to co robił pisuar na cmentarzach i uroczystościach oficjalnych nie wychodzi ponad poziom rynsztoka, tym różnią się te prostaki od ludzi kulturalnych aczkolwiek mających już powyżej uszu tego ich chamstwa że się delikatnie wyrażę :-)

6387961-643-427.jpg

Edytowane przez thrak

No i? Wątek o prezesie a tu gajowy? Przynajmniej umie upolować, się nie zgubi w lesie a i pewni wypije jak chłop w przeciwieństwie do tej pizdowatej kreatury z zagrabionej willi, która a ni to butów nie umie zasznurować a na zakupy chodzi ze swoimi przydupasami i ich portfelami bo zawsze mamunia robiła zakupy, obiad i kompot ;-)))

No i jak panie prezesiku? Wyj...bie tego półgłówka leśnego z partii za ukrywanie majątku czy podła zmiana nie tłumaczy się przed wyborcami? ;-)

ab0be0182cc7f268910b468e09afc87f.png

Edytowane przez thrak

No i? Wątek o prezesie a tu gajowy?

Nie piszę się "no i".

Poza tym jest o prezesie skoro gajowy jest pod butem i czuje co raz bardziej knuta na dupie.

...jak i pozostali rebelianci...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zaczęli dodrukowywać już za PO/PSL. Banknoty o tych samych nominałach w dwóch wzorach. To taka zmyłka miała być. Tylko, że u Sowy się wydało. Niepotrzebnie.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Zaczęli dodrukowywać już za PO/PSL

Poprzestali na dodrukowaniu dotychczasowych nominałów...stąd kasa na KOD

Edytowane przez xniwax

spoko, po nastepnych wyborach zamkniemy sektę pisowską do pierdla.

Ty uważaj by ta sekta-jak ją nazywasz- wcześniej nie zamknęła ciebie.

Znaczy co "polskie obozy" otworzysz dla tych paru milionów i zatrudnisz islamskich uchodźców za unijne euro do pilnowania?

Czy tylko na największą w Polsce wyspę odeślesz?

Edytowane przez xniwax

Ee tam, Pan Długopis ich ułaskawi zanim wyroki zapadną.

@thrak się dziwi, że morderca Puszczy "zapomniał", że ma 'stodołę' za pół bańki...

Czyżby Kolega i Przyjaciej mój serdeczny zapomniał, do dupska której to gnidy i złodzieja włazi od lat niejaki Szyszko? Wart Pac pałaca, taka ich mać.

No!

Żeby mi to było przedostatni raz!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
<br />Znaczy co "polskie obozy" otworzysz dla tych paru milionów <br />

Jakich milionów? Wystarczy wsadzić kilkunastu, góra kilkudziesięciu. Reszta natychmiast zmieni front i zacznie chwalić nową władzę z gorliwością jeszcze większą jak obecną albo schowa się w mysią dziurę mając złudną nadzieję, że jeszcze bedzie im dane wyleźć i dzrzeć mordy, że to niby oni są "suwerenem". Nawet i nasz czarna mafia zmieni front (i to jeszcze przed upadkiem pisiarstwa) by próbować chronić to co udało się jej w miezyczasie od państwa wyrwać.

A jak Ty chcesz za PiS umierać - a prosze bardzo, choć tak jak wszyscy w tym towarzystwie jesteście mocni tylko w gębie i jak bedzie trzeba to zaserwujesz - jak to już wielokrotnie czyniłeś: ja nie jestem PiSowiec.

Jakich milionów? Wystarczy wsadzić kilkunastu, góra kilkudziesięciu.

Ziarnko do ziarnka...a zbierze się...barak do baraku...

Masz już listę...gaworzysz jak niedorozwinięta wersja wczesnego Duce...tekst jakby wyjęty z II Popolo d`Iltalia.

Masz fascynujące wzorce.

Może stąd też ten zakodowany...owal na karku.

Nie zły pasztet...

Edytowane przez xniwax

Ja mam? To pisiarstwu marzą się pełne więzienia rzeczywistych i urojonych przeciwników politycznych. Nawet prezio był łaskaw jasno i wyraźnie to oznajmić. Tylko, że pisiarsto choć aż przebiera nóżkami z ochoty, to jest na to za chude w uszach. Następcy choć specjalnej ochoty mieć nie będą, to nie będą tylko o wsadzaniu pieprzyć trzy po trzy, a to po prostu zrobią, chocby po to by po raz kolejny nie popełnić błędu zaniechania.

Edytowane przez Adalbert95
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.